Waarom is een tweelingvlam ontwaakt? Wat nu?

  Waarom is een tweelingvlam ontwaakt? Waarom is één persoon de ontwaakte tweelingvlam? Waarom ben jij het? Wat gebeurt er nu? Het spirituele ontwaken is een van de tweelingvlamstadia dat kan het moeilijkste zijn. Het kan een verwarrende en moeilijke tijd zijn, maar het is ook een tijd van grote groei. Het moeilijkste is dat vaak slechts één van de tweelingzielen daadwerkelijk wordt gewekt. Hierdoor voelt de ander zich erg alleen. Hoe meer we kunnen begrijpen wat gaat door en waarom - hoe makkelijker het kan zijn.

Inhoudsopgave

Waarom is één persoon de ontwaakte tweelingvlam?

Voordat een van jullie aan dit leven begon, had je afgesproken wie het eerst zou ontwaken. Je hogere zelf heeft een plan voor het pad waarop je je bevindt en, om welke reden dan ook, wisten jullie allebei dat dit de juiste keuze was.   Tweelingvlam ontwaken Kan zijn jij iets langer nodig had om aan iets te werken. Kan zijn ze hebben de extra hulp nodig en als je eerst gaat, kun je ze ondersteunen. Elke reis is uniek. Het is moeilijk om precies te zeggen waarom jij bent degene die als eerste wakker wordt, maar er zal een reden zijn die jullie twee dient. Tweelingvlammen zijn geestelijk geëvolueerde mensen. Ze zijn beter in staat dan de meesten, zelfs als ze dat niet zijn actief proberen deze krachtige energie aan te boren. De fysieke wereld kan in de weg zitten. Hun voortgang vertragen en jullie reünie uitstellen. Tweelingvlammen zijn nog steeds zeer spirituele wezens. Ze komen op deze wereld met meer bekwaamheid dan de meesten. Op een gegeven moment, tweelingzielen gaan ontwaken . Helaas , betekent dit niet dat beide tweelingzielen klaar of bereid zullen zijn om te accepteren wat er gebeurt. Meestal is een tweeling erg ver achter op het spirituele pad. Ze accepteren misschien niet eens het idee dat dit soort verbinding bestaat. Laat staan ​​het idee dat zij zijn een. Als je dat combineert met de pure intensiteit van de verbinding? Geen wonder dat je scheidingsfase moeilijk kan zijn. Je hogere zelf weet precies wat gebeurt er. Als je de reis begrijpt, begrijp je de logica van wat er gebeurt. Emoties kunnen nog steeds hoog oplopen. We kunnen de pijn of pijn niet wegredeneren. Onthoud dit . Als je tweeling niet wakker is geworden voor de reis, dit: betekent niet dingen staan ​​stil. Ze gaan nog steeds verder op het pad. Hun onderbewustzijn leidt hen nog steeds, zelfs als ze zich er niet van bewust zijn. Jij, aan de andere kant , weten heel goed wat er speelt. Het kan voelen alsof je één voet in elke wereld hebt - de spirituele en de fysieke. Je begrijpt de reis van je tweeling, zelfs als ze dat niet doen, en dit kan moeilijk te verzoenen zijn.

Wat te doen als je de ontwaakte tweelingvlam bent?

