Volledige gids voor tweelingvlamscheidingsfase

  Gids voor het scheiden van tweelingvlammen

De reden waarom het scheiden van tweelingzielen een van de meest besproken delen van de reis is, is vanwege hoe lang het kan duren. Perioden van scheiding tussen jou en je tweelingzus kunnen emotioneel, fysiek en spiritueel pijnlijk zijn. Het kan je afleiden van je dagelijkse leven en het is alsof je als geen ander door een breuk gaat.

Het scheiden van de tweelingziel is een pijnlijk, maar noodzakelijk onderdeel van de reis. Het wordt grotendeels verkeerd begrepen en veel te veel mensen zitten te wachten tot hun tweelingzus gewoon ' zoek het uit ’ in plaats van de tijd te nemen om volledig te begrijpen wat scheiding betekent. Als je gescheiden bent geen van beide van jullie zijn klaar voor de unie. Hoewel dit misschien moeilijk is om te horen, is het een goede zaak, want het betekent dat je er iets aan kunt doen.

Korte disclaimer hier: ik ben me ervan bewust dat er een geschil is of de scheiding van tweelingzielen al dan niet een 'fase' van de reis is. Ik verzand niet in argumenten en terminologie. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen de vereniging met hun tweelingziel te bereiken en welke naam je er ook aan wilt geven, het einddoel is hetzelfde.



Ik ben geen fan van wentelen in de scheidingsfase. De reis van de tweelingziel is ongelooflijk zeldzaam en ik denk niet dat iemand van ons een kans moet verspillen om eenwording met onze tweelingbroer te bereiken, dus als ik het over scheiding heb, is mijn doel altijd om je te helpen er een einde aan te maken. Om dat te doen, moeten we beginnen met te begrijpen wat het is.

Inhoudsopgave

Wat Is Tweelingvlam scheiding?


Zoals veel dingen op het pad van de tweelingziel, kan het er voor iedereen heel anders uitzien.

Misschien zit je fysiek vast aan de andere kant van de wereld, heb je elkaar misschien nog niet ontmoet in de 3D of heb je eerder een romantische relatie gehad en nu is je relatie tweelingziel is aan het daten met iemand anders .

Het maakt niet uit en het is geen wedstrijd. Echter je scheiding ziet eruit, we zullen het op dezelfde manier moeten benaderen.

De scheidingsfase omvat meestal een tweelingvlammener en een tweelingvlamverjager. Het is het meest triggerende en uitdagende deel van de reis, omdat het het hele spectrum van persoonlijke, emotionele en spirituele groei en ontwikkeling bestrijkt, inclusief de fasen van schaduwwerk, het oplossen van karma en het omgaan met gedrag, patronen en gevoelens met een lagere frequentie.

Soms kunnen deze rollen omkeren en merk je dat je een tijdje heen en weer schakelt. Ik raad je aan om mijn gids te bekijken over het begrijpen van de gevoelens van tweelingziellopers .

Ik weet dat de scheidingsfase pijnlijk kan zijn.

Geloof me, ik snap het.

Ik weet ook hoe belangrijk het is om het niet te zien als een kans om je te wentelen in deze pijn, maar om er iets van te maken.

Afhankelijk van het punt waar je op deze reis bent, voelt het op verschillende manieren min of meer triggerend, maar het voelt ook verheffend en inspirerend terwijl je gaandeweg vooruitgang boekt. Omdat je je alleen maar kunt en moet concentreren op je eigen groei en ontwikkeling, krijg je de kans om veel te zoeken naar je ziel, te mediteren en kristallen en edelstenen of andere middelen te gebruiken om begeleiding en ondersteuning te krijgen.

De scheiding gebeurt om de tweelingzielen de kans te geven te groeien en de verenigingsfrequentie te bereiken als onderdeel van hun ascentieproces. Het brengt veel pijn met zich mee voor de tweelingzielen, maar het resulteert in veel groei en uiteindelijk in vereniging .

Ik weet (maar al te goed) hoe moeilijk, frustrerend en ronduit pijnlijk een scheidingsfase kan zijn. Ik hoop dat ik je begeleiding kan bieden om het gemakkelijker te maken en je er doorheen te helpen, maar ik ga je niet vertellen dat er een manier is om met je vingers te klikken en er van de ene op de andere dag doorheen te komen.

Wat ik kan doen is je vertellen dat het is de moeite waard om hier doorheen te gaan en bied je een tweelingziel lezen voor wat begeleiding.

