Wat te doen als je tweelingziel al getrouwd is: navigeren door de valse verbinding

  Wat te doen als je tweelingziel al getrouwd is?

Het is (helemaal) niet ongebruikelijk dat je tweelingziel al getrouwd is. Tweelingzielen kunnen elkaar ontmoeten op elk levensfase en hebben vaak nog nooit van de term gehoord tweelingziel wat betekent dat ze niet wisten dat ze naar je op zoek waren - totdat het te laat was.

Je tweelingvlam kan betrokken zijn geweest bij een valse tweelingvlam (zoals een karmische partner of een zielsverwant) en dat kan zelfs een gelukkig huwelijk zijn. Zelfs een gelukkig huwelijk doet dat niet te vergelijken met een reis met een tweelingziel, echter.

Als je tweelingvlam al getrouwd is, kan er wat extra complexiteit bij de reis betrokken zijn als je door deze lastige wateren navigeert terwijl je probeert om geen druk uit te oefenen op je tweelingvlam of de andere betrokken persoon pijn te doen.Het is volkomen normaal dat u zich in deze situatie gekwetst, gefrustreerd of jaloers voelt. Hoe je omgaat met deze gevoelens is echter belangrijk. Als je te hard pusht, kan het uiteindelijk averechts werken en onthoud dat de derde partijen (of dit nu je partner of je tweeling is) niet actief proberen je reis te schaden. Dit kan zelfs een fase zijn van hun eigen tweelingzielreis met iemand anders.

Inhoudsopgave

Begrijp valse tweelingvlammen

Als je pakt niets anders weg van dit – neem even de tijd om deze video te bekijken op valse tweelingziel . Of ze nu wettelijk getrouwd zijn of niet, ze hebben een doel op de reis en het is belangrijk dat je begrijpt waarom ze daar zijn, om mee te beginnen.

Wat betekent het als mijn tweelingziel getrouwd is?

ik heb gekeken naar tweelingzielen in andere relaties eerder, maar het huwelijk kan wat extra complexiteit toevoegen. De juridische zullen er niet zo veel toe doen in het geheel van dingen, maar de druk van de samenleving en de mensen om ons heen kan het ... lastiger maken.

“De tweelingzielrelatie is een spiegel, waarin ieder van jullie jezelf duidelijker ziet. In het bijzijn van je partner zal er altijd een aspect van jezelf zijn dat alleen bestaat voor en omdat ze aanwezig zijn.” ~Dr Brian Lauterbach

Als je tweelingziel met iemand anders getrouwd is, betekent dit dat een of beide partners gewoon niet klaar zijn voor een verbintenis.

Als je een Deja Vu van mij krijgt als ik dit zeg, is dat omdat ik het veel zeg. Als je niet in een unie bent, is dat omdat je genezing te doen hebt en niet in de val loopt te denken dat het alleen aan hen ligt omdat ze getrouwd zijn.

Wanneer tweelingzielen zijn actief klaar en op zoek naar hun tweelingzus ze zijn niet getrouwd. Dit betekent niet dat er iets mis is met je reis en het betekent niet dat je geen vereniging met je tweelingziel zult bereiken. Het betekent alleen dat je nog werk te doen hebt.

Wat als u getrouwd bent?

Het maakt echt niet uit of jij of je tweelingziel getrouwd bent. In sommige opzichten zou dit betekenen dat je niet het gevoel hebt dat je op hen wacht, wat misschien gemakkelijker is - maar dan jij een ongemakkelijk gesprek met uw echtgenoot zult moeten hebben.

ik spreek met een kavel van mensen op hun tweelingzielreis en het is helemaal niet ongebruikelijk dat beide tweelingen trouwen wanneer ze elkaar eindelijk in de 3D ontmoeten.

Voel je niet jaloers op een getrouwde tweelingvlam

Het is niet gemakkelijk om ze samen met iemand anders te bekijken. Je maakt je misschien zorgen over wat ze samen doen of dat je tweeling dat gaat doen van gedachten veranderen . Onthoud op de lange termijn dat de tweelingzielverbinding niet een bewuste keuze. Ze kunnen niet van gedachten veranderen.

