Wat gebeurt er na het ontwaken van de tweelingvlam: 3 verhalen

  Wat gebeurt er na het ontwaken van de tweelingvlam?

Als ik vragen krijg als wat gebeurt er na het ontwaken? of andere stadia van de reis, ik heb het trouwens moeilijk met deze onderwerpen. Voor degenen onder jullie die mijn verhaal kennen, ik ben in vereniging met mijn tweelingzus. ik hoor ook veel verhalen van tweelingzielen in verschillende stadia van hun reis.

Maar zelfs als Ik heb elke variatie behandeld die ik herhaald zie, wie zal zeggen dat je ervaring hetzelfde zal zijn? De reis van de tweelingziel is: ongelooflijk uniek . Misschien wel de meest unieke ervaring op aarde.

Terwijl ik doen praat vaak over mijn eigen reis en ervaringen, ik wilde een paar verhalen van anderen delen om je verschillende ervaringen en meningen te geven. Sommige van deze verhalen zijn ingediend en naar mij verzonden, terwijl andere openbaar zijn gepost. Niets dat privé met mij wordt gedeeld, is ooit gedeeld.Zoveel tijd doorbrengen in de tweelingzielgemeenschap, ik denk dat het een beetje kan zijn te makkelijk om in de val te lopen van het focussen op de harde delen. Ik neem het je niet kwalijk. l weten Ik heb het gedaan.

Toen ik een recente . deelde tweelingziel succesverhaal , het was niet om iemand slecht of jaloers te maken. Het was om je te proberen te inspireren. Deze ervaringen spreken over ontwaken en de verschillende ervaringen die mensen ermee hebben. Sommigen ervaren het als een verandering van de ene op de andere dag, terwijl anderen een meer geleidelijke verschuiving zien.

Hallo Daniëlle,

Ik zal mijn verhaal kort houden. Graag willen meest tweelingzieljagers Ik wist gewoon dat mijn goddelijke mannelijke de reis niet begreep. Hij had Nee interesse in iets spiritueels. Hij was meegegaan naar een paar van mijn yogalessen, maar ik wist dat het gewoon niet zijn ding was.

Toen we uit elkaar gingen, was mijn hart gebroken. We hebben afgesproken om een ​​pauze van 3 weken te nemen om aan onszelf en onze carrière te werken. 3 weken werden 3 maanden. dan zes . Hij bleef maar zeggen dat hij meer tijd nodig had. De excuses begonnen steeds minder zin te krijgen. Ik werd geraakt door al deze emoties die ik gewoon niet begreep.

Ik was gebroken.

Ik was al een spiritueel persoon. l wist er was iets met onze verbinding dat niet normaal was. Mijn eigen persoonlijke ontwaken leek in de eerste weken snel te komen. Ik wist precies wat we voor elkaar waren. Ik had het gevoel dat ik de hele tijd al wist dat ik er gewoon geen woorden voor had.

  tweelingziel verhaal Tweelingvlammen .

Terwijl onze scheidingsfase voortduurde, begon mijn focus te veranderen. Ik liet hem niet los. Ik kon het niet. ik dacht aan hem constant . Ik zou dagdromen over hem. Voer gesprekken met hem in mijn hoofd. constant gericht op de stilte tussen ons.

Misschien is dit waar we onszelf vertragen. Niet accepteren dat de slechtste delen die we in de hardloper zien, echt onze eigen gebreken zijn die naar ons worden gespiegeld. We weten niet hoe we het moeten accepteren.

Ik weet dat ik dat niet deed

Ik verzette me. Ik zei tegen mezelf dat het zo was allemaal zijn schuld . Ik zei tegen mezelf dat als ik maar lang genoeg wachtte, hij zou komen. Hij zou stoppen met het maken van deze dom excuses en we konden weer... ons zijn.

Ik voelde me alsof ik hier was. Ik was klaar.

Ik weet niet echt wat mijn ontwaken veroorzaakte. Het was tijdens een krachtig golf van emotie in onze scheiding dat het me net trof. Ik was er ook niet klaar voor . Ik was geestelijk ontwaakt, maar ik had niets uit mijn verleden onder ogen gezien. Ik had me niet echt gefocust op de dingen die ik moest doen.

Ik duwde de belangrijke dingen in mijn achterhoofd. Heb ze genegeerd. Ik was ervan overtuigd dat ik het juiste deed door aan andere gebieden van mijn leven te werken.

Ik stopte gewoon met focussen op de pijn van het apart zijn en de ruimte die tussen ons was. Ik begon me te concentreren op genezing door de pijn uit het verleden en confronteerde me openlijk met alle dingen die hij naar me spiegelde. Ik concentreerde me op de ongemakkelijke dingen waar ik me echt niet op wilde focussen.

Dingen waar ik excuses voor zou verzinnen.

Nadat ik het had geaccepteerd, leek zijn eigen ontwaken te komen snel .

Hij heeft het me niet zelf verteld. Zijn beste vriend vertelde me dat hij op een meditatieretraite was. Dat Verras me. Hij had altijd gelachen als ik 's ochtends had gemediteerd. Dingen daarna worden een wervelwind. Ik had me altijd afgevraagd hoe ik zou uitleggen wat een tweelingziel was zonder dat hij lachte of wegschrikte.

Voor ik het weet, stuurt hij me een brief. Hij vertelt me ​​dat hij denkt dat we tweelingzielen zijn .