Hoe lang duurt de scheiding van tweelingvlammen?


Simpel gezegd, de scheidingsfase duurt de hele lengte van de reis van de tweelingvlam totdat de vereniging is bereikt. Dus in zekere zin zullen jij en je tweelingziel het grootste deel van je tijd in scheiding doorbrengen.

De scheidingsdynamiek omvat meestal twee rollen: de loper en de jager. De hardloper is degene die probeert de reis uit te stellen of te vermijden om vooruitgang te boeken, terwijl de jager degene is die de reis omhelst en zich eraan overgeeft en hun levensdoel om eenheid te bereiken.

Velen associëren de scheidingsfase met een breuk in de tweelingzielrelatie, maar dat is slechts een klein deel van de hele fase van gescheiden zijn als tweelingziel. In feite, afhankelijk van de relatieblauwdruk die je uitspeelt tijdens een van je menselijke ervaringen (romantisch, kameraadschap, kinderlijk/broederlijk/ouderlijk, mentor), ben je feitelijk in scheiding, ook al heb je interactie met elkaar of zelfs een soort relatie hebben.

Het is belangrijk om te begrijpen dat terwijl je gescheiden bent, er geen breuk is met je tweelingziel-zielband. Je energiekoord houdt je gedurende talloze levens met elkaar verbonden en het is een verbinding die nooit verbreekt. Dat betekent echter niet dat je het grootste deel van de reis samen bent. Maar de liefde van de tweelingziel stopt nooit, zelfs niet tijdens de scheidingsfase.

De tweelingzielband is een ziel tot ziel verbinding gebaseerd op hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde. Het is een liefde die de menselijke perceptie van een relatie of van samen zijn in een bepaalde hoedanigheid overstijgt. Liefde is er altijd tussen de zielen, ongeacht in welk stadium van de scheiding je bent met je tweelingziel.

Hoe voelt tweelingvlamscheiding aan?

Er zijn een paar tweelingvlam scheiding symptomen die veel voorkomen, maar je kunt er ook vele andere ervaren. Gebruik deze (of andere voorbeelden) als richtlijnen en niet als vaste regels.

De frustratie zonder contact

De contactloze fase van je scheidingsreis gaat de delen van je menselijke ervaring beslaan waar je nog geen contact hebt gemaakt met je tweelingvlam, in het spirituele en/of het 3D-rijk. Het gaat ook over het deel waar je korte tijd contact hebt gemaakt, maar daarna geen interactie meer hebt. En het dekt ook de tijd dat jullie een pauze van elkaar nemen als onderdeel van de scheiding en een of beide van jullie besluiten om geen contact meer met elkaar te hebben.

Het maakt niet uit in welke specifieke fase van dat geen contact je bent, het is meestal een bron van intense frustratie voor beide tweelingzielen - dat geldt ook voor de hardloper, voor het geval je je dit afvroeg. Afhankelijk van de rol die ieder van jullie speelt in de dynamiek als onderdeel van één menselijke ervaring, ga je het hele scala aan gevoelens, gedragingen en patronen van lagere vibraties ervaren en daardoor confronteren en de kans krijgen om ze te genezen.

De scheidingsblues

Een belangrijk aspect van de scheidingsfase is het gevoel van blauw. Je voelt je misschien verdrietig, geïsoleerd, onbegrepen, en je zult je hoogstwaarschijnlijk overweldigd voelen door verlangen en verlangen naar je tweelingziel.

Het is een diep verdriet in de ziel en het is misschien gemakkelijk om je er zo nu en dan door overweldigd te voelen. In die tijden is het belangrijk om contact te leggen met anderen in het collectief die op dezelfde reis zitten of die op zijn minst supporters zijn. Als je toestaat dat de blues het overneemt, zal het je frequentie verlagen en in feite contraproductief zijn voor je totale reis.

Worstelen met en het overwinnen van afwijzing

Als je tot je knieën in de runner- en chaser-dynamiek zit, is het gevoel van afwijzing een van de sterkste schaduwen waarmee je te maken krijgt. Beide tweelingzielen gaan er doorheen, op een of ander niveau.

De hardloper heeft gevoelens van afwijzing als het gaat om hun bestemming en hun levensdoel, terwijl de jager zich hoogstwaarschijnlijk afgewezen voelt door hun tweelingvlam die hun goddelijke doel ontkent. Het is belangrijk voor elk van hen om deze schaduwen te helen en ze te overwinnen als onderdeel van het groeiproces.

