Valse tweelingvlammen: tekens en betekenis

  Valse Tweeling Vlammen

De situatie van de valse tweelingziel tegenkomen kan erg verwarrend en zelfs traumatiserend voor je zijn. Hoewel het moeilijk is om er iets goeds van te zien komen, is het goede nieuws dat het allemaal ten goede komt als het gaat om het grotere geheel.

Een valse tweelingvlam is iemand waarvan je zeker weet dat het je tweelingziel is (tenminste voor een periode) terwijl dat niet zo is. Die karmische situatie zal je echter helpen lessen te leren en karma en schaduwen van je energieveld en daardoor van je ware tweelingzielband weg te branden; er is iets goeds dat voortkomt uit al die verwarring en pijn. Deze karmische verbindingen kunnen je helpen om iets sneller dichter bij echte vereniging te komen door je de kans te bieden om hangend karma te verwerken.

Je valse tweeling kan een zielsband zijn, alleen geen tweelingzielachtige zielsband. Deze relaties zijn intens en kunnen gepaard gaan met diepe gevoelens van liefde en passie, en daarom zou je ervan overtuigd kunnen raken dat het je tweelingziel is. Sommige tekenen dat u zich in een valse tweelingsituatie bevindt, kunnen zijn dat u spirituele radiostilte ervaart, angst en onrust voelt, wantrouwend wordt ten opzichte van uzelf en uw gevoelens en inzicht, en u zelfs uitgeput voelt op een energetisch en zelfs fysiek niveau. Maar nadat een valse tweelingvlamsituatie duidelijk wordt, ga je door karmische verwerking die je in feite helpt om dichter bij het bereiken van goddelijke vereniging met je echte tweelingvlam te komen. U kunt deze kans grijpen om u te concentreren op wederzijdse groei en ontwikkeling, aangezien uw valse tweeling in feite in hetzelfde schuitje als u zit.Inhoudsopgave

Wat zijn valse tweelingvlammen?


Als je er ooit zeker van bent geweest, helemaal zeker dat iemand je echte tweelingziel is, maar de dingen gingen zo naar het zuiden dat je je realiseerde dat ze dat niet waren, zou je je kunnen afvragen wat er net met je is gebeurd en waar je op dat moment echt staat.

Een interessant feit om in gedachten te houden is dat situaties met een valse tweelingziel vaak voorkomen bij mensen die inderdaad tweelingzielen zijn. Onder hun vele kenmerken zijn tweelingzielen over het algemeen empathisch, zeer interactief op emotioneel niveau, onbaatzuchtig en vergevingsgezind, optimistisch, hoopvol en klaar om onvoorwaardelijke liefde te bieden.

Vanwege die eigenschappen hebben ze de neiging om tot het uiterste te trekken in termen van eigenschappen - ofwel mensen die ze erg leuk vinden, of mensen die er heel anders uitzien. Deze extremen kunnen (en doen dat vaak) situaties veroorzaken zoals het valse tweelingzielscenario.

Wat is eigenlijk een valse tweelingziel? Simpel gezegd, een valse tweelingvlam is iemand waarvan je overtuigd bent dat het jouw tweelingvlam is, maar in feite is dat niet zo. Wat is deze persoon echter als hij niet je tweelingziel is terwijl je er zo zeker van was dat hij dat op een bepaald moment wel was?

Karmische relaties

Wanneer je in een situatie van een valse tweelingzielrelatie terechtkomt, heb je in feite te maken met een karmische les die daar geleerd moet worden. Er is nog een relatie-blauwdrukkarma over om voor jou en/of hen te verwerken, en dit is een kans die je wordt gegeven om dat te verwerken.

Hoewel karmische relaties een slechte reputatie krijgen, zijn het in feite kansen die je worden gegeven om iets te verwerken en die karmische cyclus te beëindigen. Door dat te doen, los je die hangende energie uit je veld op en bevrijd je jezelf en je ware tweelingvlam van die schaduw.

Hoewel relaties tussen tweelingzielen erg intens en gepassioneerd zijn, hebben ze geen monopolie op die gevoelens. Er zijn tal van verbindingen die intens en gepassioneerd zijn en als je nog geen verbinding hebt gemaakt met je ware tweelingvlam, denk je waarschijnlijk dat wat je nu voelt het meest is wat je zou kunnen voelen.

Houd in gedachten dat de basis van de valse tweelingziel-relatie verliefdheid is in plaats van hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde. Het is die verliefdheid in combinatie met je spirituele kennis dat je inderdaad op de reis van de tweelingziel bent, waardoor je ervan overtuigd bent dat die persoon je tweelingvlam is. Het is niet waarschijnlijk dat je in de war raakt over iemand en denkt dat ze je tweelingziel zijn, tenzij je op zijn minst een grote oogje op ze hebt.

