Tweelingvlamgenezing en schaduwwerk

  Tweelingvlamgenezing en schaduwwerk

Het belangrijkste onderdeel van tweelingvlamhealing is je schaduwwerk doen. Een proactieve manier om je reis naar een vakbond te bevorderen, maar ik zal je meteen een waarschuwing geven: we zullen hier brute eerlijkheid moeten betrachten.

Het proces van tweelingzielgenezing en het doen van je schaduwwerk betekent confrontatie met ongemakkelijke waarheden over jezelf. Het is een proces van lange adem, maar het belangrijkste dat je voor jezelf en je tweelingzus kunt doen om samen tot een eenheid te komen.

Wat is het, hoe doe je het en waarom is dit van belang?Inhoudsopgave

Wat IS schaduwwerk?

We moeten begrijpen wat het is voordat we er iets aan kunnen doen.

Ten eerste hebben we de stukjes van onszelf waarvan we ons fysiek bewust zijn. Ons bewuste zelf.

Dan hebben we ook de stukjes van onszelf waar we weinig tot geen besef van hebben. Onbewust kunnen deze stukken een grote impact hebben op je leven, maar ze zijn diep begraven in ons onderbewustzijn. Dingen die we onbewust zo verloochenen dat we ons er niet eens van bewust zijn. Vaak kunnen anderen het zo duidelijk in ons zien, maar we zullen het ontkennen als het wordt opgemerkt.

Dit is volkomen normaal, volledig menselijk en we doen het allemaal. Ik ben me er goed van bewust dat velen van jullie waarschijnlijk deze gedachte lezen 'dat ben ik niet' en dit is waarom het zo'n probleem is in een tweelingzielrelatie.

Dit onderbewuste onszelf tegenhouden is nooit een goede zaak. Het houdt ons tegen in elke vorm van relatie, maar vooral in een tweelingzielrelatie waarin alles naar ons wordt teruggespiegeld. Het is onmogelijk om te verbergen.

Een groot deel van de reis van de tweelingziel zal een beroep doen op de confrontatie met deze begraven dingen die ons tegenhouden. Dit is schaduwwerk (genoemd omdat we deze ‘donkere stukken’ aan het licht brengen).

Zo belangrijk en toch zo vaak over het hoofd gezien

Ik heb een persoonlijke band met de reis van de tweelingziel en besteed veel tijd aan het praten met mensen over hun eigen pad.

Ik raas omdat het me iets kan schelen is een regel die ik een paar keer heb moeten gebruiken omdat schaduwwerk wordt zo verdomd vaak over het hoofd gezien . Het is een van de grootste redenen waarom ik zie dat mensen vast komen te zitten in hun tweelingzielreis. Ze raken afgeleid op zoek naar nummerpatronen, tweelingziel telepathie of tweelingvlam metingen .

Begrijp me niet verkeerd. Deze dingen zijn uitstekend hulpmiddelen om u te begeleiden op de weg die voor u ligt, maar ze zullen niet alles voor u doen. Als je focus constant op je tweeling is en wacht op hen om erachter te komen riskeer je vertraging of zelfs mislukt je tweelingzielreis dit leven.

In het belang van jou en je tweelingzus alsjeblieft trap niet in deze val. Je hebt een zeldzame kans om de unie te bereiken door je zelfs maar bewust te zijn van de reis. Profiteer ervan.

Hoe schaduwwerk te doen voor tweelingvlammen

Dus we weten het wat we hebben te maken met. Hoe werkt dat eigenlijk in de praktijk?

Kijk naar je triggers en patronen

De hele reden waarom deze problemen zo moeilijk te behandelen zijn, is dat ze zo moeilijk te vinden zijn. Wanneer we ons bewust zijn van een fout of probleem met onszelf, kunnen we het een tijdje negeren, maar uiteindelijk zullen we proberen het aan te pakken. Schaduwwerk omvat eerst het VINDEN van de dingen die ons tegenhouden en pas dan kunnen we ermee omgaan.

Om dit te doen, moeten we kijken naar de patronen in ons leven. Dit is *zelden* een simpele oefening van twee minuten, omdat het menselijk geheugen vol fouten zit en we onszelf constant leugens vertellen (waarbij het bijhouden van een dagboek erg handig wordt voor schaduwwerk). Kijk naar de dingen die bij ons mis zijn gegaan en probeer patronen te vinden.

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar als dit soort dingen gemakkelijk te doen waren, zou iedereen al lid zijn.

Laten we een algemeen voorbeeld bekijken. Een angst voor verlating is een veel voorkomende angst die veel mensen tegenhoudt in hun relaties. Te kwetsbaar worden met een andere persoon betekent dat ze te maken krijgen met afwijzing en (mogelijk) gezichtspijn. Velen van ons ontwikkelen hierop een reflex door onszelf niet te dichtbij te laten komen. Als een manier om dit potentieel voor pijn te beheersen, trekken we mensen terug of duwen ze weg voordat we zo dichtbij komen.

Een angst om in de steek gelaten te worden kan zich op veel verschillende manieren manifesteren, maar dit komt vaak voor. Een probleem in het algemeen, maar duidelijk een probleem voor de reis van de tweelingziel en we kunnen hier niet mee beginnen totdat we eerst het patroon ZIEN.

Het is ongelooflijk gebruikelijk om onszelf ervan te overtuigen dat we deze problemen niet hebben om mee om te gaan. Er niet in slagen om de waarheid onder ogen te zien die we voor onszelf verbergen, is de snelste manier om je tweelingziel-unie te vertragen.

Los de wortel van het probleem op

Update: A groot manier om dit te doen (of je te concentreren op je genezingsproces in het algemeen) is om tweelingziel Reiki .

Zodra we het probleem hebben gevonden, is de volgende stap: overeenkomst ermee. Om dat te doen, moeten we beginnen met het zo ver mogelijk terug te traceren.

Dit is waar dingen wat tijd en energie gaan kosten en er is geen one-size-fits-all oplossing. Voor velen zijn meditatie en het bijhouden van een dagboek een goed begin, maar het is allemaal over het eerlijk confronteren van onze eigen gebreken. Tweelingvlam-schaduwwerk is (in de kern) brutaal eerlijke zelfverbetering.

  tweelingziel meditatie

Afspoelen en herhalen

Als we eenmaal een deel van ons schaduwzelf hebben geconfronteerd en de wortel van het probleem hebben aangepakt, kan het verleidelijk zijn om naar onze tweelingbroer te kijken en te verwachten dat de vakbond om de hoek is.

De goed nieuws is dat je misschien gelijk hebt, en je hebt zeker een stap in de goede richting gezet, maar deze ervaring is echter zelden 'one and done'. Het genezingsproces omvat meestal het aanpakken van een probleem en het vervolgens herhalen van het proces.

Over het algemeen zijn de eerdere fasen van het schaduwwerkproces eenvoudiger (ik zal niet zeggen gemakkelijk). Naarmate je reis van genezing en introspectie vordert, zul je beter worden in het herkennen van deze patronen en ermee omgaan, maar je zult ook de diepergewortelde problemen het hoofd bieden.