Tweelingvlam-telepathie gebruiken

  Tweelingvlam Telepathie

Tweelingvlam telepathie is een fascinerend en gecompliceerd onderwerp van discussie. Voor sommige buitenstaanders lijkt het onwaarschijnlijk of zelfs onmogelijk om zo'n band met je tweelingziel te hebben. Maar telepathie is niet zo'n bizarre gebeurtenis in ons dagelijks leven. We zijn ons er meestal niet bewust van.

De basis van tweelingvlam telepathie is de energetische verbinding met de tweelingziel. Het is een natuurlijk proces van communicatie tussen tweelingen dat plaatsvindt op verschillende energetische niveaus. Of jij en je tweelingziel je er nu van bewust zijn of niet, je bent altijd in contact met elkaar. Dat manifesteert zich als telepathie door middel van dromen, het afluisteren van gedachten of het verzenden en ontvangen van berichten. Het kan van het ene paar tweelingvlammen tot het andere anders aanvoelen. De intensiteit van de telepathische verbinding groeit naarmate de tweelingzielen vorderen op hun tweelingvlamreis, en wordt zo intens als het voelen van de aanraking van je tweelingvlam.

InhoudsopgaveWat is tweelingvlam telepathie?

Wat is telepathie?

In fundamentele termen gezien is telepathie een verbinding van mentale energieën tussen twee of meer onderwerpen. Sommigen beschouwen het als directe en opzettelijke communicatie van geest tot geest, maar dat is zeer geavanceerde telepathie. In de kern is het de communicatie tussen mentale lichaamsenergieën.

Het zal je misschien verbazen te weten dat het iets is waar je dagelijks tegenaan kunt lopen. Je bent je er gewoon niet bewust van, zoals de meeste mensen dat niet zijn. In feite fungeert elke persoon als een soort zendantenne als het gaat om mentale energie. We sturen altijd constante informatiestromen uit, zonder ons daarvan bewust te zijn of het expres te doen.

Sommige mensen zijn zich daar meer van bewust, dus sturen ze gerichte informatiestromen naar bepaalde receptoren. Sommige mensen zijn geavanceerd genoeg om die berichten in meer of mindere mate op te pikken.

Maar in eenvoudige bewoordingen is telepathie de verbinding van mentale energieën, en we verbinden ons constant met de mentale energieën van elk levend wezen om ons heen. We zijn ons er meestal niet bewust van.

Wat is tweelingvlam telepathie?

In het geval van tweelingziel tegenhangers, gaat de energetische band veel dieper dan het doorgeven van energie naar energie die communiceert. Het is een energetische vlamverbinding die de mentale en emotionele energetische lichamen raakt en zelfs verder gaat.

Door het ontwerp is de tweelingvlamverbinding een zeer complexe constante uitwisseling van energie tussen de tweelingvlammen. Het is een constante stroom van het verzenden en ontvangen van energetische informatie, en daardoor een constante telepathische verbinding. Meestal is het echter geen bewust bewust type verbinding.

Terwijl tweelingzielen een constante uitwisseling van energieën ervaren, zijn ze zich er zelden bewust van totdat ze behoorlijk gevorderd zijn op hun pad naar ascentie en goddelijke vereniging. De natuurlijke impuls van de tweelingziel is om in de spirituele en fysieke frequenties te communiceren met zijn tegenhanger. Wanneer die energie-uitwisseling betrekking heeft op het mentale energetische lichaam, communiceren de tweeling telepathisch.

Tweelingvlam telepathische communicatie

  tweelingziel telepathische communicatie

Afhankelijk van het niveau van bewust bewuste verbinding tussen de tweelingzielen, kan de telepathische communicatie op een paar verschillende niveaus plaatsvinden.

Dromen

Een van de eerste en in zekere zin meest basale vormen van vlamtelepathie is droomtelepathie met een tweelingvlamzender en -ontvanger. Het is het soort telepathie dat plaatsvindt vanaf de vroegste fasen van tweelingvlammen die zich verbinden in energie, dus het kan gebeuren sinds je in deze menselijke ervaring bent geboren - je kunt je er pas later op je reis van bewust worden.

Omdat je energetische lichaam tijdens je slaap zo vrij is als het maar kan zijn van conditionering door menselijke ervaring, zal het het vrijst zijn om zichzelf te manifesteren in een dichter bij een vollediger potentieel. Tijdens je slaap doet je hogere zelf astrale reizen, droomruimtewerk en bezoekt het verschillende frequenties en dimensies.

Omdat het op zijn vrijst is, zal zijn natuurlijke instinct dat zijn om contact te maken met het hogere zelf van je tweelingziel. Dat is hoe droomtelepathie gebeurt. Je energetische lichamen verbinden, je mentale energieën verbinden en er zal een uitwisseling van informatie zijn. Veel ervan blijft misschien onbekend voor je bewuste bewustzijn, maar de energie-uitwisseling zal hebben plaatsgevonden en je hogere zelf zal hebben gecommuniceerd, of je je er nu van bewust bent of niet.

