Tweelingvlammen Symptomen om elkaar heen

  Tweelingvlammen Symptomen om elkaar heen

Symptomen van tweelingzielen om elkaar heen kunnen soms moeilijk te herkennen zijn. Ook al is de verbinding intens en genereert het intense reacties, kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat er aan de hand is. Vooral als je pas bent ontwaakt voor de aard van je zielsband of nieuw bent in dit stadium van de tweelingzielreis tijdens deze menselijke ervaring.

Als je bij elkaar in de buurt bent, is de kans groot dat je ze echt aan je zijde voelt. Je kunt ze op een of ander moment wel of niet echt zien, maar je zult hun aanwezigheid voelen. Sterker nog, je zult hun gevoelens/stemmingen veel intenser voelen dan op afstand. Je zult die magnetische aantrekkingskracht naar hen toe heel intens voelen. En je zult je waarschijnlijk ook opgewonden voelen door alleen al hun aanwezigheid. Het is een natuurlijk onderdeel van de reis van de tweelingziel. Wanneer je door de scheidingsfase gaat, ervaar je waarschijnlijk een blauw gevoel, dromen over je tweelingvlam, synchroniciteiten en telepathie. Wanneer de reünie nadert, zal je telepathische verbinding intensiveren. Je zult de hele tijd over je tweelingziel dromen. U zult waarschijnlijk enkele fouten maken of dezelfde problemen hebben, meestal tegelijkertijd omdat u steeds meer op één lijn zit. Je zult steeds meer tweelingzielnummers zien. De aantrekkingskracht tussen jullie zal explosief worden en jullie zullen instinctief kennis hebben van elkaars innerlijke universum. Eindelijk voel je je thuis in elkaars aanwezigheid.

InhoudsopgaveZie tweelingvlamsymptomen om elkaar heen

Hun aanwezigheid voelen

Als je in elkaars aanwezigheid bent, je weet het gewoon . Je tweelingziel zal het ook voelen, ongeacht op welk punt ze naar hun ascensie toe zijn.

Je zult een intens bewustzijn van je tweelingziel ervaren. In sommige gevallen kan het reacties zoals angst of alarm veroorzaken vanwege de intensiteit van het gevoel. Sommige tweelingzielen worden nerveus, bijvoorbeeld als ze erg verlegen zijn. Anderen worden nieuwsgierig, kijken om zich heen en proberen de bron van hun veranderde toestand te lokaliseren.

Er is een hoop fysieke tweelingvlamtekens u kunt ervaren, gaande van hartkloppingen, duizeligheid, temperatuurpieken, onverklaarbare pijn of druk in sommige delen van uw lichaam, tot plotselinge vermoeidheid of zelfs uitputting.

Hun gevoelens/stemmingen voelen

Wanneer je je tweelingzus hebt ontmoet, ben je fysiek dichterbij, of je nu persoonlijk 3D-contact hebt gemaakt of niet, je zult je veel intenser bewust zijn van hun aanwezigheid. Tweelingvlammen voelen elkaars pijn en emoties.

U kunt plotselinge stemmingswisselingen ervaren, zonder dat u daar zelf een oorzaak of reden voor heeft. Het kan zijn dat u zich op de een of andere manier voelt over dingen waar u normaal gesproken geen aandacht aan schenkt.

In sommige gevallen kan de emotionele toestand te intens worden en intimiderend of licht alarmerend worden, vooral tegen het begin van de reis van de tweelingzielen tijdens deze menselijke ervaring.

Magnetische aantrekkingskracht en opwinding

Een tweelingzielrelatie is een van de meest intense vormen van verbinding die je kunt ervaren. Het is een reis van eigenliefde en zelfontdekking, evenals een zielsband met je tweelingvlam op basis van onvoorwaardelijke liefde.

