Tweelingvlamafwijzing omkeren

  omkeren van tweelingvlam afwijzing

Een van de ergste pijnpatronen van tweelingzielen is die van afwijzing van de tweelingvlam. Niets voelt erger dan bang zijn dat je die onvoorwaardelijke liefde zal worden ontzegd. De zielsband lijdt tijdens de scheidingsfase, maar de verbinding verbreekt nooit. Dat maakt het nog erger - het is een scheidingspijn die gewoon niet weggaat.

Hoewel de zielsband van de tweelingziel nooit verbreekt, kan je tweelingziel ervoor kiezen om tijdens deze menselijke ervaring hun betrokkenheid bij de reis van de tweelingziel in de wacht te zetten of te stoppen. In zekere zin kunnen ze ervoor kiezen je af te wijzen, hoewel de afwijzing niet het einde van de zielsverbinding betekent. Ze wijzen je hoogstwaarschijnlijk af omdat ze zich angstig, overweldigd en/of diep getriggerd voelen door je band. Er kan ook wat onopgelost karma over je tweelingzielband hangen. Je kunt je tweelingziel terugwinnen als ze besluiten de reis op pauze te zetten, maar niet door ze daadwerkelijk te achtervolgen, ook al zijn ze technisch gezien de hardloper geworden.

InhoudsopgaveKan je tweelingziel je afwijzen?

De tweelingziel-zielverbinding is onbreekbaar. Of ze nu het pad naar vereniging willen volgen of niet, de ziel van je tweelingziel zal altijd op de reis van de tweelingziel zijn. Maar ze kunnen de vrije wil gebruiken om die reis voor onbepaalde tijd op te schorten.

Dat gevoel van afwijzing van de tweelingziel veroorzaakt een aantal van de ergste soorten lijden en schaduwen voor beide partijen, ook al streeft een van hen actief naar de scheiding door hun afwijzing van de tweelingzielrelatie. Dus ze doen zichzelf ook pijn door de reis in de wacht te zetten, niet alleen jij.

Hoewel het vreselijk pijnlijk is, veroorzaakt de afwijzing ook veel spirituele transformatie-energie. De zielen die door deze afwijzing gaan, zullen getransformeerd worden. Sommige tweelingzielen hebben deze afwijzingsfase misschien geprogrammeerd in hun patronen, in feite juist om die transformaties aan beide kanten op gang te brengen.

Het zal nooit prettig zijn, maar de afwijzing kan uiteindelijk je onvoorwaardelijke liefdesverbinding dienen.

Waarom je tweelingziel je afwijst

Er zijn een aantal redenen waarom je tweelingziel je zou kunnen afwijzen.

Eerst en vooral moet je begrijpen dat ze je niet zozeer afwijzen als dat ze vluchten voor de intensiteit en het hoge niveau van veeleisende energieën van je band. De tweelingvlamverbinding is zeer intens en brengt alle mogelijke wonden en schaduwen naar de oppervlakte.

Door je af te wijzen, wordt je tweelingziel in feite een 'loper', hoewel ik ze in plaats daarvan graag 'vermijder' noem. Het hele idee dat ze rennen, suggereert dat je ze zou achtervolgen, vandaar de term 'jager' voor de tegenhanger die niet wegrent voor de band. Maar je kunt toch niet echt iemand achtervolgen? De hele runner- en chaser-dynamiek kan beter worden omschreven als het vermijden van en toegewijd zijn aan de verbinding.

Deze rollen kunnen in de loop van een scheidingsfase soms veranderen, afhankelijk van wat voor soort problemen zich voordoen en welke factoren een rol spelen. In andere situaties is er een tweelingziel die meer geneigd is weg te lopen van de complexe en veeleisende aard van de band, en een tweelingvlam die veerkrachtig is en toegewijd is om het werk te doen en mogelijke problemen op te lossen.

Karma

Er is altijd de karmische factor om te overwegen, die veel invloed heeft op de tweelingzielband.

Je moet onthouden dat je je eigen geschiedenis hebt als je menselijke ervaring zelf, maar dat is slechts het topje van de ijsberg voor een tweelingziel-band. Jullie hebben ook talloze levens van karma, ieder van jullie alleen en veel karma betrokken bij jullie eerdere interacties met elkaar.

Alle zielsbanden zijn karmisch, in die zin dat ze een karmische geschiedenis hebben die hen beïnvloedt en beïnvloedt. Als ieder van jullie dat karma niet heeft opgelost voordat je in dit leven in contact komt, zal karma zijn effecten versterken en je op een bepaalde manier ertoe aanzetten om die problemen op te lossen.

Ongerustheid

Het hoge niveau van intensiteit in de tweelingzielband kan bij sommige tweelingzielen veel angst veroorzaken.

Het kan verschillende schaduwen activeren, waaronder codependency, commitment-fobie, beslissingsverlamming enzovoort. Als je tweelingzus emotioneel en spiritueel niet volwassen genoeg is om dit soort intensiteit aan te kunnen, kan het hele ding hen vreselijke angst bezorgen.

Tegelijkertijd, als je nog niet in een unie bent maar tot op zekere hoogte interactie hebt, kan je simpele aanwezigheid zonder echt samen te zijn hen vreselijke angst bezorgen. Ze kunnen proberen weg te rennen van die intense angst door weg te rennen van jou en je band, in de hoop dat het op de een of andere manier inactief wordt - wat niet het geval is.

