Tweelingvlammen die rennen zullen terugkomen: hardlopers blijven zelden lang weg

  Tweelingvlammen die rennen zullen terugkomen

Ik wil dat je echt begrijpt wat ik bedoel als ik zeg dat tweelingvlammen terug zullen komen. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik heb gezien dat het mensen in verwarring bracht, dus laat me duidelijk zijn.

De tweelingvlammen rennen met een reden, wanneer tweelingvlammen rennen, ze zullen terugkomen, maar dat betekent niet dat je gewoon achterover moet leunen en op ze moet wachten. Maak optimaal gebruik van de kans of ze zullen waarschijnlijk gewoon weer rennen.

Je hebt me misschien horen praten over de valkuil van gewoon wachten op je tweelingziel en dit is: precies wat ik niet wil dat je doet. Hoe meer je tweelingziel loopt, hoe minder kansen je hebt om in dit leven een unie te bereiken, dus we moeten begrijpen hoe we het kunnen laten werken.Als je het nog niet hebt gelezen, heb ik een gids over de tweelingziel runner's gevoelens en zijn erg belangrijk dat je begrijpt waarom je tweelingziel zich zo gedraagt.

Inhoudsopgave

Waarom rennen ze?

Ik zou echt aanraden om even de tijd te nemen om het te begrijpen zielsschok en wat je hardloper doormaakt. Begrip is waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen om hen te kunnen helpen.

Zoals ik al eerder zei (vaak, vele malen), moet de tweelingzielloper genezen en aan zichzelf werken, zodat ze klaar kunnen zijn voor een verbintenis. Het begrijpen het perspectief van de tweelingzielloper betekent begrijpen dat ze dit niet doen om je pijn te doen.

Je tweelingzus heeft, net als jij, veel pijn en lijden doorgemaakt, waardoor ze rennen. Het kan in zijn leven zijn, een vorig leven van een combinatie van beide. Als we het zouden moeten samenvatten, ze rennen omdat ze (nog) niet klaar zijn.

Het lijkt misschien gek dat ze meer emotionele beroering zouden willen doorstaan, maar dit is altijd de manier geweest waarop tweelingzielen werken - de een gaat in diepe genezing terwijl de ander voor zichzelf zorgt totdat het tijd is voor hen beiden om terug te komen. Het is een patroon dat we keer op keer zien.

De scheidingsfase tussen tweelingzielen betekent meestal dat ze moeten helen en vrede moeten sluiten met hun verleden.

Het gaat erom te begrijpen en soms zelfs te accepteren dat deze dingen met een reden gebeuren. Tweelingzielen komen niet alleen samen vanwege hun liefde op het eerste gezicht verbinding, maar ook omdat er iets meer aan het werk is.

Ze rennen om zich voor te bereiden op wat komen gaat.

Hoe lang duurt het voordat de Twin Flame Runner terugkomt?

  Twin Flame Runner komt terug

Het is moeilijk om hier een exacte tijd op te plakken, omdat er zoveel factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de duur van een tweelingvlamfase. Er zijn hier geen exacte regels. De runner-fase kan van dagen tot jaren duren. Misschien uren tot decennia. Ik spreek met duizenden mensen over hun reis en er is geen patroon of tijdslimiet die ik ooit heb gezien.

Als de scheiding wordt veroorzaakt door een trauma of de dood, kan het langer duren voordat je tweelingziel geneest en terugkomt, omdat het tijd kost voor ze om hun emoties te verwerken. Hetzelfde geldt voor verraad van welke aard dan ook.

Het is niet iets dat je kunt overhaasten. Zelfs als het voor jou zo eenvoudig lijkt, is er nog steeds een reden waarom je tweelingzus rent.

Dit is misschien moeilijk. Kras dat. Ik weet dat dit moeilijk is.

Ik kan je alleen maar zeggen dat de reis de moeite waard is en dat de ontberingen de moeite waard zijn om door te gaan. De pijn van de runner/chaser-fase zal snel vervagen in vergelijking met wat je te wachten staat.

Het belangrijkste is niet hoe lang ze lopen, maar dat we ons ondertussen op de juiste dingen concentreren. Je krijgt maar zoveel kansen in dit leven en hoe eerder je het goed doet - hoe eerder je een einde kunt maken aan deze fase van de reis.

Gaan ze altijd terugkomen?

Het antwoord hier is zowel ja... als nee. Hoewel de kracht van je band voor jou misschien eenvoudig lijkt, is er nog steeds een reden waarom je tweelingzus rent. Ik heb het al gehad over het falen van tweelingvlammen en tweelingzielen zijn bestemd voor vereniging op de lange termijn .

Ze kunnen er in dit leven nog steeds niet in slagen om tot eenheid te komen, wat betekent dat je elke gelegenheid moet aangrijpen als ze bij je terugkomen.

Het is duidelijk dat ik niet kan spreken voor je tweelingziel. l doen spreek echter veel mensen op deze reis en ik zie keer op keer dezelfde patronen. Lopers komen voortdurend terug in verschillende stadia van de reis.

Dat komt omdat tweelingvlammen die rennen proberen te genezen. Ze gaan niet voorgoed weg, anders hadden ze dat al gedaan. Dit is een natuurlijke manier om wat ruimte te vinden en uit te zoeken wat er in henzelf moet worden genezen voordat ze volledig terugkeren naar de relatie. Dus als jij ze hiermee kunt helpen, dan is dat voor beide partijen zinvol

Het is aan jij om voor hen klaar te staan ​​als ze terugkomen.

De terugkeer van de hardlopers versnellen

Ik heb het inmiddels allemaal gehoord. Door te proberen ze te provoceren met woede, lust of aan hun hart te trekken, heb ik enkele echte pogingen gezien om de terugkeer van de tweelingzielloper te versnellen.

Er is hier geen duidelijke A-Z en ik heb wel een completere gids over hoe je je tweelingziel terug kunt lokken . Er zijn echter een paar belangrijke dingen om te onthouden.

  • Heb geduld met je tweelingziel. Probeer hun gevoelens te begrijpen, zelfs als het niet meteen logisch voor je is.
  • Deel jezelf eerlijk en openlijk over wat er in je leven gebeurt. Probeer ze niet te manipuleren. Vooral vanwege de 5D-communicatie die jullie twee zullen delen, zal dit alleen maar dienen om hen te verwarren en het proces te vertragen.
  • Als ze gewoon rennen maar niet actief proberen een weg terug te vinden, dan is het aan jou. Je moet er klaar voor zijn als ze terugkomen.
  • Houd een open hart zonder verwachtingen of eisen aan hun tijd. Het is gemakkelijk om van hen te verwachten dat ze zien wat jij ziet (en dat doen ze waarschijnlijk op een bepaald niveau), maar ze zijn misschien niet zo spiritueel bewust als jij.

Als je tweelingzielloper hulp nodig heeft om zichzelf te helen, zodat hun hart zich weer kan openen en ze zich veilig voelen om weer kwetsbaar bij jou te zijn, bied dan steun. Sta open om ze te helpen als ze dat nodig hebben, maar houd de focus intern en op je eigen reis .

Laat me helpen

Als je tweelingziel draait (of misschien jij zijn de hardloper) en je bent op zoek naar wat begeleiding op je pad, laat me dan weten wat je tot nu toe ziet.