Twin Flame Runner Soul Shock [Waarom en wat te doen]

  Twin Flame Runner Soul Shock

Door de gevreesde scheidingsfase van je reis gaan is zeer triggerend en traumatisch, maar het begrijpen van de zielsschok van de tweelingzielloper zal je helpen te begrijpen wat er aan de hand is. Ik ben geen grote fan van de runner/chaser-terminologie omdat ik denk dat het een aantal aannames creëert. In werkelijkheid, beide van jullie zullen een of andere vorm van soulshock onder ogen zien en jullie zullen er allebei iets aan moeten doen.

De zielschok van de tweelingvlam runner kan worden gezien als een: spirituele zweepslag . De loper is niet klaar voor dit type verbinding en weet niet hoe hij ermee om moet gaan. Dit kan (en doet vaak) ertoe leiden dat ze beslissingen nemen die ze niet konden verklaren als ze dat wilden.

Ongeacht de persoonlijke voorkeur voor terminologie, er is echter één feit dat niet kan worden ontkend: zowel de tweelingvlammenner als de tweelingvlamjager ervaren een zielsschok zodra ze zich in de scheidingsmodus bevinden. De opgelegde afstand tussen de tweelingzielen gaat maar zo ver, aangezien hun zielsband nooit echt verbroken kan worden, maar op voldoende afstand zijn in de 3D en in hogere dimensies is de oorzaak van veel pijn.Dat gevoel van beroofd, op drift en geïsoleerd voelen is een kwelling voor zowel de hardloper als de jager, hoewel elk van hen ook een aantal specifieke symptomen voelt. Deze symptomen variëren van emotionele overweldiging, verwarring, desoriëntatie, angst, pijn, eenzaamheid, afwijzing, frustratie enzovoort. Hoewel het een intense fase is van de reis van de tweelingziel, onthoud dat de scheiding een stap is op weg naar goddelijke vereniging.

Als je te maken hebt met een moeilijke scheidingsfase en begeleiding zoekt bij: uw reis, neem even de tijd om een tweelingziel lezen op je pad.

Inhoudsopgave

Wat is Tweelingziel Zielsschok?

Zoals met veel dingen op de reis van de tweelingziel, kunnen definities... wazig. Er is altijd variatie en geen tweeling zal het hetzelfde ervaren. Bovendien houdt de tweelingzielgemeenschap ervan om ruzie te maken over dingen.

Ik zou me niet teveel in de details verdiepen.

Of je elkaar nu wel of niet in de 3D hebt ontmoet, of je nu uit elkaar bent na een romantische relatie of je hebt nog nooit een woord met elkaar gesproken - de meesten van ons hebben op het pad naar eenwording minstens één keer te maken met een zielshock.

Wanneer kan soulshock plaatsvinden?

Er zijn geen vaste regels, maar over het algemeen lijkt het te gebeuren na een intense uitwisseling van energie, bijvoorbeeld de tweelingvlam eerste aanraking heeft de neiging om op te vallen voor jullie beiden. Het kan gebeuren voordat jullie ooit samen een woord hebben gesproken of, voor de gelukkigen die elkaar later ontmoeten, het kan nooit gebeuren.

Ik zeg dit vaak, maar verwacht geen exacte routekaarten op je reis en vergelijk je voortgang en ervaringen niet met iemand anders.

Het is een beetje alsof je in een rijdende auto zit en iemand plotseling op de rem trapt. Iedereen in de auto voelt de whiplash van die plotselinge stop, toch? Dat is de beste analogie voor de tweelingziel-zielshock: iedereen voelt een whiplash, of het nu de hardloper is die op de rem trapt of de achtervolger die er niets over te zeggen heeft.

Je zou in de verleiding kunnen komen om te geloven dat, aangezien de tweelingzielloper degene is die voor een tijdje of voorgoed uit de reis buigt voor de duur van die menselijke ervaring, ze niets van die whiplash ervaren, maar het is niet altijd zo eenvoudig . Precies zoals de bestuurder op de rem trapt, krijgt de hardloper net zo veel als de andere tweelingziel. Hoe die whiplash zich voor elk van hen manifesteert, is op sommige punten anders, dat is waar, maar de zielsschok is er voor beiden.

