Tweelingvlammeditatie: het belangrijkste hulpmiddel

  Tweelingvlam-meditatie

Tweelingvlammeditatie is een van de sterkste (en vaakst over het hoofd geziene) hulpmiddelen die we hebben om onze reis daadwerkelijk voort te zetten en dingen ten goede te verbeteren. Een begeleide tweelingzielmeditatie kan deel uitmaken van een groeps- of persoonlijke oefening om je te helpen op je reis naar ascentie en het is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste dingen die je kunt doen om groot veranderingen.

Meditatie kan je helpen bij het helen en het vervullen van je levensdoel als tweelingziel. Je ascentie is een essentiële stap van je tweelingzielreis en van de verenigingsfrequentie, en mediteren kan je helpen daar sneller of op zijn minst op een soepelere manier te komen. Vanaf dat moment is de vakbond nog maar één stap verwijderd.

Mediteren kan je helpen bij het genezingsproces van de tweelingziel, je schaduwwerk en ook bij het verwerken van karma. Het realiseren van je levensdoel en de goddelijke missie van het bereiken van eenheid kan ook worden geholpen samen met mediteren. Het kan ook erg handig zijn tijdens een van de meest uitdagende en moeilijke delen van de reis van de tweelingziel, de scheidingsfase, als zowel een contactmiddel als een helpende factor bij het overwinnen van de uitdagingen die het met zich meebrengt.Meditaties kunnen je helpen om met je tweelingzus te communiceren, ze verder te begeleiden op de reis, je inzicht te geven in hoe ze zich voelen en help je eigen innerlijke reis om je voor te bereiden op vereniging.

Er zijn geen vaste regels over hoe ze te doen, maar ik ben er zo'n fan van dat ik nu verschillende geleide meditaties op mijn tweelingziel coaching . Je kunt mijn stem volgen tijdens verschillende meditaties als je wilt.

Inhoudsopgave

Helpt meditatie de reis van de tweelingvlam?

Ongetwijfeld wel, ja. Sterker nog, ik zal je nog een beter doen en zeggen dat er de meeste kans is niets waar meditatie niet bij helpt. Maar er zijn specifieke aspecten van je tweelingzielenreis die veel baat kunnen hebben bij het beoefenen van meditatie.

Genezing

Genezing is een integraal onderdeel van je tweelingzielreis naar ascentie en vereniging. En ik zal hier eerlijk zijn, er moet nog veel gebeuren, niet alleen voor jou, maar voor ons allemaal als collectief.

Houd in gedachten dat je als tweelingziel niet alleen jouw deel doet voor je ziel en je zielscontract, maar ook werkt aan de collectieve wonden en karma. Dat zullen er altijd genoeg zijn, toch? Dit is waarom je missie hier op aarde in de 3D niet eindigt met het bereiken van ascentie of verenigingsfrequentie. In spirituele termen is dat nog maar het begin.

Het doen van geleide meditatie over het helen van collectieve wonden, het doen van voorouderlijke genezing, het helen van tweelingzielen zielscontracten en mediteren over het helen van je band met je tweelingzus - die wordt beïnvloed als je door je menselijke ervaringen gaat, of je je er nu van bewust bent of niet - zijn zeer belangrijke stappen in uw proces.

En het is belangrijk om dat in gedachten te houden: dit is een proces en er komen veel stappen bij kijken. Je bent niet bij elke stap op de timing van menselijke ervaring, maar op goddelijke timing. Dat betekent dat je goddelijk wordt geleid om elke stap op deze manier te doorlopen.

Schaduwwerk

Geleide meditatie is ook erg handig om schaduwwerk te doen voor tweelingzielen. Terwijl alle schepen aanzienlijk schaduwwerk te doen hebben tijdens de menselijke ervaring, hebben tweelingvlammen het een beetje moeilijker dan alle anderen omdat hun schaduwen worden gespiegeld en versterkt door de schaduwen van de tweeling.

In sommige gevallen kan het lokaliseren van een bepaald schaduwaspect en het identificeren van de onderliggende oorzaken en het proces van expansie beter worden gedaan met behulp van meditatie. Het is ook handig als het gaat om het lokaliseren van wat je schaduw is en wat je tweelingschaduw is die in jou wordt gespiegeld.

Als het gaat om schaduwwerk en de reis van de tweelingzielen, is er veel triggering gaande die het water kan vertroebelen en dingen verwarrend kan maken. Meditatie helpt ook bij het centreren van jezelf en je tweelingzus en het sorteren van de lagen van gevoelens en reacties, zodat je elk aspect kunt identificeren dat moet worden gedaan en elk aspect tegelijk kunt aanpakken.

Als je werkt aan het bevorderen van je tweelingzielreis, is meditatie een krachtig hulpmiddel. Als je advies wilt over waar je je energie op kunt richten, neem dan even de tijd en krijg een tweelingziel lezen .

Karmaverwerking

Een ander belangrijk aspect van de reis van de tweelingzielen is de verwerking van karma. Nogmaals, terwijl alle vaten karma hebben om te verwerken van eerdere en huidige menselijke ervaring, hebben tweelingzielen het moeilijker.

Afgezien van hun individuele karmische cycli die ze moeten verwerken en afsluiten, hebben tweelingzielen ook een karmische cyclus van hun zielscontract. De band op zichzelf stapelt karma op tijdens de talrijke menselijke ervaringen en heeft zijn eigen verwerking nodig.

