Waarom tweelingvlammen rennen (en wat kun je doen?)

  Waarom tweelingvlammen rennen?

Een moeilijke scheidingsfase kan hartverscheurend zijn. Ziel vernietigend. Volkomen en volledig verwoestend en (ondanks de algemene misvattingen of uiterlijke schijn) het is ook geen sinecure voor de hardloper .

In onze pijn denken we soms niet na over waarom tweelingvlammen rennen en in plaats daarvan halen we uit naar onze spiegelziel, geven ze de schuld of saboteren we onszelf (en onze reis naar eenheid). Het begrijpen waarom is de sleutel tot begrip wat nu .

Kortom, het draait allemaal om angst.Inhoudsopgave

Wat is een Twin Flame Runner? Wat is hardlopen?

Er zijn hier een hele reeks misvattingen en verschillen van overtuiging. Ik heb de . gedekt tweelingvlam scheidingstrap voor maar sinds meest van mijn lezers zijn de meer spiritueel ontwikkelde ziel (en dus meestal de chaser), we kijken vaak alleen naar de chaser-kant van de dingen.

Hardlopen is de andere kant van die vergelijking.

Het betekent (meestal) niet fysiek weglopen, hoewel het vaak fysieke afstand met zich meebrengt.

De hardloper zal een reden vinden waarom ze dingen moeten afsnijden. Meestal is de reden: manier uit de werkelijke reden, maar het is een reden die ze begrijpen. Het past in hun wereldbeeld en begrip van wat een relatie is zou moeten zin hebben in.

Het lijkt misschien op een breuk, je bent misschien nog steeds in elkaars leven. De scheiding zal nog steeds voelbaar zijn. Er is nog steeds die kloof tussen jullie.

Ze werpen zichzelf vaak terug in de richting van valse tweelingziel of ongezonde gewoontes.

Wat triggert een tweelingvlam om te rennen?


Als jagers kan het moeilijk te begrijpen zijn waarom iemand zou dit doen. Waarom zouden ze zo'n nauwe connectie weggooien? Waarom zien zij niet wat jij ziet?

Het is geen logische beslissing.

Angst . Angst voor jou. Angst voor zichzelf. Angst voor de overweldigende energie die ze waarschijnlijk niet begrijpen.

Ze lopen niet echt van je weg. Ze rennen weg van een deel van zichzelf en (wat het nog erger maakt) is: ze weten dit niet eens .

Het is een onbewuste angst. Ze zullen jou (en zichzelf) een andere reden geven en ze zullen het oprecht geloven.

  • Het is een angst voor oordeel.
  • Het is een angst voor verlating.
  • Het is een angst voor afwijzing (ironisch, ik weet het).

De tweelingvlamverbinding in de vroege stadia onthult vaak gebieden die u beide aan moeten werken. Deze angsten zijn misschien diep begraven, maar de reis van de tweelingziel is er een van genezing en verbetering.

Hoewel het op korte termijn pijn doet, rennen ze om zich voor te bereiden om weer bij elkaar te komen.

De Twin Flame Runner is overweldigd

  waarom lopen tweelingzielen? We hebben het vaak over ‘ zielsschok ' maar als je het helemaal naar beneden kookt - je tweelingziel is overweldigd.

Ze zijn vaak niet spiritueel gevorderd genoeg om dit niveau van verbinding te accepteren (of zelfs maar te begrijpen).

Ze rennen omdat ze geen andere optie zien . Ze rennen om zichzelf te redden. Zonder het te weten rennen ze om je te redden.

Ze zijn overweldigd omdat ze simpelweg (nog) niet klaar zijn om verder te gaan.

Heeft de Twin Flame Runner spijt?

Het idee van de tweelingziel die spijt heeft van hun acties is ingewikkeld.

Ik heb dit eigenlijk aan mijn eigen tweelingzus gevraagd (en het lijkt vrij gebruikelijk over de hele linie) ze betreuren het feit dat het moest gebeuren, ze betreuren de tijd die ze apart hebben doorgebracht maar ze weten dat het moest gebeuren .