Het idee om getrouwd te zijn kan voor sommige mensen nog steeds een trekpleister zijn, zelfs als ze het nu niet willen of nodig hebben, alleen maar omdat de samenleving ons heeft geleerd dat het succes in het leven en liefde is.

Soms kan dat een harde val zijn om uit te ontsnappen en het is hoogst onwaarschijnlijk dat een verschuiving van de ene op de andere dag zal plaatsvinden.

Maar het is belangrijk om dit te onthouden. De reis van de tweelingziel is er een van zelfgroei en de enige manier om vooruitgang te boeken en klaar te zijn voor vereniging, is door te leren deze gevoelens van jaloezie en frustratie in evenwicht te brengen.

Natuurlijk kan het moeilijk zijn om je tweelingziel met hun partner te zien. Het is normaal om jaloezie te voelen, maar het is belangrijk om niet naar die gevoelens te handelen.

Het kan moeilijk zijn als je tweelingziel al getrouwd is vanwege de extra complexiteit die dit met zich meebrengt in een toch al moeilijke reis. Wees geduldig met je tweelingzus, met jezelf en met alle betrokken derde partijen.

Dit betekent echter niet dat u achterover moet leunen en afwachten. Ik zeg dit de hele tijd, maar tweelingvlamuitval is mogelijk als we gewoon onze vingers kruisen en er het beste van hopen.

Je mag je ook niet schuldig voelen

  Tweelingvlam Getrouwd Schuld

Traditioneel wordt ons geleerd dat je geen a thuis-wrecker en als iemand in wie je geïnteresseerd bent getrouwd is, moet je onmiddellijk terugtrekken.

De tweelingvlamverbinding is veel anders dan een normaal relatie. Het is niet dat hun huwelijk maakt niet uit (en we moeten wel voorzichtig zijn hoe we dat voor elkaar krijgen) maar de verbinding van een wettelijk stuk papier is niet te vergelijken met de spirituele band van een spiegelziel.

Dit schuldgevoel komt uit de samenleving. Van wat we hebben geleerd over traditionele 2D-relaties. Het komt niet van ons hogere zelf.

Ik heb het bijvoorbeeld gehad over als tweelingzielen trouwen en (om een ​​lang verhaal kort te maken) ik denk echt dat het er niet toe doet. De reis van de tweelingziel is al moeilijk genoeg zonder er een wettelijk contract aan toe te voegen.

Uiteindelijk maakt het niet uit hoe we het noemen. Welk etiket we erop plakken. Zijn niet gewoon een relatie met een andere persoon - het is de andere helft van je ziel vinden en je ermee herenigen.

Praat met je tweelingvlam over hun huwelijk

Het kan verleidelijk zijn om het onderwerp volledig te negeren, maar praten met je tweelingziel over hun huwelijk (of je huwelijk als je getrouwd bent) is de beste manier om vooruit te komen.

Praat op een open en liefdevolle manier over het idee van scheiden, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Als er een kans is dat je tweelingziel zijn of haar echtgenoot voor je verlaat, is het belangrijk om te praten over hoe dit logistiek zou werken in de 3D.

Nogmaals, wees geduldig met hen.

Afhankelijk van waar je bent met je tweelingzielreis, kunnen ze nog steeds twijfel ervaren. De druk om al getrouwd te zijn, kan deze twijfel nog moeilijker maken om mee om te gaan en je moet erop kunnen vertrouwen dat ze dit zullen uitzoeken.

In mijn ervaring draait het allemaal om geduld hebben. Terwijl de reis van de tweelingziel vaak gevuld is met hoogte- en dieptepunten, worden momenten van twijfel meestal gevolgd door een nog hogere openbaring of begrip.

Praat met je tweelingziel over wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat ze hun partner verlaten, maar wees bereid te wachten als ze er nog niet klaar voor zijn.

Hoe zit het met hun echtgenoot?

