Wanneer tweelingvlammen uiteenvallen: is dit het einde?

  Tweelingvlammen gaan uit elkaar

Wat gebeurt er als tweelingvlammen uit elkaar gaan? Betekent dit het einde van de reis van de tweelingziel en de weg naar een vakbond is mislukt of is het gewoon een nieuwe fase van scheiding?

Het is volkomen normaal dat tweelingzielen uit elkaar gaan in de vroege stadia van hun reis. Het zal voor geen van beide tweelingen een prettige ervaring zijn, maar soms is fysieke scheiding een belangrijke stap om klaar te zijn voor vereniging.

Als je het hebt uitgemaakt met je tweelingziel na een romantische relatie met hen, ik absoluut weten hoe pijnlijk en frustrerend dat kan zijn. Dus waarom gebeurt het, wat betekent het en wat kun je eraan doen?Inhoudsopgave

Waarom Tweelingvlammen gaan uit elkaar


Voordat ik iets anders doe, zou ik ervoor zorgen dat je het begrijpt tweelingvlam scheiding . ik heb een gezien kavel van misverstanden over misvattingen hierover en begrijpen wat er aan de hand is, is de eerste stap om het jezelf gemakkelijker te maken - en in staat te zijn om naar de volgende fase te gaan.

EEN kavel van de reis van de tweelingziel zal uniek zijn voor jou en je tweeling, maar buiten de duizenden van de verhalen die ik constant krijg toegestuurd, is een breuk niet nieuw of zelfs helemaal niet ongewoon. Alleen omdat je een romantische relatie met je tweelingziel krijgt, wil nog niet zeggen dat een van jullie klaar is voor een verbintenis .

Soms moeten tweelingzielen wat tijd uit elkaar nemen om aan zichzelf te werken of te genezen van wonden uit het verleden. Een breuk is daar slechts een symptoom van. Tweelingvlammen hebben een intense aantrekkingskracht die je naar een romantische relatie leidde voordat je klaar was voor de energie van die diepe verbinding. Het betekent niet dat het zo blijft of dat er iets mis is gegaan.

Het is ongelooflijk gebruikelijk.

Ik probeer je pijn niet weg te nemen. De pijn van het verbreken van een sterke band is verschrikkelijk (geloof me, ik weet het uit de eerste hand) maar het begrijpen van de reden erachter is de eerste stap om er iets aan te kunnen doen.

  kunnen tweelingvlammen uit elkaar gaan?

Verbreekt een tweelingvlam het einde?

Nou, dat is een makkelijke. Nee. Niet in het minst.

Niet elk tweelingzielpaar gaat hier doorheen, maar ik zou zeggen dat minstens de helft van de verhalen die ik krijg (en ik krijg een .) kavel ) doorloop dit minstens één keer. Het betekent niet dat je geen tweelingzielvereniging zult bereiken.

Het betekent niet eens dat je reis wordt vertraagd. Het betekent alleen dat jij en je tweeling nog werk te doen hebben voordat je klaar bent om naar de volgende fase te gaan. Hoe pijnlijk het ook is, beschouw het als een kans om te groeien.

In sommige opzichten is het een goede zaak. Hoe eerder je uit elkaar gaat en je in staat bent om deze periode van groei en ontwikkeling in gang te zetten, hoe eerder zowel jij als je spiegelziel klaar zullen zijn om samen de volgende stap te zetten.

Komen tweelingzielen altijd weer bij elkaar na een breuk?

Het is heel goed mogelijk dat een relatie met een tweelingziel meerdere keren in één leven verbroken wordt en uiteindelijk toch een unie bereikt. Het is ook mogelijk dat je uit elkaar gaat en dat is het einde van de weg voor dit leven.

Er is geen garantie dat je weer bij elkaar komt daarom is het zo belangrijk dat je deze tijd verstandig gebruikt .