Overweldigd voelen

De intense gevoelens die ze voor jou hebben en het hoge niveau van emotionele vooruitgang dat de band van hen vereist, kunnen hen ook in een staat van emotionele overweldiging brengen.

In dergelijke gevallen zou je tweelingziel meer om een ​​pauze kunnen vragen dan je ronduit afwijzen, maar het kan hoe dan ook min of meer hetzelfde voor je voelen. Tijdens die pauze zouden ze kunnen proberen zichzelf onder controle te krijgen, in de hoop dat ze de zaken beter aankunnen als ze even afkoelen.

Als ze het ontwikkelings- en groeiwerk echter niet doen, zullen al die overweldigende gevoelens meteen terugkomen wanneer je opnieuw verbinding maakt.

Niet in staat of bereid om het werk te doen

De tweelingvlambinding veroorzaakt veel schaduwen binnen beide tweelingen. Waarschijnlijker wel dan niet, zal de tweeling die de meest lastige of talrijke schaduwen heeft die op hen verschijnen, proberen de Pandora's box van je verbinding te sluiten.

Ze zullen waarschijnlijk hopen dat de schaduwen ook zullen verdwijnen. Natuurlijk zullen ze dat niet doen. Zodra die schaduwen naar de oppervlakte komen, zullen ze daar blijven en je tweelingbroer onder druk zetten om het werk te doen om ze te overwinnen. Hoe meer ze dat werk uitstellen, hoe slechter ze het vinden om het te doen.

Op een gegeven moment kunnen ze zo geïntimideerd raken door het werk dat ze moeten doen, dat ze het gewoon weigeren te doen. Dat zal een serieuze blokkade in de reis zijn, omdat ze de voortgang zullen stoppen, wat de druk zal vergroten om weer op het pad naar unie te komen.

Of ze de reis nu even hebben opgeschort of besloten er een einde aan te maken tijdens deze menselijke ervaring, je zult die gevreesde afwijzing voelen. Het kan voor jou ook heel triggerend zijn.

Hoe ze terug te krijgen?

De waarheid is dat de enige echte manier om ze terug te krijgen is door je te concentreren op je eigen werk en ascentie. Ik weet dat dit ongelooflijk ruw kan zijn als je te maken hebt met zoiets als stille behandeling met tweelingvlammen maar het is maar al te gemakkelijk om hier in de val te lopen.

Om te beginnen zal jouw frequentie altijd in wisselwerking staan ​​met die van hen, zelfs als je lange tijd geen contact hebt gehad. Je energieën zijn voor altijd verbonden en dat zal niet vervagen of uitschakelen. Dientengevolge, hoe hoger je erin slaagt om je frequentie te krijgen, hoe hoger je hen zult helpen die van hen te krijgen door de energetische interactie van je ziel. Je kunt hun werk niet voor hen doen of genoeg voor jullie beiden doen, maar je kunt ze een basis van hogere frequentie bieden en ze helpen ernaar te streven om het zelf te hebben.

Een andere manier om ze misschien terug te winnen, is door je te concentreren op het sturen van een gezonde dosis van die onvoorwaardelijke liefde die je zielen verbindt. Het zal helaas niet alleen de tweelingvlamverbinding laten werken als bij toverslag. Maar door ze te overspoelen met je high vibe-liefde zullen ze langzaam uit de duisternis van hun schaduw stappen. Als ze een tijdje geblokkeerd zijn, kan het hen helpen een beetje vooruitgang te boeken - misschien net genoeg om hun vertrouwen in hun eigen apparaten te herwinnen en het schaduwwerk dat ze moeten doen te kraken.

Hoewel het frustrerend is om te horen en erover na te denken, kun je niets anders doen om ze terug te winnen dan goddelijke timing de ruimte te geven om zijn magie te bewerken. Wees sterk in je geloof in het universum en je hogere macht, maar ook in de heilige missie die je zielen zijn begonnen.

Kortom

Als je je afvraagt ​​wat je moet doen als je tweelingvlam je afwijst en hoe je kunt omgaan met de afwijzing van de tweelingvlam, dan is het antwoord simpel en toch vreselijk ingewikkeld: je kunt je het beste concentreren op je eigen hoge frequentie.

Je tweelingvlamband is onbreekbaar, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze bij je terugkomen, ongeacht andere aspecten van hun vooruitgang, die van jezelf en die van je tweelingzielband.

Er zijn veel factoren die een rol gaan spelen in al onze menselijke interacties, maar nog veel meer in een tweelingziel-band. Alle elementen zoals karma, angst, gevoelens van overweldigd zijn, onvermogen of onwil om het schaduwwerk te doen – dit alles beïnvloedt de frequentie van je tweelingziel en hun vermogen om te ascenderen.

Je frequentie speelt ook een rol. Hoe hoger je frequentie en hoe meer onvoorwaardelijke liefde je hun een weg stuurt door je tweelingzielband, hoe hoger hun eigen vibe zal kunnen gaan. Het kan hun eigen werk en vooruitgang niet vervangen, maar het kan hen onderweg wel helpen.