Wat u moet weten over tweelingvlamscheidingsziekte

 Tweelingvlam scheidingsziekte

Ik ben niet iemand die zich concentreert op de negatieve delen van de reis, maar wij doen moeten praten over tweelingzielscheidingsziekte. De reis van de tweelingziel is niet altijd gemakkelijk (vooral in de eerdere stadia) en als je door dit soort pijn gaat, wil ik dat je het begrijpt.

Veel mensen gaan door de pijn van scheidingsziekte wanneer tweelingvlammen van elkaar worden gescheiden. Dit veroorzaakt een intens gevoel van lethargie, weinig energie en fysieke pijn die we voelen wanneer onze spiegelziel niet om ons heen is. Het is intens, overweldigend en kan leiden tot mentale, spirituele en emotionele ziekten.

Deze fase speelt echter een belangrijke rol op je weg naar een hereniging met je spiegelziel, omdat het dingen naar voren brengt waar je aan moet werken voordat je de volgende fase van je tweelingzielreis kunt bereiken.Ik weet (uit de eerste hand) hoe uitputtend scheidingsziekte kan zijn. Lichamelijk, spiritueel en emotioneel kan het je een verloren gevoel geven maar het dient een doel op je reis.

Opmerking: ik heb een complete gids over de tweelingvlam scheidingsfase die ik je echt zou aanraden te lezen als je dit doormaakt. Het is een lang bericht, maar het zal je echt helpen begrijpen wat er in het algemeen aan de hand is. Of, als je echt vastzit, neem dan een gratis tweelingziel lezen voor meer specifieke richtlijnen over wat u vervolgens moet doen.

Inhoudsopgave

Wat Is Tweelingvlam scheidingsziekte?


Het heeft allerlei verschillende namen, maar het wordt vaak gebruikt als een verzamelnaam voor de pijn die je voelt als je fysiek gescheiden bent van je spiegelziel.

Het kan zich op allerlei manieren manifesteren, maar de oorzaak is altijd hetzelfde. Het lichaam reageert op een hoogenergetische verbinding die je niet zult zien buiten een verbinding met je tweelingzus.

De fysieke symptomen

Lichamelijke symptomen van tweelingvlamverlatingsziekte kunnen zijn:

 • Een verminderde eetlust of een frequente behoefte aan slaap als u zich niet moe voelt.
 • Lichamelijke pijn zoals hoofdpijn, buikpijn en rugpijn.
 • Een gebrek aan energie en motivatie voor dingen die je normaal gesproken leuk zou vinden.

Onthoud dat (algemeen) de reis van de tweelingziel jullie beiden moet motiveren, inspireren en stimuleren om te verbeteren. In de latere stadia van je reis zul je je nooit enthousiaster en krachtiger voelen dan wanneer je bij je tweelingzus bent.

Tijdens perioden van scheiding eerder, kan het u echter ondermijnd en leeg laten lopen. Een van de meest voorkomende symptomen die ik hoor, is dat je meer vatbaar bent voor vermoeidheid en lethargie.

Belangrijk: Als u pijn ervaart tijdens de symptomen van uw tweelingzielverlatingsziekte, is het belangrijk dat u medische hulp inroept. Zelfs als je zeker weet dat het de reis van de tweelingziel is die het veroorzaakt - neem geen enkel risico.

De emotionele symptomen

De reis van de tweelingziel gaat verder dan de fysieke en scheidingsziekte veroorzaakt ook emotionele symptomen. De emotionele pijn wordt ook door de hardloper gevoeld, maar als ze op dat moment niet op dezelfde energetische frequentie zitten, zullen ze deze emoties vaak niet begrijpen (of weten wat ze ermee moeten doen).

Zoals met het grootste deel van de reis van de tweelingziel, is dit waarschijnlijk: erg uniek voor jou, maar enkele veelvoorkomende dingen die ik zie:

 • Emotionele stemmingswisselingen als de hoge energie van de verbinding zowel jou als je tweelingzus in de war brengt.
 • Gevoelens van woede en wrok jegens je tweelingbroer. Volkomen normaal en het betekent niet dat dit een valse tweelingziel is . Het is belangrijk dat we deze emoties leren begrijpen en waar ze vandaan komen.
 • Gevoelens van verlatenheid, verlies en verlangen.
 • Het gevoel hebben dat je leven niet compleet is zonder hen erin. Je zo voelen betekent niet dat je niet klaar bent om verder te gaan of dat de reis van de tweelingziel helemaal niet voor jou is mislukt - het is gewoon een natuurlijk onderdeel van het proces.

De spirituele symptomen

Hier heb ik in ieder geval wat beter nieuws. Het spirituele aspect van scheidingsziekte is vaak een directe hulp op je reis. Zelfs voordat je klaar bent om de tweelingzielverbinding te begrijpen, kunnen we er niet tegen om onze spiegelziel in pijn te zien.

Als je tweelingzus er niet klaar voor is om in de 3D uit te reiken, zullen ze nog steeds contact met je opnemen in de hogere dimensie om te proberen je te ondersteunen. Je zou zelfs kunnen ontdekken dat ze op de 3D uitreiken zonder echt te begrijpen waarom ze zelf.

