Tweelingvlamhuwelijk: 19 tekenen van spiritueel huwelijk

  Tweelingvlam huwelijk

Als je verbonden bent met je tweelingziel, weet je al dat niets anders overeenkomt met die intense verbinding die je deelt, maar je wilt nog steeds door het gangpad lopen en deze liefde vieren met je vrienden en familie.

ik ben constant mensen eraan herinneren dat tweelingzielen dat niet zijn normaal relaties dus hoe ziet het tweelingziel huwelijk eruit? Is het anders?

InhoudsopgaveDoe Tweeling Vlammen Nodig hebben trouwen?

  tweelingziel huwelijk Het huwelijk met een tweelingziel is een heilige gebeurtenis, een die spiritueel wordt erkend en gezegend door het universum. Ik heb een tijdje geleden een vraag beantwoord op of tweelingzielen wel of niet trouwen en de belangrijkste afhaalmaaltijd is dit:

Een tweelingzielverbinding is anders dan elk ander en als het een romantische connectie is (wat meestal het geval is) kunnen ze absoluut trouwen. Dit niveau van verbondenheid gaat volledig verder dan het huwelijk, dus een huwelijk is gebruikelijk, maar niet vereist.

Veel mensen zijn het oneens over wat tweelingzielen zijn? (en wat ze zijn) niet ). Dit zal zich altijd uitstrekken tot het huwelijk en er zijn mensen in beide kampen die je zullen vertellen dat het voorbestemd is en anderen die je zullen vertellen dat het nooit zal gebeuren. In mijn ervaring, de ervaring van mijn tweeling en in a kavel van verhalen die ik zie - het is helemaal aan jullie beiden.

Ik denk dat de verbinding tussen twee spiegelzielen verder gaat dan de noodzaak van een normaal huwelijk, maar (in mijn ervaring) doen ze dat vaak. niet omdat ze moet maar omdat ze dat willen.

Tweelingvlammen zijn op a geheel ander niveau dan de meeste 'normale' huwelijken, maar er is zoveel positieve energie bij een evenement dat dit soort liefde viert - Ik wil een uitnodiging voor de jouwe!

Nee serieus. Zet me neer voor een plus één.

Tekenen dat je met je tweelingvlam trouwt

Elke keer als ik praat over externe tekens, blijf ik deze disclaimer toevoegen, en dit is niet anders.

Neem borden als richtlijn en niet als een vaste regel. Elk spiritueel pad is anders. Mogelijk ziet u verschillende tekens en bent u zich er niet bewust van dat u deze ziet. Oordeel niet over jezelf, je tweelingzus of je relatie puur op uiterlijke tekens die je wel of niet ziet.

Aan het eind van de dag zijn tweelingzielen meer afgestemd op hun intuïtie dan de meesten. Vertrouw jezelf.

Teken één: je weet het gewoon

Over jezelf vertrouwen gesproken, dat is een teken op zich. Alleen maar weten dat je met je tweelingziel trouwt, ligt voor de hand.

Het is gebruikelijk om aan jezelf te twijfelen en je eigen intuïtie in twijfel te trekken. Dat zou kunnen zijn precies wat bracht je hier. tweelingzielen zijn constant in een dans van groei en evolutie en als je je intuïtie in twijfel trekt, is dat eigenlijk een goed teken.

Maar als je mediteert op hoe je je echt voelt, weet je intuïtie het verschil tussen een... valse tweelingziel en trouwen met het echte werk.

Je hebt misschien het oude cliché gehoord als je het weet, weet je het gewoon . Dit geldt zeker voor spirituele wezens die zo ongelooflijk afgestemd zijn op hun innerlijke leiding.

Teken twee: je hebt een onbreekbare band

Wanneer tweelingzielen samenkomen, beschrijven ze het gevoel vaak als een onbreekbare band alsof ze elkaar voor altijd hadden gekend.

Dat is omdat dit is echt waar .