Levendige dromen van je tweelingvlam

Tijdens je scheiding zul je hoogstwaarschijnlijk een aantal zeer levendige dromen hebben, zoals: tweelingzielen ontmoeten elkaar vaak in dromen tijdens de scheiding . Je hogere zelf maakt gemakkelijker verbinding terwijl je slaapt en je 3D-zelf en zijn vibratie staan ​​je interactie niet in de weg.

De dromen kunnen aanvoelen als een broodnodige uitstel van de feitelijke scheiding, waardoor jullie allebei een gevoel van opluchting, vreugde en vervulling krijgen. Maar de realiteit van je 3D-reis kan in schril contrast daarmee komen, waardoor er lagere trillingsreacties op worden veroorzaakt.

Intense gedachten van je tweelingvlam

Een belangrijk onderdeel van het proces is: aan elkaar denken . Terwijl je 3D-geest bezig kan zijn met verschillende gedachten, heeft het denken aan elkaar de neiging om door te gaan op de achtergrond van elke andere gedachte. En jij zult zijn kunnen vertellen dat je aan elkaar denkt , te.

Tweelingvlam-telepathie onderzoeken

Hoe meer je energieën harmoniseren, hoe meer je zult ervaren tweelingziel telepathie . In het begin kan je er misschien van schrikken, maar met de tijd zul je veel troost vinden elke keer dat je tweeling via telepathie contact met je opneemt.

Hoe meer vooruitgang je boekt tijdens de reis en hoe hechter je tweelingzielrelatie wordt, hoe sterker en opzettelijker de telepathie kan worden. Je zult in staat zijn om elkaars gevoelens te voelen en elkaars gedachten te horen door de telepathische verbinding, waardoor je band wordt versterkt om je spirituele verbinding te weerspiegelen.

Als je het eenmaal onder de knie hebt, zal deze telepathische verbinding als een ware zegen voelen en het kan opwindend zijn.

Anticiperen op Twin Flame Union

Vanaf een bepaald punt zal ten minste één (zo niet beide) tweelingzielen veel verwachting voelen voor hun verbintenis. Hoe dichterbij het komt, hoe meer ze zullen voelen en zien tekenen van hereniging en hoe meer verwachting er zal zijn.

Dit kan verschillende vormen aannemen. Soms doet de runner-tweeling dat niet ten volle begrijpen wat ze voelen, maar ze zullen zeker nog steeds de verandering in energie opmerken.

De verwachting kan zo nu en dan overweldigend worden. Ironisch genoeg is de les van geduld een van de moeilijkste om te leren tijdens de menselijke ervaring. Als je voelt dat je binnenkort samen zult zijn, kan je gemakkelijk ongeduldig worden dat de verbintenis eindelijk zal plaatsvinden. Je ziel heeft er al levens lang naar verlangd en je 3D menselijke voertuig zal er hoogstwaarschijnlijk al een tijdje naar hebben uitgekeken voordat de vereniging plaatsvindt.

Wat doe je als je tweelingvlam aan het scheiden is?

Je tweelingziel die ervoor kiest om de reis tijdelijk of voor de duur van die menselijke ervaring op te schorten, maakt deel uit van hun vrije wil.

Hier is het belangrijke deel. Als je niet luistert naar iets anders dat ik zeg, luister dan alsjeblieft hiernaar. Je kunt geen logica en reden gebruiken om ze rond te praten en je moet zeker niet gewoon gaan zitten wachten tot het gebeurt.

Je kunt er niets aan doen in de zin van hen overtuigen om anders te denken, te reageren of te handelen. Wat u kunt doen, heeft betrekking op uw eigen reis en de impact die dit op u beiden zal hebben.

  Tweelingvlammen scheidingsadvies

Focus op je eigen groei

Het verstandigste wat je tijdens de scheidingsfase kunt doen, is je te concentreren op je persoonlijke, emotionele en spirituele groei en ontwikkeling.

Hoewel jullie samen op deze reis zijn, hebben jullie allemaal je eigen ervaringen en je eigen schaduwen en karma om te verwerken en te helen. Hoe meer je je concentreert op het doen van je werk, hoe hoger je frequentie wordt, en hoe meer het ook je tweelingziel ondersteunt en inspireert.

Tijdens de scheiding van de tweelingziel is het beste wat je voor je tweeling, jezelf en je reis naar vereniging kunt doen, je werk aan jezelf te doen, zodat je kunt ascenderen en die hoge frequentie kunt uitstralen naar je tweeling en de zielsband.