En als je net bent ontwaakt voor je spirituele waarheid en je nog steeds je oriëntering vindt, zullen intense verliefdheden waarschijnlijk een deel van je hoogfrequente emotionele lichaam voldoende doen ontwaken om bepaalde delen van jou tot leven te brengen die zijn voorbereid op soorten verbindingen die je bedoeld bent om deel van uit te maken – wat bijvoorbeeld de tweelingziel betekent.

  karmische relaties

Karmische zielsbanden (of zielsverwant)

In sommige gevallen is het soort karmische relatie waarmee je te maken hebt met iemand met wie je echt een zielsband hebt, alleen niet met een tweelingziel. Dit is waarom het belangrijk is om de verschil tussen een tweelingziel en een zielsverwant ( en het wordt zo vaak verkeerd begrepen )!

Net zoals echte tweelingzielverbindingen slecht kunnen gaan, kunnen echte soulmate-verbindingen ook slecht gaan. Als ze dat doen, worden ze ook karmisch van aard. Omdat er een spirituele basis is voor je zielsband en er op een bepaald moment diepe gevoelens zijn, zijn deze relaties in feite gemakkelijker te verwarren met de tweelingziel-type verbinding.

De zielsband zal waarschijnlijk veel angsten en schaduwen wekken die je nog moet helen. Dit zal ook leiden tot groei, als je eenmaal de toezegging hebt gedaan om te ascenderen en je te verbinden met je ware tweelingvlam. Nu je je valse tweelingvlam hebt ontmoet, zal het wat gemakkelijker zijn om je weg naar je ware tweelingvlam te vinden en vooruitgang te boeken in de richting van het bereiken van een tweelingziel.

Dit soort valse tweelingen kan er echter ook voor zorgen dat je je onzeker voelt over je ware tweelingzielreis, omdat je een zielsband hebt met dit type valse tweeling, dus je hart kan zich erg verward voelen. Maar de verbinding is geen tweelingziel-achtige zielsband, zelfs als jullie zielen zich al levens geleden aan elkaar hebben verbonden.

Valse tweelingvlamrelatie

Een valse tweelingvlam-relatie is een relatie die je aangaat met iemand die je ontmoet en waarvan je zeker weet dat het je tweelingvlam is, terwijl je in feite je valse tweelingziel hebt ontmoet.

Ook al zijn dit valse tweelingzielen, het zijn meestal zeer intense en gepassioneerde verbindingen. Misschien ben je wel heel erg verliefd op deze persoon. Maar het is een ander soort liefde dan de 5D hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde die de basis is van de ware tweelingzielrelatie en zielsband.

Je kunt wel of niet een teken krijgen dat je toewijding aan deze persoon niet je tweelingzielreis is of dat dit niet je ware vlam is. Maar op het moment dat de emoties hoog oplopen, verwerp je waarschijnlijk het idee of zelfs de mogelijkheid van een valse tweelingvlam.

Het is begrijpelijk omdat valse tweelingzielen partners of potentiële partners zijn waar je diepe gevoelens en veel passie voor hebt. Dit zijn geen lauwe soorten interacties of relaties. Je ziet ze aan voor de echte echte tweelingziel omdat ze zo intens en stomend zijn dat je tenminste een tijdje gelooft dat de persoon je echte tweelingvlam is.

Tekenen van een valse tweelingvlam

Radiostilte

Hoewel je er misschien van overtuigd bent dat dit je ware vlam is, is een teken dat dit misschien niet het geval is, dat je... radiostilte ervaren .

Deze betekent niet noodzakelijk dat er helemaal geen contact is. Dat is een soort radiostilte die je zeker ervaart als onderdeel van een echte tweelingsituatie. Dit is het soort radiostilte dat je ervaart rond en rond deze valse tweeling voor zover het je hogere zelf betreft. Je ziel geeft je misschien geen feedback of berichten over hen of probeert je misschien het gevoel te geven dat je niet echt verbonden bent.

Het voelt gewoon niet goed. Er mist iets .

Een echte tweeling is niet iemand aan wie je een verbintenis aangaat in de menselijke ervaring als basis van je band. Het is iemand met wie je ziel diep verbonden is op een manier die niet kan worden ontsnapt of genegeerd. Als je die zielsdiepe verbinding tussen jou en je hart niet voelt als herkenning van deze ziel, dan heb je waarschijnlijk je valse tweelingbroer ontmoet in plaats van je echte tweelingvlam.

