Twin Flame Dating Iemand anders [Waarom en wat te doen]

  Tweelingvlam daten met iemand anders

Als je een situatie doormaakt waarin je tweelingziel met iemand anders uitgaat, of als je dat zelf bent, kan het behoorlijk verwarrend en frustrerend worden.

Als je je bewust bent geworden van het lot van je tweelingziel, zou je in de verleiding kunnen komen om je liefdesleven in de wacht te zetten in de hoop dat je de verbintenis snel zult aangaan. Maar zo werkt het niet: op hen wachten zal de dingen niet overhaasten, en je kunt je eigen of hun ascenties en daarmee vereniging niet overhaasten. Als je tweelingziel bij iemand anders is, kan daar een aantal serieuze redenen voor zijn, zoals het feit dat ze zich niet bewust zijn geworden van hun tweelingzielstatus, ze het pad niet omarmen, of ze hebben nog steeds wat karmische bagage te verwerken voordat ze met u kunnen harmoniseren. Je bent voorbestemd om samen te zijn, als onderdeel van deze menselijke ervaring of de volgende - het ultieme kompas is de eigen vrije wil in de materie en hun frequentie.

Daten en trouwen zijn twee verschillende dingen met verschillende vormen van druk. We gaan ons focussen specifiek over daten hier, maar ik heb wel een aparte gids over tweelingzielen zijn al getrouwd ook.Inhoudsopgave

Moet ik wachten op mijn tweelingvlam als ze met iemand anders uitgaan?

Hier is de deal: hoewel het heel romantisch en lief klinkt, is wachten op 'die ene' iets dat je alleen zou moeten doen omdat het is wat goed voor je voelt.

Je zou op je tweelingziel moeten wachten zolang dat helpt om je frequentie te verhogen en je ascentieproces dient. Als je door op hen te wachten je eenzaam, hopeloos, gefrustreerd en zelfs verontwaardigd voelt, dan bewijs je jezelf en je tweelingziel alleen maar een slechte dienst.

Dus de betere vraag is: 'Wanneer is het wachten op je tweelingziel een barrière in de weg van je vereniging?', en het antwoord is: wanneer het je frequentie naar beneden haalt. Hoewel vereniging het ultieme doel is, is de manier om dit te bereiken het behouden van een hoge frequentie en het overstijgen van de 3D. Wat pijn doet, verhindert je ook om te harmoniseren op een hoge frequentie van onvoorwaardelijke liefde.

Wachten op hen heeft geen haast met dingen

Het is misschien verleidelijk om te bedenken dat het wachten op hen het proces zal versnellen. Je houdt tenslotte je eigen frequentie en neemt geen lagere frequentie-vibes op van iemand met wie je aan het daten bent, toch?

Als 2020 ons iets heeft geleerd, is het dat je niet zomaar iets kunt overhaasten. Dingen gebeuren in hun eigen goddelijke timing, en de reis van de tweelingziel die zoveel variabelen omvat is geen uitzondering op die regel.

Afhankelijk van het soort effect dat het wachten op hen op u heeft, doet u misschien meer kwaad dan goed door uzelf en hen onder druk te zetten terwijl u wacht. Heeft tweelingvlamscheiding echt extra druk nodig?

Je kunt je of hun ascentie en vereniging niet haasten

Of je nu tweelingziel herkent je niet of uw tweelingziel wil je niet Afgezien van je te concentreren op het doen van je eigen deel van het werk in de dynamiek, kun je niet veel doen om ze op reis te haasten.

Je moet in gedachten houden dat de reis van de tweelingzielen in de eerste plaats een reis van groei en ontwikkeling is op spiritueel, emotioneel en energetisch niveau. Net zoals we 2020 niet konden overhaasten om een ​​oplossing te vinden en dit nogal grimmige hoofdstuk van onze recente geschiedenis af te sluiten, kunnen we ons ook niet haasten met het groei- en ontwikkelingsproces van onszelf of van iemand anders.

Als je je tweelingziel hebt ontmoet en op de een of andere manier in contact bent, kun je ze ondersteunen en zelfs helpen, als ze ervoor openstaan, zeker. Maar er is geen manier om de groei en ontwikkeling van een andere persoon te haasten.

Als je in dit stadium van je reis met twijfel te maken hebt, neem dan even de tijd en krijg een tweelingziel lezen voor wat verdere begeleiding.

Wanneer je tweelingvlam bij iemand anders is

Je tweelingziel kan bij iemand anders zijn omdat ze zich niet eens bewust zijn van hun tweelingvlamstatus, of ze kunnen hun pad tijdelijk of voor de duur van deze menselijke ervaring weigeren. Er is misschien nog wat karma over om voor hen te verwerken buiten je vakbond, en hoewel het moeilijk is om er doorheen te gaan, moet je je concentreren op het feit dat dit alles je in feite dichterbij zal brengen.

Ze zijn niet ontwaakt voor hun tweelingvlamstatus

Als je nog niet het geluk hebt gehad om je tweelingvlam op een bewust bewuste manier te ontmoeten, of het nu in het spirituele of het 3D-rijk is, dan is je tweelingvlam misschien niet eens ontwaakt tot het feit dat ze een tweeling zijn. In het begin weten ze misschien niet eens veel over tweelingvlammen.

