Wat gebeurt er als een tweelingvlamjager verder gaat of opgeeft?

  Twin Flame Chaser gaat verder

Wat gebeurt er als de tweelingvlammenjager verder gaat of opgeeft? Betekent dit het einde van de weg of is het gewoon een nieuwe stap op de reis van de tweelingziel? Merkt de tweelingzielloper een verandering?

Het is volkomen normaal dat de tweelingvlammenjager verder gaat of opgeeft. Het betekent niet (noodzakelijkerwijs) het einde van de reis van de tweelingziel en leidt vaak tot de volgende stap in de tweelingzielrelatie, ook al lijkt dat contra-intuïtief.

ik zie een kavel van misvattingen en misverstanden hierover, dus laten we er wat dieper op ingaan. Of je nu de hardloper, de jager bent of gewoon de reis van de tweelingziel probeert te begrijpen. Hopelijk helpt dit je te begrijpen wat er aan de hand is.Opmerking: als je dit zelf ervaart, raad ik je aan om mijn gids over tweelingvlamscheiding . Het begrijpen van de scheidingsfase zal de intense pijn en spirituele traan logisch maken en het gemakkelijker maken om te navigeren.

Inhoudsopgave

Kan de Twin Flame Chaser Doorgaan of opgeven?


Het (vervelende) antwoord is: Ja en nee .

Op de lange termijn gaat de tweelingzielvereniging plaatsvinden. Ze kunnen niet zomaar ‘verder gaan’ vanuit het andere deel van hun ziel.

Echter (en je zult me ​​dit vaak zien benadrukken) dat betekent niet dat unie gegarandeerd is in dit leven. Daarom moeten we maak het actief mogelijk .

In dit leven? Het is absoluut mogelijk dat een (of beide) tweelingzielen hun reis opgeven. ik absoluut een hekel hebben aan om dit te zien gebeuren omdat de weg naar vereniging al ongelooflijk zeldzaam is en als je in de positie bent om het mogelijk te laten gebeuren, denk ik dat je er alles aan moet doen om dit te doen.

Maar soms kan dat betekenen dat je de tweelingzielloper moet opgeven of (tijdelijk) moet doorgaan.

Waarom het opgeven van de Twin Flame Runner (soms) kan helpen

Ik ga dit met de nodige voorzichtigheid zeggen, want ik wil echt niet dat je gewoon achterover leunt en wacht tot ze al het werk voor je doen.

Als het echter om de juiste redenen wordt gedaan, kan de tweelingvlammenjager die verder gaat, je reis echt helpen. Soms is dat precies wat er moet gebeuren. Vooral als je worstelt met je eigen gevoelens van verlatenheid, afwijzing en nog werk te doen hebt op je eigen spirituele pad om je voor te bereiden op de vereniging.

  tweelingvlammenjager geeft het op

ik ben niet zeggen dat iedereen moet opgeven zodra ze in een scheidingsfase terechtkomen. Deze fase speelt een belangrijke rol, en de meesten van ons komen het minstens één keer tegen. Of het verder zal gaan uw spirituele reis zal heel specifiek zijn voor jou en je tegenhanger.

Ik heb echter net een gids gemaakt over een katalysator tweelingvlam en (kortom) soms heb je een zielsverwant nodig om je te helpen er een paar door te werken karmische schuld en bereid je voor op de vereniging. Ik weet (uit de eerste hand) dat dit volledig contra-intuïtief kan lijken, maar het kan zijn dat wanneer de tweelingzieljager verder gaat en een katalysator ontmoet, ze echt aan zichzelf kunnen gaan werken en voorgoed een einde kunnen maken aan de scheidingsfase.

Zelfs als er geen katalysator-tweelingvlam bij betrokken is, misschien gewoon de tijd nemen om je erop te concentreren jij is de juiste zet. Als onze focus altijd op de loper ligt en wat? zij doen dat kan ons afleiden van de innerlijke reis van zelfgroei en dat is wat ons echt dichter bij eenheid brengt.

Ik weet dat het geen gemakkelijke situatie is om je in te bevinden als je wilt opgeven. Er is hier geen eenvoudig antwoord, maar ik kan het wel Absoluut zeg dat je niet de enige bent en alleen omdat je te maken hebt met twijfel en frustratie, wil dat nog niet zeggen dat je reis is mislukt.

Het kan zijn dat op het moment dat u besluit om verder te gaan, uw reis die volgende stap zet.

Merkt de Twin Flame Runner een verandering op?

Nogmaals, dit antwoord is weer een vervelende. Het kan helpen om te proberen de tweelingziel runner perspectief en het spirituele ontwaken waar ze waarschijnlijk nog steeds op wachten.

