Waarom voelen tweelingvlammen een magnetische aantrekkingskracht?

  Waarom voelen tweelingvlammen een magnetische aantrekkingskracht?

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom tweelingvlammen een magnetische aantrekkingskracht naar elkaar toe voelen, dan ben je er waarschijnlijk getuige van geweest. Je zou zelf een tweelingziel kunnen zijn, in feite, proberend de dynamiek van de tweelingvlammen te begrijpen.

Het feit dat er een magnetische aantrekkingskracht is tussen tweelingvlammen, valt niet te ontkennen. Het is de aard van hun geharmoniseerde zielen en de energetische chemie tussen hen. De reden waarom tweelingzielen het op zo'n intense manier voelen, is gebaseerd op de zielsband, hun energiekoord en levens van elkaar liefhebben. Het is een aantrekkingskracht die tweelingzielen voelen voordat ze contact maken. Het intensiveert dan nadat ze op een of andere manier contact hebben gemaakt en blijft bouwen terwijl ze ook gescheiden zijn, alleen om te intensiveren wanneer ze dichter bij de unie komen.

InhoudsopgaveWat is de magnetische aantrekkingskracht van de tweelingvlam?

Misschien heb je deze aantrekkingskracht zelf gevoeld, zonder het in het begin zelfs maar te beseffen. Na verloop van tijd, als het steeds intenser wordt, word je je er bewust van en hoe intenser het wordt.

geharmoniseerde zielen

De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is een uitdrukking van hun geharmoniseerde zielen. De tweelingzielverbinding is gebaseerd op een gemeenschappelijke energetische kernsignatuur, een frequentie die erg op elkaar lijkt en bijna identiek is, aangezien elke tweelingvlam meer vooruitgang boekt met hun ascentie.

In wezen is de intense aantrekkingskracht van de tweelingvlam gebaseerd op de energetische frequenties, die dezelfde basislijn of essentiële kern hebben. Met menselijke ervaringen gaat elk van die tweelingen door frequentieveranderingen, maar de kernessentie blijft hetzelfde. Dezelfde frequenties versterken elkaar en harmoniseren op natuurlijke wijze, waardoor de tweelingzielen samenkomen - in feite een praktisch voorbeeld van de wet van aantrekking.

Energetische Chemie

Naast de kern van harmonie tussen de tweelingzielen op de reis, is er ook de laag van energetische chemie tussen de tweeling en de menselijke ervaringsvaartuigen.

Je energetische lichaam omvat je hele wezen, alle lagen van jou, inclusief het spirituele, emotionele en fysieke. Elk van deze lagen trilt op een bepaalde frequentie, en de energie van je tweelingziel triggert de chemie op alle niveaus.

Zelfs zonder het op sommige niveaus te hebben meegemaakt, gaat het door op de achtergrond van je hele menselijke ervaring. De constante energetische interactie kan soms een probleem worden, vooral in het begin van je ascentieproces, omdat het moeilijk voor je kan zijn om te accepteren en te omarmen. Daarom fungeert het als een van de motoren van uw groei.

Als je probeert de energieën en emoties van je reis te begrijpen, neem dan even de tijd en ontvang een tweelingziel lezen voor wat verdere begeleiding.

Waarom voel je een magnetische aantrekkingskracht?

Als je je hebt gerealiseerd dat iemand met wie je te maken hebt, je tweelingziel is, dan heb je wat interactie gehad en kun je iets van dat magnetisme begrijpen. Maar hoe kun je het uitleggen als het iemand is met wie je nog geen interactie hebt gehad in de 3D?

De tweelingziel-zielband

De aard van de zielsbandverbinding tussen tweelingvlammen maakt deel uit van wat de aantrekkingskracht zo sterk maakt. Het is een contract dat je hogere zelf is aangegaan terwijl je een menselijke ervaring hebt, en de aard van de band is gecodeerd in je essentie.

Deze zielsband maakt deel uit van de reis van de tweelingziel en je heilige missie, en het fungeert als een zeer krachtige aantrekkingskracht naar jou toe om je levensdoel te vervullen. In het geval van tweelingzielen houdt dat levensdoel in dat je je karma met je tweelingzus verwerkt en je triggers en schaduwen oplost, zodat je uiteindelijk eenheid kunt bereiken. Het maakt deel uit van de energetische kern van je verbinding.

Wat je tweelingziel-ervaring ook is gedurende één leven of allemaal, dat contract zal er zijn totdat het is vervuld.

Energiekabel

Het energiekoord van de tweelingvlam is een energetische verbinding tussen tweelingzielen die nooit kan worden opgelost of vernietigd. Het is een link die zo sterk is dat hij vaak kan leiden tot dingen als: de pijn van je tweelingziel voelen , telepathie ervaren zonder ze zelfs maar te hebben ontmoet.

Tweelingvlam energie is een zeer specifiek en intens type energieverbinding, en het koord fungeert als een anker dat de tweeling op één lijn brengt en hen helpt hun energieën te harmoniseren. Dat is de reden waarom de vooruitgang van de ene tweeling betekent dat de andere langzaam zelf vooruitgang zal boeken - het geeft de tweede tweeling een hogere frequentie om mee te synchroniseren.

Dit energiekoord kan tijdens de reis emotionele triggers veroorzaken, juist vanwege zijn onbreekbaar karakter. Als er een scheiding aan de gang is, wordt de tweelingvlam runner nog steeds verbonden met de zogenaamde chaser. Daarom weet je wanneer je tweelingziel denkt aan je , ook al heb je geen contact.

