Wat is een tweelingvlam [en hoe u de uwe kunt herkennen]

  Wat is een tweelingvlam?

Je hebt misschien de term 'tweelingziel' in de spirituele gemeenschap gehoord of op verschillende YouTube-kanalen genoemd, maar wat is eigenlijk een tweelingziel?

Simpel gezegd, een tweelingvlam is een ziel die voor altijd verbonden is met de jouwe. Je ziel en die ziel maken deel uit van een grotere hogere dimensionale entiteit. Twee delen van dezelfde ziel die uit elkaar zijn gegaan en nu de kans hebben om weer bij elkaar te komen. Het is een relatie in tegenstelling tot elk andere die je gaat ervaren.

Maar hoe weet je wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet? Zijn er fysieke tekenen die het gemakkelijker maken om te vertellen? Er zijn enkele tekenen, hoewel niet noodzakelijk fysiek van aard - meer gebaseerd op gedrag en gewoonten, levensstijl, smaak, ervaringen uit het verleden. Je zult samen droomervaringen hebben en telepathische communicatie ervaren. Synchroniciteiten zullen je tegemoet springen. Het helpt ook om iets te weten over valse tweelingzielen en waar dat allemaal over gaat. Uiteindelijk zal je ziel het weten - dat doet het altijd. En als je ernaar luistert, zal het je vertellen.Belangrijke notitie: Er is veel tegenstrijdige informatie over tweelingvlammen en de reis van de tweelingvlam. Wat je hier leest, kan verschillen van meningen elders en dat is oké . Ik zou wegblijven van iedereen die met volledige zekerheid spreekt. Wat we weten over de reis van de tweelingziel is samengevoegd met onze eigen ervaringen en die van anderen. Ik heb het gevoel dat ik in een unieke positie ben om van te horen duizenden van mensen die door hun eigen tweelingzielreis gaan, maar ik sta er nog steeds volledig voor open om het mis te hebben over sommige details.

Sommigen (bijvoorbeeld) zeggen dat de verbinding is enkel en alleen romantisch en hoewel dat 99% van de tijd het geval lijkt te zijn, heb ik genoeg bewijs gezien om te denken dat het geen vaste regel is. Verdiep je niet te veel in de details . Er is brede overeenstemming over de belangrijke aspecten van de reis en dat is waar u uw tijd en energie aan moet besteden. Als u op zoek bent naar begeleiding op uw eigen reis, neem dan even de tijd om een tweelingziel lezen .

Inhoudsopgave

Verschillende soorten tweelingvlammen?


Je hebt waarschijnlijk gelezen of gehoord over de tweelingvlammen en er lijkt een hype rond dat idee te bestaan. Het lijkt alsof het idee wordt verdraaid met elke nieuwe persoon die hun advies geeft en hoewel ik open sta voor verschillende meningen, wordt het een probleem wanneer we proberen een idee te beperken en anderen te vertellen dat ze ongelijk hebben.

Buitenstaanders kunnen het zien als gewoon een ander 'nog lang en gelukkig' type geromantiseerd type relatie. Maar de tweelingziel-zielverbinding gaat eigenlijk helemaal niet over romantiek, niet in de kern. Het is een zielscontract tussen segmenten van één ziel die in twee of meer lichamen zijn gesplitst. In wezen zijn tweelingvlammen als segmenten van een grotere hoger-dimensionale entiteit of ziel, segmenten waarin het is verdeeld die werken aan spirituele groei om weer bij elkaar te komen.

Dus twee lichamen (en vele andere) eindigen met het huisvesten van segmenten van één ziel. Hoewel je het zou kunnen zien als één ziel die in twee lichamen is opgesplitst, is dat een vereenvoudigd begrip ervan. Het is een ziel die is opgesplitst in meerdere lichamen, die werken aan hereniging door spirituele groei en frequentie-harmonisatie.

