Tweelingvlamverlichtingsfase: tekenen en begeleiding

  Tweelingvlamverlichtingsfase

De tweelingvlamverlichtingsfase zal er voor iedereen een beetje anders uitzien. Hoe u door deze fase navigeert, is echter altijd belangrijk, dus laten we eens kijken naar wat deze fase is, hoe je daar komt en hoe je het meeste uit elk moment haalt.

De tweelingvlamverlichtingsfase is de voorlaatste tweelingvlamfase die vlak voor de vereniging plaatsvindt. Beide tweelingen hebben zich overgegeven aan de reis en zijn actief op weg terug naar elkaar.

Voordat we verder gaan, wil ik een paar dingen duidelijk maken.  • Er is veel onenigheid over tweelingvlamstadia en een deel daarvan is omdat de lijnen altijd zullen vervagen. Elke reis zal anders zijn, maar probeer niet te verzanden in labels en terminologie. Gebruik het idee van etappes als een ruwe richtlijn - geen vaste regel.
  • De verlichtingsfase garandeert geen vereniging. Als je zo ver bent gekomen, is het een ongelooflijk grote kans voor jullie beiden maar je bent er nog niet helemaal en er is nog wat werk te doen om ervoor te zorgen.
  • Soms gebeurt de verlichtingsfase meerdere keren en kom je samen voordat je door een andere gaat scheidingsfase: . Maak je geen zorgen als dit gebeurt. De scheiding zal elke keer korter zijn en het betekent nog steeds dat de unie om de hoek ligt.

Inhoudsopgave

Wat is de tweelingvlamverlichtingsfase?

Het verlichtingsstadium is dat grijze gebied tussen scheiding en vereniging.

Beide spiegelzielen hebben genoeg genezing en werk gedaan om zich voor te bereiden op vereniging (of dichtbij) en ze beginnen hun weg terug naar elkaar te vinden (of ze het nu beseffen of niet).

Deze fase kan subtiel zijn en gebeurt maar één keer beide tweelingzielen zijn het stadium van overgave ingegaan wat betekent dat hun aandacht op dit moment misschien niet helemaal bij hun reis is. Ze zijn gedreven om zich te concentreren en te verbeteren op andere aspecten van hun leven.

Deze niet betekent dat ze elkaar negeren. Nogal Het tegenovergestelde. Zodra tweelingzielen het verlichtingsstadium betreden, zijn ze zich te allen tijde volledig bewust van de energie van de ander (en dat is de drijvende kracht achter de verbetering op andere gebieden). Het weegt gewoon niet op hun hoofd als bewust .

Als je een dagboek bijhoudt, zie je echter een duidelijk verschil. Afscheiding gaat meestal gepaard met pijn en angst, als je je overgeeft aan het pad, voel je deze pijn minder vaak (en minder intens). Als je eenmaal in de verlichtingsfase bent een deel van je weet al dat je voorbestemd bent voor een vakbond .

Je hogere zelf begint de leiding te nemen en je bent in deze fase meer afgestemd op je intuïtie, dus je hoeft alleen maar te volgen.

Wat betekent het?

Voor je tweelingzielreis naar unie het betekent dat jullie allebei het genezingswerk hebben voltooid .

We noemen het vaak de verlichting omdat jullie op een bepaald niveau allebei de reis eindelijk zien voor wat het is. Het gaat niet om het hebben van een date voor zaterdagavond of zelfs maar om het vinden echte liefde (dat is maar een bijkomend voordeel).

Het gaat over het opnieuw verbinden met de andere helft van je ziel. Eindelijk zie je de reis voor wat hij is.

Deze fase betekent niet dat je klaar bent met aan jezelf te werken of dat je tot vereniging komt met al je bagage intact. Het betekent dat wat er ook komt, je er klaar voor bent. Je weet hoe je moet omgaan met wat het leven je vervolgens ook brengt.

Wat zou je moeten doen?

Als je het gevoel hebt dat je deze fase bent binnengegaan of je er dichtbij bent (ik zal zometeen enkele veelvoorkomende symptomen behandelen), dan gaat het goed. Voor het grootste deel, blijf gewoon doen wat je aan het doen bent.

Blijf je concentreren op je eigen interne reis en zorg ervoor dat je tweelingziel weet dat de communicatielijnen open zijn. Als ze ervoor open staan, regel dan misschien een fysieke ontmoeting, maar zet ze (of jezelf) niet onder druk.

Onthoud dat soms tweelingvlammen in en uit de verlichtingsfase komen en dit kan normaal zijn.

Misschien even een stapje terug doen en je reis tot dusver breder bekijken. Is er een gebied in je leven dat je hebt verwaarloosd? Waar kun je je nieuwe helende energie naartoe brengen om te verbeteren?