Ik ben dieper ingegaan op tweelingvlamdromen tijdens scheiding vroeger, maar het gebeurt eigenlijk constant. Als je actief werkt aan het verbeteren van je droomherinnering, zul je je droomcommunicatie meer en meer gaan herinneren.

Gedachten

Zodra jij en je tweelingziel meer tijd in elkaars energieën hebben doorgebracht en je enige vooruitgang hebt geboekt op je pad naar ascentie, zal de aard van je energie-uitwisselingen langzaam complexer worden.

Als je zielen eenmaal op elkaar zijn afgestemd en je bent ontwaakt met betrekking tot je tweelingvlamreis en goddelijke missie, zal veel meer van je energetische lichaam en frequentie zich openen voor die van je tegenhanger. Zodra er meer openheid tussen jullie is, zal er ook een veel complexere en vrijere uitwisseling van energie zijn en daardoor telepathische berichten.

Je kunt je bewust worden van de innerlijke monoloog van je tweelingziel wanneer ze zich bijvoorbeeld in een meer emotionele toestand bevinden. Je zou gedachten of fragmenten van gedachten van denkprocessen kunnen horen.

Hoewel dit niveau van tweelingzieltelepathie geavanceerder is en plaatsvindt zodra je verbinding enigszins diep is geworden, is het nog steeds een van de meer initiële fasen van tweelingzieltelepathie omdat het niet opzettelijk van aard is, maar eerder toevallig vaker wel dan niet.

Berichten

Als je eenmaal serieuze vooruitgang hebt geboekt op je heilige reis, je serieuze vooruitgang hebt geboekt met elk van je paden naar ascentie en hogere frequenties, zal je vermogen om verbinding te maken ook groeien en verdiepen.

In dit stadium zijn jij en je tweeling waarschijnlijk in staat om op een opzettelijke manier telepathisch contact te maken. U kunt misschien een duidelijke boodschap, een mentaal beeld verzenden en ontvangen, en zelfs gesprekken voeren.

In zekere zin brengt het bereiken van dit niveau beide tweelingen een aanzienlijke hoeveelheid comfort. Om te beginnen betekent het dat ze zich allebei bewust zijn van hun missie en het werk doen waardoor ze naar steeds hogere frequenties kunnen opstijgen; voor een ander brengt het hen veel meer comfort omdat ze in een veel helderder en sterker energetisch contact zijn, zelfs als ze in de 3D op dat moment misschien gescheiden zijn of zelfs geen contact.

Tweelingvlam telepathische symptomen

Zijn we zeker telepathisch?

Kortom, ja. Maar misschien ben je je er op dit punt van je reis wel of niet bewust van.

De tweelingzielband is een onbreekbare energetische brug tussen zielen. Het is een zielscontract dat niet ongeldig en nietig kan worden gemaakt, alleen maar omdat je menselijke ervaring zelf de vrije wil wil uitoefenen en de voortgang van de tweelingziel in de wacht wil zetten – wat natuurlijk kan gebeuren.

Maar hoe meer je menselijke ervaringszelf gaat proberen om je energetische en/of fysieke contact met je tweelingzus te beperken, hoe meer je energieën ernaar zullen verlangen om verbinding te maken in de subtielere rijken zoals het droomlandschap, mentale en spirituele energieën.

Het is niet nodig dat je op het punt staat te worden verenigd om in een telepathische verbinding met je tweelingbroer te kunnen komen. Je zult in telepathisch contact staan ​​met vrijwel al je menselijke ervaringen, of je er nu actief naar op zoek bent of niet. Maar je zult je er min of meer van bewust zijn, afhankelijk van hoeveel vooruitgang jullie hebben gemaakt en hoe gevorderd jullie zijn op jullie pad naar ascentie.

Hoe voelt het

Hoe tweelingziel-telepathie aanvoelt, hangt van nogal wat factoren af.

Om te beginnen hangt het af van hoe bewust je bent van je tweelingzielstatus. Als je nog niet eens wakker bent geworden van je goddelijke missie, heb je hoogstwaarschijnlijk veel telepathisch contact met je tweelingzus, maar je bent je er gewoon niet van bewust. Dus het voelt niet als veel van iets, hoogstwaarschijnlijk.

Er zijn verschillende soorten telepathische verbindingen met je tweelingziel en hoewel ze allemaal voortkomen uit dezelfde verbinding, zul je ze op heel verschillende manieren ervaren. Soms heel specifieke manieren, bijvoorbeeld, ik heb het telepathische aspect van je tweelingvlam kussen .