Levenslange liefde

Er zijn levens van geschiedenis tussen jou en je tweelingziel, letterlijk. We hebben het over meerdere gevallen waarin je een intense aantrekkingskracht hebt ontmoet en ervaren op een spiritueel kernniveau, waardoor je keer op keer naar elkaar toe wordt aangetrokken.

Het is geen fysieke of romantische vorm van chemie, niet noodzakelijk. Dit is een veel diepere vorm van interactie, en het kan laten zien dat jullie allebei zo synchroon met elkaar zijn, ongeacht de relatieblauwdruk die je in elk leven hebt aangenomen.

Dat niveau van gedeelde geschiedenis is ingebed in elke cel van je menselijke ervaringslichaam, leven na leven. Je ziel weet en voelt het, zelfs voordat je je ooit bewust bent van de reis. De aantrekkingskracht tussen jullie brengt jullie samen wanneer het maar kan.

Wanneer voel je de magnetische aantrekkingskracht van de tweelingvlam?

Is het een kwestie van contact maken of niet? Welnu, in zekere zin word je in elke menselijke ervaring geboren nadat je in vorige levens spiritueel contact hebt gemaakt met je tweelingvlam. Het lijkt een beetje op de vraag 'Wie was er eerst, de kip of het ei?'

Voor contact

Terwijl je een menselijke ervaring hebt als tweelingvlam, heb je misschien het gevoel dat je geen contact hebt gemaakt met je tweelingvlam. En technisch gezien, tijdens die menselijke ervaring, heb je dat misschien niet. Of misschien heb je contact gemaakt in het spirituele rijk en ben je je daar nog niet van bewust.

Maar zelfs zonder dat je je bewust bent dat je contact hebt gemaakt, dus technisch gezien voordat je het op een bewust bewuste manier maakt, zul je die onweerstaanbare aantrekkingskracht naar je tweelingziel voelen. Het kan zich manifesteren in dromen, telepathie of in het spirituele rijk, waardoor de verbinding wordt versterkt en jullie dichter bij elkaar komen om gemakkelijker op één lijn te komen.

Na contact

Dingen intensiveren nadat je een soort contact hebt gemaakt met je tweelingvlam. Het kan spiritueel of zelfs fysiek contact zijn, afhankelijk van hoe ver jullie allebei zijn op je spirituele reis wanneer je dat contact maakt. De aantrekkingskracht zal nog sterker zijn dan voorheen, en het zal je ertoe aanzetten om meer en meer energie te delen naarmate je frequenties harmoniseren.

Het kan ook gewoon een kwestie zijn van bewust worden dat je contact hebt gemaakt. Vaak gebeurt het dat een tweelingziel zich bewust wordt van het hebben van een bekende energetische aanwezigheid waar ze altijd een sterke aantrekkingskracht naar hebben gevoeld zonder te beseffen wat het betekende of waarom het gebeurde. Dit kan worden ervaren als voelen na het maken van contact, hoewel dit technisch gezien niet zo is.

Tijdens scheiding

Misschien is een van de meest frustrerende gevallen van het voelen van deze aantrekkingskracht als het gaat om een ​​​​tweelingvlamloper tijdens: tweelingvlam scheiding .

Je zou kunnen denken dat, omdat een tweelingvlam ervoor heeft gekozen om de reis van de tweelingziel tijdelijk of tot nader order uit te stellen, de aantrekkingskracht naar hun tweelingzus zal verminderen of ook zal stoppen. Nou, dat doet het niet. In feite wordt de aantrekkingskracht alleen maar intenser naarmate een tweeling zichzelf de energie van zijn tweeling probeert te ontzeggen. Ironisch, toch?

Maar het is ook intenser voor de tweelingziel die niet aan het rennen was, en dat kan heel triggerend en verontrustend zijn. De aantrekkingskracht tussen de tweelingen is een van de redenen waarom de scheidingsfase een tijd van enorme groei en ontwikkeling markeert voor beide tweelingen, ongeacht de status van hardloper of jager.

Wanneer dichter bij de Unie

Als je de scheidingsfase hebt overwonnen, dan ben je dichter bij een reünie of unie komen . En als je dacht dat de aantrekkingskracht hiervoor sterk was reünie stadium , zet je schrap voor een enorme verrassing.

Hoe meer vooruitgang jullie beiden maken op jullie paden naar ascentie, hoe hoger jullie beiden worden en hoe hoger jullie band wordt. Dat geeft het energie en dient om het naar steeds hogere frequenties te brengen, je zielen harmoniseren met meer en meer gemak. Die aantrekkingskracht zal zo goed als torenhoog gaan.

Op dit punt zal de aantrekkingskracht het vakbondsproces dienen en sterker zijn dan misschien alles wat je ooit eerder hebt gevoeld als onderdeel van je tweelingzielverbinding, voormalig hardloper of niet.

Voel je de aantrekkingskracht op je reis?

Kortom?

Waarom voelen tweelingvlammen een magnetische aantrekkingskracht? Simpel gezegd, omdat hun zielen letterlijk voorbestemd zijn om samen te zijn en eenheid te bereiken. De menselijke ervaringsvaten ervaren die intense band als chemie op alle niveaus, fysiek, emotioneel, energetisch, ze activeren ze en ontsteken hun tweelingvlammen en laten dan de zielsvlam steeds feller branden.

De aard van deze aantrekkingskracht verschilt in verschillende stadia van de reis, maar de intensiteit ervan neemt meestal toe naarmate de tweeling dichter bij het bereiken van een vereniging of hereniging komt.