De belangrijkste schakel in dit verband is hoger-dimensionale liefde of hoogfrequente liefde, onvoorwaardelijke liefde vergelijkbaar met het soort dat het goddelijke voor ons allemaal heeft, bijvoorbeeld. Deze segmenten van de hogere dimensionale entiteit houden alleen op die hoogfrequente manier van elkaar nadat ze op eigen kracht significante spirituele groei hebben bereikt, elk van hen.

Als ze eenmaal een bepaald niveau van spirituele groei hebben bereikt en daardoor hun frequentie verhogen, roepen ze een tweelingvlam in via de zielsband of energieband die alle tweelingvlammen van dezelfde hogere dimensionale entiteit in verbinding met elkaar heeft. Ze repeteren of spelen verschillende soorten tweelingziel-relaties uit en duwen elkaar om te groeien zodat ze eenheid kunnen bereiken.

Het uiteindelijke doel van tweelingvlammen is niet om een ​​'nog lang en gelukkig' soort romantiek te hebben, maar om een ​​tweelingziel te bereiken en op te gaan in één fragment van dat hogere dimensionale zelf. En stap voor stap duwt de verbinding de tweelingvlammen om zich te verenigen totdat ze zich verbinden met die hogere dimensionale entiteit waaruit hun zielsfragmenten kwamen.

Hoe ziet een tweelingvlamrelatie eruit?

Tweelingzielrelaties omvatten een breed scala aan blauwdrukken of soorten verbindingen. Hoewel ze allemaal gebaseerd zijn op liefde, bestrijken de soorten liefdesmanifestaties over het algemeen een paar patronen, terwijl de basis altijd onvoorwaardelijke liefde is.

Waarom voelen tweelingvlammen zich tot elkaar aangetrokken?

De basis van de tweelingvlamverbinding is de zielsband of energiekoord die de tweelingvlammen verbindt. Omdat ze delen van dezelfde ziel zijn, voelen ze zich naar elkaar toe getrokken om hun schaduwen en karma op te lossen en uiteindelijk die goddelijke vereniging te bereiken.

Die aantrekkingskracht is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en zal zich manifesteren in verschillende soorten tweelingzielrelaties. Afhankelijk van het karma van de band en van elke tweelingvlam, zullen de tweelingvlammen zich tot elkaar aangetrokken voelen om schaduwen op te lossen en energieblokkades te overwinnen, zodat ze die goddelijke vereniging op een bepaald moment kunnen bereiken, tijdens deze menselijke ervaring of een van de volgende.

Tweelingvlam relatie blauwdrukken

  Romantische Tweeling Vlammen

Romantisch

De romantische tweelingzielrelatie is een van de eerste dingen waar sommige mensen aan denken als ze over tweelingvlammen horen.

Voor sommigen is er een misvatting dat relaties met tweelingzielen romantische verbindingen betekenen die resulteren in 'nog lang en gelukkig'; terwijl het goddelijke wil dat jij en je tweelingvlam gelukkig, gezond en vervuld zijn, is het levensdoel van tweelingvlammen om spiritueel te groeien en te ascenderen. Dat kan wat romantiek inhouden, maar dat hoeft niet. In sommige gevallen heeft het er zelfs helemaal niets mee te maken.

Dus als en wanneer je je tweelingvlam hebt gevonden, speel je misschien wel of niet een romantische tweelingvlam-relatie, maar het zal geen sprookjesachtige ervaring zijn. Het is triggerend, het vereist veel persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, en het kan leiden tot veel liefdesverdriet, ofwel voor dat gelukkige einde of in plaats daarvan.

Kameraadschap

Sommige tweelingzielrelaties zijn gebaseerd op de blauwdruk van kameraadschap of vriendschap. Je tweelingziel kan bijvoorbeeld je beste vriend zijn tijdens sommige menselijke ervaringen.

