Wat gebeurt er als je je tweelingvlam ontmoet: hoe herken je de tekens?

  Wat gebeurt er als je je tweelingvlam ontmoet?

De reis van de tweelingziel is: volledig transformerend voor je leven, maar (in tegenstelling tot wat je zou denken) deze verandering gebeurt lang voordat je de vereniging met je tweelingzus bereikt. Alleen al door in contact te komen, wordt een transformationele reis teweeggebracht voor jullie allebei . Dus wat gebeurt er als je je tweelingziel ontmoet?

Elke tweelingvlamreis is uniek, maar wanneer je je tweelingvlam ontmoet, begin je meteen aan een reis van zelfverbetering om jullie beiden voor te bereiden op de vereniging.

Deze reis begint lang voordat je elkaar ooit fysiek ontmoet en of je het met opzet bedoeld had trek je tweelingziel aan of niet. Tweelingvlammen roepen constant naar elkaar op de hogere dimensies.Inhoudsopgave

Voorbereiding Voordat Jij ontmoet

Ik heb geschreven over hoe vind je je tweelingziel? als je actief probeert om je tweelingzus te vinden, maar deze voorbereiding kan veel eerder beginnen zonder dat je het zelfs maar weet.

Beide tweelingzielen zullen zich voorbereiden voordat ze elkaar ooit fysiek ontmoeten. Vaak voelt dit als een gevoel van verlies of het missen van iets belangrijks.

Dit is je tweelingziel die zich uitstrekt naar de hogere dimensies om hun andere helft te vinden. Vaak zijn ze zich er niet van bewust dat ze dit doen. Meest van de lezers hier is meestal de meer spiritueel gevorderde tweeling, wat betekent dat je tegenhanger zich waarschijnlijk niet eens bewust is van wat een tweelingvlam is.

  Tweelingvlam gevoel van doel

Je gevoel voor doel zal exploderen

Een van de eerste dingen die veranderen wanneer je je tweelingziel ontmoet, is je gevoel voor een doel. Vaak hebben we het gevoel iets (of iets) te missen een ) en we kunnen ons op drift voelen aan het begin van de reis van de tweelingziel.

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, zal je gevoel voor een doel duidelijker worden. Plots heb je een richting en kan je leven meer betekenis krijgen.

Dit komt omdat tweelingzielen meestal hetzelfde doel hebben in dit leven, zo niet altijd tijdens hun leven samen. Dit is niet altijd een exact overeenkomen met je tweelingbroer, maar je zult vaak veel overlappingen zien. Tweelingzielen zijn vaak opgewonden om hun interesses te delen via de telepathische verbinding en dit wordt sterker en duidelijker wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet.

Je gevoel voor missie zal ook sterker worden naarmate je met je tegenhanger werkt aan iets dat voor jullie beiden erg belangrijk is.

Tweelingzielen verbeteren elkaar. Terwijl eerdere stadia van de reis scheiding met zich mee kunnen brengen en dingen niet altijd zo gemakkelijk gaan als we zouden willen, is de verbinding er een van groei en genezing. Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten, zullen ze elkaar allebei aansporen tot verbetering en zichzelf verbeteren.

Tweelingvlammen zullen vaak op verschillende manieren met elkaars energie overeenkomen. Dit kunnen professionele, persoonlijke of zelfs golven van emoties zijn die je niet had verwacht te voelen. Dit is een van de (vele) redenen waarom een ​​tweelingzielverbinding zo veel verschilt van een normaal relatie.

Je houdt van je tweelingzus en jezelf

Naarmate je gevoel voor doel en richting groeit, zal ook de liefde voor jezelf groeien. Onthoud, je tweelingziel is een ander deel van je ziel . Naarmate je dieper verliefd op hen wordt, word je ook steeds dieper verliefd op jezelf.

Dit gevoel van eigenliefde en zelfacceptatie is een belangrijk onderdeel van je reis terug naar eenheid en heelheid.

Je merkt misschien dat elke keer dat je een negatieve gedachte over jezelf hebt, je tweeling dezelfde heeft of omgekeerd. Dit is een exact voorbeeld van spiegelen tussen tweelingzielen en dit is vaak waar mensen op focussen.

Echter, elke tweelingvlam draagt ​​de helft van de ziel van de ander en reflecteert vaak naar hen terug wat hun tegenhanger in zichzelf gelooft. Hoewel het waar is dat negatieve gevoelens soms door deze verbinding reizen, doet deze groeiende liefde dat ook.

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, word je verliefd. Niet alleen met hen, maar met jezelf, dat is nog mooier.

Onmiddellijke herkenning van een tweelingvlam

Tweelingzielbijeenkomsten gaan zelden zoals je zou verwachten. Elke tweelingzielreis zal uniek zijn echter een van de belangrijkste tekenen is die onmiddellijke herkenning.

Soms zal dit een gevoel in de darm zijn. Een energie die al jaren bestaat en je voelt je eindelijk weer thuis of zelfs plotselinge lachbuien - vooral als ze grappen maken over iets dat je nog nooit grappig vond voordat je ze ontmoette.

