Tweelingvlamastrologie gebruiken (op de juiste manier)

  Tweelingvlam Astrologie

Tweelingziel-astrologie is een fascinerend en zeer complex onderwerp van discussie, van geboortehoroscopen tot synastrie van de band, tot de horoscoop van verschillende momenten tijdens de reis.

Er zijn veel relevante aspecten van tweelingvlamastrologie betrokken bij de reis van de tweelingvlammen. Hoewel er geen in steen gebeitelde regels zijn, wordt elke kaart en hun interactie of de synastrie van de tweelingzielen zeer relevant. Veelzeggend zijn ook hun maan-, Venus- en Jupiter- en Saturnus-tekens, maar ook planetaire aspecten die ermee te maken hebben. Hoewel astrologie geen tweelingziel-band kan voorspellen, kan het vaak informatie en aanwijzingen bieden, zoals de significante aanwezigheid van dierenriem of planetaire aspecten waarbij bijvoorbeeld Tweelingen, Weegschaal en Vissen betrokken zijn (maar niet alleen hen). Hoewel het hoogst onwaarschijnlijk is dat tweelingziel-tegenhangers dezelfde geboortehoroscoop zouden hebben, kunnen er interessante en relevante aspecten zijn in hun astrologische kaarten of de synastriekaart van hun dynamiek.

InhoudsopgaveWelke sterrenbeelden zijn tweelingvlammen?

Als het aankomt op tweelingzielen en astrologische tekens , er is geen vaste regel van kracht. Hoewel het waar is dat tweelingvlammen vaak prominente plaatsingen in hun grafieken hebben met Tweelingen, Weegschaal en Vissen, is het geen vaste regel dat je die plaatsingen nodig hebt als een soort bevestiging dat je een tweelingziel bent.

Omdat tweelingvlammen vaak het spiegelende effect hebben in hun verbinding en in hun leven, is het waarschijnlijk dat je interessante plaatsingen in tegenovergestelde tekens zult zien voor elk van de tweelingzielen in kwestie. Maar zoals je al geraden hebt, omvat een astrologische tweelingvlamanalyse het analyseren van de grafieken van beide tweelingen, en niet alleen van die ene.

synastrie

Omdat tweelingvlammen goddelijke tegenhangers zijn op een pad naar vereniging , hun zielscontract is een kwestie van interactie - met andere woorden, it takes two to tango. En een astrologische analyse van een tweelingziel is in dat opzicht niet anders. Een blik op de kaarten van de twee tweelingzielen zal een schat aan interessante en nuttige informatie opleveren, niet alleen over sterrenbeelden, huizen en plaatsingen van de planeten, maar ook door de verschillende planetaire aspecten en hun interactie voor het paar te bestuderen.

Met andere woorden, het meest relevante aspect is in dit geval synastrie - de studie van de gecombineerde kaarten van de twee tweelingzielen om te zien wat voor soort dynamiek ze hebben. Maar er zijn interessante en relevante aspecten van astrologie in tweelingzielkaarten die hen kunnen helpen hun reis te bepalen en hoe ze eenheid kunnen bereiken.

Maantekens

Het zou me niet verbazen als ik een tweelingvlam zou zien met maantekens zoals Tweelingen, Vissen of a Weegschaal tweelingvlam . Het Maanteken heeft grote invloed op iemands emotionele energetische lichaam en hun zesde zintuig, gebieden die energetisch meer ontwikkeld zijn voor tegenhangers van tweelingzielen dan de bevolking in het algemeen.

Het is zeer waarschijnlijk dat de maantekens van elke tweelingvlam een ​​interessante interactie zullen hebben, ofwel door samen te vallen of door tegengestelde tekens te zijn - zeg Ram en Weegschaal, Stier en Schorpioen, Tweelingen en Boogschutter, Kreeft en Steenbok, Leeuw en Waterman , Maagd en Vissen, of vice versa. Het is niet verplicht, maar het spiegelende ding verschijnt meestal in tweelingziel-sterrenbeelden.

Venus- en Jupiter-tekens

Als het gaat om emotionele connecties en echte paren, zie je vaak een zeer interessante dynamiek tussen iemands Venus-teken en hun tweelingvlam Jupiter-teken. Elk beeldt het meest waarschijnlijke beeld uit van het echte paar van die persoon of zielsverwant , en het presenteert vaak een zeer belangrijk aspect van hun tweelingzielkaart.

De verbinding tussen Venus en het Jupiter-teken heeft de neiging om meer aan de complementaire kant te zijn dan de tegenstellingen of dezelfde tekens.

Saturnus tekens

Saturnus staat ook wel liefdevol bekend als de Heer van Karma. We kunnen allemaal zien hoe het Saturnus-teken van elke tweelingvlam een ​​belangrijke rol zal spelen in de verbinding en hun pad naar vereniging, toch?

Hoewel de tekens waar Saturnus zich voor elke tweelingvlam bevindt, zeer relevant zijn voor de astrologie van de verbinding, zijn de planetaire aspecten waarbij het betrokken is ook zeer belangrijk - vooral aspecten die betrekking hebben op uw Saturnus- en uw Maan-, Zon-, Venus- en Jupiter-tekens.

Kan astrologie een tweelingvlam voorspellen?

Een tweelingzielverbinding is iets dat de menselijke ervaring en de details van elk van de vaten die betrokken zijn bij elke menselijke ervaring overstijgt.

Hoewel je bewijs kunt zien van een tweelingzielverbinding bij het bestuderen van de synastrie van het tweelingvlampaar, is er geen bepaald verplicht aspect dat aanwezig moet zijn om de aard van de zielsband te bevestigen of te ontkennen.

Maar het is interessant om te zien dat veel tegenhangers van tweelingzielen significante posities in hun grafieken hebben met betrekking tot Tweelingen, Weegschaal en Vissen.

Tweeling

Het lijkt erop dat Gemini-plaatsingen de neiging hebben om prominent aanwezig te zijn in de astrologiekaarten van de tweelingziel-tegenhangers, op verschillende manieren en betrokken bij verschillende aspecten van planeten.

De goddelijke tweeling kan gemakkelijk worden gezien als vertegenwoordigd door Tweelingen in astrologie. Het vrij voor de hand liggende tweelingkarakter van dit teken spreekt ook over de spiegelende eigenschappen van de tegenhangers, aangezien het bekend is dat Gemini's in een van de twee hoofdcategorieën vallen: de uitgesproken, sociale vlinder en het meer introverte, vraatzuchtige nieuwsgierige type. Het is een geval van de tegenstellingen aantrekken, een ander aspect dat heel vaak wordt gezien in tweelingzielverbindingen.

Wat astrologie betreft, is het teken Tweelingen een zeer interessant aspect in combinatie met de reis van de tweelingziel. Het dubbele karakter van Geminis en het spiegelen van een tweeling gaan heel goed hand in hand. Tweelingen zijn ook heel vaak heel helderziend en in harmonie met energieën, of ze zich er op een bepaald moment van bewust zijn of niet. Ze zijn meestal behoorlijk geïnformeerd en spiritueel, en hebben meestal een minder algemene kijk op of perceptie van het leven en de mensen.

Pond

Met de schalen van Justitie als onderdeel van zijn representatie, is het geen wonder dat Weegschaal een belangrijke rol speelt in de astrologie van de tweelingzielband.

Het karmische aspect van de band, samen met het delicate evenwicht dat nodig is tussen de tegenhangers en hun frequenties, en de onbreekbare zielsband tussen de tweeling kan gemakkelijk worden gezien in Weegschaal. De evenwichtsoefening tussen de twee schotels en het constante duwen en trekken zijn een zeer sterk aspect van de reis van de tweelingziel.

Weegschalen zijn meestal erg diplomatiek en strategisch als het gaat om keuzes en actie, maar ze zijn ook zeer intuïtief en afgestemd op de energieën van de mensen om hen heen. Vaker wel dan niet, hebben tweelingziel-tegenhangers een significante plaatsing van Weegschaal-astrologie en werken ze veel met Weegschaal-energie.

Vissen

Een andere weergave van een paar of een tweeling, Vissen is een van de meest intuïtieve en energetisch gevoelige dierenriem in de astrologie.

De spiegeling is opnieuw aanwezig in de aard van de voorstelling van Vissen, en de spirituele en vaak mystieke neiging van deze inboorlingen gaan hand in hand met de spirituele ontwikkeling en ascentie die betrokken zijn bij de reis van de tweelingziel.

Wanneer je astrologie bestudeert vanuit het perspectief van de tweelingziel, zou het nogal verrassend zijn om niet sommige Vissen te zien verschijnen in de astrologiekaarten van de tweelingziel tegenhangers.

Hebben tweelingvlammen dezelfde geboortekaart?

Hoewel tegenhangers van tweelingzielen veel interessante en spiegelende aspecten delen in hun astrologische kaarten en synastrie van de band, is het zeer onwaarschijnlijk, zo niet onmogelijk voor hen om dezelfde geboortehoroscoop te hebben.

Om te beginnen is het vrij onwaarschijnlijk dat ze op dezelfde tijd, op dezelfde plaats, op dezelfde dag van hetzelfde jaar zouden worden geboren. Hoewel ze een spirituele tweeling zijn, zijn ze geen regelrechte tweeling, toch? En als slechts één van de hierboven genoemde aspecten verschilt, dan kan de astrologische kaart van die persoon enorm verschillen van een andere.

Het is echter mogelijk voor tweelingziel-tegenhangers om belangrijke tekendetails of plaatsingen in hun astrologiekaart te delen. Dat wil niet zeggen dat ze dezelfde geboortehoroscoop hebben, maar dat de astrologie van hun interactie of de synastrie van hun verbinding gemeenschappelijke punten vertoont.

Begeleiding van de Tarot

Kortom

Als we het hebben over tweelingvlam-astrologie, zijn er verschillende dingen om in gedachten te houden en veel informatie die erg nuttig kan zijn tijdens de reis van de tweelingziel.

Hoewel bepaalde sterrenbeelden vaker worden geassocieerd met de reis van de tweelingziel, zoals Tweelingen, Weegschaal of Vissen, zijn er verschillende relevante elementen in iemands geboortehoroscoop die een aanzienlijk licht kunnen werpen op sommige aspecten van de persoonlijke reis van die tweelingvlam naar ascentie en verenigingsfrequentie.

Dingen zoals iemands Maan, Venus, Jupiter, Saturnus-teken kunnen veel vertellen over hun pad naar onvoorwaardelijke liefde en vereniging. Maar de synastrie van de kaarten van de tweelingzielen is ook erg relevant voor het pad van hun band en de dynamiek tussen de tweelingen.

Hoewel de tweeling niet dezelfde geboortekaart zal hebben, zullen er altijd elementen zijn die elkaar op een speciale manier aanvullen of die elkaar op een speciale manier aanvullen, net zoals de tweelingen elkaar op een speciale manier aanvullen.

Als het twijfelt over de reis, kijk dan in je kaart en de synastrie met je tegenhanger, en je zult zeker een aantal zeer interessante antwoorden vinden.