Sommige dingen over die zielsschok zijn gebruikelijk voor zowel de hardloper als de achtervolger. Dingen zoals je beroofd, op drift, geïsoleerd, verward, getriggerd en gekwetst voelen, gaan door voor beide tweelingzielen.

Twin Flame Chaser Soul Shock

Soulshock voor de jager geeft hen vaak het gevoel afgewezen, in de steek gelaten te worden, zich machteloos te voelen, aan zichzelf te twijfelen en misschien trillingsarme gevoelens (zoals wrok) jegens de hardloper te ervaren.

Als je momenteel de achtervolger in je reis bent, lees dat deel dan nog eens. Ik weet wat voor soort pijn het is om de achtervolger te zijn, maar een soulshock kan je eigen progressie (en op zijn beurt je tweeling) echt vertragen. Zorg ervoor dat u de begrijpt tweelingvlam runner's gevoelens en waarom ze gedragen zich op deze manier.

  tweelingziel zielshock

Twin Flame Runner Soul Shock

Als het gaat om de hardloper, kan aan de kern van de tweelingziel, een zielschokgevoel van een whiplash door het remmen op de vooruitgang die is geboekt naar goddelijke vereniging, worden toegevoegd aan het schuldgevoel, niet goed genoeg zijn, en misschien wat trillingsarme gevoelens (zoals wrok) jegens de jager.

Als je met iemand praat die is gestopt met rennen, kunnen ze vaak niet echt uitleggen wat ze aan het doen waren. Dit is geen logisch doordacht antwoord (daarom werkt het niet om een ​​beroep te doen op hun logica en rede). Het is een spirituele reflexmatige reactie.

Symptomen van Twin Flame Soul Shock

Nogmaals, de symptomen zullen nooit voor iedereen precies hetzelfde zijn. Gebruik deze als een ruwe gids op zijn best en geen vaste regel over wat wel of niet moet gebeuren.

ik ben ingegaan op tweelingvlam scheiding symptomen in meer detail en er is zeker enige overlap (vooral omdat een zielschok meestal direct in een scheidingsfase leidt). Er zijn echter ook een aantal vrij specifieke dingen om op te letten.

Spike in nummerpatronen

Je hebt vast wel eens gehoord van dingen als: tweelingvlam nummerpatronen (of misschien zie je ze zelf) omdat ze vrij universeel zijn voor de meeste tweelingen. De wervelwind van energie na het ervaren van een zielsschok kan leiden tot een verhoogd aantal hiervan.

Of je in dat stadium gewoon meer bent afgestemd op het zoeken naar je tweeling of het is een symptoom van verhoogde communicatie tussen jullie twee, ik weet het niet. Het is een patroon dat ik in veel van de ingestuurde dagboeken zie.

Symptomen van Twin Flame Runner Soul Shock

Er zijn veel tweelingziel runner's pain betrokken bij de zielsschokfase van dit proces.

Hoewel het misschien gemakkelijk lijkt om de rol van de hardloper te zien als die van de 'slechterik' in het verhaal, is het eigenlijk een essentieel onderdeel van het scheidingsproces van groei, genezing en groei. Ook al zijn hun acties gebaseerd op hun eigen redenering en frequentieaspecten en problemen, ze voelen zelf veel pijn door deze rol te spelen.

Er is veel schuldgevoel op het bord van de tweelingziel. Ze hebben te maken met schuldgevoelens voor het veroorzaken van hun eigen pijn, het veroorzaken van de pijn van hun tweelingzus (die ze ook voelen via het energiekoord, houd er rekening mee!), beperkt zijn of vastzitten op een pad dat ze diep in hun hart voelen. zijn bedoeld om vooruitgang te boeken en, ten slotte, om het daadwerkelijke hardlopen in de eerste plaats te doen.

Op sommige lage punten van het proces kunnen ze ook wat lage vibe-gevoelens voelen jegens de jager omdat ze al die schuld en al die pijn voelen - zowel die van hen als die van hun tweeling. Maar dat is het getriggerde deel van dit proces en uiteindelijk wat daardoor zoveel groei en ontwikkeling veroorzaakt. Het is niet mooi, maar het heeft een goddelijk doel, en het is belangrijk om dat in gedachten te houden.

