Wat zijn tweelingvlammen? [Begin hier]

  Wat zijn tweelingvlammen?

Het idee van een tweelingziel kan in de beste tijden verwarrend zijn. Het confronteert ons begrip van wie we zijn, waarom we hier zijn en (vooral) wat een relatie is . Begrijpen wat een tweelingziel is is is de eerste stap op weg naar het bereiken van eenheid met je eigen pad.

Een tweelingvlam is het andere deel van je ziel. De yin naar jouw yang. Een ongelooflijk zeldzame verbinding die maar weinigen zullen ervaren.

Een tweelingziel is niet een ‘normale’ romantische relatie. Zijn niet een soulmate (daarover later meer). Het is ongelooflijk zeldzaam en de meeste mensen hebben er geen .Een tweelingziel is een relatie van volledige en volslagen passie. Het is allesverslindend, allesomvattend en volledig levensveranderend. Niet alleen voor jullie allebei maar voor anderen om je heen . Tweelingvlammen duwen elkaar naar voren en ontgrendelen vaardigheden en kansen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Voor hulp hierbij heb ik mijn eigen tweelingziel gestrikt (die we aanduiden als .) John ) om een ​​evenwichtig beeld te geven aan beide zijden van de verbinding.

Inhoudsopgave

En dan Is een Tweeling Vlam?

  Tweeling Vlammen

Het basisidee is een van de weinige dingen waar we het allemaal over eens lijken te zijn.

Tweelingvlammen zijn twee helften van dezelfde ziel die zich splitsen en gedurende meerdere levens weer bij elkaar komen voordat ze uiteindelijk voor de laatste keer bij elkaar komen in een hereniging.

Dit scheidingsproces is bedoeld om groei en genezing mogelijk te maken. De tweelingzielen splitsen zich zodat ze het leven in zijn totaliteit kunnen ervaren. Ze komen weer samen om hun kennis en ervaring te delen en het universum te helpen evolueren.

De geschiedenis van tweelingzielen is een beetje harig en we hebben het vaak over verwijzingen naar Plato en vage verwijzingen in de Bijbel. De waarheid is dat de term 'tweelingvlam' redelijk nieuw is, maar het idee bestaat al heel lang.

De verbinding is intens. