Tweelingvlamcommunicatie in dromen

  Tweelingvlamcommunicatie in dromen

Als het gaat om communicatie met tweelingzielen in dromen, zijn er veel mogelijke redenen en gevolgen voor.

Maar wat betekent het om in dromen te communiceren met je tweelingziel? Het hangt allemaal heel erg af van het stadium van de reis van de tweelingzielen waarin je je bevindt. Voordat je 3D-contact hebt gemaakt met je tweelingvlam, betekent dit dat je energieën harmoniseren en dat je elkaar manifesteert. Als je afgescheiden bent, kan je tweelingzielenergie je bereiken zonder dat ze zich er bewust van zijn; of misschien denken ze zo veel aan je dat het zich in je dromen manifesteert, omdat bewuste energie je onbreekbare energieband voedt. Als er een op handen zijnde tweelingzielen-unie op komst is, kunnen de dromen je hogere zelf zijn die je vertellen dat je zielsreis op het punt staat het echte onvoorwaardelijke liefdesstadium van de verbinding te bereiken. Je kunt in je dromen contact opnemen met je tweelingvlam als je je energie reinigt, mediteert, een intentie stelt en je dan overgeeft aan de onvoorwaardelijke liefdesband van de tweelingziel.

InhoudsopgaveWat betekent het om van je tweelingvlam te dromen?

Voor 3D-contact

Energieën Harmoniseren

Voordat je 3D-contact hebt gemaakt met je tweelingvlam, zou je ervan kunnen dromen omdat je energieën harmoniseren als onderdeel van de reis. Omdat de basis van je zielscontract een onbreekbare energieband is, is er altijd een psychische verbinding tussen jullie. Hoe meer afgestemd je energieën worden, hoe meer je elkaars energie en aanwezigheid zult voelen en het zal beginnen met de droomstaat omdat je dan meer open bent en daardoor kwetsbaarder voor energieën, over het algemeen.

Elkaar manifesteren

Wanneer een van jullie of jullie beiden elkaar manifesteren, krijg je veel droomcommunicatie met je tweelingziel . Hoe energieker je energieband zal zijn, hoe sterker, duidelijker en frequenter je droomcommunicatie zal zijn.

De tweelingzielcommunicatie kan het telepathische stadium bereiken ook, eerst tijdens dromen en daarna, zoals je je ook bewust bent. De kracht van de focus en de intensiteit en het energieniveau van de binding fungeert als een kanaal om energieën steeds meer te harmoniseren. Hoe meer je op elkaar bent afgestemd, hoe vrijer en genuanceerder en dieper de communicatie wordt.

In de manifesterende fase van dit deel van de reis, mag je je tweelingvlam misschien geen gezicht geven, maar je bent zeker heel bekend met hun energie handtekening .

In scheiding

Onbewust naar buiten reiken

Als jij en je tweelingziel gescheiden zijn, of zij nu degenen waren die een barrière opwierpen of niet, hun energie zal constant de jouwe bereiken. Het is gewoon een reflex van je energetische lichamen, iets waar je niets aan kunt doen, of je nu wilt of niet. De zielsband is veel te krachtig om te onderdrukken en kan nooit worden verbroken.

Hoe meer je probeert het tot bedaren te brengen, hoe meer het in feite tot uiting komt in dromen. De psychische band tussen tweelingvlammen is een hoger niveau van verbinding, maar de droomband maakt deel uit van je innerlijke werking als tweelingvlammen. Je bent constant in contact via je hogere zelf en het dromenland, of je er nu klaar voor bent of niet.

Bewust aan je denken

Natuurlijk, als je tweelingziel bewust aan je denkt, dan zal dat de tweelingvlammen dromen band ook.

Hoe meer bewust bewuste aandacht je tweelingvlam je ziel samentrekt, hoe sterker je energieband wordt en hoe krachtiger de aantrekkingskracht tussen jullie wordt. Sterker nog, als je steeds meer tweelingziel-gerelateerde dromen hebt of als ze veel levendiger en vol details zijn geworden, kun je er zeker van zijn dat je tweelingziel bewust aan je denkt.

Op handen zijnde Unie

Als jij en je tweelingziel de overgave fase van je reis, dan is je tweelingzielvereniging niet ver weg. Misschien zie je steeds meer synchroniciteiten je vertellen in welk stadium van je tweelingziel-zielreis je bent.

Wanneer je kijkt pre-union symptomen harmoniseren je hogere zelf intens en heel vaak. In dit stadium kunnen ze zelfs constant op elkaar afgestemd zijn. Jullie zijn hoogstwaarschijnlijk een constante factor in elkaars dromen, en of er nu verbale communicatie plaatsvindt of niet, er is voortdurend communicatie met tweelingzielen – of je nu slaapt of niet.

Het bereiken van een hoge frequentie van onvoorwaardelijke liefde stimuleert ook tweelingzieltelepathie tot het punt dat het altijd en overal een open communicatielijn is, of het nu tijdens dromen is of niet.

Hoe te communiceren met je tweelingziel in een droom?

Reinig je energie

Je tweelingvlam kunnen bereiken is een kwestie van energetische verbinding. De eerste en belangrijkste stap is ervoor te zorgen dat je energie zo schoon mogelijk is, dat wil zeggen zo onaangetast als je kunt maken door andere factoren die je frequentie veranderen.

Mediteren

Mediteren helpt bij het aanscherpen van die onvoorwaardelijke liefdesfrequentie die je deelt met je tweelingzus, zodat het contact via dromen gemakkelijker te bereiken is. Je kunt in feite mediteren om je verbinding met je tweelingzus te verbeteren, maar gewoon mediteren zal je helpen innerlijke vrede te bereiken - dat is je natuurlijke staat, waarin jij en je tweeling van nature op elkaar afgestemd zijn.

Intentie instellen

Het is belangrijk om je intentie vast te stellen als je droomcontact wilt maken met je tweelingziel. Hoewel jullie van nature op elkaar zijn afgestemd, intensiveert opzettelijke en bewust bewuste aandacht de energieband tussen jullie en helpt het om droomcontact en tweelingzieltelepathie te stimuleren.

Overgave

Dit is een essentieel onderdeel van het proces: u moet: geef je over aan de onvoorwaardelijke liefdesband tussen jullie . Er wacht veel magie tussen jullie, en om het online te laten komen, heeft het jouw acceptatie en mentale, emotionele en spirituele ruimte nodig.

Uw reis voortzetten

Het belangrijke deel

Als je tweelingzielcommunicatie ervaart in dromen of als je het probeert te manifesteren, is het kernantwoord en de sleutel die van focussen op je band van onvoorwaardelijke liefde. Het is je kernessentie als tweelingzielen en de frequentie waarop je je het meest comfortabel voelt.

Als je je eraan overgeeft, krijg je alle antwoorden die je nodig hebt en krijg je alle begeleiding die je wilt. En als je meer nodig hebt, zijn wij en het collectief altijd hier om zoveel mogelijk ondersteuning en begeleiding te bieden!