Twin Flame Runner terugkeerborden en begeleiding

  Twin Flame Runner terugkeerborden

Deze tweelingvlammen runner-retourborden kunnen u niet alleen geruststellen op de reis, ze kunnen u ook helpen om het sneller te laten gebeuren. Als je de reis van de tweelingziel meemaakt, ben je waarschijnlijk al in de scheidingsfase van de verbinding beland. Als je dat nog niet hebt gedaan, spoiler alert: de kans is groot dat je dat wel gaat doen. Het is geen verplicht onderdeel van de tweelingzielrelatie, maar het is zeer waarschijnlijk dat jij en je tweelingziel ook dat deel van de verbinding zullen ervaren.

Het goede nieuws is dat het over het algemeen wordt gevolgd door de terugkeer van je tweelingziel, hoe lang het ook duurt. Deze goddelijke spirituele zielsband omvat veel ups en downs, confronterende schaduwen en genezing, spiritueel ontwaken en ascentie naar vijfdimensionale onvoorwaardelijke liefde. Het is in ieder geval geen gemakkelijke reis!

Onthoud alstublieft: zelfs als u zijn tweelingvlam runner terugkeer tekenen zien is het niet een tijd om gewoon achterover te leunen en te wachten tot het gebeurt. Het is een heel positief teken maar blijf focussen op je tweelingziel genezing en uw reis voortzetten.Inhoudsopgave

Hoe lang duurt het voordat tweelingvlammen herenigd zijn?

Als je eenmaal in de scheidingsfase bent aangekomen, hangt het precies af hoe lang het duurt voordat de hardloper terugkeert van veel zeer persoonlijke details van je situatie.

Voordat je naar de tweelingziel-reüniefase gaat, moet je veel omgaan met elk van je schaduwen, genezen, groeien, jezelf en elkaar vergeven en opstijgen naar hogere en hogere frequenties. Dat alles kost elke tweelingziel meer of minder tijd, afhankelijk van alle betrokken factoren.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat welke innerlijke vooruitgang je ook boekt, ook de energie van je tweelingzus zal helpen ondersteunen, en vice versa. In die zin ben je een team, of je nu lid bent van een officiële vakbond of niet. De aard van de tweelingziel zal hetzelfde blijven, ongeacht de mijlpaal op je reis waar je je bevindt: je ziel is gebouwd om samen te werken met je tweelingziel-tegenhanger, en je zult tekenen en synchroniciteiten en bevestigingen zien van dat feit keer op keer.

Gemeenschappelijke tekens

Een snel overzicht van de veelvoorkomende tekens waar je mensen vaak over zult horen praten.

  • Pieken van opwinding (of andere emoties).
  • Een beter gevoel van zelf .
  • Toename in nummerpatronen of tweelingziel telepathie .
  • Voel een ‘trekkracht’ naar een specifieke plek.
  • Meer dan normaal aan elkaar denken.
  • Patronen die een nieuw begin suggereren.
  • Een kalmte. Een gevoel alsof je al herenigd bent.

Wat zijn de fysieke tekenen dat de tweelingziel-unie nabij is?

Wanneer je door die scheidingsfase bent gegaan, ben je veel sterker op individueel niveau en als een tweelingziel liefdeseenheid. Liefhebbers van tweelingzielen die in een tweelingzielreünie komen als onderdeel van dat soort reis, zullen waarschijnlijk veel tekenen ervaren dat hun paden bijna samensmelten.

Een deel daarvan is omdat ze hoogstwaarschijnlijk veel tijd hebben doorgebracht in een staat van bewust bewustzijn van hun tweelingziel-zielband, en ze zijn veel meer afgestemd op de energie van de verbinding en met elkaar. Sommigen kunnen zelfs de fysieke nabijheid van hun tweelingbroer voelen, bijvoorbeeld zonder hun gezicht nog te hebben gezien. Hun energie veel dichterbij voelen dan voorheen kan een ander teken zijn dat je steeds meer op de hoogte bent en de uniefase nadert.

U kunt bijvoorbeeld tintelingen voelen in uw handpalmen, voeten of derde oog. Het is niet ongebruikelijk dat tweelingvlammen hun chakra's voelen activeren en een sterkere stroom van energie door hun lichaam voelen stromen. Je kon van alles ervaren, van kippenvel, tintelingen, vlinders in je buik, hoofdpijn en zelfs misselijkheid. De plotselinge verschuiving in energie kan elke tweelingvlam anders beïnvloeden.

Je zult ook zeer waarschijnlijk het Kundalini-ontwaken ervaren als onderdeel van je tweelingzielreünie of verenigingsfase als je het nog niet hebt meegemaakt. Het kan gepaard gaan met enkele fysieke symptomen zoals spasmen, intense energetische activering van de centra aan de wortel van uw wervelkolom, misselijkheid, duizeligheid, zelfs plotselinge opwellingen van seksuele drift. Het is echter niet verplicht, en waarschijnlijk heb je dat ontwaken al ervaren voordat je daadwerkelijk naar een vakbond of reünie gaat, dus als je die symptomen niet voelt, wees dan niet gealarmeerd. Het betekent niet dat je zo veel verder van de uniefase bent.

Moet ik contact opnemen met My Runner Twin Flame?

Je ziel reikt constant uit naar je tweelingziel, hardloper of niet. Simpel gezegd, jullie beide zielen kunnen niet anders dan constant in contact met elkaar zijn. Het kan gebeuren door je dromen of het spirituele rijk, en daardoor zijn jij en je tweelingziel er misschien minder bewust van. Maar je ziel is altijd verbonden met hun ziel, het is de aard van de band tussen jou.

