Voelen tweelingvlammen elkaars pijn?

  Tweelingziel Voel elkaar's Pain

Voelen tweelingzielen elkaars pijn? Weten ze dat je pijn hebt? Doen ze pijn? Wat betekent dit gevoel?

Tweelingvlammen doen elkaars pijn voelen, hoewel dit niet altijd betekent wat je denkt. Emoties, energie en zelfs gedachten kunnen worden gedeeld door deze band tussen twee spiegelzielen, maar vaak begrijpt de loper niet waar deze gevoelens vandaan komen.

Kortom, ja. Tweelingvlammen voelen elkaars pijn, maar dit betekent niet dat je tweeling je gevoelens zal begrijpen tijdens perioden van scheiding. Het is waarschijnlijk dat ze het niet eens begrijpen waar deze gevoelens zullen vandaan komen en dat kan ervoor zorgen dat dingen erger worden.Het kan een beetje een catch-22 situatie zijn. Hoe slechter je je voelt, hoe meer ze zich gedragen waardoor ze zich slechter gaan voelen... Daar is een voordeel voor deze verbinding, echter.

Inhoudsopgave

Waarom delen tweelingvlammen pijn?

Tweelingvlammen waren al met elkaar verbonden voordat ze op dit fysieke gebied incarneerden. Beiden maakten deel uit van dezelfde energie-essentie en waren gescheiden om het fysieke bestaan ​​te ervaren. De tweelingzielen zijn voorbestemd om elkaar tijdens dit leven te ontmoeten en samen een spirituele reis te ondernemen.

Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten, is de verbinding onmiddellijk en ontstaat er in alle opzichten empathie. Zelfs als ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, delen ze nog steeds deze band. Daarom is het gebruikelijk om t win vlammen voelen elkaars pijn.

Ze zijn in feite dezelfde ziele-entiteit, daarom is er zo'n sterke synchroniciteit tussen hen. Onthoud dat er in de loop van je leven maar één vereniging van tweelingzielen is. Daarom moet je, als je je tweelingziel tijdens dit bestaan ​​vindt, ten volle van deze band genieten, hoe moeilijk het ook lijkt.

En geloof me, ik weet hoe moeilijk het kan lijken.

Als je te maken hebt met een moeilijke scheidingsfase met je tweelingzus, neem dan even de tijd om me erover te vertellen en laat me een gratis tweelingziel lezen voor jou.

Volledig begrip

In sommige opzichten denken, voelen en handelen tweelingzielen op dezelfde manier. Tweelingvlammen voelen elkaars pijn omdat de verbinding tussen hen zo sterk is dat ze in hun eigen lichaam de fysieke sensaties kunnen waarnemen die de ander voelt. De synchronie die tweelingzielen ervaren is niet alleen beperkt tot het fysieke aspect. In feite kunnen de tweelingvlammen ook de emoties van de ander waarnemen, zelfs als hun tweelingvlam er niet over praat. De synchronie tussen hen overschrijdt ook elke afstand. Dat betekent dat ze kunnen waarnemen wat hun tweelingziel voelt, zelfs als ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn.

Telepathische communicatie

De verbinding van tweelingziel telepathie manifesteert zich in veel verschillende manieren en elke reis zal deze band anders ervaren. Het delen van pijn is slechts een van de vele voorbeelden van dit soort verbinding.

Telepathische communicatie tussen twee tweelingzielen komt veel voor tussen hen. Ze zijn in staat om gedachten over te brengen en de andere tweelingziel zal die boodschap oppikken. Deze mentale communicatie manifesteert zich vanaf de dag dat ze elkaar ontmoeten en intensiveert tijdens de ontwikkeling van de relatie.

Elke factor die de ene tweelingziel beïnvloedt, zal ook door de andere worden waargenomen. Het maakt niet uit of het een emotie, fysieke pijn of een obsessieve gedachte is. Telepathische communicatie kan ook in de droomwereld worden ervaren. Ze kunnen dezelfde droom hebben, en het kan ook gebeuren dat de ene tweelingvlam in de droom van de andere verschijnt.

Tweelingvlammen: een sterke verbinding, zelfs als ze gescheiden zijn

De tweelingzielrelatie doorloopt verschillende stadia en een daarvan is scheiding. In die periode gaan ze door extreme pijn. Hoewel ze gescheiden zijn, kunnen ze hun leven niet normaal ontwikkelen.

