Wat te doen als je tweelingvlam niet praat: een gids

 Wat te doen als je tweelingziel het doet?'t Talk

Als je tweelingziel niet tegen je praat, niet betekent dat je tweelingzielreis tot een einde is gekomen. Het lijkt misschien alsof ze niets met je te maken willen hebben, maar de waarheid kan een stuk ingewikkelder zijn.

Als je tweelingziel niet praat, is dat omdat er een obstakel is waar je doorheen moet. De tweelingzielloper begrijpt misschien niet eens volledig waarom ze je zelf ghosten.

Hoe je met de situatie omgaat, zal dicteren hoe snel je je tweelingzielreis vooruit kunt brengen. Hoewel het pijnlijk kan zijn (ik weet het, ik ben er geweest), zal het geduld en begrip vergen, maar het is ook iets waar je doorheen moet.Een van de ergste vallen waar je in kunt trappen zit achterover te leunen en te wachten tot je tweelingziel stopt met je ghosten.

Inhoudsopgave

Waarom praat je tweelingvlam niet met je?


De redenen voor de stille behandeling van de tweelingvlam zijn net zo gevarieerd als de tweelingvlamreizen. Er zijn geen vaste regels over waarom je tweelingziel niet met je praat. De kans is groot dat je tweelingziel zichzelf niet eens kent.

Ze geven zichzelf misschien zelfs een excuus om het in een context te plaatsen die ze wel begrijpen. Ze geven je misschien een excuus alsof ze er gewoon niet klaar voor zijn of ze denken niet op die manier aan je.

Enkele veelvoorkomende redenen (maar verre van een volledige lijst):

 • Ze zijn bang voor afwijzing. Heeft waarschijnlijk genezing nodig van emotionele schade die eerder in dit leven of in een vorig leven is toegebracht.
 • Ze ervaren een overweldigende soulshock en weten niet hoe ze ermee om moeten gaan.
 • Er is een valse tweelingziel actief betrokken. Misschien is hun energie te uitgeput door een karmische partner om de verbinding met jou aan te kunnen.
 • Ze kunnen het gevoel hebben dat je nog niet klaar bent voor een vakbond, ook al zijn ze dat wel. Hun stilzwijgen is misschien hun manier om je tijd te geven om te genezen.

Als ze je negeren, kan het zijn dat er iets met ze aan de hand is dat moet worden opgelost voordat ze weer kunnen communiceren.

We moeten onthouden dat onze tweelingzielen mensen zijn net als wij, zelfs als we ze op een verheven manier ervaren, en soms gebeuren er moeilijke dingen. Misschien maken ze iets mee en zijn ze (nog) niet klaar om op jou te vertrouwen.

Hoe u uw tweelingziel weer aan het praten kunt krijgen

 Hoe u uw tweelingvlam aan het praten krijgt

Net zoals er geen eenvoudig antwoord is op waarom ze praten niet, er is geen eenvoudig antwoord op wat te doen als je tweelingziel niet praat. Elke reis zal een beetje anders zijn, maar er zijn zeker enkele belangrijke universele regels:

 • Wees geduldig en vertrouw op het proces. Je tweelingbroer probeert je geen pijn te doen, hun stilzwijgen maakt waarschijnlijk deel uit van hun genezingsproces dat jullie uiteindelijk allebei naar eenwording zal leiden.
 • Blijf in je centrum van zelf, houd ruimte voor hen om eerst zichzelf te genezen. Het is niet aan jou om hun problemen op te lossen. Houd je focus intern en op je eigen reis. Het kan heel goed zijn dat u zelf genezing moet doen.
 • Gun jezelf de tijd om te vergeven wat er tot nu toe met je tweelingzus is gebeurd of niet is gebeurd. Stel geen verwachtingen aan u, hen of uw reis. Het is geen race of wedstrijd.

Als je wilt proberen te communiceren met je tweelingzus, bedenk dan wat je niet moet zeggen. Richt u eerst op het zijn van een bondgenoot of vriend voordat u een verzoek van hen doet. Als ze specifiek om ruimte vragen, zorg er dan voor dat ze weten dat je beschikbaar bent, maar respecteer hun wensen.

Neem wat tijd voor jezelf zodat je kunt genezen en laat je tweelingbroer hetzelfde doen.

'Het punt van deze oefening is niet zelfmedelijden, maar eerder zelfliefde, en de eerste stap om voor jezelf op te komen, vereist een stap terug uit de situatie.'

Voed jezelf met zelfzorg, zoals tijd doorbrengen in de natuur of een dagboek bijhouden. Ik ben een grote fan van tweelingzielmeditaties en affirmaties. Dit zal je helpen je tweelingziel-ervaring te verwerken en duidelijkheid te krijgen over wat je vervolgens moet doen.

