Twin Flame-geboortekaarten: uw verbinding begeleiden

 Twin Flame Geboortekaarten

Geboortekaarten kunnen ons allerlei soorten begeleiding geven op verschillende gebieden van ons leven, maar ze kunnen vooral nuttig zijn voor tweelingzielen omdat ze meer op elkaar zijn afgestemd en op een hogere vibratie werken. Het analyseren van de geboortekaarten van tweelingzielen kan hen helpen enorme vooruitgang te boeken op hun reis.

Tweelingziel-geboortekaarten kunnen u advies geven over wat u moet doen om een ​​unie te bereiken, maar ze moeten wel zorgvuldig worden gevolgd. Zoals met de meeste tweelingvlammen, gebruik ze als begeleiding en een duwtje in de goede richting - geen harde regels.

InhoudsopgaveWat is een geboortekaart?

Een geboortehoroscoop of een geboortehoroscoop is een astrologische kaart die is gebaseerd op een momentopname van de lucht op basis van uw geboortetijd en de plaats van uw geboorte. Het beschrijft de plaatsing van alle planeten op het moment van je geboorte, evenals de verschillende plaatsingen binnen elk van de twaalf huizen en welke planetaire aspecten er tussenin zijn.

Uw geboortehoroscoop is gebaseerd op uw geboortetijd en -plaats. Dat betekent dat twee mensen die op dezelfde dag zijn geboren, zelfs als ze in dezelfde stad of zelfs in hetzelfde ziekenhuis zijn geboren, verschillende geboortehoroscoopkaarten hebben als ze een paar uur na elkaar zijn geboren, zelfs als ze hetzelfde zonneteken hebben .

Uw kaart omvat de twaalf astrologische huizen:

 • Het 1e huis van het zelf dat ook spreekt over je Stijgende of Ascendant-teken (Ram-energie),
 • Het 2e huis van middelen en bezittingen (Taurus-energie),
 • Het 3e huis van communicatie en uitwisselingen (Gemini-energie),
 • Het 4e huis van huis en gezin (Kankerenergie),
 • Het 5e huis van plezier (Leo-energie),
 • Het 6e huis van gezondheid en welzijn (Maagdenenergie),
 • Het 7e huis van partnerschap ( Pond energie),
 • Het 8e huis van seks, dood en transformaties (Schorpioen-energie),
 • Het 9e huis van de filosofie (Boogschutterenergie),
 • Het 10e huis van sociale status (Steenbok-energie),
 • Het 11e huis van vrienden en sociale zorgen (Waterman-energie),
 • Het 12e huis van het onbewuste en spiritualiteit (Vissen energie).

Op het moment van je geboorte werd elk van de planeten, Maan, Mercurius, Venus, Zon, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Pluto, Neptunus, in een van de twaalf huizen geplaatst en planetaire aspecten gemaakt met andere planeten. Al deze astrologische elementen en de aard van de energetische interacties tussen huizen en planeten bepalen wat je geboortehoroscoop over jou zegt.

Als het gaat om sterrenbeelden, is het basisniveau van astrologisch begrip het zonneteken, maar er is zoveel meer aan uw kaart. Uw rijzende of stijgende teken, uw maanteken, uw noordelijke knoop, zuidelijke knoop, een deel van fortuin en verschillende planetaire plaatsingen of aspecten van uw transitkaarten zijn zeer relevant met betrekking tot uw tweelingzielreis en uw leven in het algemeen.

Externe factoren zoals maanstanden voor tweelingvlammen kan een grotere impact hebben op je reis dan je zou verwachten, maar ik ben altijd pleiten voor het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor uw reis. Geboortehoroscopen, maanstanden of ... alles kan je echt richting geven op je pad, behalve jij altijd actieve verantwoordelijkheid moeten nemen.

Nu weet ik dat de overtuigingen hier enorm zullen verschillen. Ik heb het gehad over het gebruik van tweelingziel astrologie een beetje, maar ik zeg het met de nodige voorzichtigheid , en het is zeer zelden mijn eerste suggestie voor begeleiding. Gezien hoe individueel iedereen is, laat staan ​​een tweelingziel, ik heb liever zoiets als de tarot voor tweelingzielen .

