Tweelingvlamvriendschap: kunnen tweelingvlammen platonisch zijn?

  Tweelingvlam vriendschap

Het idee van vriendschap tussen tweelingzielen en tweelingvlammen die platonisch zijn, is ... een moeras. Er zijn veel delen van de reis waar mensen het niet over eens zijn en dit is misschien wel een van de grootste.

In zekere zin kunnen tweelingzielen gewoon platonische vrienden blijven in een enkel leven.

Dit is mijn ervaring met praten duizenden van tweelingzielen in verschillende stadia van hun reis. Van wat ik heb gezien, kunnen tweelingen soms dichtbij genoeg zijn om elkaar niet weg te jagen, maar niet dichtbij genoeg om klaar te zijn voor een romantische relatie.Belangrijk: ik denk niet dat dit een goede reden is om gewoon de status-quo te accepteren als je in een periode van scheiding zit of als je je tweelingzielrelatie wilt verbeteren. Alleen omdat je nu platonische vrienden bent, wil nog niet zeggen dat het zo moet blijven.

Ik geloof dat tweelingzielen zijn voorbestemd om een ​​romantische blauwdruk van hun reis samen te vervullen, maar dat betekent niet altijd dat het in dit leven zal gebeuren.

Of je nu blijft of niet gewoon vrienden met je tweelingziel in dit leven kan helemaal te maken hebben met hoe je de reis behandelt.

Inhoudsopgave

Kunnen tweelingvlammen voor altijd platonische vrienden zijn?

Ik denk dat tweelingzielen voorbestemd zijn om een ​​romantische (en seksuele) relatie te beleven op de lange termijn .

Maar wat je moet onthouden, op de lange termijn kunnen tweelingvlammen meerdere levens betekenen. Dat betekent in dit leven misschien blijf je 'gewoon' vrienden met je tweelingziel.

De romantische relatie kan in een ander leven zijn. Gewoon omdat ik de . accepteer mogelijkheid Dit betekent niet dat ik denk dat we het gewoon moeten accepteren.

Als je je voldoende bewust bent om niet alleen te weten wat een tweelingvlam werkelijk is, maar ook wie je tweelingzus is, is dat al een zeldzame kans. Als je ze hebt ontmoet, heeft het waarschijnlijk vele levens gekost om dit stadium te bereiken.

Ik denk niet dat we deze zeldzame kans moeten verspillen en gewoon een platonische tweelingvlam moeten accepteren.

Uiteraard is elke reis anders. Misschien is er een valse tweelingziel situatie of een van jullie is er gewoon niet klaar voor. Het gebeurt, maar het betekent niet dat het opgeven van je reis altijd het juiste antwoord is.

  Kunnen tweelingvlammen platonisch zijn?

Kunnen tweelingvlammen vrienden zijn tijdens scheiding?

Ja, maar je moet heel voorzichtig te werk gaan hier.

Het is niet ongebruikelijk dat tweelingzielen vrienden zijn tijdens een scheiding, maar al te vaak zie ik dat dit een valstrik voor mensen wordt. Zoeken naar tekenen dat je tweelingziel van je houdt en aandacht besteden aan je reis is prima.

In sommige opzichten is dit misschien het ideaal omdat je niet zoveel pijn van de scheiding hoeft te verwerken.

Zolang dit niet je focus wordt.

Tijd met hen doorbrengen als een platonische vriend kan goed zijn voor jullie beiden en kan zelfs helpen om je reis nog sneller vooruit te helpen, zolang je nog steeds aan je innerlijke vooruitgang werkt en niet alleen wacht tot ze zich omdraaien en je zien in een nieuw licht.

Kunnen tweelingvlammen vrienden zijn voor een relatie?

Absoluut.

Je tweelingzus kan zelfs je beste vriend zijn zonder een romantische gedachte aan hen.

Er is een idee dat tweelingzielen hebben om onmiddellijk een romantische relatie te hebben, maar als de scheidslijnen tussen? tweelingvlamstadia vaak vervagen en de eerste ontmoeting is helemaal niet altijd romantisch.

Ben je misschien soulmate-vrienden en geen tweelingvlammen?

De relaties zijn gecompliceerd en worden (vaak) verkeerd begrepen, zelfs door degenen die erin zitten. Vaak als mij wordt gevraagd of tweelingzielen platonische vrienden zijn, is mijn eerste instinct om ervoor te zorgen dat je de begrijpt verschil tussen tweelingzielen en zielsverwanten .