Het kan gemakkelijk zijn om hun echtgenoot de schuld te geven van het in de weg staan ​​van je reis. Ik heb eerder in meer detail over valse tweelingvlammen gesproken, maar de hoofd iets om te onthouden is dat ze niet tegen je handelen.

Valse tweelingvlammen zijn er in veel verschillende soorten en maten en de kans is groot dat ze op hun eigen tweelingvlamreis zijn met iemand anders (of ze het nu weten of niet). Voor hen is je tweelingziel misschien hun karmische partner.

Neem het ze niet kwalijk. Ze hebben niets verkeerd gedaan, maar volgen de verwachtingen van de samenleving om te trouwen.

Probeer niet om contact met hen op te nemen. Vertrouw op je tweelingzus om het aan te pakken en als je doen ooit met hen in contact komt, behandel ze met respect.

Als om geen andere reden dan de reis van de tweelingziel naar vereniging gaat over zelfacceptatie, liefde en genezing. Dus doe het voor je eigen bestwil, zo niet voor die van hen.

Het lijkt misschien wel voor de hand liggend voor jou (en je tweelingzus) dat jullie beter bij elkaar passen. De reis van de tweelingziel is echter meestal alleen duidelijk voor de twee betrokkenen. Elke persoon heeft zijn eigen reis (hoewel niet iedereen een tweelingvlam heeft) en een deel van de reis van je tweeling was om met deze andere persoon te trouwen.

In welke vorm dan ook, het was een deel van hun pad dat hen naar jou leidde.

Wat te doen als uw tweelingroem met iemand anders is getrouwd?

Hoewel het een frustrerend antwoord kan zijn, is er niets specifiek je zou het echt moeten doen als je tweelingziel al getrouwd is.

Je hebt geen controle over wat je tweelingziel doet en het is niet aan jou of iemand anders. Dit is eigenlijk een heel gezonde manier om naar te kijken de hele reis van de tweelingziel . De focus moet altijd intern zijn.

Misschien is hun huwelijk gelukkig, misschien willen ze scheiden - er kunnen ook karmische redenen zijn. Het hangt allemaal af van de reis van elke persoon die bij deze situatie betrokken is.

Het beste wat je kunt doen is jezelf voeden. Focus op je eigen spirituele groei en help je tweelingzus hetzelfde te doen.

Dit zal je helpen om de beste beslissingen te nemen voor je eigen leven en hoe je in deze wereld wilt zijn. Als ze ongelukkig zijn, is dat geen goed teken, dus je moet ze misschien uit je leven bannen of op zijn minst proberen het contact met ze te beperken totdat ze zichzelf weer vinden.

Er is hier geen eenvoudig antwoord. Ik kan je geen simpele A-Z geven die je tweelingziel zal overtuigen om te scheiden en bij je te zijn. Ik heb al een gids over het aantrekken van je tweelingziel en dat is precies wat ik denk dat je moet doen of ze nu getrouwd zijn of niet .

Ik zou het niet willen, ook al zou het kunnen. Hoe u door deze wateren navigeert, is precies hoe u de reis van de tweelingziel zou moeten navigeren. Zelfs als je kon verwijder gewoon hun huwelijk, er zal nog werk aan de winkel zijn voordat je klaar bent voor een echte vereniging met je tweelingzus.

Het feit dat je tweelingziel getrouwd is, maakt de reis mogelijk lijken moeilijker. De realiteit is dat ik spreek met een kavel van mensen in verschillende stadia van hun reis en veel van hen maken dezelfde worstelingen door, zelfs als hun tweelingbroer single is.

Zie het huwelijk als onderdeel van de reis. Als het niet het obstakel was, zou er waarschijnlijk een ander zijn.

En ik weet zeker dat sommigen van jullie hier met hun ogen zullen rollen. Het is maar al te gemakkelijk om in de val te lopen door de ander de schuld te geven. Geef hun huwelijk de schuld, je tweelingzus of zelfs jezelf.

Maar het maakt niet uit wat er eerder is gebeurd - het enige dat telt is hoe je verder gaat.

