Tweelingvlammaanfasen: 5 stappen op weg naar eenwording

  tweelingvlam maanfase

De tweelingvlammaanfasen kunnen een uitstekende gelegenheid bieden om vooruitgang te boeken op je tweelingzielpad. Ze kunnen ook tegen je werken .

Maanfasen kunnen een uitdaging zijn voor intuïtief en spiritueel bewusten. Tweelingvlammen hebben de neiging om beide intuïtief en spiritueel wakker. Misschien meer dan wie dan ook . De energie van de maan kan beide helpen en hinderen jouw pad naar vereniging en timing van onze acties na een maanfase kan de sleutel zijn.

Dus, hoe belangrijk zijn tweelingvlammaanfasen? Wat houdt elke fase in en (het allerbelangrijkste) hoe kun je er het beste van maken?Inhoudsopgave

Waarom beïnvloeden maanfasen tweelingvlammen?

Om te begrijpen waarom maanfasen tweelingvlammen beïnvloeden, moeten we de spirituele kracht van de maan begrijpen. Jij doen moet ook begrijpen wat tweelingzielen zijn? en hun spirituele verbinding.

Maankracht

  maanenergie voor tweelingvlammen De maan is de koningin van de nachtelijke hemel. De fasen van de maan zijn het resultaat van het feit dat de aarde haar schaduw op de maan werpt. Mede daarom is de schaduwkant nauw verwant aan de mysterieuze maanfasen. Omgaan met je schaduw wordt vaak de donkere nacht van de ziel . Als gevolg hiervan heeft de maan een krachtige invloed op de schaduwkant en het onderbewustzijn .

De steeds veranderende fasen van de maan herinneren ons eraan dat: alles is verbonden en verandert voortdurend. Zoals boven in het heelal, zo beneden op aarde. Je tweelingzielreis is een microkosmos van het universum. Sommigen beschouwen de maan als een fysiek representatie van je tweelingziel die energie weerspiegelt in de nachtelijke hemel .

Zoals de maan de getijden van de oceaan regeert, kan het ook de eb en vloed van tweelingvlamenergie en emotie beheersen. De maan wordt vaak gezien als het symbool van goddelijke vrouwelijke energie. Daarom hebben de maan- en maanfasen een sterke invloed op intuïtie, inspiratie, creativiteit, creatie en vruchtbaarheid.

Intuïtieven, helderzienden en hoogbegaafde mensen zijn over het algemeen erg gevoelig voor de kracht van de maan, en veel spirituele oefeningen stemmen zichzelf af op maanfasen . Je hebt me misschien het maandek zien gebruiken voor een... tweelingziel lezen .

Veel culturen vereren de maan en haar energie, en de exact impact die het heeft, staat misschien ter discussie, maar het enige dat nodig is, is een blik in een heldere nachtelijke hemel om voel die maanenergie zelf .

Zoals met de meeste energieën, zijn tweelingvlammen: bijzonder gevoelig voor deze kracht.

De kracht van maanstanden voor tweelingvlammen

De reis van de tweelingziel is eerst en vooral een spiritueel pad. Terwijl sommige tweelingzielen misschien lijken soms minder spiritueel bewust ( tweelingvlam lopers , we kijken hier naar jou), maar hun spirituele kant is gewoon (tijdelijk) begraven in lagen van afleiding aan de fysieke kant. Hun hogere zelf is nog steeds zo zeer ontwaakt als hun goddelijke tegenhangers.

In feite kunnen hardlopers des te meer spiritueel gevoelig zijn, juist omdat ze niet zo wakker en bewust zijn. Hun spirituele kant manifesteert zich als een diep innerlijke rusteloosheid; ze hebben niets van het fysieke geleerd om hen af ​​te leiden.

Hun spirituele schilden zijn naar beneden.

Ze hebben gewoon dit diepe innerlijke rusteloosheid en een verlangen naar iets meer. Dat onwankelbare gevoel dat iets ontbreekt (vaak een van de eerdere tweelingvlamstadia ).

Deze spirituele energie is constant deel van de reis (zelfs voordat of van u zich er bewust van is). Het is geen verrassing dat beide zich aangetrokken voelen tot de spiritueel geladen omgeving van een veranderende maanfase.