Dromen

Het kan overkomen als een gevoel van grote troost en vreugde dat je uit een droom wegneemt, soms zonder het waarom ervan te begrijpen. Het zal contact zijn met je tweelingziel dat je dat warme en donzige gevoel zal geven van naar huis gaan, maar dat kan tijdens je dromen op zoveel dingen komen als onderdeel van de onbewuste fase.

U kunt een vreemd gevoel van ongemak of een of andere soort pijn voelen wanneer u uit de droom ontwaakt, en hoewel dat raadselachtig en vreemd zal lijken, is het volkomen logisch: u zult rouwen om het verlies van meer contact dat u was genieten tijdens de droom.

Gedachten

Dit is misschien een beetje meer triggerend dan dromen. Hoe bewuster je begint te worden over het afluisteren van de mentale herkauwers van je tweelingziel, hoe bezorgder je zou kunnen worden dat je stemmen hoort.

Een van de minder vaak verteld waarheden van telepathie is dat het de persoon die het ervaart grote angst, angst, paniek en mentale en emotionele overweldiging kan laten voelen. Je menselijke conditionering zal je vertellen dat je iets vreemds ervaart, buiten de norm en mogelijk verontrustend. Maar je hogere zelf zal tussenbeide komen en je helpen de situatie te begrijpen, en je spirituele gidsen, beschermengelen, voorouders en elke andere vorm van hogere macht die je waarneemt, zullen je helpen de waarheid van de band van je ziel te kennen.

In zekere zin brengt de gedachte-uitwisselingsfase zelfs meer comfort voor de tweeling die zich bewust is van de zielsband, omdat het een steeds grotere harmonie van frequenties tussen tweelingen signaleert - daarom meer en meer vooruitgang in de richting van vereniging/hereniging.

Berichten

Op dit punt, als jij en je tweelingziel in staat zijn om opzettelijk gerichte communicatie uit te wisselen door middel van telepathie, dan ben je je ervan bewust, behoorlijk gevorderd in je persoonlijke vooruitgang naar ascentie, en zeer in harmonie met elkaars energie.

Het is een niveau van tweelingzieltelepathie dat beide tweelingen een aanzienlijk niveau van comfort, vreugde en enthousiasme brengt. Ook al ben je al dan niet verbonden in de 3D, je band is en je staat hoogstwaarschijnlijk op het punt om eenheid te bereiken, want er is veel verwerking en werk dat op dit niveau kan worden gedaan, en het wordt heel goed gedaan. snel, want je gaat werken zoals het bedoeld is: als team.

Tweelingvlam telepathische aanraking

Telepathische interactie verwerken

Wanneer je tweelingziel-telepathie ervaart, zal je menselijke ervaring zelf dit naar beste vermogen verwerken.

Hoewel je al behoorlijk wat vooruitgang hebt geboekt op je pad naar ascentie, zit je nog steeds vast in de lagere frequenties van 3D. Je zintuigen, hoe ver je ook bent naar ascentie, zijn nog steeds geworteld in de 3D. Als gevolg hiervan zullen ze de telepathische interactie zo goed mogelijk verwerken.

U kunt gedachten op een puur mentaal niveau afluisteren of berichten ontvangen, of uw zintuigen interpreteren ze als gebeurtenissen uit het echte leven. Je zou een stem kunnen horen die die gedachten of berichten fluistert, of je zou gewoon hun berichten kunnen ontvangen.

Kun je een telepathische aanraking voelen?

Een van de meest interessante vormen van tweelingzieltelepathie is het voelen van aanraking.

De aanraking is wat je 3D gaat waarnemen wanneer je tweelingvlam een ​​intens gevoel van liefde, tederheid projecteert, of de uitdrukkelijke intentie en het verlangen om je gestreeld of zelfs omarmd te voelen. Hun mentale energie zal die boodschap naar jouw mentale energie projecteren, die het kan verwerken alsof het het werkelijk in de 3D voelt.

Dit zou je het meeste comfort kunnen geven in plaats van verbinding te maken met je tweelingbroer in de fysieke realiteit, omdat het duidelijk hun intentie en verlangen zal uitdrukken om je te troosten en hun vermogen om in zo'n mate tot je door te dringen - beide zeer goede tekenen voor zover vakbond maakt zich zorgen.

Kortom

Als het gaat om het verbinden door middel van telepathie tussen tweelingen, zijn er verschillende vormen en manifestaties die afhangen van het niveau van vooruitgang dat elke tweeling heeft gemaakt op hun pad naar ascentie.

Wat alle vormen ervan gemeen hebben, is het feit dat ze als vormen van contact tussen tweelingen, al is het maar op de mentale energievlakte, troost en geruststelling brengen met betrekking tot de vooruitgang die wordt geboekt bij het vervullen van hun goddelijke missie: vereniging.