Voelen tweelingzielen hetzelfde over elkaar?

  Voelen tweelingzielen hetzelfde over elkaar?

Er is geen twijfel dat er een sterke band is tussen tweelingzielen, maar voelen tweelingzielen hetzelfde over elkaar of kan een tweelingvlamverbinding eenzijdig zijn?

De simpele waarheid is dat een tweelingzielverbinding altijd tweerichtingsverkeer is. Gevoelens worden gespiegeld en groeien exponentieel in intensiteit, maar noodzakelijkerwijs op precies hetzelfde moment. Dat is waar het spirituele ontwaken in het spel komt. Als beide tweelingen niet werken vanuit een frequentie van onvoorwaardelijke liefde, dan zullen ze elkaar veel pijn doen tijdens de scheiding. Er zal veel groei zijn als gevolg van die pijn, dat is waar, maar het zal niettemin pijn doen. Dat is het ongelukkige effect van een van de tweelingen die hun werk en groei niet hebben gedaan, terwijl de ander ijverig bezig is met hun problemen en steeds meer high-vibe wordt.

InhoudsopgaveVoelen beide tweelingvlammen een verbinding?

De tweelingzielband is een onverwoestbaar zielscontract. Het is er gewoon, aanwezig tussen jullie zielen, vanaf nu tot vereniging en samensmelting.

Maar wanneer elke tweelingvlam zich bewust wordt van hun tweelingvlam, is goddelijke missie een kwestie van persoonlijke groei en ontwikkeling aan beide uiteinden van het zielencontract. Hoe de scheidingsfase zal verlopen voor elke tweelingzielrelatie hangt af van de vooruitgang die ze maken met hun ascentie.

Hoewel beide zielen zich te allen tijde volledig bewust zijn van de band, kan de menselijke ervaring zelf zo laag zijn dat ze eenvoudigweg hun ontwaken nog niet hebben ervaren. Als dat het geval is, dan maakt het niet uit hoeveel werk en groei hun tegenhanger erin steekt, de band zal een beetje vast blijven zitten totdat de andere tweelingziel wakker wordt en hun lot begrijpt.

Kunnen tweelingvlammen elkaar pijn doen?

Als je deel uitmaakt van de reis van de tweelingvlammen, weet je heel goed dat niets anders te vergelijken is met deze intense achtbaan van een rit. Dit zullen hoogstwaarschijnlijk de hoogste hoogtepunten en de laagste dieptepunten zijn die je hebt meegemaakt tijdens je liefdesleven en menselijke ervaring.

Onwetendheid

De basis van je tweelingzielband is hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde - maar dat is op spiritueel niveau. Als jij en/of je tweelingzus nog niet zijn toegetreden tot een voldoende hoge frequentie, ben je je misschien niet bewust van je band en daarmee van je ware liefdesverbinding.

Je zult altijd voelen wat je tweelingziel voelt of doormaakt. In die zin, als zij pijn zullen hebben, dan zul jij ook lijden. Door niet voor jezelf te zorgen en jezelf niet te overladen met ware eigenliefde, doe je jezelf en daarmee elkaar pijn.

Scheiding

Zodra jullie allebei een idee krijgen op wat voor soort pad jullie je bevinden, kan een van jullie overweldigd worden door de tweelingzielband en een time-out vragen, ook wel bekend als de scheidingsfase.

Geïnitieerd door iemand die we vaak een tweelingzielloper noemen, is de scheiding een tijd om de reis in de wacht te zetten. Je tweelingzus denkt misschien dat ze er een einde aan maken, maar dat is onmogelijk. Wat je menselijke ervaring met de vrije wil kan doen, is de voortgang voor onbepaalde tijd in de wacht zetten (wat vanuit het perspectief van je menselijke zelf-tweeling een lange termijn kan zijn, maar vanuit het perspectief van je hogere zelf in feite een oogwenk kan zijn).

Deze fase doet des te meer pijn omdat beide tweelingzielen zullen lijden. Ja, de tweelinglopers verwonden zichzelf door hun goddelijke tegenhangers pijn te doen. Dat doet op zijn beurt weer de lopers pijn omdat de pijn wordt weerspiegeld en versterkt door de tweelingziel liefdeszielband. Dat is een deel van de reden waarom deze fase van de reis van de tweelingziel zo triggerend is en ons daardoor de kans geeft om veel werk te verzetten.

  tweelingvlam scheiding

Het is onbedoeld!

Als je tweelingziel het ontwaken nog niet heeft meegemaakt en zich daardoor niet bewust is van de aard van je zielsband, onthoud dan dat ze niet met opzet tot stilstand komen. Je tweelingziel heeft gewoon nog niet de frequentie bereikt die nodig is om verlicht te worden. Ze hebben nog veel werk aan zichzelf. Alleen dan zal hun goddelijke missie aan hen worden geopenbaard.

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer je tweelingziel de scheidingskaart naar je toe trekt, ze zich meestal niet bewust zijn van wat ze aan het doen zijn. Ze ontkennen hoogstwaarschijnlijk je tweelingzielband en voelen zich erg getriggerd door de intensiteit van de ervaring, dus proberen ze zichzelf uit een overweldigende situatie te halen.

Als je tweelingziel zich echt bewust zou zijn van het feit dat hun acties je pijn doen, zouden ze geen van die acties kunnen initiëren. Wanneer ze handelen op manieren die je pijn doen, komt het uit een plaats van duisternis, gebrek aan groei en ontwikkeling, en een lage sfeer waar ze zich nog niet uit hebben kunnen trekken. Ook al als ze je missen tijdens deze moeilijke fasen weten ze nog steeds niet hoe ze met deze gevoelens moeten omgaan.

Het beste wat je onder deze omstandigheden kunt doen, is je concentreren op het sturen van een tsunami van onvoorwaardelijke liefde via je tweelingzielband, zodat ze zo goed mogelijk worden ondersteund om de vooruitgang te boeken die ze nodig hebben.

Krijg begeleiding

Kortom

Als je je afvraagt: 'Voelen tweelingzielen hetzelfde over elkaar?', moet je eerst beslissen wat voor soort situatie de tweelingzielband in die specifieke situatie is.

Terwijl de hogere zelven van de tegenhangers van de tweelingziel onvoorwaardelijke liefde voor elkaar voelen, kan ons menselijke ervaringszelf zich wel of niet bewust zijn van onze goddelijke missie van de tweelingvlam. Als er geen bewustzijn is, is er misschien geen bewustzijn van die liefde, maar het is slechts een kwestie van tijd.

Hoewel het elkaar pijn doen een ongelukkig onderdeel is van de reis voor tweelingzielen, maakt het ook deel uit van wat hen helpt vooruitgang te boeken op weg naar eenwording. Veel van het werk dat we doen, gebeurt tijdens de gevreesde scheidingsfase, die royaal wordt gekruid met groeipijnen.

Houd gewoon in gedachten dat het hogere zelf van je tweelingziel onvoorwaardelijk en voor altijd van je houdt, en wat hun menselijke ervaringszelf ook doet uit onwetendheid en onbedoeld is. Vergeef ze en focus op de high vibe liefde waar jullie beiden voor bedoeld waren!