Astrologie-geboortekaarten worden gegenereerd door een geboortehoroscoopcalculator en u kunt er veel gratis online vinden. Maar als je eenmaal de kaart van de huizen, de plaatsing van de planeten en mogelijk de planetaire aspecten hebt gekregen, moet je die kaart nog steeds echt interpreteren. daar zeker zijn astrologen die je kunnen helpen bij het interpreteren van je kaart en proberen je een duidelijk beeld te geven, maar als je echt dit pad wilt volgen, ben ik geneigd om zelf astrologie te bestuderen en je eigen pad uit te stippelen.

 geboortekaarten voor tweelingfalmes

Hoe helpt een geboortekaart de reis van de tweelingvlam?

Je tweelingzielreis omvat veel belangrijke aspecten die te zien zijn in je geboortehoroscoop. Belangrijke aspecten die betrekking hebben op een blokkade in het leven, de missie of het levensdoel van je ziel, de uitdagende energieën en de complementaire energie in je algehele innerlijke dynamiek, vaardigheden, talenten, zwakte - dat alles is te zien in je kaart. En dat alles is een integraal onderdeel van je bestemming, die als tweelingvlam ook je tweelingzielreis omvat.

Wanneer je de grafieken van twee mensen samenstelt, kun je een gecombineerde grafiek krijgen en er zijn veel dingen die naar voren komen bij een nadere beschouwing. Een spirituele connectie zoals een tweelingziel-relatie of een karmische relatie of een soulmate-band kan opvallen tussen andere romantische connecties, hoewel het geen must is om bepaalde astrologische elementen te zien om de een of de ander aan te duiden. Maar die elementen zijn niet de ware kracht van je astrologische geboortehoroscopen als tweeling.

De ware kracht van het gebruik van je kaart en die van je tweelingbroer is het feit dat je alle relevante aspecten van jezelf en van je tweelingbroer in detail kunt bekijken om een ​​kaart samen te stellen van je algehele datingervaring en tweelingzielrelatie en hoe je kan het verbeteren om obstakels en uitdagingen te overwinnen.

Uw grafieken geven u de kaart van hoe u uw verdere reis samen kunt verbeteren en wat u kunt doen om tegengestelde aspecten met elkaar te verzoenen of te beheren, terwijl u bij elke beurt de nadruk legt op elk compatibel element.

Twin Flame Geboortehoroscoop Aspecten

Als het gaat om geboortehoroscoopaspecten voor tweelingzielrelaties, is er geen vaststaand aspect dat het energiekoord valideert of bevestigt.

Planetaire aspecten

In sommige gevallen zie je oppositie-aspecten gemeenschappelijk of conjunctie-aspecten gemeenschappelijk. In andere gevallen zou je gespiegelde aspecten kunnen zien tussen tegenhanger-energieplaneten.

Venus staat bijvoorbeeld voor goddelijke vrouwelijke energie en Jupiter staat voor goddelijke mannelijke energie. Mogelijk ziet u een Venus conjunct Saturnus in de horoscoop van de ene tweeling en een Jupiter conjunct Saturnus-aspect in de andere tweelinghoroscoop. Tegelijkertijd zou je, in het geval van een andere tweelingzielrelatie, hetzelfde aspect kunnen zien gerelateerd aan een Saturnus conjunct Pluto, bijvoorbeeld.

We konden hetzelfde zien gebeuren met planeten en huizen. Voor de ene tweeling zien we bijvoorbeeld Venus in het 8e huis van transformaties, en voor de andere tweeling zien we Jupiter in het 8e huis van transformaties. Of beide tweelingen kunnen dezelfde planeet in het 8e huis hebben, bijvoorbeeld Mercurius (heerser van Tweelingen).

De huizen

Als het gaat om tweelingzielrelaties en de astrologische huizen, kunnen we enkele gemeenschappelijke of gespiegelde aspecten zien, vooral als het gaat om het 3e huis, het 7e huis, het 8e huis en het 12e huis.

