Tweelingvlamkristallen en edelstenen gebruiken [Ultimate Guide]

  tweelingvlamkristallen

Het gebruik van tweelingvlamkristallen kan je veel hulp bieden op je tweelingvlamreis. Kristallen en edelstenen kunnen helpen bij het wegwerken van negatieve energieën, omgaan met schaduwwerk en karmische problemen, en het reinigen en reguleren van de energiestroom in je chakra's.

Dus wat moet je gebruiken? Hoe gebruik je ze? Wat kan het doen voor uw reis naar eenwording?

Een tweelingvlamkristal heeft een structuur die bestaat uit twee afzonderlijke stenen die gedeeltelijk verenigd zijn. Het is een krachtige en effectieve bron van begeleiding en ondersteuning. U kunt heldere kwarts, rozenkwarts, maansteen, obsidiaan en citrien gebruiken. Er zijn verschillende manieren om zoveel mogelijk hulp van deze stenen te krijgen, bijvoorbeeld door meditatie, kristalwater en het verhogen van de trilling van je huis.Inhoudsopgave

Wat is een tweelingvlamkristal?


Tweelingvlamkristallen zijn kristallen die zich op een tweelingachtige manier presenteren. Ze zijn het symbool van de tweelingzielvereniging doordat een deel van hun individuele lichamen is samengesmolten.

Door de vereniging van de twee edelstenen, is het resulterende tweelingvlamkristal aanzienlijk krachtiger dan een enkele steen. Ze versterken elkaars frequentie en slagen erin om een ​​hogere trilling van energie te bereiken dan enkelvoudige vormen.

Bovendien werken deze tweelingziel edelstenen ook op de frequentie van onvoorwaardelijke liefde. Het is een energie van genezing en een nieuw begin die tegelijkertijd vorige levens eert. Met andere woorden, tweelingvlamkristallen geven je het geschenk van energiestroom door je lichaam en door levens.

Tweelingvlamstenen kunnen in verschillende steenopties komen, die elk een ander soort frequentie naar de tafel brengen. De meeste van hen zullen een aanzienlijk effect hebben op het hartchakra en ook op andere chakra's. Ze kunnen je helpen om negatieve energieën op te ruimen, vooruitgang te boeken op de reis, je te concentreren op genezing en groei, en krachtige stappen te zetten om een ​​tweelingziel te bereiken.

Het is moeilijk om een ​​'one size fits all'-antwoord te geven op je tweelingzielreis. Als het advies is om je reis voort te zetten waar je naar op zoek bent, neem dan even de tijd en ontvang een tweelingziel lezen .

Beste tweelingvlamkristallen om te gebruiken

  Tweelingvlamkristal Infographic

Bergkristal

De heldere kwartssteen is een krachtige reiniger voor negatieve energie.

Het trilt op de hoge frequentie van Moeder Gaia's onvoorwaardelijke liefde, dus het heeft een genezend effect op je hartchakra. Maar het stemt ook je energieën af op die van Moeder Gaia, dus dit kristal kan een krachtig aardend effect hebben op je energielichaam.

Door je te helpen je energie te aarden in de onvoorwaardelijke liefde van Moeder Gaia, helpt het je om jezelf af te stemmen op de hoge frequentie van tweelingzielvereniging en tweelingziel reünie dus het helpt je om vooruitgang te boeken op je tweelingzielreis.

Een van de beste manieren om te genieten van de geschenken die dit kristal je geeft, is door het zo te plaatsen dat de zon en de maan er doorheen kunnen schijnen. Het reinigende effect van dat licht zal een enorme impact hebben op de energie in je huis en als gevolg daarvan op de energie van alles en iedereen erin.

Rozenkwarts

Het rozenkwartskristal heeft alle kwaliteiten van de heldere versie, met als bijkomend voordeel dat het rozenkwarts een krachtiger effect heeft op je hartchakra en helende emotionele onbalans en schaduwen .

Bij het genezen van hartchakra-problemen is de rozenkwarts edelsteen een van je beste vrienden. Hoewel het veel kracht bevat, straalt het het uit met een meer rustgevende en tedere frequentie dan bijvoorbeeld de heldere.

Het kan je helpen om oplossingen te vinden als je emotionele problemen tegenkomt als onderdeel van je tweelingzielreis of als onderdeel van je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een steen die de voorkeur geeft aan tedere energieën en het stimuleert een zachte benadering van elk obstakel of blokkade die je tegenkomt als onderdeel van je reis.