Angst en onrust

Als je niet het type bent dat een verbintenis in het algemeen uit de weg gaat en je kijkt uit naar deze reis van de tweelingziel die de uniefase ingaat, en toch kun je het gevoel niet van je afschudden dat iets aan deze hele zaak alles is verkeerd, dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een valse tweelingziel.

Het gevoel dat je het niet leuk vindt waar de dingen gaan of dat je niet geïnteresseerd of opgewonden bent om naar de volgende stap te gaan, is een duidelijk teken dat iets aan dit hele ding niet bij je past zoals het is zou moeten. Als je je zorgen maakt over het idee van een tweelingvlam of over de specifieke persoon waarvan je denkt dat het je tweelingvlam is (en hoogstwaarschijnlijk je valse tweelingvlam is), dan is dit een teken dat er iets niet klopt op deze foto.

Angstig worden kan ook gebeuren als je te maken hebt met een echte tweelingziel, maar het zou geen angst zijn over de hechte band, want dat is voor jullie allebei een tweede natuur. Het is waarschijnlijker dat je bang bent om niet bij hen te zijn, om uit elkaar te zijn. Zelfs tweelingzielen die nog niet zijn ontwaakt op een bepaald niveau weten dat ze op de reis van de tweelingziel zijn .

Wantrouwen

Het volgende niveau van onbehagen over iets waarvan je denkt dat het een echte tweelingzielband is, maar in feite geen echte tweelingziel is, is het gevoel van wantrouwen.

De twijfels en angsten die je doormaakt wanneer je in een valse tweelingziel-situatie bent, kunnen je het gevoel geven dat je je onderbuikgevoelens of je hogere zelf niet kunt vertrouwen die je vertellen dat dit niet is wat je denkt dat het is. Als er eenmaal twijfel binnensluipt en je er niet zeker van bent, kun je een gebrek aan vertrouwen in jezelf en in de band ervaren. Dit is misschien wel het meest verwarrende en misschien wel het meest triggerende deel van de situatie.

Op dit punt van omgaan met een valse tweelingzielsituatie is het erg belangrijk dat je begeleiding en ondersteuning zoekt van je spirituele team, tweelingzielondersteuningsgroepen en mensen die je vertrouwt met je spirituele reis. Degenen die geroepen zijn om anderen en andere leden van het collectief te helpen, of ze deze specifieke situatie nu hebben meegemaakt of niet, zullen een belangrijke rol spelen bij het hervinden van je evenwicht.

Je leeg voelen

Als interactie of zelfs maar nadenken over je vermeende tweelingziel je leeg, uitgeput of zelfs onwel doet voelen, dan is dit een giftige energetische verbinding en niet een echte tweelingziel-zielband.

Hoewel de zielsband van de tweelingziel een energetisch koord is dat de tweelingvlammen in constant energetisch contact houdt en fungeert als een brug voor het delen van informatie, gedachten en zelfs ondersteuning, fungeert het nooit als een vampierverbinding.

Een energievampier is iemand die je energie opzuigt om het te gebruiken zoals hij wil of om het je simpelweg te ontnemen. Symptomen daarvan zijn zich licht in het hoofd, ongemakkelijk, verward, vermoeid en uitgeput voelen. U kunt zich plotseling overweldigd voelen door uitputting of zelfs niet meer helder kunnen denken. Dat kan allemaal gebeuren wanneer iemand aan je energie trekt, maar dat zal nooit iets zijn wat een tweelingziel zou doen. Iemand die dicht genoeg bij je is gekomen en een valse tweeling is, kan dat echter wel.

Hoewel een valse tweeling geen kwade wil of kwade bedoelingen naar je toe hoeft te hebben, als je een natuurlijke genezer bent, hebben ze energie nodig, en je bent dichtbij genoeg en open genoeg om het toe te staan, ze zullen er zelfs aan trekken zonder te weten dat ze dat zijn. Nogmaals, dit is niet iets wat een echte tweelingziel zou doen – dat zouden ze niet kunnen, omdat ze voor hun energieveld zichzelf zouden schaden.

  Tekenen van een valse tweelingvlam Infographic

Wat gebeurt er Na een valse tweelingvlam?

Karmische verwerking

Een valse tweelingzielsituatie is een van die situaties waarin je veel karmische bagage kunt verwerken. Hoogstwaarschijnlijk is dat een van de redenen waarom u de kans kreeg om dit soort scenario's te ervaren.