Wees niet geobsedeerd door je tweeling of hun echtgenoot

Waarschijnlijk de meest voorkomende valkuil als je tweelingziel getrouwd is (of in een of andere relatie met iemand anders) is om geobsedeerd te zijn door hen.

Dit wil niet zeggen dat je er helemaal niet aan moet denken - het is alleen maar natuurlijk. Maar hoe meer tijd en energie je besteedt aan het geobsedeerd zijn door je tweelingbroer, hun echtgenoot of wat ze aan het doen zijn ... hoe minder kracht je hebt om je eigen reis te navigeren.

Ik weet dat het op dit moment pijnlijk kan zijn (geloof me, ik ben er geweest) maar in het schema van de dingen, het moment doet er niet toe. Hoe eerder u uw focus op uw reis kunt houden, hoe sneller u hier overheen kunt komen.

Zal uw tweelingvlam hun echtgenoot verlaten?

  Zal je tweelingvlam hun echtgenoot verlaten?

Terwijl tweelingvlamuitval is mogelijk in een enkel leven is de kans groot - ja. Hun gevoelens kunnen in de eerdere stadia van je reis verschillen, maar naarmate jullie beiden verder komen op het pad, zullen ze zeker het verschil zien tussen bij hun tweelingziel zijn en hun partner.

Het is belangrijk om te onthouden dat je tweelingziel hier nog steeds een keuze in heeft. Je kunt ze niet dwingen hun partner te verlaten en het zal niet werken als ze niet bij je willen zijn.

Onthoud, wees geduldig. Proberen om het probleem te forceren, kan je alleen maar vertragen. Hier zijn geen vaste regels of tijdlijn voor.

Volg de tekens

Er zijn veel tekens die je volgen tijdens de reis van de tweelingziel. Van cijferpatronen tot intense dromen over je tweelingziel. Je zou de telepathische verbinding kunnen voelen tussen jullie twee die emoties en gedachten delen.

Dit soort verbindingen buiten de 3D zullen je vaak inzicht geven in hoe je tweeling zich momenteel voelt. Je zou kunnen zien dat ze overwegen hun partner te verlaten, denkend aan hoe het leven met jou zou zijn of worstelen met twijfel en onzekerheid waarmee je hen kunt helpen.

Gebruik deze tekens om je te begeleiden, maar raak (opnieuw) niet geobsedeerd door ernaar te zoeken.

De reis van de tweelingziel is er een die tegelijkertijd gevuld kan worden met vreugde en verdriet. Het is belangrijk om je hoofd laag te houden, te volgen wat goed voor je voelt en ervoor te zorgen dat je een gelukkig leven in deze wereld blijft leiden, terwijl je niet vergeet wie er misschien op je wacht aan de andere kant van deze levenservaring.

Begeleiding nodig?

Als je tweelingziel getrouwd is (of jij bent) dan is het gemakkelijk om twijfel of onzekerheid te voelen. Als je wat begeleiding nodig hebt op je reis, neem dan even de tijd om me te vertellen over je pad tot nu toe en ik zal mijn best doen om te helpen.

Wat als je tweelingvlam teruggaat naar een ex?

Als je tweelingziel teruggaat naar een ex en je bent er niet blij mee, geef ze dan niet op. Het is niet anders als ze getrouwd waren toen je elkaar voor het eerst ontmoette of als ze je (tijdelijk) verlaten om weer bij hen te zijn.

Het komt uit dezelfde plaats. Van niet klaar zijn voor een vakbond en ze hebben waarschijnlijk te maken met druk van de samenleving (en in dit geval een valse tweelingziel).

'Liefde is een keuze.' Er wordt vaak gezegd dat we ons alleen gekwetst voelen vanwege hoeveel we in de eerste plaats hebben liefgehad - dus laat die liefde niet gaan.

Behandel dit op exact dezelfde manier. Wees duidelijk met je tweeling, maar wees ook geduldig. Focus intern niet op hun valse tweelingziel.