Twin Flame Tower Moment: betekenis van de toren voor Twin Flames

  Twin Flame Toren Moment

Wat is een? Tweelingvlam Toren Moment? Wat betekent The Tower tarot voor tweelingzielen?

Torenmomenten zijn (passend) vernoemd naar de tarotkaart The Tower grote arcana. Voor tweelingzielen is het een periode van groot spirituele ontwikkeling en een geweldig teken voor je tweelingzielreis.

De Toren tarotkaart is een symbool van groot Wijzigen. Het is een vaak verkeerd begrepen kaart (en de reis van de tweelingziel is al verkeerd genoeg begrepen), dus ik denk dat het zou kunnen helpen als we de zaken een beetje opsplitsen.Wat probeert het je te vertellen en wat betekent het voor je reis naar de tweelingzielvereniging?

Inhoudsopgave

Wat is een torenmoment?

  • Rechtop suggereert de kaart een belangrijk torenmoment - een externe verandering.
  • Omgekeerd suggereert het een klein torenmoment - een interne spirituele verandering.

Een torenmoment is verandering. Meestal een grote verandering. Ofwel een externe kracht die op je leven inwerkt, ofwel een interne druk die een spirituele verschuiving teweegbrengt.

Een torenmoment is vaak ongemakkelijk, maar het dient een doel op ons pad, speciaal voor tweelingvlammen .

De betekenis van de torentarot voor tweelingvlammen

  Toren Tarot Betekenis voor Tweelingvlammen

Voor tweelingzielen betekent de Toren-tarotkaart meestal pijn op korte termijn voor langdurig voordeel voor uw tweelingzielvereniging.

Als je dat nog niet hebt gedaan, raad ik je aan een kijkje te nemen in mijn tweelingziel tarot gids . Het is misschien wel een van de sterkste hulpmiddelen die we hebben om ons te begeleiden bij de tweelingvlamverbinding en het is belangrijk we gebruiken ze op de juiste manier.

Ik zou (bijvoorbeeld) niet maar één kaart trekken om te krijgen elk soort begeleiding. De kaarten werken het beste als je naar de combinatie kijkt, dus als je de toren hebt getrokken, bekijk hem dan in de context van de kaarten eromheen .

De toren zelf is een grote arcana en luidt een verandering in. meestal een groot Wijzigen. De afbeelding van de kaart is agressief en wordt vaak opgevat als een slechte verandering.

Meestal is het is verstorend. Vaak is het op korte termijn pijnlijk. Normaal gesproken markeert de gebeurtenis die volgt een belangrijk verandering in je leven. In sommige opzichten zal het niet meer hetzelfde zijn. Dat maakt het niet slecht.

Deze verstoring op korte termijn is nodig om plaats te maken voor wat er op je spirituele reis gaat komen.

Het gebeurt vaak tijdens tweelingvlam scheiding maar het kan zeker in elk stadium gebeuren. Een veelvoorkomend voorbeeld van een torenmoment is tijdens de verlichtingsfase waar jullie allebei klaar zijn voor een vereniging, maar nog steeds fysiek gescheiden zijn. Een torenmoment voor tweelingvlammen kan leiden tot a groot shift om jullie samen te brengen, zelfs als je aan weerszijden van de planeet bent.

Of het nu een fysieke of spirituele verschuiving is, er zal iets zijn om jullie samen te brengen. Liever nu dan nooit . De toren is geen kaart waarvan bekend is dat hij over evenementen praat zo ver in de toekomst.

Het Toren-moment voor een tweeling kan vaak komen wanneer we het het minst verwachten, maar het is er om ons wakker te schudden en ons eraan te herinneren wie we zijn. Om ons eraan te herinneren dat tweelingvlammen zijn: niet een ‘normale’ 3D ziel.

Het is er om ons verder te helpen op de reis.

Dit kan uit veel verschillende bronnen komen: overlijden, echtscheiding, baanverlies - alles dat individuen dwingt om de balans op te maken van hun leven en dienovereenkomstig veranderingen aan te brengen.

Te vaak als ik aan het doen ben tweelingziel lezen voor iemand die ze terugdeinzen voor The Tower-kaart, maar ik denk dat het een kans op vereniging is, geen waarschuwing voor slechte dingen die komen gaan.

De beste manier waarop ik The Tower voor tweelingvlammen kan beschrijven, is het oude gezegde. Je moet een paar eieren breken om een ​​omelet te maken.

Grote torenmomenten voor tweelingvlammen

Een groot torenmoment betekent vaak een uiterlijke verandering .

Een eenvoudig voorbeeld zou kunnen zijn: valse tweelingziel veroorzaken iets in je reis of verwachtingen van de samenleving. De voorbeelden van vroeger gebruiken, zou iets niet kunnen zijn direct gerelateerd aan je tweelingzielreis zoals de dood of het verliezen van een baan.

Dit zijn extern veranderingen op de fysieke dimensie die ervoor zorgen dat u de balans opmaakt. Vaak kan het pijnlijk zijn, maar je weet tot op zekere hoogte dat het het beste is.

Kleine torenmomenten voor tweelingvlammen

Als de kaart wordt omgedraaid, suggereert dit vaak een 'klein torenmoment' dat meer een interne of spirituele verandering is.

Dit kan soms gemakkelijker zijn, afhankelijk van de staat van uw reis tot nu toe. Het kan zo simpel zijn als het doorbranden van een blokkade of een zelfvernietigend patroon dat je tot nu toe heeft tegengehouden.

Het kan zijn dat jullie allebei spiritueel genoeg zijn gevorderd om de overgave fase en focus op je eigen interne reis (wat een uitstekend teken is voor je pad naar vereniging).

Advies krijgen

Wat moet u nu doen?

Als je een tweelingziel bent die The Tower in een spread ziet geen paniek . Besteed aandacht aan andere kaarten bij het lezen en synchroniseren om u te begeleiden. Ze kunnen u precies laten zien waar deze verandering vandaan komt.

Bijna altijd deze kaart is goed nieuws voor je tweelingzielreis. De weg naar vakbond vereist Wijzigen. Je kunt er niet komen door dezelfde persoon te zijn die je in scheiding was.

Er is een reden je bent gescheiden van je tweelingziel en torenmomenten geven ons de kans om een ​​stap in de goede richting te zetten. Het kan zelfs zijn dat je klaar bent voor een vakbond en dat dit de laatste shift is die nodig is.

Het kan zelfs zijn dat het torenmoment voor je tweelingziel is en je eigen leven geen grote verandering zal zien - maar je moet openstaan ​​​​om ze er doorheen te ondersteunen.