Het soort onvoorwaardelijke liefde dat je voor je beste vriend voelt, maakt die relatie tot een diep aardende en ondersteunende soort verbinding. Het geeft je de solide basis om op alle mogelijke manieren te groeien, en als het gebaseerd is op een tweelingziel-zielband, is je vriendschap zo ongeveer bedoeld.

In sommige gevallen kan die relatie uitgroeien tot meer dan een vriendschap - zoals romantische liefde. Maar het betekent niet dat je je tweelingziel niet hebt gevonden, tenzij je een stel wordt.

Kinderlijk, broederlijk of ouderlijk

In sommige gevallen is de tweelingzielrelatie gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde van het kinderlijke, broederlijke of ouderlijke soort, wat betekent dat je tweelingziel je kind, broer of zus of ouder kan zijn.

In dit soort tweelingzielverbindingen zijn er enkele specifieke dynamieken die meer betrekking hebben op de kinderlijke, broederlijke of ouderlijke blauwdruk, omdat ze verschillende soorten machtsdynamiek omvatten. Als resultaat brengen ze verschillende schaduwen en karmische problemen naar voren en helen ze verschillende soorten trauma's in je dynamiek.

In sommige menselijke ervaringen kan een tweelingziel de kinderlijke rol hebben en in de volgende de ouderlijke of broederlijke rol, enzovoort. Rollen zullen waarschijnlijk veranderen en verschuiven naarmate het energielichaam van elke tweelingvlam zijn genezing in zijn eigen tempo doet.

mentorschap

Sommige blauwdrukken van een tweelingzielrelatie hebben betrekking op een soort mentorschap, waarbij je tweelingvlam geen familielid, vriend of minnaar is, maar eerder een leraar, baas of inspirerend model.

Het gaat meestal om iemand die zeer inspirerend, bemoedigend en over het algemeen wijzer of evenwichtiger is in hun energie. Je hebt misschien zelfs geen persoonlijke interactie met je tweelingziel tijdens zo'n relatieblauwdruk, maar ze zullen een enorme invloed hebben op je groei en ontwikkeling.

Het kan zelfs iemand zijn die beroemd is en ook ergens vóór je huidige menselijke ervaring heeft geleefd. Dat is hoe energie werkt - het overstijgt tijd en ruimte.

Hoe weet ik of ik mijn tweelingvlam heb gevonden?

Het kan lastig zijn om te bepalen of je je tweelingziel hebt ontmoet of niet. In sommige gevallen baseren mensen het idee op het feit dat ze bijvoorbeeld smoorverliefd zijn op iemand - ze voelen zich extreem aangetrokken tot deze persoon, de passie was intens, dus raken ze ervan overtuigd dat het een tweelingziel-relatie moet zijn want tweelingzielen zijn zeker bedoeld om samen te eindigen, toch? Niet echt, zoals we hebben besproken. Maar we zullen daar meer over praten in de valse tweelingsectie.

De waarheid is dat hoewel je tekenen kunt zien dat iemand je tweelingvlam is, de waarheid dat je ze hebt ontmoet altijd in je hart zal zijn. Maar weten wat voor soort tekens u mogelijk ziet, kan veel helpen.

Fysieke tekens

In sommige gevallen kan het zijn dat je, als je de tweelingzielen voor je hebt, opmerkt dat er enkele zijn fysieke overeenkomsten in tweelingzielen . Het is belangrijk om te begrijpen dat deze overeenkomsten niet zozeer een manier zijn om te vertellen dat deze persoon je tweelingziel is, maar eerder een bevestiging nadat je die openbaring over hem of haar hebt gehad. En als je deze tekens niet ziet, betekent dat niet noodzakelijk dat de persoon niet je tweelingziel is.