Mediteren

Een ander ding dat u kunt doen om uw eigen reis (en die van uw tweelingzus) te ondersteunen, is: tweelingziel meditatie . ik ben een groot fan van dit.

Meditatie helpt je direct als het erom gaat je af te stemmen op je hogere zelf en vooruitgang te boeken tijdens je ascentie, en als resultaat helpt het ook je tweelingzus doordat je vooruitgang naar hen uitstraalt via je energiekoord.

Hoewel je nooit het werk voor je tweelingzus kunt doen, kun je ze die hoge vibes door je zielsband sturen en hen hopelijk inspireren om in hun eigen tempo hun eigen vooruitgang te boeken. Het is tenslotte geen wedstrijd maar teamwork.

Affirmaties

Een ander hulpmiddel I altijd vertel mensen die ze moeten gebruiken op hun reis is tweelingziel affirmaties . Ik denk niet dat ze zo impactvol zijn als meditatie kan zijn, maar ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te doen.

De simpele handeling van het programmeren van je onderbewustzijn aan het begin van elke dag met een paar affirmaties kan je reis verder brengen constant . Ze kunnen zo gemakkelijk zijn om te doen en hoewel ik affirmaties heb opgenomen die mensen kunnen volgen, kun je er gemakkelijk zelf een paar schrijven en je dag ermee beginnen.

Gebruik kristallen en edelstenen

Om je te focussen op je eigen groei en ontwikkeling, kun je gebruik maken van kristallen en edelstenen voor tweelingvlammen , bijvoorbeeld. Ze zijn van nature hoog vibrerend en kunnen je helpen om een ​​soepelere en beter uitgebalanceerde overgang van de ene frequentie naar de volgende te maken, en ondersteunen ook je genezingsproces en het overwinnen van alle problemen die zich voordoen voor jezelf en ook voor je tweeling.

Hoewel je je tweelingzus niet kunt laten communiceren met de kristallen en edelstenen tijdens een contactloze fase, kun je ze wat van die energie sturen via je zielsband. Ze zullen de voordelen van die energie voelen, zelfs als het niet direct op hen is gericht via directe interactie of nabijheid van de kristallen en edelstenen zelf.

Krijg begeleiding en ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning krijgen is een belangrijk kenmerk van je eigen pad naar ascentie en het bereiken van een tweelingziel. Het kan je helpen om bepaalde valkuilen te omzeilen of er gemakkelijker en met meer gratie uit te komen als je daar toch terechtkomt.

Je kunt actief steun en begeleiding zoeken door je uit te strekken naar de collectieve en andere tweelingzielen of steunen, uit te reiken naar je spirituele team en de goddelijke en universele bron. Zelfs als je geen contact opneemt, zie je waarschijnlijk synchroniciteiten tijdens scheiding en ontvang zo nu en dan berichten van deze bron.

Waarom gebeurt er een tweelingvlamscheiding?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze die elke cast zal dekken, maar als ik het echt zou moeten samenvatten: scheiding van tweelingzielen gebeurt omdat geen van jullie beiden op dat moment klaar is voor vereniging . Waarom dat kan variëren, maar ik wil dat je dat deel goed onthoudt. Geen van beide van jou is momenteel klaar.

Een kans om duidelijkheid en doel te krijgen

De tweelingvlamscheiding kan je genoeg ruimte geven om dingen met meer duidelijkheid te zien en het doel van dit alles beter te begrijpen.

In sommige gevallen kan die ruimte je helpen te begrijpen dat, hoewel je een tweelingvlam bent, degene aan wie je denkt als je tweelingvlam in feite niet je goddelijke tegenhanger is. Misschien heb je te maken met een valse tweelingziel , bijvoorbeeld.

Vanwege de intensiteit van de tweelingzielervaring kan het soms ook verwarrend of moeilijk worden om je pad te volgen. Dus de scheidingsfase helpt om een ​​duidelijker perspectief te krijgen en te hergroeperen.

Aanzienlijke spirituele groei en ontwikkeling

De scheiding van de tweelingvlam is een essentieel onderdeel van het proces van de tweelingvlam naar vereniging. Het is het deel dat jou en je tweelingziel triggert en daardoor groei en ontwikkeling stimuleert door je schaduwen en karma onder ogen te zien, ze op te lossen en te helen, en als resultaat je frequentie te verhogen.

