Toptekens dat je tweelingziel met je communiceert

  Tekenen dat je tweelingziel met je communiceert

Het is zeer waarschijnlijk dat er tekenen zijn dat je tweelingziel overal om je heen met je communiceert, maar je merkt ze niet altijd op. De reis van de tweelingziel is een zeer intense en veeleisende spirituele, emotionele en energetische ervaring. Of je je nu bewust bent van het hebben van paranormale gaven of niet, jij en je tweelingziel zijn in constante telepathische communicatie – of het nu op een bewust bewust niveau is of niet. Zelfs als ze gescheiden zijn, zijn tweelingen in constante energetische communicatie.

De tekens kunnen variëren tussen tweelingzielen, maar de meest voorkomende zijn verbinding in dromen, reageren op intense emotionele toestanden of willekeurige gedachten en emoties uit het niets. Als ze met je communiceren en zich daar bewust van zijn, kun je antwoorden op vragen of intense mentale beelden krijgen.

Als je je tweelingziel niet persoonlijk hebt ontmoet of als je geen contact hebt, kan de communicatie gemakkelijk verwarrend worden. Je ziel zal altijd verlangen naar minstens een bepaald niveau van contact met je tweelingziel, ook al is het maar op energetisch en spiritueel niveau. Wanneer je wel een vorm van communicatie ontvangt, kan het heel belangrijk voor je zijn om signalen te herkennen van wat voor soort communicatie je echt te maken hebt: bewust contact, of niet?Inhoudsopgave

Is mijn tweelingvlam zich bewust van de verbinding?

Een van de moeilijkste vragen die een tweelingvlam zichzelf kan stellen terwijl ze gescheiden zijn en/of geen contact hebben, is of hun tweeling zich echt bewust is van de tweelingzielverbinding tussen hen.

De ziel van de tweeling is zich er natuurlijk altijd van bewust. Maar dat betekent niet altijd dat het bewuste bewustzijn het feit al heeft begrepen. In sommige gevallen komt het ontwaken later - zelfs na een relatie en een breuk met hun tweelingzus! Sommige tweelingzielen komen sneller online en andere zijn wat langzamer. Er is in deze gevallen geen schuld of schuld toe te wijzen. Energie beweegt op een vloeiende manier en heeft zijn eigen dynamiek, gebaseerd op verschillende elementen van de menselijke ervaringen van de tweeling.

Soms voel je het gewoon in je hart dat je tweeling zich bewust is van de verbinding, maar soms kan het een beetje verwarrend worden. Als je in een situatie zonder contact bent met je tweelingziel, is een manier om te weten of ze zich bewust zijn van de verbinding of niet, te begrijpen wat voor soort communicatie er is tussen jou op spiritueel en energetisch niveau en wat het zou kunnen zijn. betekenen voor je gedeelde pad.

De tekenen herkennen dat uw tweelingvlam met u communiceert

De tekenen van uw tweelingvlam die met u communiceert, variëren tussen tweelingen, maar variëren ook van wanneer hun communicatie opzettelijk is of niet . Onderbewuste communicatie is er constant ( tweelingzielen denken constant aan elkaar ) maar de tekens zijn anders wanneer ze opzettelijk met u communiceren.

Tekenen wanneer ze zich er niet bewust van zijn

Dromen

Je zult zeer waarschijnlijk de aanwezigheid van je tweelingziel voelen tijdens dromen. Terwijl je slaapt, is je energetische lichaam veel vrijer dan wanneer je wakker bent - de conditionering van je menselijke ervaring heeft veel minder grip op je. Als resultaat zal je ziel met veel meer gemak en met veel minder beperkingen rond de ziel van je tweelingziel bewegen.

Het is zeer waarschijnlijk dat je over je tweeling hebt gedroomd nog voordat je je realiseerde dat je er een had. Ze kunnen overkomen als een aanwezigheid die je perfect kent tijdens je droom, maar iemand die je niet herkent als je eenmaal wakker bent geworden. Ze kunnen verschijnen als meer een aanwezigheid, zonder een duidelijk gezicht of lichaam in je dromen, maar een energiesignatuur die je onmiddellijk herkent en koestert in de warmte van.

Veel van deze droomontmoetingen vinden plaats voordat beide tweelingen zich volledig bewust zijn van de verbinding, maar het betekent niet noodzakelijk dat de tweeling zich er niet van bewust is. Droominteractie kan doorgaan nadat beiden zich volledig bewust zijn van de goddelijke zielsband tussen hen, vrijwillig of niet. Het is gewoon de gemakkelijkste manier voor je energetische lichamen om verbinding te maken, en ze worden instinctief aangetrokken om dat de hele tijd te doen.

Het is zeer waarschijnlijk dat je droomcommunicatie met je tweelingzus zult ervaren, ook als ze hebben besloten om hun vrije wil uit te oefenen en je reis wat hen betreft in de wacht te zetten. In de meeste gevallen is zo'n pauze tijdelijk en duidelijk een vrijwillige handeling. Ze zijn zich bewust van de band, maar om welke reden dan ook - emotionele overweldiging, onvermogen of onwil om het nodige schaduwwerk te doen, enzovoort - kiezen ervoor om de reis in de wacht te zetten. Maar je ziel tot ziel band zal niet in de wacht gaan, wat er ook gebeurt. Als gevolg hiervan zul je hoogstwaarschijnlijk voelen dat hun energie naar je reikt in je dromen, wanneer ze er niet zoveel bewuste controle over hebben.

  tweelingziel communiceren

Een aanwezigheid als resultaat van je intense emotionele toestanden

Wanneer je door een of andere intense emotionele toestand gaat, of het nu een positieve of een negatieve is, is de instinctieve reactie van je tweeling om onmiddellijk aanwezig te zijn op een energetisch niveau.