Ogen: de ramen naar de ziel

Je merkt misschien dat jij en je tweelingziel een opvallende gelijkenis vertonen als het gaat om je blik, meer dan je ogen in termen van vorm, grootte of kleur. Je zou zelfs heel andere eigenschappen kunnen hebben als het op je ogen aankomt, en mensen die je samen zien, kunnen nog steeds zeggen: 'Wauw, je lijkt zo veel op elkaar! Het zit in de ogen!”.

Dat komt omdat er veel van je persoonlijkheid door je ogen wordt uitgedrukt. Mensen nemen ook veel energetische signalen waar door hun ogen en de ogen van anderen, hoewel ze zich er misschien wel of niet bewust van zijn - dat is waar het gezegde 'De ogen zijn vensters naar de ziel' vandaan komt.

Gezichtsovereenkomsten

Mensen kunnen ook het gevoel hebben dat er een grote gelijkenis is tussen jou en je tweelingziel, ook al lijken jullie misschien helemaal niet op elkaar als het gaat om je gezichtskenmerken.

Dat komt door de gelijkenis van gezichtsuitdrukkingen in plaats van door je werkelijke gezichtskenmerken. Je gezichtsuitdrukkingen zijn ook een manier om je persoonlijkheid uit te drukken, en je persoonlijkheid en die van je tweelingziel zullen altijd serieuze overeenkomsten vertonen. Dat is een deel van wat een tweelingzielrelatie soms zo uitdagend maakt.

Dit is een van die overeenkomsten die je het gevoel geven dat je deze persoon eerder hebt ontmoet, zelfs als je hem nog nooit van aangezicht tot aangezicht in 3D hebt gezien. Je herkent jezelf namelijk in de gezichtsuitdrukkingen van je tweelingziel.

Fysieke overeenkomsten

Er kan ook een gevoel zijn dat je veel fysieke overeenkomsten hebt met je tweelingziel in termen van algemeen voorkomen. Vaker wel dan niet, zal dat een gevolg zijn van het hebben van vergelijkbare persoonlijkheden, gedragingen en gewoonten.

Gemeenschappelijk gedrag en gewoonten

Een van de serieus vergelijkbare gebieden tussen jou en je tweelingziel zal hoogstwaarschijnlijk in de gebied van gedrag en gewoonten . Het is het belangrijkste aspect dat eigenlijk gebaseerd is op je persoonlijkheidsovereenkomsten, en het kan daardoor veel van de andere soorten overeenkomsten beïnvloeden.

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, zul je je hoogstwaarschijnlijk realiseren dat je enorm veel gemeen hebt, van persoonlijke geschiedenis tot problemen waarmee je te maken hebt gehad, traumatische gebeurtenissen, reacties op die gebeurtenissen, enzovoort. Veel van uw waarden en normen zullen hoogstwaarschijnlijk griezelig veel op elkaar lijken.

Je realiseert je misschien dat je allebei van een bepaald type training houdt en niet alleen naar de sportschool gaat, of dat je allebei graag op hetzelfde tijdstip van de dag of nacht werkt. Je zou je koffie allebei op dezelfde manier kunnen nemen en ervan houden om het te hebben terwijl je hetzelfde soort snack eet. Je zult waarschijnlijk van hetzelfde minder populaire nummer van dezelfde artiest houden of een zwak hebben voor dezelfde niet zo populaire film of acteur. Misschien voel je hetzelfde over een bepaald gedicht of heb je dezelfde soort voedselallergie.

Lichaamssensaties

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, zul je waarschijnlijk wat ervaren fysieke sensaties dat zou je kunnen waarschuwen voor de echte relatie die tussen jullie zielen gaande is.

Aangezien energie energie voelt en kent, terwijl de menselijke ervaring zelf misschien wat tijd nodig heeft om door te krijgen en in te halen wat de ziel al zo duidelijk weet, zal je energie je waarschijnlijk vertellen dat je je tweelingziel hebt ontmoet door middel van tekenen zoals het hebben van hartkloppingen in hun nabije omgeving of bij het zien ervan. U kunt plotseling duizelig of duizelig worden en het gevoel krijgen uw evenwicht te verliezen.