Je kunt veel halen uit het plaatsen van de rozenkwarts op je borst, bijvoorbeeld, of het in je rechterhand houden en gewoon die rustgevende vibes je energie laten doordringen. De rozenkwarts gaat je rustgevende en helende energie bieden van de onvoorwaardelijke liefdesfrequentie.

Maansteen

De maansteen is een zeer nuttige edelsteen voor tweelingvlammen. Het trilt met de frequentie van de diepe wateren van je hart en ziel, en brengt langzaam je diepste innerlijke waarheden .

Als het gaat om tweelingzielen, is een aanzienlijk deel van de strijd minder met negatieve energie op zich en meer met de negatieve energie van zelfsabotage en alle emotionele bagage van meerdere menselijke ervaringen.

Door dit kristal te gebruiken, komen alle lagen voorzichtig naar de oppervlakte en worden ze zachtjes teruggepeld, zodat je energieën kunt verwerken en aan je genezing kunt werken. Het helpt zowel bij het hartchakra als bij je keelchakra, derde oogchakra en je kruinchakra. Vanwege zijn helende eigenschappen kan het in de eerste plaats tweelingzielen helpen op de reis naar groei en ontwikkeling.

Met een lichtere en helderdere geest en hart, kunnen tweelingvlammen een veel soepeler weg banen naar hun tweelingzielvereniging.

Je kunt een verhoogde portie van de frequentie van deze steen krijgen door hem ergens te laten waar het maanlicht hem kan bereiken tijdens de volle maan. Plaats vervolgens de steen op je voorhoofd, keel, hart of zonnevlechtchakra en laat het zijn magie werken voor jou en je tweelingzielreis.

Obsidiaan

Obsidiaan is een zeer krachtig beschermend kristal. Deze steen kan werken om te beschermen de energie van jou en je tweelingziel van ongewenste energieën die je ontwikkeling, groei en uiteindelijk je vereniging verstoren.

Kristallen zoals deze doen ook wonderen voor je verborgen of onderdrukte herinneringen. Als het gaat om tweelingvlammen, kan zo'n steen je helpen sommige delen van deze reis te verwerken waar je om de een of andere reden misschien niet mee te maken hebt. Deze steen zal bepaalde angsten of bedenkingen die je zou kunnen hebben naar de oppervlakte brengen, maar het zal dit doen in een veilige en helende frequentieruimte.

Deze steen helpt om een ​​pad vrij te maken tijdens je reis, zodat geen ongewenste aandacht of intentie je voortgang kan beïnvloeden. Kristallen zoals deze werken hun magie het beste wanneer ze bij je worden gedragen, zoals in je tas of zelfs in je portemonnee.

Houd er rekening mee dat als het om kristallen gaat, hoe groter ze zijn, hoe mooier, hun sterkte en frequentie niet echt worden beïnvloed door de grootte van die kristallen. Zo neem je gemakkelijk kleine stukjes kristal mee in je tas of portemonnee.

Citrien

Als het gaat om een ​​helende steen voor emotionele problemen en tweelingvlammen, is citrien een van de krachtigste kristallen.

Met de zachte frequentie van een zonsopgang en de zachte aanwezigheid van zonlicht dat je gezicht streelt, is dit een van de meest zachte en rustgevende kristallen om emotionele blokkades aan te pakken. Het kalmeert ook een deel van de tweelingvlam scheiding symptomen zodat u weer vooruitgang kunt boeken op uw reis.

Dit is een van de kristallen die elke tweelingvlam helpen om soepeler vooruitgang te boeken op hun weg naar vereniging. Zo'n steen doet wonderen voor het balanceren van je hartchakra en je zonnevlechtchakra.

Een van de beste manieren om met dit kristal te werken, is door het minstens drie opeenvolgende dagen op een plaats te laten staan ​​waar de zon er een beetje op kan schijnen. Dit is weer een van die kristallen die je het beste in je portemonnee of in je zak kunt hebben. Het werkt als een constante balsem voor de ziel en houdt je goed in balans, wat een essentieel aspect is van het tweelingvlamproces.

Hoe tweelingvlamkristallen te gebruiken?

Meditatie

Tweelingvlammeditatie is essentieel voor het tweelingvlamproces. Je kunt veel meer uit het proces halen door ook de hulp van kristallen te krijgen tijdens meditatie. Of je kunt gerichte meditaties doen met een bepaald kristal, waarbij je naar het hart van zijn frequentie reist en de begeleiding omarmt die het te bieden heeft en de vibratie die het wil delen.

Kristalmeditatie is een zeer krachtig hulpmiddel en kan het proces van de tweelingziel enorm helpen. Het is belangrijk om te weten dat de steen zelf je alle hulp zal bieden die hij kan, maar hij kan het eigenlijke werk niet voor je doen. Met andere woorden, je kunt krachtige hulp krijgen van kristallen, maar verschuif de verwachting van het werk eraan niet.

