Tweelingvlamaffirmaties [zo krachtig!]

 Tweeling Vlam Affirmaties

ik absoluut liefde tweelingziel bevestigingen. Ik houd van iets die de reis van de tweelingziel actief bevordert en je wegleidt van alleen maar zitten wachten tot dingen 'uitwerken'. Als je mijn eigen verhaal hebt gelezen, weet je waarschijnlijk dat ik nogal sceptisch stond tegenover spirituele oefeningen (totdat ik mijn tweelingziel op mijn kont kreeg) en wat me oorspronkelijk tot affirmaties aantrok, was hun basis in zowel wetenschap als spiritualiteit.

Het gebruik van tweelingzielbevestigingen moet een van de gemakkelijkste en toch de meest effectieve manieren om je onderbewustzijn te programmeren om je reis voortdurend verder te brengen en betekenisvolle verandering te brengen.

En het begint allemaal met twee van mijn favoriete woorden in de Engelse taal.Ik ben…

Inhoudsopgave

Wat zijn tweelingvlamaffirmaties?

Mensen debatteren over WAAR betekenis van affirmaties.

Sommigen denken dat ze een vorm van de Wet van Aantrekking zijn en dat het universum voor je zal zorgen als je je intentie zet. Anderen geloven dat het eenvoudig zal zijn om jezelf constant aan je doelen te herinneren. Misschien zit het ergens tussen de twee in .

Wat de reden ook is, affirmaties zijn het proces van het intern bevestigen van een doel .

Positieve uitspraken en doelen die je wegleiden van negatieve denkrichtingen en lage trillingsenergie. Vaak gedaan aan het begin van de dag, zie je affirmaties in films en tv-shows waarbij de hoofdpersoon tegen zichzelf praat in een badkamerspiegel of hun doel schreeuwt vanaf de top van een berg.

In werkelijkheid kan het zo simpel zijn als een intern gesprek met jezelf aan het begin van de dag. Jezelf klaarmaken om de leiding te nemen over je eigen lot en je reis naar vereniging met je tweelingvlam voort te zetten en niet alleen maar te accepteren waar je bent.

De meesten van ons gebruiken al affirmaties, soms zonder het te weten.

Op een slechte dag zeggen we misschien tegen onszelf dat dingen nooit goed gaan, we maken er altijd een puinhoop van of we kunnen gewoon geen pauze nemen . Dit zijn voorbeelden van negatieve affirmaties . Hetzelfde kan gebeuren op de reis van de tweelingziel.

Klinkt dit allemaal bekend?

 • We zullen nooit samen zijn...
 • Je zult nooit begrijpen hoe ik me voel...
 • Ik zie dit niet lukken...

Zo krachtig als positieve bevestigingen kunnen zijn om onze tweelingzielreis te bevorderen, negatieve kunnen ons tegenhouden. Helaas verloopt de reis van de tweelingziel zelden van een leien dakje en is het ongelooflijk gemakkelijk om negatieve affirmaties te gebruiken zonder het te merken.

Waarom zijn ze zo handig?

Ten eerste kunnen consistente positieve affirmaties voorkomen dat we in de val lopen om negatieve te gebruiken.

Deze quote heb je misschien al eens eerder gehoord.

Degenen die denken dat ze het kunnen en degenen die denken dat ze het niet kunnen, hebben meestal allebei gelijk. ” – Confucius

Ik hou zo veel van deze lijn omdat het een van de veelvoorkomende problemen perfect samenvat die ik constant zie tijdens de reis van de tweelingziel. Manier van denken is belangrijk. Het betekent alles. De reden dat ik zo'n fan ben van mensen die affirmaties gebruiken, de Tarot, astrale projectie of tweelingziel meditaties betekent het een mentaliteit van? het laten gebeuren .

Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u hier kunt gebruiken, maar weinig ervan kunnen worden gedaan in minder dan 60 seconden voordat uw oogleden zelfs 's ochtends opengaan. Mensen gebruiken affirmaties in allemaal aspecten van hun leven, van het persoonlijke tot het professionele, de reden dat ik ze zo leuk vind op de reis van de tweelingziel, is dat deze simpele handeling zo'n grote impact kan hebben.

In het slechtste geval kan het helpen om je in de juiste mindset te houden. In het beste geval kan deze onbewuste herprogrammering een deel van het werk voor je doen.

Voorbeeld Affirmaties

 bevestiging van tweelingzielen

Er zijn geen vaste regels voor hoe of wanneer je affirmaties doet. Sommigen gebruiken ze graag in andere oefeningen zoals yoga of meditatie, sommigen wandelen naar de top van een heuvel en schreeuwen één keer per week hun affirmaties de lucht in.

Persoonlijk doe ik de mijne op dezelfde manier als toen ik voor het eerst aan mijn tweelingzielreis begon. In minder dan 60 seconden voordat ik 's ochtends uit bed rol.

Het hele proces is ongelooflijk persoonlijk. Je zou ze intern, hardop kunnen zeggen of opschrijven. De enige regels waar ik me aan zou houden zijn:

 • Houd ze positief.
 • Begin met ‘Ik ben….’
 • Houd ze specifiek.

We gaan onze dag niet beginnen met 'Ik ga het proberen en...' . Probeer iets als:

 • 'Ik ga de unie bereiken.'
 • 'Ik ga vandaag naar je toe.'
 • 'Ik vervolg mijn reis naar jou.'

Ik heb wel een opgenomen gedeelte van geleide tweelingzielbevestigingen in de tweelingziel coaching . Sommigen volgen liever mijn stem, maar echter je ervoor kiest om het te doen, het is de intentie die er echt toe doet. Je bevestiging kan in het Latijn van het Varken zijn gekrabbeld met krijt, zolang het je onderbewustzijn maar in de juiste gemoedstoestand brengt.

Je tweelingvlamreis voortzetten

U kiest er echter voor om uw reis voort te zetten (en ik Echt geloof dat je affirmaties moet gebruiken) als je wat begeleiding wilt, vertel me wat je tot nu toe doormaakt en ik stuur je een tweelingziel lezen .