Je merkt misschien ook:

 • Een piek in droomcommunicatie met je tweelingziel. Dit kan moeilijk op te merken zijn als je niet actief een droomdagboek bijhoudt, maar het is er waarschijnlijk, zelfs als je het niet opmerkt.
 • Als je empaten in je leven hebt (of iemand die hun eigen tweelingzielreis heeft meegemaakt), zullen ze waarschijnlijk contact met je opnemen om troost te bieden.
 • Een gevoel van bekeken te worden of dat je tweelingzus bij je is. Dit is meestal een indicatie dat je op de goede weg bent en vooruitgang boekt in de richting van hereniging met hen.
 • Een toename van synchroniciteiten (toevalligheden). Dit kan van alles zijn, van het horen van hun favoriete nummer tot het zien van iets dat verband houdt met hun hobby's. Je zou zelfs kunnen zien tweelingvlam nummerpatronen .

Ervaart de Runner Twin Flame scheidingsziekte?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden en er is geen duidelijk 'ja' of 'nee'. Het verschilt van persoon tot persoon.

Het ook Echt hangt af van wat je denkt dat ze ervaren. Als ze niet spiritueel genoeg ontwikkeld zijn om de tekenen te herkennen, zullen ze het vaak gelijkstellen aan iets dat totaal niets met elkaar te maken heeft.

Sommige runner-tweelingzielen zullen aan het begin van hun reis scheidingsziekte ervaren, terwijl anderen dat niet zullen doen totdat ze een hereniging met hun spiegelziel willen bereiken.

Hun hogere zelf wil Absoluut let op, maar ik heb dit hier in de 3D op veel verschillende manieren zien manifesteren. De enige belangrijke universele regel hier is: het maakt echt niet uit .

Je focus tijdens de scheiding zou niet op hen moeten liggen of op wat ze voelen. ik wil dat je begrijpt waarom dit kan je reis echt helpen en dat je deze kans gebruikt (want dat is wat het is).

Hoe tweelingvlamscheidingsziekte kan Helpen

 Voordelen van tweelingvlamscheidingsziekte

Afscheid nemen is een kans om tijd voor jezelf te nemen. Het is allerminst leuk, maar het is een belangrijke fase die we niet moeten proberen over te slaan. De pijn van deze fase is er vaak om je aandacht te trekken.

Misschien concentreerde je je te veel op externe factoren zoals je tweeling en niet op je eigen interne genezing (de gewone tweelingvlamval) of misschien werden je aandacht volledig afgeleid van de reis van de tweelingziel.

Je zou het gevoel kunnen hebben dat je door de stadia van rouw gaat. Het is niet gezond om dit te onderdrukken en het zal verschijnen als we proberen ze over te slaan, daarom denk ik dat scheiding een noodzakelijk onderdeel van het proces is.

Verlatingsziekte kan dienen als een gelegenheid voor zelfzorg en dwingt je om even te stoppen en aandacht te besteden aan je lichaam, geest en ziel.

Zorg voor de delen die meer genezing nodig hebben. Breng tijd met jezelf door, breng tijd door met het opnieuw verbinden met je creatieve zelf en breng wat quality time alleen door om kennis te maken met wie je nu bent zonder je tweelingziel aan je zijde.

De scheiding zal ons leren hoe belangrijk het is voor elke persoon om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen reis en door dit te doen, trigger je je tweelingzus om hetzelfde te doen.

Ik heb het vaak over de 'tweelingvlamval' van aannemen dat je klaar bent en gewoon op je tweeling wacht. Separatieziekte is niet prettig, maar soms kan het wel kracht ons te concentreren op wat we zouden moeten doen.

Je kunt de tekenen zien dat je tweelingziel weer dicht bij je is door onderscheid te maken tussen scheidingssymptomen, re√ľniesymptomen of gewoon opnieuw verbinding maken met jezelf.

Het is een moeilijke tijd op de reis en ik ga niet doen alsof ik blij ben om erover te horen, maar het kan diepe niveaus van genezing teweegbrengen en hoewel het vaak de tweelingzieljager is die door scheidingsziekte gaat, zal het beide verder helpen van jou naar de unie.

Hoe de scheidingsziekte te stoppen of te voorkomen?

Niet iedereen zal scheidingsziekte ervaren en het zal zich altijd in verschillende mate manifesteren.

De beste manier om het te stoppen (of voorkomen het volledig) is allereerst om te begrijpen waarom je momenteel gescheiden bent en ervoor te zorgen dat je je op de juiste gebieden concentreert. De pijn van scheiding zal vervagen naarmate je verder komt op je spirituele pad.

Er is hier geen one-size-fits-all oplossing en (zonder je reis te kennen) kan ik niet met de details praten, maar hier zijn een paar dingen waarmee ik zou beginnen.

 • Zorg ervoor dat je voldoende slaapt (dit helpt niet alleen de symptomen, het geeft je ook de energie om je op je reis te concentreren).
 • Gebruiken tweelingziel affirmaties effectief (en ik bedoel ze ook daadwerkelijk gebruiken).
 • Maak een tweelingziel meditatie schema. Niet alleen voor wanneer ze de symptomen van scheiding voelen.

Verdere hulp

Ik voel echt voor iedereen die te maken heeft met verlatingsziekte, maar als het je ertoe brengt te begrijpen hoe je door deze fase van je reis kunt navigeren, zal het de moeite waard zijn. Als je wat meer specifieke begeleiding wilt, vertel me dan wat je ziet op je reis en ik zal mijn best doen om je te helpen.