Tweelingvlam geleide meditatie: het middernachtzwembad

 tweelingziel geleide meditatie

Ga met me mee in een korte tweelingziel geleide meditatie naar het middernachtzwembad.

Een bijzondere plek. Een heilige plek. Een plek voor alleen jij en jouw spiegel ziel . Een besloten plek om samen tijd door te brengen.

Het maakt niet uit hoe fysiek ver van elkaar verwijderd zijn, kunnen meditatieoefeningen zoals deze jullie beiden helpen contact te maken. Tweelingzielen zijn meer spiritueel afgestemd dan de meeste en meditaties zijn een van de sterkste hulpmiddelen die we hebben om jullie beiden te begeleiden naar eenheid .Als je een uitgebreide versie van deze meditatie wilt (evenals toegang tot de rest van mijn bronnen om unie te bereiken), dan kan dat: doe hier mee met de tweelingzielcoaching . Bestaande leden hebben er toegang toe hier .

Zelfs als je nog nooit eerder meditatie hebt geprobeerd, doet geleide meditatie het meeste harde werk voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een rustige ruimte zoeken waar je niet gestoord wordt en het geluid van mijn stem volgen.

Deze geleide meditatie kan het beste worden gebruikt als je de tijd hebt om eraan te besteden. De tijd en ruimte om aandachtig en opzettelijk te zijn in je meditatiebeoefening.

Consistente oefening stelt ons in staat om naar believen verbinding te maken, op dezelfde manier als tweelingen zich verbinden terwijl ze slapen. Dit betekent tijd met hen doorbrengen, ongeacht hoe ver je fysiek van elkaar verwijderd bent . Ik heb het gehad over de voordelen van meditatie voor tweelingzielen voordat.