Ze zullen reageren op je gelukzaligheid of leed door je te omringen met hun energie, zelfs zonder te beseffen dat ze dat doen of zelfs maar bewust zijn. De zielsband is zo sterk dat het als een beetje een elastische band werkt: elke vorm van energetische verschuiving in jou zal onvermijdelijk de energie van je tweeling naar binnen trekken.

Omdat het echter zo diep geworteld is in jullie beide zielen, betekent die aanwezigheid niet noodzakelijk dat je tweeling bewust weet dat je door grote vreugde of verdriet gaat en komt opdagen om ondersteuning te bieden als resultaat van dat bewustzijn. Het kan gewoon een instinctieve energetische reactie zijn.

Willekeurige gedachten of berichten die niets met u te maken hebben

Omdat de band met de tweelingziel zo sterk en diep geworteld is in jullie beide energetische lichamen, fungeert het als een stukje telefoonlijn die uit eigen beweging of zonder enige bedoeling op oproepen afvuurt.

Het zal waarschijnlijk meer gebeuren aan het begin van de reis wanneer ten minste een van de tweelingen zich niet bewust is van de vlamband tussen jullie. Wanneer ze door een of andere intense emotionele of mentale toestand gaan, zal de zielsband zeer waarschijnlijk een deel van die intensiteit doorgeven aan de andere tweeling. Het is een beetje zoals een energetische bloeding van informatie, of ruis die op je wordt afgevuurd zonder enige intentie of bewustzijn aan de andere kant.

Nadat beide tweelingen zich meer bewust zijn geworden van de sterke banden tussen hen, is de kans groter dat ze het lawaai en de onvrijwillige verspilling van informatie verminderen, maar het is niet verplicht om dat te laten gebeuren. In feite betekent het kunnen beheersen van die energiestoten veel bewustzijn en controle over het eigen energetische lichaam en veel ervaring met het bestaan ​​als onderdeel van de tweelingzielband.

Tekenen dat je tweelingvlam op een bewust niveau met je communiceert

Antwoorden of reacties op uw bewuste communicatie

Als je vragen stuurt of om advies of begeleiding vraagt ​​van je tweelingziel met betrekking tot een bepaalde kwestie, dus je begint een bewust bewuste communicatielijn, en je krijgt een reactie of antwoord, dan kun je er zeker van zijn dat je tweelingziel is zich er heel erg van bewust dat je tweelingzielen bent.

Je zou feedback kunnen vragen over wat dan ook of in welke kwestie dan ook, het onderwerp is niet zozeer relevant als wel het feit dat je een bewust bewuste en actieve communicatielijn hebt opgezet. In zo'n geval zullen de tekenen zijn dat je tweelingziel je verzoek of actie beantwoordt of erop reageert.

Het bereiken van zo'n staat van tweelingvlamverbinding zal echter geen eerste fase zijn van de reis van de tweelingvlammen. Dat wordt een niveau van verbinding waar je naartoe werkt.

  tweelingziel dromen

Intense mentale beelden of gedachten die om uw feedback vragen

Hetzelfde principe is van toepassing op situaties waarin je mentale beelden, gedachten of vragen ontvangt van je tweelingziel. Je vermogen om ze te ontvangen, vooral als ze worden herhaald, bijvoorbeeld als je niet snel reageert, is een heel duidelijk teken dat je tweelingziel aan je denkt en zich zeer bewust is van je band. Je tweelingzus reikt uit met een duidelijke intentie en verlangen om die communicatielijn tot stand te brengen.

Zodra dat soort interactie plaatsvindt, kun je er zeker van zijn dat dit een teken is dat je tweelingzielervaring een behoorlijk gevorderde fase heeft bereikt. Het betekent dat jij en je tweelingziel erg op elkaars frequentie zijn afgestemd, dat je heel goed harmoniseert en dat er een actieve intentie en wens is om verbinding te maken op meer dan alleen het communicatieniveau.

Hoewel het hebben van dit soort communicatie met je tweelingziel niet noodzakelijkerwijs betekent dat er een verbintenis aanstaande is, betekent het dat je grote stappen hebt gezet om dichter bij dat moment te komen. Goed gedaan!

Kortom

Zodra je je bewust wordt van het feit dat je op de reis van de tweelingziel bent en je dat pad omarmt, zal er subtiele en constante communicatie zijn tussen jou en je tweeling.

In de beginfase is het zeer waarschijnlijk dat het onbedoeld, onvrijwillig, geboren wordt uit zowel je instinctieve behoefte als je reflex om verbinding te maken. Naarmate je vooruitgang boekt op het pad van de tweelingziel, zal je communicatie langzaam meer en meer bewust en opzettelijk worden.

Of je nu gescheiden bent en/of geen contact hebt of niet, zo'n gevestigde lijn van verbinding zal niet zomaar verdwijnen - zelfs als het een tijdje stil is. Net als de tweelingzielband tussen jullie, kan het niet echt worden opgelost, alleen een tijdje op snooze zetten. Wanneer beide tweelingen weer klaar zijn om hun lot te omarmen, zal het weer online komen en bloeien als de prachtige goddelijke verbinding die het is.