Als je in het stadium bent van trouwen op het fysieke vlak, dan is dat zo erg waarschijnlijk ben je gedurende meerdere levens bij elkaar en uit elkaar gekomen. Er is een intensiteit en vertrouwdheid van tweelingvlammen die je nergens anders zult vinden.

Wanneer je met je tweelingziel trouwt, trouw je niet alleen met iemand die perfect voor je is - je laat twee helften van een ziel weer samensmelten tot één. Dit is een heilige en spirituele unie die anders is dan alle andere.

Teken Drie: Synchroniciteit in overvloed

Synchroniciteit is de ervaring van twee of meer gebeurtenissen die ogenschijnlijk toevallig zijn, maar verbonden zijn door betekenis of symboliek. Iedereen kan dit soort berichten uit het universum ontvangen, maar spiegelzielen zijn dat wel vooral afgestemd.

We hebben het vaak over tweelingvlam nummerpatronen maar deze synchronisaties kunnen verder gaan. Misschien kruis je paden met iemand die je doet denken aan je tweelingzus of een volslagen vreemde begint te praten over hun favoriete hobby. Misschien je liedje (of je trouwlied) speelt in een coffeeshop als je binnenkomt.

Vreemde toevalligheden zijn vaak dat het universum je aandacht probeert te krijgen en ik geloof meest hiervan gaan rechtstreeks over onze bewuste geest en worden alleen opgemerkt in het onderbewustzijn.

Teken vier: je bent in een constante staat van stroom

Wanneer tweelingzielen samenkomen, is er vaak een onmiddellijke en intense stroom. Dit kan seksueel, emotioneel, creatief of al het bovenstaande zijn. Onthoud dat een groot een deel van deze reis gaat verder dan een simpele romantische connectie. Jullie zullen elkaar allebei pushen om op te treden elk aspect van je leven.

Je doet mee om het te winnen. Je bent gedreven en productief op een niveau dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Dit is een stroomstoot van een tweelingvlam die een leven lang meegaat, maar het kan even wennen zijn.

Teken vijf: je voelt meer Jij dan ooit

Dit is een teken dat je als individu echt in je eigen kracht komt. tweelingzielen halen vaak het beste in elkaar naar boven. Terwijl jullie samensmelten, beginnen jullie ook jullie energieën en talenten samen te voegen.

Misschien merk je dat je nieuwe hobby's of interesses opdoet en je authentieker als 'jezelf' voelt omdat je met je wederhelft aan het hardlopen bent.

Teken zes: meer mededogen

Een van de mooie aspecten van tweelingzielliefde is de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie die ermee gepaard gaat. Dit verlengt beide intern naar jezelf toe en extern jegens anderen.

Spiegelzielen zijn in staat om het beste in elkaar te zien, maar dit verspreidt zich naar anderen om hen heen. Dit betekent minder stress, meer geduld en meer begrip. Een deel van hoe deze band de mensheid als geheel verbetert.

Teken zeven: je wordt telepathischer

  Tweelingvlam Telepathie Tweelingvlam telepathie manifesteert zich op veel verschillende manieren, vaak zonder dat een van jullie je er bewust van is, tenzij je het actief probeert te gebruiken.

Trouwen met je tweelingziel betekent (meestal) meer fysieke tijd samen doorbrengen, wat betekent dat deze band zich nog verder ontwikkelt. Je zou kunnen merken dat je gewoon weet wat de ander denkt of voelt zonder dat er woorden worden uitgewisseld. Soms worden gedachten en beelden tussen jullie beiden overgedragen.

Dit is een teken dat jullie energieën versmelten en dat jullie meer op elkaar afgestemd raken op de hogere niveaus.

Teken Acht: Je bent intuïtiever

Over al indrukwekkende eigenschappen gesproken die nog meer uitgesproken worden, je zult je meer geleid voelen door je intuïtie of je 'onderbuikgevoel' in andere aspecten van je leven. Niet alleen je huwelijk.