  Tweelingvlam ontwaken

Als jij degene bent die dit leest, is het zeer waarschijnlijk jij zijn de ontwaakte tweelingvlam. Het kan moeilijk zijn om te weten wat ze moeten doen om dingen te bevorderen als ze de reis niet eens erkennen. De sleutel is om gefocust te blijven op je eigen spirituele pad. Het kan gemakkelijk zijn om verstrikt te raken in het proberen te helpen of de situatie op te lossen, maar dat is niet jouw taak. Alleen maar omdat je meer bewust bent, betekent dit niet dat je verantwoordelijk bent voor het oplossen van dingen. Ik zeg dit zo vaak dat ik soms het gevoel heb dat ik mezelf herhaal. Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is maar het is het beste wat je kunt doen. ik heb het gehad over hoe je je tweelingvlam sneller kunt wekken en we behandelen specifieke technieken tijdens: Tweelingziel coaching maar onderbouwing allemaal van dat is dat een idee . Een deel van de progressie van de tweelingziel is leren loslaten. Het gaat er niet om te proberen de situatie of de ander onder controle te krijgen. Het gaat over leren los te laten met liefde en het resultaat los te laten. Dit is een spirituele reis en dat kan niet geforceerd worden naar voren. Geen enkele hoeveelheid tweelingvlamtekens of synchroniciteiten zal je tweelingvlam wakker maken als ze er niet klaar voor zijn. Deze tekens kunnen ons leiden. Ze kunnen een koerscorrectie aanbieden als u zich op het verkeerde gebied concentreert. En deze zijn ook belangrijk . De keerzijde van deze medaille is dat we vallen te ver in het negeren van de reis en wachten tot dingen vanzelf verbeteren. Zoek de middenweg. Focus op je eigen spirituele pad. Mediteer, ontwikkel en volg je intuïtie. Doe het werk aan jezelf om je trauma's te helen en je beperkende overtuigingen los te laten. Maar negeer ook niet volledig het feit dat je een tweelingziel hebt. Als uiterlijke tekenen (of je innerlijke intuïtie) je vertellen dat het gepast is, dan uitreiken . Alleen maar onthoud dat dit ook hun reis is. Ze hebben werk te doen en zijn misschien nog niet klaar.

Ontwaken beide tweelingvlammen? Wat gebeurt er?

Op een gegeven moment wel. Beide tweelingvlammen zullen ontwaken. Het universum wil dat tweelingvlammen eenwording bereiken. Het zal constant duw jullie allebei (soms schoppend en schreeuwend) op het pad naar genezing en spiritueel ontwaken . Zijn heel gewoon die ene tweeling is gewekt voor de ander . Beoordeel je reis (of je spiegelziel) hier niet op. Onthoud dat het gebeurde omdat jullie het er allebei over eens waren dat dit het beste was voor jullie pad samen. Terwijl tweelingvlam falen is Absoluut iets in een enkel leven - het pure feit dat je je genoeg bewust bent van je reis om hier te zijn, betekent dat je een ongelooflijke kans hebt om het te laten gebeuren dit leven . Zodra jullie allebei wakker worden, beginnen de dingen veel logischer te worden en gaan ze meer vooruit snel . het betekent niet dat jullie allebei direct reünie bereiken, maar een scheiding wordt minder pijnlijk en je reis gaat meer over de voortgang en genezing om te verbeteren .

Kun je je tweelingvlam voelen ontwaken?Er zijn tekenen dat je tweelingzielloper ontwaakt maar onthoud dat elke reis uniek is en jij kan deze tekens wel of niet zien . Kijk niet naar hen als de enkel en alleen begeleiding maar een aanvullend extra als je dat doet. Zijn aannemelijk je zult merken wanneer een hardloper wakker wordt. Je bent waarschijnlijk geestelijk genoeg geëvolueerd om het verschil te kunnen zien, maar de beste richtlijn is je eigen intuïtie . Ze zijn misschien op een andere manier in de overgavefase gekomen dan je zou verwachten. Ze zullen niet direct zal je bellen als ze wakker worden, maar er zal een definitieve zijn verschuiving . Ach, misschien begrijpen ze het zelf nog niet helemaal. Ze zullen het weten iets is anders, maar het is niet zoals alleen maar een schakelaar overslaan. Als je voelt dat er iets in hun energie is veranderd, vertrouw daar dan op. Check-in met je tweelingziel wanneer het goed voelt, maar forceer het probleem niet. Het is niet jouw taak om ze op het spirituele pad te duwen of ze naar hun schaduwkant te laten kijken.

Verdere begeleiding