Afhankelijk van de blauwdruk van de aard van de relatie die je tweelingzielband aanneemt tijdens verschillende menselijke ervaringen, zal karma geassocieerd met die blauwdruk en de menselijke ervaring die je hebt gehad gehecht blijven aan je zielscontract en moet het later langs de tweelingvlam worden opgelost pad. Soms kan het karma dat aan de verschillende blauwdrukken is gekoppeld, elkaar overlappen en vreselijk verwarrend worden, dus mediteren om de verschillende aspecten ervan op een rijtje te zetten, kan een enorme hulp blijken te zijn wanneer je je voorbereidt op het schaduw- en helende werk.

Meditatie is erg handig als het gaat om het naderen van de zielsband en om het te helpen door het slepende karma heen te gaan, zodat de tweelingzielen ascentie kunnen bereiken.

Meditatie en Tweelingvlam Unie

Geleide meditatie helpt je om meer in harmonie te komen met jezelf en het goddelijke en de energieën van het universum. Het is een hulpmiddel om je dichter bij je goddelijke essentie en je heilige doel te brengen.

Door geleide meditatie kun je aanzienlijke vooruitgang boeken als het gaat om het realiseren van je levensdoel en het vinden van je weg naar het vervullen van je heilige missie van het bereiken van ascentie en vervolgens tweelingzielvereniging.

Levensdoel en Tweelingvlam Unie

Als tweelingziel is een belangrijk deel van je levensdoel het bereiken van een tweelingzielvereniging. Maar dat is niet het enige aspect van je levensdoel.

Jij en je tweelingzus hebben elk je eigen zeer duidelijke missies, afgezien van het bereiken van een eenheid. Zodra je actief vooruitgang boekt op de reis ernaartoe, worden je individuele missies steeds duidelijker voor jou en je tweelingbroer. Door jullie energieën te harmoniseren, kunnen jullie allemaal steeds beter je best doen om je missies te vervullen, en door samen te werken vergroot je je succes enorm.

Daarop mediteren, alleen of samen met je tweelingziel, kan helpen om veel duidelijkheid en inspiratie te brengen in het proces om dat doel te bereiken. Of je nu in 3D-contact bent of niet, jij en je tweelingvlam kunnen samen mediteren en je tweelingziel-energieën synchroon krijgen om je efficiëntie te verhogen en je resultaten te verbeteren terwijl je de stappen onderneemt die als onderdeel daarvan moeten worden genomen. van uw goddelijke missie.

Op handen zijnde Unie

Als je dicht bij het bereiken van de verenigingsfrequentie komt, kan samen mediteren met je tweelingziel je proces enorm verbeteren en de overgang soepeler maken. Hoewel je heel erg op de hoogte bent en geïnformeerd bent over de samenvoegingsproces en wat er in dit stadium aan de hand is, er kan nooit te veel informatie of te veel energetische harmonisatie zijn – wat betekent dat er nooit teveel mediteren kan zijn, vooral als je het samen met je tweelingziel doet.

Mediteren en Tweelingvlamscheiding

De tweelingvlam scheidingsfase is een van de meest veeleisende en uitdagende onderdelen van het proces, maar ook het onderdeel waarin de meeste vooruitgang en groei wordt bereikt. Maar om eerlijk te zijn, het is vooruitgang en groei die worden bereikt vanwege de zeer triggerende aard van de scheiding.

Omdat het een zeer desoriënterend en verwarrend onderdeel van je tweelingvlamervaring kan zijn, is de scheidingsfase er een waarin jij en je tweelingziel veel baat kunnen hebben bij het mediteren over elk probleem dat je tegenkomt en hoe je dit het beste kunt oplossen en overwinnen.

Of je nu een hardloper of een achtervolger in de dynamiek bent, je kunt er baat bij hebben te mediteren over de triggers die je tegenkomt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Terwijl de hardloper misschien mediteert met de bedoeling meer ruimte tussen hen en hun tweelingvlam te creëren, brengt de handeling van mediteren de tweelingvlammen dichter bij elkaar door hen te helpen hun kernessenties te harmoniseren door de resonantie van hun energieën te versterken.

Je kunt mediteren ook gebruiken om de verschillende tweelingvlam synchroniciteiten en tekens die u bijvoorbeeld krijgt. Of misschien begrijp je je beter tweelingziel dromen tijdens scheiding met behulp van begeleide meditatie. Je kunt mediteren ook gebruiken om uit te reiken naar je tweelingziel en spiritueel contact te maken terwijl je geen contact hebt in de 3D als tweelingziel telepathie is nog niet volledig online voor je.

Ongeacht de fase van scheiding waarin jij en je tweelingziel je bevinden, zal mediteren je zowel helpen de hindernissen en problemen waarmee je wordt geconfronteerd te overwinnen als een gevoel van innerlijke vrede te bereiken dat zal dienen om de scheiding te overwinnen en dichter bij vereniging en ascentie te komen. .

Uw reis voortzetten

Onthoud dit

Als tweelingziel heb je veel werk te doen voordat je een unie kunt bereiken. Er komt veel zielheling bij deze reis kijken, voor zowel jou als je tweelingzus, maar ook voor je tweelingzielzielcontract op zich. Dat alles kan worden geholpen door de hulp van tweelingzielmeditatie.

Geleide meditatie kan jou en je tweelingziel helpen om op elkaar af te stemmen en je beoogde vooruitgang op een snellere of soepelere manier te bereiken. Healing, schaduwwerk en het verwerken van karma wordt gemakkelijker als je er samen een geleide meditatie voor doet, omdat de kracht ervan wordt versterkt door je frequenties die harmoniseren. Maar in je eentje mediteren neemt de kracht van het proces niet weg.

Je tweelingziel versterkt het proces en verbetert je resultaten. Mediteren is een belangrijk spiritueel hulpmiddel voor groei, ontdekking en genezing, en een proces waar je tweelingvlam en het collectief van de tweelingziel enorm van kunnen profiteren.