Het is nooit een kwestie van je tweelingziel die een soort van toxisch effect op jou wel. Je ware tweelingziel heeft niets anders dan een positief effect op jou en je energie. Als er een negatief effect is, is het ofwel een kwestie van perceptie van jouw kant of een valse tweelingsituatie.

Tweelingvlam scheidingspijn

Terwijl je door de scheiding gaat, kan het soms moeilijk zijn om te begrijpen dat jullie allebei veel pijn doormaken. Het kan moeilijker zijn voor de jager om dingen op die manier te zien, omdat ze de opties van de hardloper kunnen zien om het proces in de wacht te zetten terwijl de hardloper daadwerkelijk van hen wegrent.

Een deel van de pijn die deel uitmaakt van het scheidingsproces van de tweelingziel houdt in dat je je verward, gedesoriënteerd, angstig, ontoereikend, eenzaam, geïsoleerd, gefrustreerd en emotioneel overweldigd voelt. Aan elk van de twee tweelingzielen zijn enkele rolspecifieke gevoelens toegevoegd.

Deze negatieve gevoelens hebben een lage frequentie en belemmeren de voortgang naar vereniging, dus het is belangrijk om te begrijpen dat ze moeten worden opgelost en genezen. De jager zal hoogstwaarschijnlijk dat proces van oplossen en genezen moeten starten en het als resultaat bij de hardloper moeten activeren. Dus in zekere zin is de hardloper een startfactor in de scheiding, maar de jager is de factor die het genezingsproces initieert dat leidt tot het einde van de scheiding door het bereiken van de verenigingsfrequentie.

Tweelingvlam Runner's Pain

veel van de tweelingvlam runner's pain kunnen schuldgevoelens met zich meebrengen tegenover zichzelf, hun tweelingzus, hun goddelijke doel waarvan hun ziel zich bewust is, zelfs als ze zich misschien niet op een bewust niveau bevinden.

Door het energiekoord tussen de tweeling gaat de loper zijn eigen pijn ervaren maar ook een significante echo van de pijn die de jager doormaakt. En tijdens de scheiding gaat de jager door veel pijn. Het energiekoord zendt en versterkt het, waardoor ook de hardloper wordt beïnvloed.

Tweelingvlammenjagerspijn

Als het gaat om de pijn van de jager, hebben veel van de rolspecifieke problemen waarmee ze te maken hebben te maken met het gevoel van afwijzing, twijfel aan zichzelf en machteloosheid om verder te gaan op het pad naar eenheid.

Ze zullen ook een sterke echo voelen van de pijn van de hardloper, die ze op verschillende punten onderweg wel of niet als de pijn van hun tweeling ervaren. Het kan zelfs nog meer triggerend worden als ze zich realiseren dat het de echo is van de pijn van de hardloper, omdat sommige van hun eigen lage vibratiegevoelens kunnen worden versterkt als gevolg van het zich bewust worden van waar de hardloper mee te maken heeft.

Verdere begeleiding op uw reis

Ik weet hoe moeilijk deze fase kan zijn. Ik kan het werk niet voor je doen, maar als je me wilt vertellen waar je mee te maken hebt, kan ik op zijn minst proberen wat begeleiding te bieden.

Dingen om te onthouden

  Tweelingvlam scheiding infographic

Gezien het feit dat jij en je tweelingziel het grootste deel van je pad naar vereniging in een of andere fase van scheiding zullen doorbrengen, zou men kunnen stellen dat het scheidingsdeel eigenlijk het belangrijkste is waar je mee te maken zult krijgen als onderdeel van jouw menselijke ervaring – vereniging wordt bereikt na ascentie, niet als onderdeel van de menselijke ervaring op zich.

De scheidingsfase is slecht, maar het is er met een reden.

Naarmate je vooruitgang boekt in je scheidingsfase, zullen jij en je tweelingbroer veel verschillende uitdagingen tegenkomen en zul je aanzienlijk groeien. Ook al voelt je menselijke ervaring misschien alsof je er alleen doorheen gaat, je bent nooit alleen. Je scheidingsfase van het pad is ook een teaminspanning voor jou en je tweelingzus, net zoals het hele pad is.

Je hebt ook de onvoorwaardelijke liefde en steun van het collectief, je spirituele team en de universele bron. Onthoud dat je dit doormaakt omdat je uitzonderlijk sterk en dapper bent en de prachtige frequentie van onvoorwaardelijke liefde uitstraalt. Dus blijf doorgaan en doen waar je voor bedoeld bent: de goddelijke sfeer van onvoorwaardelijke liefde uitstralen.