Interactie met je tweelingziel kan ook tekenen veroorzaken zoals pijn, zelfs intense, of druk in verschillende delen van je lichaam, tintelingen of gevoelloosheid uit het niets, of het ervaren van plotselinge veranderingen in de lichaamstemperatuur.

Omdat je energieën op een speciale manier zullen interageren die nieuw zal zijn voor je menselijke ervaring zelf, zul je waarschijnlijk een gevoel van vermoeidheid of zelfs uitputting krijgen tijdens of na interactie met hen. In sommige gevallen kan het lichaam echter overdreven energiek zijn, dus u kunt een plotselinge buzz of een gevoel van opwinding voelen, of zelfs een plotselinge en intense piek van lust ervaren. In sommige gevallen kan interactie met een tweelingvlam tijdens een romantische, blauwdrukachtige menselijke ervaring zelfs leiden tot een spontane climax.

Droomcommunicatie en telepathie

Zodra je hogere zelven contact hebben gemaakt in de hogere dimensies, zul je waarschijnlijk gaan ervaren tweelingziel droom ontmoetingen en communicatie .

Deze dromen kunnen in een groot aantal verschillende categorieën vallen, van de typen die je huidige relatieblauwdruk weergeven tot die welke andere relatieblauwdrukken uitspelen die je tijdens andere levens zult aangaan.

Je zou tijdens je dromen vorige levenservaringen met je tweelingvlam kunnen herbeleven, of profetische visioenen van je huidige of toekomstige interacties kunnen zien.

Telepathie werkt misschien beter in je dromen, vooral meer aan het begin van je reis, wanneer je energieën nog steeds met elkaar in harmonie zijn.

Synchroniciteiten

Vlak voor of nadat je je tweelingziel hebt ontmoet, zul je zeer waarschijnlijk veel synchroniciteiten opmerken.

Sommige van deze synchroniciteiten kunnen dingen bevatten als: engel nummers zichzelf overal herhalen op verschillende momenten tijdens je reis of terwijl je relatie zich ontvouwt, bepaalde woorden, liedjes of filmregels horen die betrekking hebben op je relatie of situatie, en in het algemeen herhalende toevalligheden zien die een bepaalde betekenis hebben voor jou en je tweelingziel.

Valse Tweeling Vlammen

Als je een tweelingziel bent, heb je misschien de verkeerde indruk dat je je tweelingziel hebt ontmoet, terwijl je dat in feite niet hebt gedaan. Dat valse tweelingziel zal zich openbaren dat het op een bepaald moment tijdens je interactie of relatie niet je echte tweelingvlam is, en je moet dat niet opvatten als een teken dat je daarbuiten geen tweelingziel hebt.

Zie het als een vals positief bij een test . Je bent op de goede weg, maar dit was gewoon niet de juiste stop onderweg. Laat dat je er niet van weerhouden om verder te gaan op je levensdoelreis!

Begeleiding op Uw Reis

  Wat is een tweelingvlam-infographic?

Kortom

Nu je een beter idee hebt van wat een tweelingvlam is en hoe je kunt zien of je de jouwe hebt ontmoet of nog niet, ben je beter voorbereid om met een valse tweelingvlam om te gaan of het soort relatie dat je hebt te verduidelijken met je ware tweelingziel.

Sommige of veel van deze tekens kunnen aanwezig zijn voor jou en je tweelingziel, maar ze zijn er misschien ook niet. Dat betekent niet dat de persoon die je overweegt niet je tweelingziel is. Houd er rekening mee dat deze tekens gebaseerd zijn op ervaringen die veel mensen tijdens de reis gemeen hebben, maar niet iedereen maakt dezelfde door of neemt ze op dezelfde manier waar.

Uiteindelijk kent je ziel de waarheid van je band en zal het je op de een of andere manier laten weten.