Dit kan zich manifesteren als dromen, voorgevoelens of gewoon een sterk gevoel van weten en kan ertoe leiden dat u een aantal zeer gunstige keuzes en kansen maakt waar u niet aan had gedacht voordat u trouwde.

Teken negen: je bent meer vergevingsgezind

Vergelijkbaar met teken 6, maar ik vond dat het belangrijk genoeg was om op zichzelf een slot te rechtvaardigen, omdat ik geloof dat echte vergeving een van de belangrijkste is moeilijkste dingen die we kunnen doen, maar het duwt ons allemaal vooruit.

Tweelingzielen hebben het vermogen om zichzelf, hun tweelingbroer en zelfs volslagen vreemden voor bijna alles te vergeven. Dit kan zijn omdat ze het grotere geheel kunnen zien en begrijpen dat alles met een reden gebeurt.

Ze hebben ook niet de neiging om wrok te koesteren, omdat ze weten dat dit hen op de lange termijn alleen maar pijn doet. Naarmate je tweelingzielband groeit, groeit ook je vermogen tot vergeving en liefde.

Teken tien: diepe verbinding

De tweelingvlamaansluiting is: allesomvattend . Je zult de band fysiek, mentaal en spiritueel voelen (zelfs als je jezelf nooit eerder als bijzonder spiritueel hebt beschouwd).

Het zal niet voelen als elk connectie of relatie die je ooit hebt gehad.

Deze verbinding gaat verder dan alles wat je ooit eerder hebt meegemaakt. Je zult het gevoel hebben dat je alles en nog wat kunt delen met je tweelingziel en ze zullen je volledig begrijpen. Er is nooit behoefte aan uitleg of rechtvaardiging omdat de band zo sterk is.

Teken Elf: Een gevoel van thuis

De energie van de tweelingziel is moeilijk uit te leggen en dit gevoel is een vreemde tegenstrijdigheid. Het is een moeilijk gevoel om onder woorden te brengen, maar als je het hebt gevoeld, weet je waar ik het over heb.

Trouwen met je tweelingvlam is een vreemde combinatie van energie die je vooruit drijft en dit veilige gevoel van 'thuis'. Je zult het gevoel hebben dat je eindelijk ergens bent waar je thuishoort.

Dit gevoel is vooral sterk als je een groot deel van je leven verloren hebt gevoeld of ergens naar hebt gezocht zonder te weten wat het was.

Teken twaalf: je bent meer gecentreerd

Als tweelingvlammen samensmelten, worden ze meer gecentreerd en in balans. Dit betekent niet dat er geen uitdagingen meer zullen zijn in je tweelingzielhuwelijk, maar je zult beter uitgerust zijn om ermee om te gaan.

U zult allebei merken dat u op elk gebied minder reactief en responsiever bent. Er is een buffer tussen externe situaties en een emotionele reactie. Kleine problemen zullen niet meer zo groot lijken als vroeger.

Teken dertien: je had een reis samen (en apart)

Vaak (niet altijd) heb je minstens één moeilijke scheidingsfase: en elkaar de ruimte gegeven om te groeien en te helen.

Dit kan betekenen dat je weer uit bent geweest of in het verleden een aantal grote emotionele ruzies hebt gehad, maar het heeft jullie allebei naar dit punt geleid. Tweelingzielen weten dat ze deze tests moeten doorstaan ​​om te groeien en zich te ontwikkelen.

Deze reis maakt jullie band zo sterk, onbreekbaar en langdurig.

Teken Veertien: Plannen Uitlijnen

Hoe dichter je bij de unie komt, hoe meer je plannen op elkaar aansluiten. Dit betekent niet dat getrouwde tweelingzielen elk wakker moment samen moeten doorbrengen (verre van), maar je zult het gemakkelijk eens worden over de belangrijkste dingen die sommige paren gooien.

  • Financiële doelen en plannen.
  • Wel of geen kinderen krijgen.
  • Waar en hoe u wilt wonen.