Ze kunnen zich niet concentreren op het werk, hebben gezondheidsproblemen en kunnen hun doelen niet bereiken. Opgemerkt moet worden dat hoewel ze fysiek niet bij elkaar zijn, de spirituele verbinding tussen hen gewoon blijft functioneren. Dat is de reden waarom beide tweelingzielen elkaars pijn voelen, wat hun eigen ongemak vermenigvuldigt. Tijdens de scheiding voelen beide tweelingzielen zich verwoest, hoewel het diezelfde pijn is die hen motiveert om zich weer te herenigen.

  tweelingziel meditatie

Een pijn met een doel

Het feit dat beide tweelingzielen elkaars pijn kunnen voelen, heeft een waardevol doel. Gelijkwaardig aan je tweelingziel voelen huilen , het gaat er niet alleen om jullie allebei ellendig te maken.

Die pijn helpt hen de diepte te begrijpen van de band die ze hebben en waaraan ze niet kunnen ontsnappen. De tweelingzielen ontmoeten elkaar tijdens deze incarnatie om een ​​liefdevolle relatie te realiseren waardoor ze zullen afstemmen op perfectie. Elke tweelingziel zal op de ander reflecteren wat het moet genezen, polijsten en verbeteren. De pijn die ze voelen als ze gescheiden zijn, dient als een waarschuwing om ze weer bij elkaar te brengen. Ze mogen de sterke band die ze hebben niet negeren, want zo'n houding zou indruisen tegen hun eigen geluk. Gelukkig eindigen de tweelingzielen altijd samen, want dat is hun lot.

De tweelingzielen voelen elkaars pijn, wat een kwellende maar zeer nuttige factor is. Wanneer een tweelingziel zich bewust wordt van de pijn van zijn/haar levenspartner, begrijpt hij/zij de diepte van de band die ze hebben. Op deze manier zetten ze een genezingsproces op gang dat de tweelingzielrelatie bevordert. Ze zijn zich bewust van verschillende wonden uit het verleden, aspecten van de persoonlijkheid die moeten worden genezen en een slecht humeur dat moet worden gecorrigeerd. Kortom, een tweelingzielrelatie verbetert de menselijke kwaliteit van elk individu enorm. Ze ontmoetten elkaar tijdens dit bestaan ​​om samen te evolueren en betere mensen te worden.

Een geschenk van het universum

Het universum stelt je verschillende situaties en mensen ter beschikking, zodat je pijnlijke problemen kunt oplossen die je uit het verleden en zelfs uit levens vóór dit bestaan ​​​​sleept. Een tweelingzielrelatie is een geschenk van het universum voor jou om wonden te helen die je in het heden nog steeds pijn doen. Dat is de reden waarom dit soort relaties zo intens zijn, en je kunt dezelfde pijn ervaren die je tweelingziel voelt, evenals je eigen pijn.

Het uiteindelijke doel van elk individu is spirituele evolutie, zodat ze dan kunnen samensmelten met de Universele Bron. Een tweelingzielrelatie is je grote bondgenoot in het bereiken van de volheid van je Wezen, ook al is het proces soms pijnlijk.

Donkere Energieën

Een tweelingzielrelatie kan aspecten van jezelf weerspiegelen die je niet leuk vindt. Die aspecten vinden hun oorsprong in duistere energieën die bij jou horen en komen uit levens vóór dit bestaan. Die negativiteit maakt deel uit van je karma, dat tijdens dit bestaan ​​geheeld moet worden. Een tweelingzielrelatie werkt samen in het proces van genezing van je karma en negativiteit.

Deze relatie veroorzaakt veel pijn, maar je moet die pijn accepteren en omarmen om hem te genezen. Wanneer je die negatieve emoties herkent, kun je eraan werken om ze volledig te elimineren. Dit proces is heilzaam voor je ziel en zal je diepe innerlijke rust brengen.

Verdere begeleiding

Kortom

Elkaars pijn voelen tijdens een tweelingziel-relatie is een waarschuwing voor de sterke band die we hebben met onze levenspartner. We moeten deze intense gevoelens niet vermijden, omdat ze een relatie versterken die ons leven volledig zal veranderen.