Genees jezelf in deze tijd

Zelfs als je het gevoel hebt dat je helemaal klaar bent om je reis voort te zetten en je wacht gewoon op je reis - Ik kan dit niet genoeg benadrukken .

Focus op jezelf. Openstaan ​​voor het helpen van je tweelingzus is belangrijk, maar focussen op je eigen groei en spirituele genezing is de het beste wat je kunt doen als je tweelingziel niet praat.

Het verkennen van je gedachten door middel van meditatie en/of het bijhouden van een dagboek is een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel. Niet om te verzanden in obsessie of zorgen, maar om je te concentreren op de positieve kanten van de reis en de groei die je in je eigen leven onderneemt.

Hoe maak je contact als je tweelingziel je negeert?

Kun je contact opnemen als ze je negeren? Zou je?

Ik hou niet van het idee van harde regels op de reis van de tweelingziel en ik neem deze meningen altijd met een korreltje zout. Dat gezegd hebbende, zou ik in deze situatie altijd voorzichtig zijn.

Als je ooit niet zeker weet wat je moet doen op je tweelingzielreis, moet je altijd op je intuïtie vertrouwen. Als je gevoel zegt dat je contact met hen moet opnemen, ga ervoor.

Maar wees geduldig met hen. Duw er niet op, anders kan het averechts werken vooral als ze te maken hebben met een overweldigende soulshock.

Als ze al een tijdje niet met je hebben gesproken, wacht dan af, vertrouw op je intuïtie en probeer de dingen niet persoonlijk op te vatten - zelfs als de stilte je gevoelens over hen begint te beïnvloeden. Je hebt geen idee wat er met ze aan de hand is of wat er in hun leven zou kunnen gebeuren, waardoor contact voorlopig onmogelijk is.

Over het algemeen zou ik willen voorstellen om emoties buiten de communicatie te houden en ervoor te zorgen dat ze weten dat je beschikbaar bent. Het kan zo simpel zijn als “ Ik ben hier als je wilt praten “.

Er wordt altijd veel meer gezegd in de non-verbale communicatie via dromen en je verbinding, maar in de 3D kun je het zo simpel houden.

Krijg hulp om vooruit te komen

Als je het gevoel hebt vast te zitten en je weet niet zeker hoe je voorbij een periode van negatie door je tweelingziel moet komen, vertel me dan wat je doormaakt en ik zal mijn best doen om te helpen, te beginnen met een tweelingziel lezen .

Zoek de signalen die ze opnieuw willen communiceren

Om verschillende redenen je tweeling macht willen communiceren, maar ze zijn nog niet klaar om zelf contact op te nemen om te initiëren.

Er zijn tekenen dat je tweelingziel aan je denkt bijvoorbeeld, maar het kan van alles zijn.

 • Ze kunnen je iets schrijven, e-mailen of sms'en dat niets met het onderwerp te maken heeft.
 • Je kunt ze in je omgeving voelen en weten dat ze dichtbij zijn, maar niet tegen je praten.
 • Ze kunnen om een ​​willekeurige reden verschijnen, zoals je op straat tegen het lijf lopen als er onafgemaakte zaken tussen jullie zijn.

Het kan iets meer openlijks zijn of de tekens kunnen in plaats daarvan extern zijn (zoals: tweelingvlam nummerpatronen ).

Mist mijn tweelingvlam mij?

Zelfs als je tweelingziel niet praat, wil dat nog niet zeggen dat ze zich helemaal niet bewust zijn van de connectie. Op een bepaald niveau, tweelingzielen altijd communiceren via de telepathische band.

Op de 3D kan dit zich echter heel anders manifesteren en dat kan zeker lijken alsof je tweelingziel geen interesse in je heeft. Hoewel dit frustrerend en pijnlijk is, maakt het allemaal deel uit van de reis en daar is een reden voor.

Op een hoger niveau mist je tweelingziel je altijd. Ze roepen je constant om jullie beiden weer samen te begeleiden. Op datzelfde niveau weten ze dat er een reden is voor de stilte en het deel van het proces dat jullie twee moeten doorlopen.

Uitreiken via telepathie als ze je negeren

Als ze geen sms-berichten en telefoontjes beantwoorden, kun je telepathisch contact opnemen. Deze verbinding is altijd onbewust aan de gang, maar (met oefening) kun je het opzettelijk doen. Ik heb wel een completere gids over hoe telepathisch met je tweelingziel te praten .

Je zou dit kunnen gebruiken om het genezingsproces op gang te brengen en ervoor te zorgen dat ze contact met je opnemen in de 3D. Technisch gezien doe je dat niet nodig hebben om dit te doen, aangezien het altijd automatisch zal gebeuren zodra u dat stadium van de reis bereikt.