Dit betekent niet dat je geen ruzie zult maken. Over de kleine dingen kun je het oneens zijn, maar de grote dingen zullen een makkie zijn.

Sign Fifteen: de bruiloft lijkt minder belangrijk

  Tweeling Vlam Bruiloft Het is niet mijn bedoeling iets van je bruiloft af te nemen, maar een deel van het kunnen begrijpen van het grotere geheel is dat de bruiloft niet lijkt net zo belangrijk.

Het is een mooie en gedenkwaardige gelegenheid, maar het is niet alles. Het is een geweldige kans om je liefde te vieren met andere mensen in je leven, maar spiegelzielen begrijpen dat hun huwelijk over veel meer gaat dan alleen een dag of zelfs een heel leven.

Dit gaat over iets veel, veel diepers.

Sign Sixteen: Je bent meer verliefd dan ooit

Terwijl tweelingvlammen samensmelten en één worden, wordt de liefde tussen hen sterker dan ooit tevoren. Dit is geen fysieke vorm van liefde, maar het is de meest intense en allesomvattende liefde die je ooit hebt ervaren.

Het gaat verder dan alles wat in woorden kan worden uitgedrukt. Het heeft de neiging om al je ervaringen uit het verleden uit het water te blazen.

Hoe langer je samen bent, hoe beter je met deze intensiteit om kunt gaan, maar het wordt alleen maar groter naarmate de tijd verstrijkt.

Teken Zeventien: Druk jezelf gemakkelijk uit

Met tweelingvlamenergie is er nooit uitleg nodig. Je kunt jezelf gewoon uiten en de andere persoon zal begrijpen wat je zegt zonder dat er verdere verduidelijking nodig is.

Er is een niveau van begrip dat je gewoon niet hebt met iemand anders. Op dezelfde manier worstelen we niet om onze eigen gedachten te begrijpen, we worstelen niet om de andere helft van onze eigen ziel te begrijpen.

Dit betekent niet dat u nooit misverstanden zult hebben, maar over het algemeen is dit communicatieniveau veel gemakkelijker dan met wie dan ook.

Teken Achttien: Je dromen fuseren

Als jullie allebei samenkomen, smelten ook je dromen samen. Tweelingvlammen communiceren in dromen lang voordat je op het punt van trouwen bent, maar naarmate je fysiek dichterbij komt, wordt dit een norm.

Je droomt misschien over je tweeling, ziet synchronisaties in je droom of deelt zelfs dromen.

Als mensen vergeten we nog steeds meest van onze dromen (dit kan worden geholpen door actief een droomdagboek bij te houden), maar onze communicatie is op dit niveau het meest open en vrij.

Teken Negentien: Je bent meer gepassioneerd

ik schreef over tweelingziel seks en ik ben echt niet (alleen) praten over de huwelijksnacht hier. Tweelingzielen hebben het vermogen om ongelooflijk gepassioneerde wezens te zijn en dat wordt alleen versterkt als ze fysiek samen zijn.

Deze passie strekt zich uit tot elk aspect van hun beider leven en alles wordt er intenser voor ervaren.

Kan Jij Trouwen met je tweelingziel?

jij zeker kan al kan dat in de moeilijkere periodes soms als een verre droom voelen.

Jullie ontmoeten elkaar niet alleen op het fysieke niveau, maar worden ook echt bewust van de reis is een ongelooflijk zeldzame en speciale gebeurtenis. Als je hiermee wordt geconfronteerd, ben je het aan jullie beiden verplicht om ervoor te vechten.

Dit betekent niet dat alles zich meteen voor je zal ontvouwen. Als je op zoek bent naar begeleiding over hoe je dingen op weg kunt helpen, is mijn advies om je eigen innerlijke intuïtie en de externe leiding van het universum te volgen. ik kan helpen met een tweelingziel lezen om wat verdere begeleiding te ontgrendelen.