Tweelingen zijn verbonden via de zielsband, die: trekt ze naar elkaar toe als een magneet . Wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet, weet je zeker dat zij het ook zijn door deze ongelooflijk intense aantrekkingskracht. Sterker nog, je voelt waarschijnlijk de opwinding van tweelingziel , een soort opwinding op een niveau dat je nog nooit eerder hebt ervaren.

Richtlijnen en geen regels

Voordat we hier verder op ingaan, moet ik ervoor zorgen dat we hier heel duidelijk over zijn.

Niet elke tweelingzielreis zal hetzelfde zijn . Tekenen en symptomen van een tweelingzielreis moeten worden gebruikt als richtlijnen en niet als vaste regels. Gebruik ze als een stukje van de puzzel en niet als alles wat sommigen denken dat het is.

als jij zijn het zien van deze symptomen is een goed begin, maar het betekent niet automatisch dat dit een echte tweelingziel is. Omgekeerd, alleen omdat je ze niet ziet (of ze niet bewust opmerkt), wil dat nog niet zeggen dat het ook een valse tweelingziel is.

  Tweelingvlammen Symptomen om elkaar heen Richtlijnen

Veelvoorkomende symptomen gedeeld door tweelingvlammen

Of je nu je tweelingziel in de 3D hebt ontmoet of niet, de verbinding tussen tweelingen is erg sterk. Het energiekoord tussen jou en je ware tweelingvlam fungeert als een zeer krachtige geleider, die jou en je tweelingvlam in constant energetisch contact houdt.

Als gevolg hiervan is de kans groot dat jullie allebei enkele van de veelvoorkomende tweelingvlamtekens hieronder ervaren, of je nu in tweelingvlam scheiding of op weg naar tweelingziel reünie .

Scheidingssymptomen

Blauw voelen

Wanneer jij en je tweelingziel gescheiden zijn, of je nu een tweelingzielrelatie in de 3D hebt gehad of niet, een van de meest voorkomende tweelingzielsignalen van scheiding is dat je je blauw voelt.

Tweelingzielen staan ​​voortdurend in energetisch contact. Maar als ze gescheiden zijn, hebben de tweelingzielen het gevoel dat er iets of iemand in hun leven ontbreekt. Beide tweelingzielen zullen dit verdriet op verschillende punten onderweg voelen, zowel loper als jager.

Dromen van je tweelingvlam

Het is heel gewoon dat tweelingzielen over elkaar dromen.

Als de tweeling nog geen contact heeft gemaakt in de 3D, dromen ze misschien niet over een specifiek gezicht, maar wel over een specifieke aanwezigheid. Dat komt omdat tweelingzielen altijd de energiesignatuur van hun tweeling kennen. Ze kunnen het herkennen omdat het net zo bekend is als hun eigen.

Deze dromen kunnen blauwdrukken van de tweelingzielrelatie zijn, ofwel degene die je tijdens deze menselijke ervaring gaat aannemen, ofwel eerdere. Tweelingzielsignalen van een dergelijke relatieverwerking kunnen een plotselinge verandering zijn in opvattingen of gevoelens met betrekking tot toewijding, de toekomst of iemands gevoel van doel en authentieke zelf.

Synchroniciteiten

Synchroniciteiten zijn enkele van de meest voorkomende tweelingvlamtekens.

Wanneer ze gescheiden zijn, is het zeer waarschijnlijk dat tweelingzielen veel engelengetallen zullen zien die met hun status spreken tijdens de reis naar vereniging/reünie. Hoe dichter ze bij elkaar zijn, hoe meer van dergelijke tekens ze zullen zien.

Het is een manier voor het universum om een ​​tweeling of beide te pingen over hun voortgang en hun pad.

Telepathie

Wanneer tweelingzielen om elkaar heen zijn, neemt de telepathie intens toe. Meer nog in scheiding, in sommige gevallen, omdat ze zich in de 3D mogelijk in een contactloze situatie bevinden.

De constante stroom van gedeelde informatie, door middel van energie en telepathie, helpt om de tweelingzielen samen te brengen en hun frequenties te harmoniseren ter voorbereiding op de volgende fase van de reis.