Overweeg dit: tweelingzielen delen een krachtige spirituele zielsband. Door de zielsband en de tweelingziel telepathie , voelt elke tweeling wat hun goddelijke tegenhanger voelt. Dus elke tweeling wordt exponentieel meer beïnvloed door de maanfasen.

De 5 Tweelingvlammaanfasen

Er zijn 4 'hoofd' maanstanden en 8 in totaal. Elk podium kan hebben sommige invloed op uw reis, maar sommige zijn vooral belangrijk om op te letten tijdens je tweelingzielreis.

Nieuwe maan voor tweelingvlammen

  Nieuwe maan voor tweelingvlammen Tijdens de nieuwe maan bedekt de schaduw van de aarde de maan volledig.

Het is een van de krachtigste tijden voor tweelingzielen om schaduwwerk te doen en hun onderbewuste behoeften, verlangens en angsten te onderzoeken. Terwijl ik constant zeg het (tot het punt dat ik me een gebroken record voel), de reis naar vereniging is niet over het behandelen zoals je zou doen in een ‘normale’ relatie.

Het gaat erom om met deze angsten om te gaan. Je verlangens (en hun verlangens) begrijpen WAAR wortel). Je behoeften accepteren en je verleden helen doet pijn. Het gaat om genezing en vooruitgang jezelf .

schaduw werk helpt je vooruitgang te boeken op je tweelingzielreis. Dit is altijd waar is (hoezeer we ons er ook van afleiden).

De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Een kans om opnieuw te beginnen. Een tijd om grote doorbraken te vinden en doorbreek een plateau op je reis . Als je het gevoel hebt vast te zitten op dezelfde plek, kan deze maanfase de perfecte gelegenheid zijn om jezelf vooruit te helpen.

Vooral als je schaduwwerk is verwaarloosd. Het is een perfect moment om het werk dat je in het verleden hebt gedaan opnieuw te bekijken en opnieuw te beginnen met alles wat je onopgelost hebt gelaten.

Als je niet zeker weet waar je hiermee moet beginnen, raad ik je aan: tweelingziel meditaties of journaal. Mogelijk ziet u externe synchronisaties en tekens van het universum die u in de goede richting proberen te wijzen.

Tijdens de Nieuwe Maan kunnen tweelingvlammen ook doorbraken registreren in het verbinden op het astrale vlak (astrale projectie kan zo een een krachtig hulpmiddel voor uw reis). Omdat de maan bedekt is met schaduwen, kan de zielsband van de tweelingziel des te helderder schijnen.

Volle maan voor tweelingvlammen

  Volle maan voor tweelingvlammen Tijdens de volle maan wordt de maan het minst beïnvloed door de schaduw van de aarde. Met andere woorden, het is badend in het licht .

De volle maan is een uitstekende tijd voor rituelen, gebeden en manifestaties. Tweelingzielen kunnen deze tijd optimaal benutten om actief vooruitgang op hun reis te manifesteren. Dit is niet de tijd om achterover te leunen en te zien wat het universum te bieden heeft, maar om actief gebruik te maken van technieken zoals de wet van aantrekking voor tweelingzielen .

Dit is een tijd voor reiniging. Verfrissend. Een tijd om los te laten wat je niet langer dient en ruimte te maken in je leven voor dingen die dat wel kunnen actief brengt je dichter bij de unie.

De volle maan kan een emotionele tijd zijn voor tweelingzielen (voor beide goed) en slechte). Het licht van de volle maan kan alles blootleggen dat verborgen is gehouden in de schaduw. Het kan een geweldige tijd zijn om te ontwaken, maar het roept ook gevoelens of problemen op die genegeerd zijn.

Dit maakt het de ideale tijd om rituelen te doen voor spirituele reiniging en tweelingziel karma opruimen . Geconfronteerd met de dingen die we liever vermijden, zal actief verder op je pad, en deze maanfase biedt je de gemakkelijkste mogelijkheid om dat te doen.

Wanneer een tweelingvlam een ​​volle maan ziet, kan dit ook een teken zijn. Het licht van de volle maan maakt communicatie over je onuitgesproken band gemakkelijker en het kan een herinnering van het universum zijn dat je tweeling je iets probeert te vertellen. De sluier tussen het fysieke en hogere rijk wordt verlaagd, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken met je hogere zelf, je gidsen en je spiegelziel.