Symptomen van Twin Flame Chaser Soul Shock

Als je de rol van de achtervolger speelt in deze dynamiek, is het gemakkelijk om je tweelingzus als een beetje een 'slechterik' te zien. Zij zijn degenen die de rem op je voortgang in de richting van het verheffen van deze verbinding naar de vakbondsstatus, toch? Of althans zo lijkt het op het eerste gezicht. Maar je bent een wijze en oude ziel die de dingen op een veel dieper niveau ziet en begrijpt. Maar totdat je dat stadium bereikt, zul je door het scheidingsproces moeten gaan.

De rol van de achtervolger in deze dynamiek omvat meestal overweldigende gevoelens van afwijzing, zich in de steek gelaten voelen, twijfelen aan hun eigen waarde en zelfs hun tweelingzielstatus als resultaat. Ze voelen zich misschien als hun tweelingvlam is giftig of dat het hele proces diep oneerlijk is.

Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat het hart van de jager ook wat lage vibraties ervaart ten opzichte van hun tweelingvlam, en ze zullen waarschijnlijk erg getriggerd worden. Als gevolg hiervan zullen ze veel groei en ontwikkeling doormaken en uiteindelijk hun vibratie zo veel verhogen dat het hun tegenhanger ook helpt om uit de lagere vibraties te komen.

Zal de Twin Flame Runner terugkomen?


Technisch gezien , de loper gaat eigenlijk nooit weg. Hoewel je 3D-menselijke ervaring zelf uit elkaar kan gaan of zelfs helemaal geen relatie kan aangaan (vooral als je de romantische of kameraadschappelijke blauwdrukken van de tweelingvlammen-interacties uitspeelt) of in een situatie zonder contact bent, is je hogere zelf en je ziel zijn in permanent contact en altijd verbonden.

In feite is het hogere zelf van je tweelingziel altijd aan jouw zijde, net zoveel als het jouwe aan hun zijde, zelfs tijdens de feitelijke scheidingsfase. Je voelt elkaars gevoelens, hoort elkaars gedachten, deelt droomontmoetingen en ervaart hoger-dimensionale interacties, of je je daar nu bewust van bent of niet. Dus terwijl je menselijke ervaring zelf een tijdje of een paar levens apart kan zijn, zijn de levensduur van menselijke ervaringen slechts seconden in het grotere geheel van dingen voor je goddelijk verbonden zielen.

Zodra de scheidingsfase zijn beloop heeft en jullie beiden het benodigde groeien en ontwikkelen hebben gedaan om verder te gaan met de verbinding, zul je gaan voelen en zien tekenen van de inkomende reünie .

Verdere begeleiding op uw reis

Omgaan met Twin Flame Runners en Soul Shock

Als je dat nog niet hebt gedaan, raad ik je aan mijn complete gids te bekijken op tweelingvlam scheiding omdat tijdens het omgaan met deze fase is nooit gemakkelijk het antwoord is bijna altijd hetzelfde.

Het begrijpen van soulshock helpt je de . te begrijpen tweelingziel runner's gevoelens maar het antwoord is altijd: focus op je eigen innerlijke genezing . Het is de beste manier om je te helpen en de loper .

Kortom

Wanneer de reis van de tweelingvlammen in de wacht wordt gezet, ervaren zowel de zielen van de renner als de achtervolger de zielshock van de tweelingziel. Elk van de tweelingzielen heeft een aantal gemeenschappelijke ervaringen als gevolg van de scheiding, en doorloopt ook enkele rolspecifieke aspecten van het proces.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een proces is naar tweelingzielvereniging en dat het niet alleen een noodzakelijke stap is, maar een van de grootste triggers van zielheling, schaduwwerk en karmaverwerking voor elke tweelingvlam.

Dus hoe moeilijk dit proces ook is, probeer de bal in de gaten te houden: jullie boeken allebei vooruitgang in de richting van je tweelingziel-unie!