Waarom tweelingzielrelaties moeilijk zijn (+ wat te doen)

  Waarom tweelingzielrelaties moeilijk zijn

De reis van de tweelingziel is ronduit levensveranderend en (voor degenen die het toestaan) bedoel ik dat op een goede manier. Het is transformerend, spiritueel ontwaken en dat is voordat komen we bij de relatie met de andere kant van je ziel.

Maar de reis is niet een soort Hollywood-romcom-relatie. Tweelingzielrelaties zijn: moeilijk .En dit heeft twee delen.

l doen geloof dat een tweelingzielrelatie dat niet doet nodig hebben zo moeilijk zijn als we het soms maken. Ik denk dat velen van ons (buiten onze schuld) zich concentreren op de verkeerde delen van de reis en dat vertraagt ​​ons .

Aan de andere kant, de delen van de reis die zijn moeilijk zijn moeilijk voor een reden. De moeilijkheid van de reis is echt een kans .

Inhoudsopgave

Waarom zijn tweelingvlamrelaties moeilijk?

  tweelingzielen oneerlijk

Hier is een bericht dat ik zie keer op keer.

Waarom moet ik al het werk doen? Waarom is dit zo hard ?

Voordat we verder gaan, moet je dit horen. Jij bent altijd liefde waard. Het werk waarmee we worden geconfronteerd op een tweelingzielreis helpt ons eenvoudig deze waarheid te begrijpen en te accepteren. Het is om jezelf te begrijpen en te accepteren voor wie je werkelijk bent .

Heel, heel weinig mensen bereiken ooit een werkelijk diepe en liefdevolle relatie (ondanks hoe het eruit ziet op sociale media). zelfs blij’ normaal 'relaties hebben geen waar' onvoorwaardelijke liefde.

Ik ben echt niet proberen weg te nemen van de pijn die sommige mensen voelen. ik ben Echt niet. Maar het is tijd voor wat harde liefde hier en niet iedereen zal het leuk vinden.

Een tweelingzielrelatie is geen sprookjesroman . Ja, het leidt tot een connectie die ongeëvenaard is door de meeste paren, maar dat is waarschijnlijk niet je resultaat van de ene op de andere dag .

Je zult (waarschijnlijk) je spiegelziel niet ontmoeten en de volgende dag de zonsondergang tegemoet rijden. De meesten van ons hebben te maken met turbulentie, pijn en gaan door de verschillende tweelingvlamstadia , inclusief de gevreesde scheiding .

Een tweelingvlamverbinding is niet over de juiste dingen zeggen of leren om met iemand te daten. Het gaat verder dan dat. Het is een spiritueel pad . Een pad dat jullie beiden verder brengt en je spiegelziel.

Deze progressie bereidt je voor op dit niveau van verbinding. Zonder dat is het gewoon een normaal relatie met enige turbulentie. Niet hetzelfde.

De reis is bedoeld om soms moeilijk te zijn .

Je hebt geen controle

… Niet op dezelfde manier, tenminste.

Terwijl ik doen denk dat mensen dat moeten doen controle krijgen over hun tweelingziel-progressie , je kunt het niet op dezelfde manier doen. Zijn niet over gewoon het juiste bericht sms'en of proberen met ze te redeneren.

Je hogere zelven zijn hier de baas.

Ze hebben het ook niet onder controle

Het is gemakkelijk om te denken dat een tweelingzielloper er een is die dicteert waarom jullie niet samen zijn (daarover later meer).

De waarheid is dat ze net zo min de controle hebben als jij. Potentieel hebben ze nog minder controle omdat ze minder spiritueel bewust zijn.

We weten niet wat te doen

Als er niets anders is, zijn relaties tussen tweelingzielen moeilijk omdat we dat nooit zullen doen ten volle ze begrijpen. Overtuigingen variëren, de terminologie is door elkaar gehaald en het is gemakkelijk om je verloren en verward te voelen.

ik geef uit veel van tijd praten met mensen op hun reis in verschillende stadia en het is nog steeds onmogelijk om details over elke situatie te zeggen. Ons begrip evolueert voortdurend en wanneer we dit accepteren, staan ​​we open om onszelf te ontwikkelen.

Het is niet Alleen maar Moeilijk voor jou

Zijn eenvoudig om te denken dat jij de enige bent die te maken heeft met de lasten van de reis. Vooral als jij de achtervolger bent, kunnen we moeite hebben om te begrijpen waarom een ​​tweelingzielloper de dingen niet begrijpt zoals wij dat doen.

Waarom kunnen ze het voor de hand liggende niet zien?

Maar onthoud dit. Zij hebben het ook moeilijk . Ze worstelen gewoon op een andere manier en erger. Zij begrijp het niet eens waarom . In sommige opzichten hebben we het gemakkelijker.

Als de meer spiritueel gevorderde tweeling ben je je in ieder geval bewust van de reis. Je begrijpt wat er gebeurt. Ze hebben te maken met verwarrende energieën en ze hebben geen idee waarom .

Dit kan zich manifesteren in veel verschillende manieren en leidt er vaak toe dat ze dingen doen die we niet begrijpen. Het betekent vaak dat ze dingen doen zij niet eens begrijpen.

Vaak voelt het alsof je er alleen voor staat en niet weet wat je moet doen. (Ik weet dat ik me zeker zo voelde). l weten het kan pijnlijk zijn.

Je verlangt naar intimiteit en verbinding en wat je ook lijkt te doen, makkelijker wordt het niet. De reis kan moeilijk zijn, maar dat is het niet hebben zijn. Als we kunnen verder kijken dan de ontberingen op korte termijn voor het toekomstige potentieel, we kunnen de kans zien die ons is aangeboden.

De reis is een geschenk. Het is een kans om te groeien. Een kans om jezelf voor te bereiden op iets groters.

De moeilijkheid waarmee we op dit moment worden geconfronteerd, is een kans om aan onszelf te werken. We hoeven niet perfect te zijn; we moeten onszelf gewoon volledig begrijpen. Als we constant moeten doen alsof we iemand zijn een of zo ding anders om bemind te worden, worden we echt bemind?

De pijnen die we doormaken, zijn niet alleen maar pijn om de pijn.

Het is een kans om onszelf te verbeteren. Een kans voor hen om hetzelfde te doen. Het effent de weg naar voren. Het geeft je beide een kans om je voor te bereiden op een echte fysieke unie.

Is het het waard?

Ja. Absoluut.

Ja, het kan hard werken zijn. Dit soort zeldzaam geschenk verdient hard werken. Zijn waard hard werken. Het eindresultaat is de toegangsprijs meer dan waard.

Er is hier veel spiritueel werk te doen, maar je zult geen vooruitgang boeken als je je alleen concentreert op het materiële en het fysieke. Leer volledig te begrijpen wat tweelingzielen zijn? .

We zijn begiftigd met mogelijkheden die zeer, zeer weinigen kunnen er zelfs maar van dromen .