Terwijl een echte tweelingziel-situatie erg triggerend kan zijn, vooral tijdens tweelingvlam scheiding en het is een gelegenheid om emotioneel en spiritueel te groeien en te evolueren, een scenario van het type valse tweelingziel kan des te meer triggeren en kan je daardoor helpen om des te meer genezing te bereiken.

Hoewel de gelegenheid zeker niet de beste is, kan het eindresultaat toch zeer positief voor u zijn. Genezing en schaduwwerk is een essentieel onderdeel van je echte tweelingzielreis. Als je serieus helings- en schaduwwerk moet doen als resultaat van een valse tweelingvlamervaring, is het nog steeds vooruitgang in de richting van het bereiken van vereniging met je ware tweelingvlam, zelfs als het een beetje een omweg is.

Wederzijdse groei en ontwikkeling

Als de situatie met de valse tweelingziel je helpt om wat helings- en schaduwwerk te doen, dan is het nog steeds een vooruitgang naar het verkrijgen van een hogere frequentie en het bereiken van een tweelingzielvereniging met je echte tweelingvlam.

Hoewel het in sommige gevallen kan gebeuren dat de valse tweelingvlam je actief de indruk geeft dat ze je echte tweelingzus is, terwijl ze weten dat ze dat niet zijn, is het in de meeste gevallen zeer waarschijnlijk dat ze er niets van weten. Als ze zich bewust zijn van je overtuiging dat je een tweelingziel bent, kunnen ze het zelfs delen.

Onthoud dat het voor hen net zo'n schok kan zijn als voor jou dat je in een valse tweelingsituatie zit. Wanneer het besef een van jullie of jullie beiden treft, is het belangrijk om in gedachten te houden dat jullie de beste zijn om elkaar steun te bieden tijdens dit moeilijke en mogelijk verwarrende of zelfs pijnlijke proces. Bied elkaar steun en vriendelijkheid, want jullie zitten allebei in dezelfde valse tweelingboot.

Jullie kunnen deze ervaring allebei zien als een kans om te groeien en je weg naar je ascensies te ontwikkelen. Dus een valse tweelingsituatie hoeft niet helemaal slecht te zijn, ook al is het zeer waarschijnlijk pijnlijk, verwarrend en kan het je soms stumpen.

Begeleiding op Uw Tweeling Vlam Reis

Wat gebeurt er tot de valse tweelingvlam

Onthoud dat niet alle valse tweelingzielverbindingen pijnlijk of negatief zijn. Ik krijg e-mails met de vraag wat er gebeurt als ze laat een valse tweelingvlam los en of ze gewond raken of niet.

Ik zal het niet overdrijven. Soms het zal steken voor de valse vlam, maar dat is slechts op korte termijn.

Het is maar al te gemakkelijk voor ons om zo op te gaan in onze eigen reis dat we vergeten dat andere mensen op hun eigen spirituele pad zijn. Misschien hebben ze daarbuiten hun eigen spiegelziel of misschien heeft dit leven iets anders voor hen in petto. Ze hebben hun eigen spirituele pad te volgen.

Er kan op korte termijn pijn zijn, maar dit is over het algemeen minder pijn dan in een relatie blijven met een valse tweelingziel. Ze hebben ook de neiging om sneller terug te stuiteren dan je zou verwachten met een traditionele 2D-relatie.

Kortom

Hoewel een situatie met een valse tweelingziel behoorlijk verwarrend, vermoeiend en pijnlijk kan zijn, kun je de situatie spiritueel benaderen en proberen er het beste van te maken als het gebeurt.

Hoewel ongemakkelijk, is dit een situatie die van een crisis kan worden veranderd in een kans om karmische lessen te leren, spirituele en emotionele vooruitgang te boeken en daadwerkelijk een hogere frequentie te krijgen, zodat je in staat zult zijn om te harmoniseren met je echte tweelingvlam. In feite kunnen jij en je valse tweeling elkaar helpen om dat te bereiken, als het een eerlijke fout van beide kanten is. Hoewel de basis van je band geen onvoorwaardelijke liefde van een tweelingziel is, is het toch zeer waarschijnlijk liefde.

Dit is een van die momenten waarop communicatie met het collectief en je spirituele team een ​​absoluut essentieel onderdeel is van je spirituele routine en een reddingslijn die je zal helpen door deze vreemde en onbekende wateren te navigeren. Het kan een hobbelige rit blijken te zijn, maar onthoud dat aan de andere kant van dit alles je echte tweeling en je ware tweelingzielreis is. Dus vooruit en omhoog, zoals ze zeggen!