Symptomen van reünie

Telepathie uitbreiden

Op dit punt raken de tweelingzielen meer en meer synchroon. De telepathie tussen hen wordt sterker en stimuleert de harmonisatie van hun frequenties.

Als ze bij elkaar in de buurt zijn en dichter bij een hereniging komen, is de telepathie zeer waarschijnlijk van de kaart.

Dezelfde interesses

Of ze vroeger dezelfde interesse deelden of niet, als ze bij elkaar in de buurt zijn en dichter bij een reünie komen, zal het tweelingzielpaar zich oriënteren op dezelfde interesses, bezigheden, hobby's zelfs.

Gedeelde droomwereld

In dit stadium van de reis zullen de dromen vaker wel dan niet worden gedeeld. Het is waarschijnlijk dat je ook heel vaak lucide dromen samen zult ervaren.

Hoe meer tijd je met elkaar doorbrengt, hoe intenser deze band zal worden. Als portalen naar hogere dimensies, zou je droomwereld in feite comfortabeler voor je kunnen worden dan de 3D-realiteiten van je menselijke ervaring.

Gedeelde problemen en fouten

Als er nog enkele lagere frequenties moeten worden verwerkt, zullen ze waarschijnlijk tussen de tweelingzielen worden verdeeld in plaats van zich alleen te manifesteren als onderdeel van de menselijke ervaring van een tweeling. Wees niet verbaasd dat dezelfde dingen op ongeveer hetzelfde moment met jou en je tweelingziel lijken te gebeuren. Het is een van de laatste rondes van zuiveringen met een lagere frequentie.

Tweelingvlam Numerologie

Op dit punt zullen veel numerologische elementen eruit springen. Het zou een bijna onontkoombare reeks getallen en synchroniciteiten kunnen worden. Mensen om je heen zouden het misschien zelfs gaan opmerken, het wordt waarschijnlijk zo duidelijk.

Misschien kom je meer nummers tegen van unie / reünie, zoals 444 , 222 en 2222 .

Explosieve attractie

Op dit punt zal de attractie uit de hitlijsten zijn. Jullie zijn al geruime tijd in elkaars energieveld en de behoefte aan de 3D-manifestatie van dat niveau van intimiteit zal steeds sterker worden.

Het gevoel van saamhorigheid zal des te dringender worden naarmate je dichter bij de eigenlijke herenigingsfase komt.

Elkaars innerlijke universum waarnemen

Niemand zal je ooit zo goed kennen als je tweelingziel. Op dit punt van de reis kent je tweelingziel je innerlijke werking en je gedachte- en emotionele proces, evenals zij, zichzelf.

Thuis voelen als je samen bent

Of het nu in de 3D is of niet, in de energie en aanwezigheid van je tweelingziel zijn zal voelen als de zoetste versie van thuiskomen. De warmte en vreugde van jullie samenzijn zal je op elk niveau van binnenuit verlichten.

Krijg meer begeleiding

Kortom

Symptomen van tweelingzielen om elkaar heen worden intenser naarmate de verbinding dichterbij komt, of dit nu in een scheiding is of op weg naar vereniging/reünie. De gesynchroniseerde energieën en frequenties van de tweeling zorgen ervoor dat de band van de tweelingziel sterker wordt en zich meer en meer manifesteert in de 3D.

Als je enkele van deze tekenen of helemaal geen symptomen ervaart, moet je dat niet opvatten als een teken dat je niet op de goede weg bent naar eenwording. Hoewel veel tweelingen soortgelijke gebeurtenissen en stadia van de reis meemaken, is het helemaal geen vast soort pad. Het is meer een kronkelend pad naar je ultieme vervulling - vereniging.

Naarmate je dichter bij het bereiken van dat doel komt, doet het collectief zijn best om je ondersteuning te bieden. Reik uit tijdens de moeilijke en vreugdevolle tijden - we zijn gezegend en verheugd om uw zijde te zijn, bij elke stap die u zet!