Je kunt ook je kristallen hoek opzetten en gewoon je normale meditatie in de buurt doen. Elke steen in die hoek zal zijn frequentie uitstralen en je helpen meer vooruitgang te boeken in je meditatie dan je zou hebben gedaan zonder de hulp van de edelstenen.

Kristalwater

Een zeer krachtige manier om de voordelen van een steen te krijgen, is door met zijn hulp kristalwater te maken.

Kristalwater is water dat je in een doorzichtige bak met stenen erin doet. Dit water laat je vervolgens een aantal dagen en/of nachten buiten staan ​​om de maan of de zon op te laden en te reinigen. De bijzonderheden zijn afhankelijk van de aard van de steen waarmee u werkt.

Als tweelingziel kun je de hulp van talloze stenen gebruiken door met hun hulp dit soort water te maken. Maar voordat u dat doet, moet u een paar dingen controleren.

Eerst en vooral dat je echt de natuursteen hebt en niet geverfd/gepigmenteerd glas of een soort plastic. Dit is een van die gevallen waarin uw veiligheid afhankelijk is van de kwaliteit van de stenen die u gebruikt.

Als je eenmaal weet dat je stenen echt zijn, kunnen we ons nu zorgen maken over de eigenlijke tweelingzielenaspecten. Welke stenen gebruiken? Een aantal die we hebben voorgesteld, bijvoorbeeld. Maar je kunt ook vele, vele anderen gebruiken. Het pad van de tweelingziel is zo complex en genuanceerd dat er waarschijnlijk geen edelstenen zijn die je niet zouden kunnen helpen om je voortgang te verbeteren.

Als je eenmaal je stenen hebt gekregen en je water hebt gemaakt, drink je 's ochtends als eerste een slokje en voor elke ronde van meditatie of ritueel dat je doet voor je tweelingzielpad. Je kunt je energie ook reinigen door tussen je handpalmen wat druppels van je water te wrijven en/of door een druppel op je voorhoofd te krijgen voor spirituele helderheid.

De frequentie van uw huis verhogen

Je kunt veel begeleiding en ondersteuning krijgen van je edelstenen door ze gewoon in huis te hebben.

Omdat elk van hen een hoge frequentie heeft, versterkt het hebben van meer van hen in je ruimte hun frequenties en verbetert daardoor hun effecten. Gewoon een paar stenen op belangrijke plaatsen in je huis plaatsen, zal je energetische omgeving enorm veranderen.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat, om ervoor te zorgen dat de edelstenen hun hoge frequenties ongewijzigd behouden, je ze regelmatig moet reinigen. U kunt dit doen door ze drie dagen en/of nachten achter elkaar op te laden voor de zon of het maanlicht. Ze onder stromend koud water houden (kraanwater is eigenlijk stromend water, let wel) helpt ook om energetische interferentie weg te nemen.

Zelfs als je ze regelmatig reinigt, moet je er rekening mee houden dat hun structuur kan worden beïnvloed door de energieën waarop ze werken. Je zou ze regelmatig moeten gebruiken, en als je er een ziet met een aangetaste kristalstructuur, moet je ergens een waterlichaam vinden en het daarin laten.

Verdere begeleiding op uw reis

Kortom

Omdat het pad van de tweelingzielen erg veeleisend en moeilijk is om op te lopen, kun je alle hulp gebruiken die je kunt krijgen. Kristallen zijn genereus met hun hulp, en tweelingzielen zullen je pad veel goeds doen.

Of we het nu hebben over het reinigen van je energetische lichaam of werken aan schaduwwerk en het verwerken van karma, kristallen kunnen je helpen met je chakra's, je energiestroom, je balans en je vermogen om dit pad te omarmen en je over te geven aan dit pad. Ze kunnen u helpen om een ​​soepelere overgang tussen fasen van uw reis te maken en uw evenwicht te bewaren bij elke stap die u zet.

Met behulp van kristallen kun je ook meer vooruitgang boeken in een kortere tijd. Over het algemeen kan het met hun hulp een soepelere rit zijn naar het bereiken van je einddoel van goddelijke vereniging. En als het eenmaal is bereikt, kunnen ze je helpen je frequentie hoog te houden en alle taken of uitdagingen die op je pad komen met meer kracht en gratie het hoofd te bieden.

Kristallen zijn een goddelijke zegen en het zou jammer zijn als je niet alle hulp krijgt die ze je liefdevol willen geven.