Je weet gewoon dat ze op een bepaald niveau geschikt voor je zijn.

De eerste ontmoeting is een moment van herkenning. Tweelingzielen voelen een onmiddellijke, diepe verbinding met elkaar en weten dat ze hun levenspartner hebben gevonden zonder dat ze meer informatie nodig hebben dan dat eerste gevoel. Soms weten we precies wat dat betekent. Soms zullen we dat niet doen.

nutsvoorzieningen Dat gezegd hebbende je wordt niet altijd meteen verliefd op je tweelingzus. Het is zeldzaam, maar soms weet geen van beide tweelingen wat ze met dit soort energie moeten doen en kun je elkaar zelfs haten als je elkaar voor het eerst ontmoet.

Ze zeggen dat er een dunne lijn is tussen liefde en haat. Het enige waar je zeker van kunt zijn, is de hoge energie wanneer je je tweelingzus ontmoet.

Dingen zullen voor u op één lijn liggen

Terwijl de meeste tekens onopgemerkt blijven (althans bewust), zul je beginnen te zien tweelingvlam nummerpatronen als nummers om je heen. Het universum zal je tekenen sturen dat je op de goede weg bent om je vooruit te helpen.

Je zult merken dat dingen in je leven op elkaar aansluiten, zelfs als je er niet bewust over nadenkt. Het lijkt misschien alsof je een meevaller hebt of dat het gewoon goed met je gaat. Soms zal deze uitlijning zijn duidelijk wees naar je tweelingziel en soms lijkt het helemaal niets met elkaar te maken te hebben.

Je merkt misschien een enorme piek van toevalligheden en dingen die beginnen te verbeteren direct nadat je je tweelingziel voor het eerst hebt ontmoet of consequent daarna. Alsof dat nog niet genoeg was om ons een tip te geven, hebben we ook onze intuïtie die zal zijn schreeuwen om ons te herenigen met onze tweelingziel.

Soms zullen deze tekens van het universum duidelijker zijn dan andere. U ontvangt bevestigingsberichten en begeleiding die u vertellen wat u vervolgens moet doen. Vertrouw op je intuïtie en volg die innerlijke stem.

Voorbij de fysieke intimiteit

Tweelingvlammen hebben veel fysieke tekens en er is de krachtige verbinding van: tweelingzielen seksuele energie - maar we kunnen de andere voordelen van de reis niet over het hoofd zien.

Tweelingvlammen gaan veel, veel verder dan eenvoudige fysieke intimiteit. De verbinding is emotioneel en spiritueel. Hoewel je misschien een fysieke verliefdheid hebt op een valse tweelingvlam als een karmische partner - niemand zal dit soort verbinding ontsteken.

Je zult je lichter, sterker en gemotiveerder voelen om meer voor jezelf en de mensen in je leven te doen. De verbinding met een tweelingvlam is motiverend en helend op elk niveau.

Je wordt onbevreesd

Laat angst, zorgen en alle pijn uit het verleden (uit dit leven of een ander) achter. De reis van de tweelingziel zal je een veilig en zeker gevoel geven.

Je zult meer gepassioneerd worden met je tweelingzus en jezelf.

De reis van de tweelingziel draait om het loslaten van het verleden en het omarmen van de toekomst. Er is een nieuw gevoel van passie dat we sinds onze kindertijd misschien niet meer hebben gevoeld. We zullen ons lot ontmoeten, wat ons naar een spannende plek zal brengen waar alles weer mogelijk is.

Je zult niet bang zijn om gekwetst te worden (houd er echter rekening mee dat twijfel in de eerdere stadia nog steeds normaal is). Je kunt verder gaan met dingen die je eerder tegenhielden.

Er zijn bijna onbeperkte voordelen om je tweelingvlam te ontmoeten

l een hekel hebben aan als ik zie dat de reis van de tweelingziel wordt vergeleken met alleen maar ' de perfecte relatie vinden ‘. Een tweelingvlam is niet alleen een relatie, het gaat niet alleen om het vinden van liefde. Het is levensveranderend.

Technisch gezien is het levensveranderend in meerdere levens.

De reis van de tweelingziel gaat over jezelf vinden en de beste versie van zichzelf worden. Het gaat om het verenigen op zielsniveau om elkaar naar boven te halen, niet naar beneden.

Het is zo gemakkelijk om je in anderen te identificeren wanneer je op je eigen tweelingzielreis bent, omdat er bijna onbeperkte voordelen zijn die voortvloeien uit het ontmoeten van je tweelingziel.

Misschien zie je turbulentie. U kunt op de weg naar de unie door moeilijke momenten gaan (onthoud: deze dienen een doel om jullie beiden te laten genezen ). Het ontmoeten van je tweelingziel zal je altijd naar betere dingen brengen.

Verder uw reis

Of je je tweelingziel al in de 3D hebt ontmoet of niet - vertel me over je reis tot nu toe en ik zal mijn best doen om je te begeleiden.