Als je het gevoel hebt vast te zitten en niet zeker weet hoe je verder moet met je reis, laat me dan proberen je te helpen met een tweelingziel lezen .

Borden met tweelingvlamverlichting

  Tweelingvlamverlichting

Nogmaals (ik weet dat ik dit blijf zeggen, maar het is belangrijk ) elke reis is uniek, dus deze zijn ruw richtlijnen van tekens waarnaar u kunt zoeken. Dit is over het algemeen wat ik zie op basis van de duizenden tweelingzielparen waarmee ik praat echter Ik zie altijd uitschieters.

Als jij zijn in dit stadium, je intuïtie weet het. Dit brengt me bij het eerste teken.

Je intuïtie gaat in de war

Tweelingvlammen zijn altijd meer afgestemd op hun intuïtie dan de meesten en dit wordt alleen maar sterker en sterker naarmate je dichter bij de vereniging komt.

In de verlichtingsfase neemt je intuïtie het over en leidt je beiden weer bij elkaar, maar je zult ook merken dat het je in andere aspecten van je leven stuurt. Je krijgt misschien een idee van dingen voordat ze gebeuren, je kunt zien wanneer iemand tegen je liegt en je weet over het algemeen wat je in elke situatie moet doen.

Je intuïtie maakt zich altijd bekend, maar het wordt nog duidelijker naarmate je dichter bij de vereniging komt, omdat je hele energiesysteem begint samen te werken.

Volledig bewust maar niet gefocust

Het is een vreemd gevoel (en moeilijk uit te leggen) maar jullie zijn je allebei volledig bewust van je tweelingziel en schenken er tegelijkertijd niet echt aandacht aan.

In de verlichtingsfase zijn jullie allebei ongeveer op dezelfde trillingsfrequentie, maar je bent ook zo gefocust op je eigen ontwikkeling dat je bewust afgeleid bent.

Jij zal niet met dezelfde pijn en angst te maken hebben als we vaak zien in de eerdere scheidingsfasen. Zelfs als je doen ga een paar keer in en uit deze fase, je weet nog steeds precies wat er gaat komen en de reis wordt een kavel gemakkelijker.

Vergiffenis

Een van de meer voor de hand liggende tekenen dat jullie allebei je genezing hebben voltooid die nodig is voor de laatste fase, is dat je je tweelingziel niet de schuld geeft van iets dat in eerdere stadia is gebeurd.

En dat gaat twee kanten op.

Wanneer spiegelzielen klaar zijn voor vereniging, zullen ze niet te maken hebben met jaloezie of wrok tussen elkaar. Er is perfecte acceptatie en begrip.

Het enige wat je voelt is vreugde en harmonie als je aan ze denkt. Je hogere zelf al weet wat er gaat komen.

Je zou dit niveau van harmonie ook kunnen zien met andere mensen in je leven. Vrienden, familie en volslagen vreemden. Je sociale connectie, zelfs buiten je tweelingzielrelatie, wordt sterker.

Synchroniciteiten kunnen stoppen

We hebben het vaak over synchronisaties zoals: tweelingziel nummers verschijnen om uw reis te begeleiden. terwijl er zijn sommige die je alleen maar willen aanmoedigen om je door de laatste fasen te helpen, maar voor het grootste gedeelte deze uiterlijke tekens zullen vervagen.

Ze bevinden zich meestal in de vroege stadia als koerscorrectoren. Ze waren er om jullie allebei te sturen naar het punt dat je al hebt bereikt.

Als je eenmaal in de verlichtingsfase bent, zijn ze gewoon niet zo veel nodig.

Levensverbetering

Dingen in het algemeen, zal goed gaan. Dat betekent niet dat je leven helemaal moet zijn perfect onmiddellijk, maar je zult verbeteringen gaan zien op andere gebieden van je leven.

Tweelingzielen hebben een opmerkelijk vermogen om verbetering in hun leven en de mensen om hen heen te manifesteren. Vaak gebeurt dit geheel onbewust.

Krijg begeleiding

Kortom

Als jullie allebei de tweelingvlamverlichtingsfase betreden, zal je intuïtie het overnemen en je naar elkaar toe leiden. Je zult je volledig van elkaar bewust zijn, maar niet per se tegelijkertijd bewuste aandacht aan hen besteden.

Het is een vreemd gevoel dat moeilijk te beschrijven is, dus als dit klinkt als iets dat je eerder hebt gevoeld, weet dan dat het betekent dat je reis goed vordert! Als deze tekens griezelig bekend klinken of dingen zijn die je momenteel ervaart, dan gefeliciteerd - je bent op weg naar vereniging met je spiegelziel!

Ga zo door en blijf op de hoogte van je reis. Dit is een belangrijke fase, maar vertrouw op je intuïtie, want die weet wat hij moet doen.