Tweelingvlam blokkeerde me [Wat nu?]

  Tweelingvlam blokkeerde mij

Als je op een ochtend wakker wordt en je plotseling realiseert: 'Mijn tweelingvlam heeft me geblokkeerd!', ervaar je een van de meest uitdagende delen van de tweelingzielreis: het veel gevreesde hoofdstuk over geen contact van de scheidingsfase. Je tweelingziel is officieel een hardloper en probeert afstand te nemen tussen jullie persoonlijk, via de telefoon en op sociale media.

Als je tweelingziel je blokkeert, moet je ondersteuning en begeleiding zoeken om dit deel van je reis te beheren. Het beste wat je nu kunt doen, is je concentreren op je eigen pad naar ascentie. Uiteindelijk kun je alleen je deel van het werk doen en je dan overgeven aan goddelijke timing. Je tweelingzus is misschien niet voorbereid of niet bereid om het werk te doen, en je moet dat begrijpen voor wat het is en je gewoon concentreren op je eigen hoge frequentie. Goddelijkheid zal het oplossen.

Ik weet dat het een ongelooflijk frustrerend en pijnlijk onderdeel is van deze reis naar eenheid. Maar je kunt en zult hier overheen komen, als persoon en als een spirituele verbinding - of in deze menselijke ervaring of niet, dat valt nog te bezien.Inhoudsopgave

Wat te doen als je tweelingvlam je blokkeert?

Misschien heb je een tweelingziel-relatie gehad en na een vreselijke ruzie of gewoon uit het niets realiseer je je plotseling dat je tweelingziel je op sociale media heeft geblokkeerd; ze hebben misschien zelfs uw oproepen beperkt. Of misschien heb je net verbinding gemaakt met sociale media en stoppen ze plotseling met interactie en blokkeren ze je zonder enige reden.

Zoek ondersteuning en begeleiding

Deze fase kan gemakkelijk erg verwarrend en vreselijk triggerend worden. Hoewel jij en je tweelingziel er geen contact mee zullen hebben, zal hun energie jou net zo goed ondersteunen als de jouwe hen zal ondersteunen. Energetisch sta je er niet alleen voor. Maar in menselijke ervaring kan het zich op verschillende punten onderweg erg eenzaam voelen.

Als je nu nog geen contact hebt opgenomen met andere leden van je zielenstam of collectief, is dit een uitstekend moment om dit te doen. Veel, zo niet de meeste tweelingzielen gaan door deze fase, en als ze eenmaal het licht aan het einde van de tunnel hebben gezien, kunnen ze je ook helpen ondersteunen en begeleiden. En ze willen je ondersteunen en begeleiden, want je bent erg geliefd bij goddelijkheid en het hele collectief, twijfel daar geen moment aan!

Je spirituele gidsen, beschermengelen en voorouders staan ​​altijd aan je zijde. Vraag hen ook om begeleiding en ondersteuning, zodat ze gemakkelijker namens u kunnen ingrijpen en u kunnen troosten tijdens dit proces.

Focus op je ascentie

Hoewel het misschien moeilijk is om aan het begin van deze fase te doen, is het het beste voor jou om je te concentreren op je ascentie. Hoe hoger je vibe wordt, hoe minder je wordt beïnvloed door schaduwen en lage vibe-gevoelens of -gedachten.

Doe je deel van het werk, want dat heb je tenslotte zelf in de hand. Je kunt het werk van je tweelingziel niet doen, maar het jouwe doen zal hen ook helpen door de zielsband. Pak je schaduwen aan, verwerk je karma en bevrijd jezelf.

De beste remedie voor blokkades zijn jullie beide wegen naar ascentie.

Geef je over aan goddelijke timing

Denk er geen seconde aan dat dit betekent dat uw verbinding is verbroken of verbroken. Je zielsband zal nooit worden verbroken, hoewel het in zulke moeilijke tijden zeker behoorlijk gehavend en gekneusd kan voelen.

Goddelijke timing is hier aan het werk, voor jullie beiden. Wanneer het het juiste moment is, wanneer jullie allebei in een hoge vibe zijn en klaar en bereid zijn om te harmoniseren, zal alles worden opgelost.

Vergeet niet dat je een soeverein goddelijk spiritueel wezen bent met een menselijke ervaring. Je bent een sterke, veerkrachtige, waardige en heilige ziel. Je kunt alles aan wat op je pad komt - het is slechts een kwestie van tijd.

Waarom hebben ze me geblokkeerd?

  tweelingvlam geblokkeerd

Dit wordt een zeer uitdagend onderdeel van je reis, en daar is geen suikerlaagje aan. Het meeste schaduwwerk voor één zo niet beide tweelingen gebeurt tijdens deze fase.

In veel gevallen gebeurt het juist omdat een of beide tweelingzielen niet de kans hebben gekregen om zich echt te concentreren op het schaduwwerk en het omgaan met hun karma tot op dat moment. Dit zal daarvoor een zeer krachtige trigger zijn. Dus waarom hebben ze je geblokkeerd?

Onvoorbereid om het werk te doen

Ze hadden deze afstand tussen jullie 3D menselijke ervaring zelf kunnen leggen, omdat de zeer intense en veeleisende aard van de verbinding hen totaal overrompelde.

Ze zijn misschien gewoon niet voorbereid om de potentieel intimiderende hoeveelheid werk aan zichzelf te doen. Er is veel zelfgroei, energetische verbetering en karma-oplossing nodig en geactiveerd door dit proces.

Het had ze kunnen pakken op een moment dat ze gewoon mentaal, emotioneel of spiritueel niet voorbereid zijn om het aan te pakken. Zolang ze begrijpen dat ze aan zichzelf moeten werken, is dit gewoon een vertraging op je pad naar genezing en ascentie.

Niet bereid om het werk te doen

Er is ook een mogelijkheid dat de 3D menselijke ervaring van je tweelingziel zelf niet bereid is om het werk te doen, en zij kunnen in dit opzicht vrije wil uitoefenen.

De reden achter die weigering is ook het feit dat ze er niet echt op voorbereid zijn. Het veroorzaakt een afwijzing in plaats van aan te dringen op evolutie en hun pad van de tweelingziel te omarmen.

Ze kunnen zelfs zo laag gaan dat ze proberen de verbinding te verbreken. Ze zullen dat echter niet kunnen doen - de tweelingzielband is een onbreekbaar zielscontract. Jullie 3D zelven zijn niet in staat delen van jullie zielen op te lossen, en jullie tweelingzielband is geïntegreerd in jullie beide zielen.

Helaas kunnen en zullen hun acties je pijn doen. Daarom is dit een van die momenten waarop je ascentie essentieel is - hun hopelijk tijdelijke lage vibe zal je op die manier minder beïnvloeden.

Kortom

Als je op een dag merkt dat je concludeert: 'Mijn tweelingvlam heeft me geblokkeerd!', probeer dan niet in paniek te raken. Je tweelingzielband kan niet worden verbroken, en je pad naar de tweelingzielvereniging wordt alleen vertraagd door hun acties, niet helemaal geannuleerd.

Neem is als een pauze van je sociale media of persoonlijke connectie en focus op je spirituele groei. Probeer steun en begeleiding te krijgen van anderen die het hebben meegemaakt met hun tweelingzus, en concentreer je gewoon op je ascentie.

Wanneer zowel jij als je tweeling je deel van het werk hebben gedaan, kun je beginnen aan het reüniegedeelte van de tweelingzielreis. Tot die tijd, werk eraan om je frequentie steeds hoger te krijgen en vertrouw op goddelijke timing. Ook dit zal voorbij gaan.