Net als in het geval van de planetaire aspecten, kunnen we goddelijke tegenhanger-energieën zien spelen in complementaire situaties of in gespiegelde situaties. De ene tweeling kan bijvoorbeeld Venus in het 7e huis hebben en de andere kan Jupiter in het 7e huis hebben.

Of ze kunnen allebei een belangrijke planeet hebben zoals Saturnus, de Heer van Karma, in het 8e of in het 12e huis. (Het is geen must, maar het kan gebeuren.)

Astrologische tekens

Het teken Tweelingen wordt vaak geassocieerd met tweelingvlammen. Vissen wordt ook vaak geassocieerd met de reis van de tweelingziel. Het is enigszins gemakkelijk in te zien waarom: hun symbolen bevatten een tweeling of een dubbel.

Het komt vrij vaak voor dat tweelingzielen belangrijke huizen, planeten of aspecten hebben waarbij Tweelingen of Vissen betrokken zijn. Het kunnen zonnetekens zijn van de tweeling, of hun stijgende of stijgende tekens. Maar ze kunnen ook een maan of een Venus in Vissen hebben, of een Saturnus of een Jupiter in Tweelingen, of beide, of een combinatie daarvan.

Je zou kunnen ontdekken dat de tweeling tekens, huizen, planeten of aspecten heeft in spiegelende tekens op het dierenriemwiel. Als je naar de tekens kijkt wanneer ze worden weergegeven op het wiel van het jaar, zul je merken dat elk teken een 'gespiegelde' tegenhanger heeft: Ram-Weegschaal, Stier-Schorpioen, Tweelingen-Boogschutter, Kreeft-Steenbok, Leeuw-Waterman, Maagd - Vissen.

Of het nu zonnetekens, ascendanten, manen, Venus, Jupiters of een combinatie daarvan zijn, het zou me niet verbazen als deze gespiegelde tekens betrokken zijn in de grafieken van de tweeling of een belangrijke rol spelen in hun verbinding.

Verdere begeleiding

Kan astrologie tweelingvlammen voorspellen?

Voor alle duidelijkheid: je kunt niet beslissen of een sterke connectie al dan niet deel uitmaakt van de categorie tweelingzielrelaties door simpelweg naar de grafieken te kijken. Sommige astrologen zijn van mening dat dit specifieke type diepe verbinding op specifieke manieren naar voren komt als het gaat om het zevende huis, het achtste huis of het twaalfde huis.

Als iemand met daadwerkelijke ervaring in het gebruik van compatibiliteit met geboortekaarten om astrologische energieën te analyseren die betrokken zijn bij iemands interactie met een romantische partner en om te zien van welk positief aspect ze kunnen profiteren, kan ik je vertellen dat er geen vaste regel is om te 'lezen' of of niet twee mensen hebben een tweelingziel-relatie in hun astrologische geboortehoroscoop.

Je ziet misschien wat terugkerende patronen van elementen, oppositie-aspecten tussen bepaalde planeten, conjunctie-aspecten tussen andere, maar je kunt deze dingen niet als een regel nemen alleen omdat we ze van tijd tot tijd zien. Ik kan dit niet genoeg benadrukken: je kaart zal je niet het definitieve antwoord geven of je een tweelingziel bent of niet of iemand je goddelijke tegenhanger van je tweelingziel is. Je ziel kent de waarheid daarvan, en dat is de enige bevestiging die je nodig hebt.

Hoe tweelingziel-geboortekaarten uw reis echt kunnen helpen, is door de compatibiliteit van de geboortehoroscoop tussen de tweelingen te analyseren, door te kijken naar transitkaarten om te zien waar ze mee te maken kunnen hebben in termen van ontberingen en ondersteunende aspecten. Astrologische compatibiliteit is geen 'ja' of 'nee' antwoord op de vraag: 'Kan deze relatie werken?' Het is een kaart om door die verbinding te navigeren, zodat het doet werk uit!