Dus als je bang bent dat je door niet te praten of te sms'en of elkaar te zien uit het zicht, uit het hart bent, wees dan niet gealarmeerd. Je bent nooit uit het oog of uit het hart als het gaat om je tweelingziel. Terwijl jij of zij misschien door fasen gaan waarin je de band bewust negeert, is de aard van de verbinding onbreekbaar en veel subtieler dan wat je ziet of hoort. Je staat nooit uit contact, zowel spiritueel als energetisch.

Als je tweelingziel echter een pauze heeft genomen van de reis, of als ze uit vrije wil hebben besloten om een ​​tijdje uit de achtbaan te stappen, moet je hun ruimte en hun beslissing respecteren. Hen dwingen om de intensiteit van je verbinding onder ogen te zien, zal op dat moment niet helpen - ze nemen er een pauze van omdat ze hoogstwaarschijnlijk overweldigd zijn. Geef je tweelingziel de tijd en ruimte om zichzelf te genezen en genoeg te groeien om niet meer overweldigd te worden.

Je zult tekenen voelen of misschien zelfs zien dat ze een beetje pauze nodig hebben. Het kan alarmerend voor je zijn als je eraan gewend bent dat ze erg aanwezig zijn in je energie. Maar je krijgt ook signalen dat dit een opstapje is en niet het einde van de weg voor je verbinding. Je moet je tweelingziel vertrouwen en hun beslissingen en timing net zoveel respecteren als de jouwe.

  tweelingziel mis me

Waarom duurt het zo lang voordat onze tweelingziel-unie of -reünie eindelijk plaatsvindt?

Het reünieproces van de tweelingziel is een zeer veeleisend en complex onderdeel van de reis omdat er op dat moment een duidelijk bewust bewustzijn is van de verbinding en hoogstwaarschijnlijk van de gezamenlijke missie van de tweelingzielen. Het is iets heiligs dat niet lichtvaardig wordt opgevat, en als gevolg daarvan veroorzaakt het veel diepgaande veranderingen in het leven van de tweeling.

Het kan langer duren dan je zou willen, vooral als je het werk ijverig hebt gedaan en af ​​en toe signalen krijgt dat je tweeling misschien wat langzamer is dan jij of meer moeite heeft om vooruitgang te boeken. Dat is precies wanneer de diepe spirituele band tussen jullie een deel van zijn heilige magie gaat werken, en beide tweelingen geneest als resultaat van ten minste één die veel van het benodigde werk doet. Je kunt het echter niet allemaal voor hen beiden doen - het is teamwork dat de droom van de tweelingzielreünie doet slagen.

Goddelijke timing speelt hier een rol, in de zin dat elk van de tweelingen het moeilijker of gemakkelijker zal hebben om het benodigde zelfwerk en groei te doen. Als u het bijvoorbeeld verrassend gemakkelijk zult vinden om een ​​drempel te overschrijden, kan dit een van de tekenen zijn dat uw tegenpartij zijn werk in dat opzicht al heeft gedaan.

Als dingen voelen alsof ze te langzaam gaan, focus je dan des te meer op je eigen deel van het groei- en ascentieproces. Uw frequentie draagt ​​bij aan de frequentie van uw tegenpartij en vice versa. Hoe langzamer ze lijken te bewegen, hoe meer onvoorwaardelijke liefde en steun je nodig hebt om in je band te gieten.

Vergeet nooit dat deze reis helemaal om jullie twee draait en het collectief jullie heilige energie geeft als een verenigd hoogfrequent front. Het is een spiritueel pad naar ascentie naar hoge frequenties terwijl je een menselijke ervaring hebt. Je bent op deze reis gegaan omdat je een onvermoeibare en heilige strijder van het licht bent, en het hele collectief is hier om je onderweg liefde en steun te bieden. Leun op het collectief en laat het je liefhebben en ondersteunen wanneer je je moe voelt tijdens deze gecompliceerde reis.

Verdere begeleiding op uw reis

Kortom

Als de hardloper eenmaal klaar is met rennen, wat betekent dat ze het werk van groei en spirituele ascentie naar hogere frequenties hebben gedaan, zal de jacht uiteindelijk verschuiven naar de harmonie van ware vereniging.

Je zult onderweg tekenen voelen en zien die je op de hoogte houden van de fase waarin je tegenpartij zich bevindt, zelfs als je geen fysiek, verbaal of schriftelijk contact hebt. Het hele collectief staat aan je zijde terwijl je je een weg baant naar unie, en je zult die onvoorwaardelijke high vibe-liefde voelen komen van het collectief in jouw tijd van nood.

Het collectief en het hogere zelf van je tweeling weten heel goed dat dit geen reis voor bangeriken is - houd dat ook altijd in gedachten. Als jij of je tegenhanger misschien wat langzamer gaat dan jullie misschien zouden willen of willen, houd er dan rekening mee dat je al enorm veel werk hebt verzet en dat er zoveel is dat je van jezelf en van jezelf geeft. jouw licht aan je tweelingzus en het hele collectief.

Vergeet nooit hoeveel je al van jezelf en van je liefde hebt gegeven - wees niet te streng voor jezelf of je tegenhanger. Het heilige werk dat je doet is geen geringe prestatie, en het kost tijd en geduld om zo'n heilige missie te vervullen als degene die je op je hebt genomen tijdens deze menselijke ervaring.