De reis van de tweelingziel is ongelooflijk zeldzaam. Zeldzamer nog dat ten minste één van jullie spiritueel genoeg is gevorderd om de reis die je maakt te begrijpen en het niveau van jullie verbinding met elkaar.

Terwijl de reis van de tweelingziel gegarandeerd de unie bereikt op de lange termijn het kan nog steeds mislukken in een enkel leven. Dit is waarom je het meeste uit je kans moet halen en dat brengt met zich mee hoe ermee om te gaan en wat je vervolgens moet doen.

Hoe om te gaan met een uit elkaar gaan van een tweelingvlam

Neem de dingen voor nu één dag tegelijk. Onthoud dat deze spirituele reis zich niet over een enkel leven afspeelt. In het schema der dingen, dit is niets anders dan een blip .

De fysieke, emotionele en spirituele onrust kan het zeker een heel stuk langer laten lijken, maar er zijn enkele dingen die je kunt doen om deze tijd te gebruiken (en het voor jullie beiden gemakkelijker te maken).

Het gaat iets dieper dan een bak ijs halen en een paar romcom-films kijken. Een breuk met een tweelingziel zal jullie beiden een gevoel van verlies geven, maar zal hopelijk leiden tot een periode van groei en genezing.

Doen niet val in de val door te denken dat het gewoon je tweelingzus is die 'het moet uitzoeken' of bij je terug moet komen. Je zult hier je ego opzij moeten zetten en proberen de tweelingziel runner's gevoelens te.

Ze proberen je niet opzettelijk te kwetsen. Ze handelen hoogstwaarschijnlijk uit zelfverdediging en waarschijnlijk begrijp de redenen zelf niet eens. De het beste wat je kunt doen als je door een breuk als deze gaat, is je concentreren op je eigen persoonlijke groei.

  • Accepteer allereerst dat dit onderdeel is van de reis en niet altijd gemakkelijk zal zijn.
  • Focus op een schema van tweelingziel meditaties en bevestigingen . Ga aan de slag met dagboeken, energiewerk en elke vorm van spirituele zelfontwikkeling waartoe je je aangetrokken voelt.
  • Probeer ook de gevoelens van de tweelingzielloper te begrijpen - ze maken hetzelfde mee en (iets erger) ze begrijpen het waarschijnlijk niet waarom ze voelen zich zo.
  • Zorg eerst voor jezelf en voor je eigen behoeften. Het is prima om ze in je leven te blijven houden en ik verwacht niet dat je meteen stopt met eraan te denken - maar je moet je op jezelf concentreren als je je reis vooruit wilt helpen.

Soms het tweelingvlammenjager gaat verder en focussen op zichzelf is een beetje een spirituele kick voor de hardloper en dit alleen kan dingen vooruit helpen. Misschien is het moment dat je tweeling zijn hand uitsteekt, op het moment dat je eerlijk in staat bent om je focus naar binnen te brengen.

Hoe Kom hierheen een Tweelingvlam Break Up

  Hoe kom je over een tweelingvlam break-up heen? Ik heb dit advies eerder gezien dat je gewoon over je tweelingziel heen moet komen.

Technisch gezien is dit een goed advies. Bij het nemen van de focus weg van je tweelingbroer kun je je op jezelf concentreren en meer begrijpen over de reis en waarom scheiding plaatsvindt, is een belangrijk onderdeel om dat te kunnen doen.

Ik weet echter niet of ik het echt eens ben met dit advies. Jij kan kom hierheen een valse vlam of een normale verbinding met iemand, maar het is een grote vraag om het andere deel van je ziel gewoon te vergeten.

Dit proces gaat niet echt over het volledig vergeten van hen (noch zullen ze jou kunnen vergeten). Het gaat erom dat je jezelf klaarmaakt om samen die volgende stap te zetten.

Als je het gevoel hebt vast te zitten op je reis en niet zeker weet wat je nu moet doen, vertel me dan over je pad tot nu toe en ik zal mijn best doen om je te helpen.