Tweelingvlamdromen tijdens scheiding

  Tweelingvlamdromen tijdens scheiding

Ben je geplaagd door tweelingvlamdromen tijdens de scheiding? Vraag je je af waarom je blijft dromen over je tweelingzus, ook al probeer je heel hard om ze uit je hoofdruimte te krijgen?

De reis van de tweelingziel is er een van constant contact tussen zielen. Of je nu contact maakt met je tweelingzus in de 3D of niet, je hogere zelf maakt voortdurend contact met hun tweeling via droomcommunicatie. Als je het einde van de scheidingsfase nadert, dan is de kans groot dat je tijdens de scheiding tweelingvlamdromen krijgt over dromen over eenwording en/of hereniging.

Je tweelingzielreis kan in een contactloze fase zijn, ofwel omdat je elkaar niet in de 3D hebt ontmoet of omdat je in een scheiding bent. Maar de band met de tweelingziel neemt geen pauze zoals mensen dat zouden kunnen. We hoeven geen fysiek contact te maken om onze ziel en energie in contact te brengen met die van onze tweelingvlam. De energetische verbinding tussen de tweelingzielen blijft actief, en met minder tot geen driedimensionaal contact, zullen je zielen en energie zeer waarschijnlijk in dromen communiceren.Inhoudsopgave

Tweelingvlam Droomcommunicatie

Vanwege de onbreekbare tweelingziel-zielband, of je je tweelingbroer nu op het fysieke vlak hebt ontmoet of niet, je zielen zijn altijd in contact .

Een manier waarop je met je tweelingzus communiceert, is via je hogere zelf en dat van hen. Afhankelijk van hoe bewust je je bewust bent van je ervaringen op het spirituele vlak, herinner je je misschien wel of niet een bericht dat je daar ontvangt. Maar je bent de hele tijd in spiritueel contact en communicatie.

Een andere vorm van niet-fysieke communicatie tussen tweelingzielen is dromen.

Voor 3D-contact

Het is zeer waarschijnlijk dat je tijdens dromen contact maakt met je tweelingvlam voordat je fysiek 3D-contact maakt.

Als je slaapt, is je energetische lichaam minder gebonden door je wakkere bewuste conditionering. Als gevolg hiervan is je ziel veel vrijer terwijl je slaapt. Het is zeer waarschijnlijk dat je je tweelingziel in dromen zult ontmoeten.

Je kunt hun gezicht misschien zelfs zien als hun huidige menselijke ervaringsavatar, maar je zult zeker hun energiesignatuur ervaren. Daarom voelt het als naar huis gaan als je elkaar eindelijk van aangezicht tot aangezicht ontmoet of in ieder geval in elkaars fysieke nabijheid bent: je kent hun energiesignatuur net zo goed als die van jou.

  tweelingvlam scheiding

Tijdens scheiding

Als je contact hebt gemaakt, zullen de dromen hoogstwaarschijnlijk intenser worden. En als je een relatie of connectie van welke aard dan ook hebt gehad en nu gescheiden bent, dan kun je er zeker van zijn dat hoe minder tijd je besteedt aan interactie in de 3D, hoe meer je zult besteden aan interactie in andere dimensies. Simpel gezegd, je ziel zal altijd verlangen naar contact met de ziel van je tweelingziel.

Terwijl je in tweelingzielscheiding zit, wordt er ook veel werk verzet als het gaat om elke tweeling. Je energieën krijgen upgrades naarmate je vooruitgang boekt op je spirituele pad naar ascentie, en je zielen zullen constant in contact zijn en bij elke beurt met elkaar in harmonie zijn.

Als dat gebeurt, heb je waarschijnlijk terugkerende dromen over je tweeling, zelfs als jij degene was die om te beginnen een scheiding wilde. Ze kunnen variëren van willekeurige scènes, discussies of interacties met hen die niet noodzakelijkerwijs een diepere betekenis hebben, tot het ontvangen van verschillende soorten communicatie en berichten die ze je anders niet kunnen sturen vanwege de geen contactsituatie .

Ze kunnen elementen introduceren die recentelijk in hun leven zijn gekomen, belangrijke gebeurtenissen die ermee gaande zijn, zelfs kleine dingen zoals je cadeaus geven, bijvoorbeeld omdat ze het in de 3D zouden willen maar niet kunnen.

Ze zullen waarschijnlijk in je dromen verschijnen omdat je in hun gedachten bent, en je zult net zo vaak in die van hen verschijnen.

Twin Flame Reunion Dreams

  tweelingziel communiceren

Een zeer belangrijke droom die je waarschijnlijk op een bepaald moment tijdens de scheidingsfase zult krijgen, is die van hereniging.

Je zou kunnen dromen over je menselijke ervaring zelf in interactie met het doel van het verwerken of oplossen van problemen die je bent tegengekomen of zou kunnen tegenkomen in de 3D. Er kunnen proefruns zijn van scenario's die kunnen gebeuren wanneer je de reüniefase begint en begint met het verwerken van een van de blokkades of hikken waarmee je te maken kunt krijgen, eventuele aanhoudende schaduwen die je in de weg kunnen staan. Je zou ook profetische visioenen kunnen krijgen over jullie toekomst samen en jullie missie.

Of je nu fysiek gescheiden bent als gevolg van het feit dat je op zijn minst tot op zekere hoogte met elkaar betrokken bent geweest of je bent gescheiden zonder veel 3D-contact te hebben gehad, wanneer het moment van opnieuw verbinden in de 3D dichterbij komt, zal je hogere zelf beginnen het idee in je dromen planten op een manier die je laat weten wat er gaat komen. Tegen die tijd heb je verschillende vraagstukken en scenario's al verwerkt, ook in dromenland, en ben je klaar om je reünie te manifesteren.

Het zou onschuldig genoeg kunnen beginnen, waarbij je gewoon droomt over het zien van je tweelingzus, uitgaan, iets samen doen. Dan, hoe meer je energieën harmoniseren en hoe meer vooruitgang je boekt met je ascenties, de dromen kunnen steeds suggestiever worden.

Droom seksuele ontmoetingen kunnen ook voorkomen, en ze zijn volkomen normaal. Dat is weer een teken dat je zielsband steeds dichter bij het volledig manifesteren in de 3D komt. Hoe meer synchroon je frequenties worden, hoe levendiger en complexer de reüniedromen zullen worden.

Voordat je de hereniging daadwerkelijk in 3D manifesteert, zul je waarschijnlijk heel vaak dromen dat je samen bent en dingen doet - ofwel het oplossen van 3D-problemen die jullie uit elkaar hielden of houden, of samen een toekomst opbouwen.

Kortom

Droomcontact is heel gewoon wanneer je op de vlamreis bent, en dromen tijdens de scheiding is een belangrijk onderdeel van je pad naar de tweelingzielvereniging.

Jij en je goddelijke tegenhanger zullen de hele tijd interactie hebben in de droomdimensie en in de spirituele dimensie. Je energieën zullen altijd in contact zijn, en hoe dichter je bij het manifesteren van eenheid in de 3D bent, hoe duidelijker en explicieter de droomreizen met elkaar zullen worden.

Wanneer je gescheiden bent, biedt een droom waarin jij en je tegenhanger met elkaar omgaan veel troost en hoop voor de toekomst van je hereniging. Terwijl je hogere zelf weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat je herenigd wordt, kan je menselijke ervaringszelf alleen maar hopen en dromen - en dromen zal het ook zijn.