De runner twin flame krijgt vaak een rauwe deal. We hebben de neiging om (ten onrechte) de veronderstelling te maken dat het ze gewoon niet kan schelen of niet begrijpen wat er aan de hand is, maar dat ze zich spiritueel vaak minder bewust zijn van jullie twee.

Als de jager beweegt, is de loper vaak op de hoogte op een bepaald niveau . Hoe ze hierop reageren, kan zich op veel verschillende manieren manifesteren en hangt er echt van af hoe bewust ze zijn van de reis die je maakt.

Enkele reacties die ik heb gezien in de (vele) verhalen die ik ontvang:

  • De runner/chaser-dynamiek kan direct wisselen.
  • Het kan het einde zijn van de reis in dit leven.
  • De hardloper kan worden geraakt door een plotseling gevoel van eenzaamheid of verlatenheid zonder te begrijpen waarom. Dit gevoel triggert hen vaak om hun eigen reis voort te zetten.
  • De hardloper kan het gevoel hebben dat de achtervolger hen in de steek heeft gelaten en zal vaak woedend of wrok reageren.
  • Ze zijn zich misschien helemaal niet bewust van iets.

Onthoud dat hun reactie niet logisch zal zijn. Als ze niet reageren, is dat niet omdat het ze niets kan schelen of omdat ze je proberen te kwetsen. Ze zijn zich gewoon niet genoeg bewust om het op te merken of (als ze het wel merken) begrijpen ze waarschijnlijk de energie van de verbinding nog niet.

Onbewust zoekt zelfs de tweelingzielloper naar antwoorden. Wat het voor hen moeilijker maakt, is dat ze niet eens weten wat de vraag is.

Hoe voelt de jager zich?

Als de jager werkelijk Als ze verder gaan, zullen ze zich nog steeds niet helemaal apathisch voelen over hun tweelingbroer. Die verbinding is er nog steeds, zelfs als we onze aandacht ervan afleiden.

De jager zal het gewicht van de beslissing voelen (of ze die nu opzettelijk hebben genomen of niet) en dat kan een periode van vluchtige emoties betekenen. Ze kunnen zich geïsoleerd voelen en de pijn van de scheiding kan op korte termijn toenemen.

Als ze echter echt verder zijn gegaan, wordt dit gemakkelijker, maar het zal meestal niet van de ene op de andere dag gebeuren.

Zal de Twin Flame Runner terugkomen? Kan de jager van gedachten veranderen?

  tweelingvlammenjager geeft het op

Of de achtervolger nu wel of niet een bewuste beslissing heeft genomen om verder te gaan of dat het gewoon organisch is gebeurd, beide tweelingen zullen die verschuiving opmerken op een bepaald niveau .

Er is geen vast tijdschema, dus het kan dagen, maanden, jaren of zelfs levens duren, maar deze verschuiving van energie zal een verandering teweegbrengen. De hardloper kan terugkomen, de jager kan van gedachten veranderen of de hele situatie kan veranderen.

Zou moeten Jij Doorgaan en de hoop opgeven?

Eerlijk? Ik kan dat hier niet beantwoorden. Niemand kan. Er is technisch gezien geen goed of fout antwoord, maar ervan uitgaande dat het je doel is om je pad te bevorderen en de scheiding met de runner-tweeling te beëindigen, dan is deze beslissing heel specifiek voor je tweelingzielreis.

Ik zal (zeker) zeggen dat doen alsof om verder te gaan nooit het juiste idee is. Betrokken raken bij een valse tweeling om de verkeerde redenen zal alleen maar bijdragen aan de pijn en verwarring die beide tweelingen voelen en de scheidingsfase verlengen. Verder gaan is alleen de juiste keuze als je Echt van plan om verder te gaan.

De dynamiek van de tweelingvlam runner chaser is in de beste tijden gecompliceerd, constant in beweging en (uiteindelijk) nemen jullie allebei beslissingen op zowel het 3D- als het hogere niveau.

Kortom? Ik weet het niet.

Je beëindigt je tweelingzielreis zeker niet volledig als je om de juiste redenen verder gaat. Als je ze alleen maar probeert te kwetsen of hun aandacht te trekken, dan voeg je waarschijnlijk alleen maar vertraging toe aan je reis.

Als je me vertelt waar je mee te maken hebt, kan ik je helpen een tweelingziel lezen (en wat begeleiding). Zo niet, dan is het beste advies dat ik je kan geven om je eigen intuïtie te volgen.

Misschien is het eindresultaat dat je reis een onverwachte wending neemt - zolang je bereid bent deze mogelijkheid te verkennen, is er niets mis mee om verder te gaan als het goed voelt.