Soulmates kunnen platonische vrienden zijn terwijl je nog steeds op je tweelingzielreis bent. Sterker nog, ze maken fantastische vrienden en helpen jullie beiden verder op je pad.

Vergeet dit Hollywood-idee dat zielsverwanten het ideale type liefde zijn (tweelingzielen weten beter dan dit), maar deze persoon kan je zielsverwant zijn, wat nog steeds een ongelooflijk zeldzame verbinding is die voor de lange termijn als een ongelooflijk goede vriend moet worden gekoesterd.

Maar zij macht niet je tweelingziel zijn.

Tekenen en voordelen van een tweelingvlamvriendschap

Er zijn (natuurlijk) enkele voordelen om vrienden te zijn met je tweelingziel. Op dezelfde manier als romantisch verbonden tweelingvlammen elkaar pushen om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn - tweelingzielen als vrienden zijn niet je gemiddelde BFF.

Ik denk nog steeds niet dat dit iets is waar je genoegen mee moet nemen, maar als het gebeurt, zijn er enkele voordelen om vrienden te zijn met je tweelingziel.

  • Een platonische tweelingziel vriendschap kan net zo langdurig en diep zijn (op een andere manier) als een romantische. Ze zullen geen mooiweervrienden of occasionele barmaatjes zijn.
  • Platonische relaties kunnen minder ingewikkeld zijn dan romantische. Als je de reis van de tweelingziel niet volgt, zul je in de scheidingsfasen met minder emotionele pijn te maken krijgen.
  • Je duwt elkaar nog steeds. Het zal niet hetzelfde zijn als het bereiken van een tweelingzielvereniging, maar dit zal nog steeds een band zijn om te koesteren.
  • Ze zijn niet hetzelfde als een normaal 3D vriendschap. Op de hogere niveaus weten jullie allebei precies wat jullie voor elkaar zijn en de niveaus van vertrouwen en steun tussen jullie zijn niet te vergelijken met andere vriendschappen in je leven.

Hoe weet ik of mijn tweelingziel-reünie is mislukt?

Soms kunnen dingen zeker hopeloos lijken. Ik heb op hun reis met meer dan enkelen gesproken die het op een of ander moment opgaven en uiteindelijk de unie bereikten.

Maar je zult nooit echt weten dat je kans op een romantische hereniging met je tweelingzus is mislukt, tenzij ze in dit leven overlijden.

Hoe je meer dan vrienden kunt zijn met je tweelingvlam

Ik heb het gehad over het idee van de tweelingziel vriend zone eerder en (kortom) ik denk niet dat er een is. Op de hogere niveaus weten jullie allebei precies wat jullie voor elkaar zijn.

Ik denk niet dat er ooit een moment is waarop een romantische toekomst geen mogelijkheid is wanneer tweelingzielen tegelijkertijd op aarde zijn. Hoezeer vriendschappen met tweelingzielen ook voordelen hebben, ik denk niet dat we deze mogelijkheid ooit mogen vergeten.

Als je echt meer wilt zijn dan vrienden met je tweelingvlam, maar de connectie is momenteel niet romantisch, dan moet je onthouden waarom deze connectie in de eerste plaats is gesmeed.

Het hele doel van de reis van de tweelingziel is er een van zelfverbetering. Het is een spirituele reis om beide spiegelzielen ertoe aan te zetten zichzelf te genezen en te verbeteren en de enige manier om die reis samen verder te brengen, is door eerst te focussen op innerlijke genezing.

Dit kan zich voor verschillende mensen op veel verschillende manieren manifesteren en er is geen exact 3-stappenprogramma dat alles voor je zal doen (hoewel ik het wel probeer met tweelingziel coaching ).

Of je ervoor kiest om te accepteren dat je tweelingziel gewoon een platonische vriend is, is aan jou. Ik zal niemand vertellen wat ze zou moeten doen omdat je reis zeker de jouwe is, maar ik (persoonlijk) zou mezelf er niet bij neerleggen platonische vrienden te zijn met mijn tweelingvlam tenzij ik wist dat dit het juiste was om te doen.

Tweelingzielen zijn meer afgestemd op hun intuïtie dan de meesten. Wat vertelt je onderbuik je? Is deze tijd op aarde om gewoon als platonische vrienden door te brengen of is er meer aan je reis in de toekomst?