De afgelopen maanden waren een ervaring als geen ander. Ik pretendeer niet te weten wat ons te wachten staat, maar we zijn gaan samenwonen en het was als geen andere relatie . We inspireren elkaar, we zijn allebei nieuwe spirituele bezigheden begonnen, maar deze nieuwe energie sijpelt ook door in ons professionele leven.

We zijn gaan kijken naar samen emigreren. Ik kan je niet vertellen hoe opgewonden ik ben.

  Tweelingvlam ontwaken

We hebben dit advies allemaal gehoord. De reis van de tweelingziel is niets anders dan een pad van zelfontdekking en verbetering. Ja, onze beloning aan het einde is een relatie als geen ander, maar het komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is niet ongewoon om deze kloof tussen jullie te ervaren wanneer de een ontwaakt is en de ander niet.

Ik doe liefde om te horen dat het ontwaken van de hardloper snel daarna kwam, maar dit is niet altijd het geval. Er zijn tweelingvlam runner ontwaken tekenen waar je op kunt letten, maar soms zie je het niet aankomen. Vaak lijken deze veranderingen te komen wanneer we minst verwacht ze.

Niet elk ontwakingsproces betekent echter dat je meteen klaar bent voor vereniging.

Het volgende verhaal werd geplaatst door Desmond Robins:

Mijn ontwaken (en ik denk ook mijn tweelingvlammen) begon toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. De vergadering zelf was elektrisch. Er was het fysieke duwen, trekken. Scheiding en dan hereniging. Dan de huidige (tweede) scheiding. Elke keer was het gevoel diepgaand , en de reünie na de eerste scheiding was mooi . Maar slechts voor een relatief korte tijd.

In de huidige scheiding is mijn ontwaken echt van de grond gekomen. Door deze scheiding werd ik gedreven om alles te onderzoeken en te ontdekken wat ik nu weet over tweelingvlammen. Inderdaad, het was het ontdekken van tweelingvlammen door scheiding van mijn eigen tweelingvlam. Daarvoor dachten we dat we zielsverwanten waren. De enige andere term die een van ons beiden wist hoe we ons voelden.

Dus het ontwaken is geen evenement . Het is een proces. Het begint met de eerste indicatie dat er iets diepers is dan het fysieke (3D) rijk. Het vordert met ervaringen, alleen of in combinatie met je tweelingziel (of misschien zielsverwanten) tot het punt dat je je realiseert dat er een onderliggende structuur is om alles in het universum .

Dat allemaal onze zielen zijn bedoeld voor een hoger doel. Het is tijdens dit ontwaken dat je je hogere doel en dat van je tweelingziel ontdekt als ze tijdens dit ontwaken in je leven aanwezig zijn.

Ze worden misschien niet wakker als je dat doet, maar dat heeft mijn ontwaken niet gestopt. Ik ben me er nu van bewust dat ik op het pad naar ascentie ben en dat vind ik prima. Ik ben een beetje verdrietig dat mijn tweelingzus niet aan mijn zijde is, maar ze is jong (de 'student') en ik ben een stuk ouder (de 'leraar') en het is haar tijd nog niet.

Ik word aangemoedigd door literatuur die zegt dat de niet-ontwaakte tweeling, wanneer ze wakker worden, snel inhaalt.

Dit is een verhaal dat velen van ons waarschijnlijk kunnen begrijpen. Tweelingzielen ontmoeten elkaar vaak niet als ze er allebei klaar voor zijn, en alleen een tweelingvlam is ontwaakt .

Kijkend naar het ontwaken als een werkwijze en niet een evenement is een geweldige manier om ernaar te kijken.

Het laatste verhaal is van Karthik:

Het feit is, dat doe je niet weten wanneer je je wakker voelt. Het is alsof je door een deur loopt om alleen maar achterom te kijken en te zien dat de deur verdwenen is. Ben je echt door de deur gelopen of was het allemaal maar een illusie? Ik weet het niet, misschien weet ik het nog steeds niet. Als ik terugkijk, weet ik dat ik iets heb geleerd, maar in de loop van de tijd kan ik na pakweg 10 jaar lachen om mijn jongere zelf.

Als je wakker wordt, laat je alles vallen wat je is geleerd. Het 'zo is het'-leven loslaten.

Dit betekent afleren en onthouden. Als je wakker wordt, herinner je je wat de waarheid is eigenlijk is en niet alleen wat je werd verteld dat het is. Onze ouders bedoelden het goed toen ze ons opvoedden. Ze deden wat ze op dat moment dachten dat goed was.

Ontwaken is echt ontdekken hoe krachtig ben je echt . En in contact komen met je hogere zelf, dat universeel bewustzijn is.

Als we niets anders doen dan ons concentreren op de valkuilen zoals valse tweelingziel en tweelingvlam scheiding , we creëren gewoon een hele nieuwe valkuil voor onszelf. l weten dit is makkelijker gezegd dan gedaan . Ik zeg niet dat je je emoties volledig kunt afsluiten.

Dit is precies waarom we doen dingen zoals de tweelingvlam metingen en geleide meditaties. Om je focus te verplaatsen naar voren . Het is een eenvoudige (maar effectieve) manifestatietechniek het universum onze intentie laten zien . Het universum vertellen dat we bewegen naar voren en naar vereniging . Al het andere kan gewoon uit de weg gaan.

Dus als ik dit volgende verhaal deel, is dat om dezelfde reden.

Jouw reis is uniek. Houd jezelf, je tweelingbroer of het pad dat je volgt niet vast aan de normen van een ander.