Tijdens bijzonder moeilijke scheidingsfasen kunnen ze spijt krijgen van sommige dingen die ze zeggen of acties die ze ondernemen. Ze hebben er misschien spijt van dat ze terugvallen in oude gewoonten, routines of valse connecties.

Deze fase van de reis veroorzaakt diepe pijn voor jullie beiden. De tweelingziel runner's gevoelens zijn niet eenvoudiger dan de onze en ze gaan door hun eigen onrust tijdens deze fase.

Maar uiteindelijk kunnen ze geen spijt krijgen van een belangrijk onderdeel van het proces dat jullie samenbrengt.

Zou moeten Je negeert de Twin Flame Runner?

  Moet je de Twin Flame Runner negeren?

Ja en nee.

Dit lijkt veel ruzie te veroorzaken in de gemeenschap van tweelingvlammen. Er is zeker een gedachtegang dat je moet proberen de hardloper zoveel mogelijk te negeren.

Mijn mening is dat als je je niet kunt concentreren op je eigen reis, ja, je moet je hardloper zoveel mogelijk negeren.

Echter , Ik denk dat we een scheidingsfase tekenen die langer is dan nodig is als we enkel en alleen neem deze aanpak. Zolang je je kunt blijven concentreren op je eigen reis, kan het blijven praten met de hardloper over de fysieke en/of hogere dimensies helpen om hem sneller naar je terug te leiden.

Hoe voorkom ik dat mijn tweelingziel wegrent?

Als tweelingvlammenjagers is dit: Echt wat we willen weten. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze begrijpen wat er werkelijk aan de hand is?

De scheidingsfase is niet alleen een kwestie van tijd. Als we gewoon achterover leunen en op ze wachten, wachten we misschien een lang tijd - of het gebeurt misschien helemaal niet.

Het antwoord is altijd om te stoppen met focussen op hen en die focus in plaats daarvan naar binnen te brengen.

Ik weet dat ik dit eerder heb gezegd. Ik zal het waarschijnlijk nog een keer zeggen. Het is de grootste fout die ik zie, het vertragen van de reis naar de unie en Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is .

ik ben begonnen met tweelingziel coaching voor precies dit proces en het is een gemengde combinatie van uitreiken om je tweelingziel verder te begeleiden op hun eigen reis terwijl je je op jezelf concentreert .

Trap niet in de val om jou te denken enkel en alleen nodig om ze verder te helpen. De runner/chaser-rollen wisselen vaker dan je denkt en je wilt deze periode niet doormaken om hem weer verlengd te vinden.

  • Houd de communicatielijnen open. Neem contact op met je tweelingziel en laat ze weten dat je beschikbaar bent om te praten.
  • Gebruik tools zoals meditatie en de Tarot om jezelf en de loper vooruit te helpen. Stuur berichten van ondersteuning en begeleiding naar hen.
  • Focus ook op je eigen doelen in de fysieke dimensie. Of ze nu professioneel, educatief, fysiek zijn of gewoon je bucketlist-items afvinken. Negeer je eigen groei hier niet alleen omdat je nog geen lid bent.

Onthoud dat tweelingvlammen rennen omdat ze er nog niet klaar voor zijn. De pijn van scheiding maakt het veel te gemakkelijk om gewoon te wentelen, maar je moet je evenwicht bewaren om ze verder te helpen en je eigen groei niet te verwaarlozen .

Wanneer Stop je met het achtervolgen van je tweelingvlam?

Het korte antwoord? Wanneer u er klaar voor bent.

Het ligt niet aan perioden. Het is geen wachtspel. Je stopt met het achtervolgen van je tweelingziel als jullie allebei klaar zijn om verder te gaan.

Ofwel wanneer jullie allebei klaar zijn om naar de volgende fase in de richting van een vakbond te gaan of de rollen zullen omdraaien en jij wordt de loper als je er zelf nog niet klaar voor bent.