Tweelingvlamstille behandeling (wat het betekent en waarom het gebeurt)

  stille behandeling met tweelingvlammen

De stille behandeling van de tweelingziel is misschien wel het meest frustrerende en pijnlijke onderdeel van een scheiding. Als je op de reis van de tweelingziel bent en je de gevreesde scheidingsfase hebt bereikt, weet je dat er weinig dingen zijn die zo diep snijden als de stille behandeling met de tweelingziel. Je zult waarschijnlijk deze vreselijk frustrerende en triggerende stille behandeling ervaren terwijl je tweelingziel probeert wat afstand tussen jullie te scheppen, hetzij op het fysieke en/of op het spirituele vlak. Ze proberen misschien hun energie terug te trekken en wat afstand te nemen in de verbinding.

Tijdens zo'n fase kan de stille behandeling ook optreden als meer een bijproduct van hun bedoeling om de zaken te vertragen of zelfs in de wacht te zetten. Hoewel het erg frustrerend is om te ervaren, moeten we in gedachten houden dat de tweelingzielrelatie erg triggerend is door zijn intense aard, en het resulteert er vaak in dat iemand zich overweldigd voelt en verandert in een tweelingvlam-runner.

Als je de stille behandeling ervaart terwijl je op weg bent naar tweelingzielvereniging en je het gevoel hebt dat er niets negatiefs aan de hand is tussen jou en je tweelingzus, kan het ook een teken zijn van energie-upgrades die plaatsvinden als onderdeel van je beider ascensie proces. In dergelijke gevallen zal het echter van korte duur zijn, en wanneer de tweeling weer 'online' komt, zal hun energie intenser en aanweziger zijn dan ooit tevoren.Inhoudsopgave

Wat spiegelt mijn tweelingvlam met zijn stilte?

Niet alles wat er gebeurt in een tweelingzielverbinding is het resultaat van spiegeling, maar sommige dingen kunnen dat wel zijn.

Als je de stilte ervaart als onderdeel van de scheidingsfase, dan weerspiegelt je tweelingziel duidelijk zijn eigen schaduwen en mogelijk ook die van jou. Een deel van de triggerende aard van de reis van de tweelingziel is het feit dat je tweeling je sterke punten en je zwakkere punten heeft als je wilt. Je zult ze erin weerspiegeld zien, zodat je ze kunt begrijpen op een manier die je eerder niet zou hebben kunnen begrijpen; dan zul je volledig uitgerust zijn om met die schaduwen om te gaan, in jezelf en als ondersteuning voor je tweelingziel om er ook mee om te gaan.

Misschien weerspiegelt de runner-tweelingvlam je eigen onvermogen of onwil om met sommige aspecten van je eigen schaduwen om te gaan, die je sindsdien hebt besloten diep van binnen begraven te houden of zelfs te negeren. De relatie met de tweelingziel zal dat allemaal naar de oppervlakte brengen, om je een duwtje in de rug te geven om ermee om te gaan, het te overwinnen en te genezen.

Waarom zwijgen tweelingvlammen?

Tweelingvlammen kunnen om verschillende redenen stil worden. Situaties verschillen van geval tot geval, afhankelijk van het persoonlijke pad van groei en ontwikkeling van elke tweeling. Maar we kunnen ons concentreren op enkele algemene redenen waarom uw tweelingbroer misschien zwijgt over u.

Pas ontwaakte of opgewaardeerde tweeling

Meer naar het begin van je bewuste gewaarzijn van je band, wanneer je zowel de aard van de verbinding als de energie van je zielscontract onderzoekt, kan de lijn zo nu en dan stil worden omdat het nog steeds een nieuwe vaardigheid is.

Naarmate je meer tijd in elkaars energie doorbrengt, word je ook bedrevener in het oppikken van de 'stem' en aanwezigheid van je tweeling. Je zou je kunnen realiseren dat ze niet eerder stil waren, maar dat je zo nu en dan uit hun frequentie afstemde.

Maak je er niet druk om, je band is op geen enkele manier zwak of geschaad als en wanneer dat gebeurt! Je groeit gewoon constant, verandert constant je frequenties en komt steeds weer op elkaar af. Zo nu en dan, terwijl je tussen geharmoniseerde fasen bent, kan er een tijdelijke stilte zijn.

Als je al een tijdje bekend bent met de energie van je tweelingziel, zou je upgrades kunnen ondergaan en tijdelijk wat van die vertrouwde harmonie verliezen. Maak je geen zorgen, je zult vrij snel weer in harmonie met elkaar vallen - je bent tenslotte goddelijk ontworpen om dat te doen.

  tweelingvlam scheiding

Beproevingen en beproevingen van scheiding

Als je door een scheidingsfase gaat, gaat je tweeling misschien door een ontkenningsfase. Ze kunnen hun vrije wil gebruiken om de reis in de wacht te zetten, in welk geval het zeer waarschijnlijk is dat je een plotselinge stilte zult ervaren vanaf hun einde van de lijn.

Die stilte kan een teken zijn dat ze radeloos of overweldigd zijn, maar denk nooit dat ze in actie zijn vermist omdat ze de band tussen jullie hebben verbroken - die band is onbreekbaar.

Het kan erg verontrustend zijn om te voelen dat ze plotseling stil zijn geworden, en het kan veel angst veroorzaken bij hun tegenhanger. Als dat het geval is, zijn er nog enkele schaduwen waar u mee om moet gaan. Diep van binnen weet je ziel dat deze tijdelijke stilte slechts dat is: tijdelijk. Eenheid is slechts een kwestie van tijd, binnen deze menselijke ervaring of niet.

Je tweelingzus kan ook te maken hebben met een aantal eigen schaduwen, zoals die met betrekking tot persoonlijke ruimte, communicatie, kwetsbaarheid - die allemaal intens worden verwerkt door tweelingvlammen. Probeer je in deze moeilijke tijden te concentreren op je eigen reis en je eigen lessen. Leg jezelf met onvoorwaardelijke liefde en toewijding toe op groei en genezing, want dat is de energie die je gaat aanbieden aan je tweelingbroer en het collectief.

Kortom

Omgaan met de stille behandeling van de tweelingvlam kan ongemakkelijk, pijnlijk en triggerend zijn - noem maar op. Het is ook erg frustrerend, vooral als je gewend bent geraakt aan het voelen van hun aanwezigheid in je energetische ruimte.

Als het gebeurt, probeer dit dan te navigeren als een zoveelste stap op weg naar unie, want dat is precies wat het is. Val niet ten prooi aan lage vibratiefrequenties zoals angst. Heb vertrouwen in je heilige band en wees gerust in de wetenschap dat de onlosmakelijke verbinding tussen jullie nooit verzwakt of verbroken wordt, maar hoogstens een tijdje in winterslaap.

Zodra het weer 'online' gaat, wat steevast zal gebeuren, ga je je koesteren in de geruststellende en fascinerende aanwezigheid van de aanwezigheid van je tegenhanger. Het is slechts een kwestie van tijd, en hoe meer je ervan besteedt aan genezing en groei, waardoor je stijgt, hoe beter het zal gaan voor jou en je tegenhanger.