Deze verbinding kun je actief aanboren met de tweelingziel Tarot , droomcommunicatie of het kan zelfs een oproep zijn om fysiek contact te zoeken.

Eerste kwartaal en laatste kwartaal voor tweelingvlammen

Tijdens het eerste en laatste kwartier wordt de maan half bedekt door de schaduw van de aarde. Het is een krachtige representatie van de Yin en Yang balans of de Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke energieën.

Tijdens deze fasen is het waarschijnlijker dat tweelingzielen erin zullen slagen hun innerlijke goddelijke mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht te brengen. Hierdoor kan hun ziel-tot-ziel energiekoord gemakkelijker een evenwicht bereiken.

Je zou kunnen merken dat deze fasen je meer van een nuchter periode waarin emoties je beslissingen niet zo gemakkelijk zullen bepalen. Dit is een goede gelegenheid om je hoofd leeg te maken en jezelf te aarden. Het pad openen om onevenwichtigheden aan te pakken, niet alleen in je tweelingzielrelatie, maar intern .

De kwartmaanfasen kunnen erg nuttig zijn, vooral tijdens een moeilijke scheidingsfase. Ze geven de voorkeur aan eerlijke en evenwichtige interacties en het oplossen van conflicten, zowel intern als extern.

De wassende en afnemende gibbous voor tweelingvlammen

Tijdens de wassende en afnemende maanfasen van Gibbous is er een laagje schaduw over de maan. Het is het equivalent van de Goddelijke Mannelijke Tweelingvlam Maanfase.

Op dit punt van de maancyclus stroomt de energie van de maan naar het mannelijke. Het is een uitstekende tijd voor mannelijke energie om in contact te komen met hun kwetsbare kant. Bij interactie met hun vrouwelijke tegenhangers zijn de mannelijke energieën in deze fase op hun best.

Als je in de 3D geen contact hebt gemaakt met je tweelingziel-tegenhanger, geeft dit deel van de maancyclus de voorkeur aan fysiek contact. Toevallige ontmoetingen zijn het meest waarschijnlijk tijdens deze maanfase.

Snelle waarschuwing: ik ben nooit een fan van gewoon achterover leunen en wachten tot je reis zich ontwikkelt. Als je gewoon wachten voor een wassende maan voor je tweeling om contact met je op te nemen, zul je waarschijnlijk lang moeten wachten. Altijd neem verantwoordelijkheid voor je pad en gebruik tweelingvlammaanfasen zoals deze als richtlijn, niet als een complete routekaart.

De wassende en afnemende halve maan voor tweelingvlammen

De wassende en afnemende maanfasen betekenen a glibberen van licht bedekt de maan. Dit is de Goddelijke Vrouwelijke Tweelingvlam Maanfase.

Vrouwelijke energieën hebben de voorkeur tijdens dit deel van de maancyclus. Je intuïtie en inspiratie zullen worden aangewakkerd wanneer je met je Mannelijke tegenhanger in contact komt. Gevoelens verdiepen.

Vrouwelijke tegenhangers hebben het gemakkelijker om gebruik te maken van hun onderbewustzijn en spirituele gaven. Astrale reizen en telepathische verbindingen hebben de voorkeur tijdens deze tweelingvlammaanfase voor beide van jou, maar het goddelijke vrouwelijke zal waarschijnlijk de aanstichter zijn.

Je kan zijn actief proberen om deze verbinding te starten, maar beide spiegelzielen zijn meer geneigd om onbewust tweelingvlamvisualisatie of andere creatieve inspanningen te beoefenen die belangrijk zijn voor je reis.

Verdere begeleiding

Ongeacht de maanfase, als je niet zeker weet waar je je tijd en energie op kunt richten, kan een lezing wat houvast bieden.

Kortom

Aandacht besteden aan tweelingvlammaanfasen kan u helpen uw tijd en energie te besteden, maar (zoals bij elk externe factor) gebruik ze als ruwe richtlijnen en geen harde regels . Handelen in overeenstemming met deze maanenergieën kan helpen om bepaalde dingen gemakkelijker te maken, maar er is geen kalender op een spirituele reis.

Denk na over de aard van je energie en wat je op dat moment wilt bereiken. Altijd actieve verantwoordelijkheid nemen voor uw weg vooruit. Kies de beste tijd van de maancyclus om dingen op gang te brengen. Sta de maan toe om je reis naar vereniging te voeden.