Een moeilijk aspect om te verwerken over je tweelingvlamreis is het feit dat het ontwaken tot de tweelingvlamstatus op heel verschillende tijdstippen naar verschillende tweelingen komt. In sommige gevallen gebeurt het wanneer je een tweelingvlam hebt in een andere relatie of zelfs nadat je tweelingvlam met iemand anders is getrouwd.

Als je tweelingvlam eenmaal wakker wordt voor hun tweelingvlamstatus, zullen ze veel dingen op een bewust bewuste manier moeten verwerken. Het is moeilijker om te werken dan in andere situaties, omdat de situatie een partner betreft naast je tweelingziel. Er is veel vergeving en genezing die zal worden veroorzaakt door dit soort wake-up call, en het is geen gemakkelijke rit.

Ze willen hun tweelingvlamreis niet omarmen

Wanneer tweelingzielen zich later in hun leven bewust worden van hun goddelijke missie, mogelijk nadat ze een gezin met iemand hebben opgebouwd, is het veel moeilijker om hun ware reis te omarmen en vooruitgang te boeken op het pad.

Hoewel tweelingzielen voorbestemd zijn om eenwording te bereiken, moet je in gedachten houden dat het in de eerste plaats wezens zijn die van nature onvoorwaardelijke liefde uitstralen. Of we het nu hebben over iemand die zich nog niet bewust is of een hardloper die de reis vermijdt uit een bewuste beslissing om de vrije wil uit te oefenen, we hebben het over een lichtstraal voor de mensen om ons heen; we hebben het over iemand die liefdevol, zorgzaam, medelevend is en van nature het leven voedt als de heilige zegen die het is. Ze kunnen besluiten zichzelf, en jou daardoor, te verloochenen uit liefde voor hun huidige partner. En als wezen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, ben jij degene die dat het beste zou begrijpen.

Er is geen grotere liefde dan de liefde die een tweelingvlam voelt, voor hun eigen tweelingvlam, maar ook voor de hele mensheid. Het is de kern van elke tweelingziel, hardloper of niet.

Karma te verwerken buiten de Tweelingvlam-dynamiek

Hoewel de band met de tweelingzielen op zichzelf een serieus karma kan creëren, is het het soort karma dat alleen met je tweelingvlam kan worden verwerkt. Maar onze menselijke ervaring heeft levens buiten de dynamiek van de tweelingziel, toch? Dat betekent dat onze 3D-vaten waarschijnlijk ook wat niet-tweelingziel-karma zullen verzamelen, en in sommige gevallen moet het worden verwerkt in niet-tweelingvlammen-instellingen.

Hoewel de scheiding moeilijk is om door te gaan en veel pijn doet, moeten we altijd in gedachten houden dat het een van onze sterkste drijfveren is voor groei en ontwikkeling. Gesloten karmische cycli helpen tweelingvlammen vooruitgang te boeken op hun pad naar ascentie en daardoor vereniging, dus ze zijn een soort verhulde zegen.

Lot en vrije wil

Als het gaat om het scheiden van tweelingzielen, is het in sommige gevallen een kwestie van lot en vrije wil.

Je bent voorbestemd om samen te zijn

Jullie zielen zijn energetisch zo met elkaar verbonden, dat... je voelt de pijn van je tweeling . Die zielsband is eeuwig, net zoals jullie zielen zijn. Het kan niet worden opgelost door het verstrijken van de tijd of gebeurtenissen in je menselijke ervaringen.

Je zielen harmoniseren op natuurlijke wijze, je energieën reiken voortdurend naar elkaar. Dat gebeurt elke seconde van elke minuut van elke dag, zelfs als je gescheiden bent. En als ze niet constant in contact zijn, verlangen je zielen ernaar en tellen de nanoseconden totdat ze erin slagen om weer te harmoniseren en de basis energetisch aan te raken.

Vrije wil is het ultieme kompas

Tegelijkertijd wordt je menselijke ervaringszelf vrije wil geschonken door goddelijkheid en het universum. Het is een essentieel onderdeel van de menselijke ervaring, en hoewel het kan triggeren wanneer de vrije wil van je tweelingziel botst met je verlangens, moet je in je 5D hoogfrequente onvoorwaardelijke liefdesvibe blijven.

Als ze ervoor kiezen om afstand van je te houden, tenminste in de 3D, zou je het moeten zien voor wat het is: een fase van hun zielengroeiproces. We hebben te maken met veel ontberingen en uitdagingen op ons pad naar ascentie, en sommigen van ons gaan daar sneller heen, terwijl anderen hier en daar langzamere stappen nemen. Het is tenslotte geen race. Wij allemaal, het collectief, lopen samen als één naar de vervulling van onze goddelijke missie. Elk van onze vrije wil is daar een belangrijk onderdeel van.

JOUW reis begeleiden

Herinneren!

In het geval van een tweelingziel die met iemand anders uitgaat of zelfs met iemand anders getrouwd is, moet je jezelf bewapenen met geduld en onvoorwaardelijke liefde, die kenmerkende eigenschappen van jou zijn. Er is tenslotte geen haastige goddelijke timing en het natuurlijke ritme van de evolutie van elke tweeling.

Of het nu is omdat ze zich nog niet bewust zijn van je band, zich ertegen verzetten en je buitensluiten of nog steeds rondhangt met wat karma, je tweeling komt naar je toe. Vertrouw hen, het universum en de goddelijkheid!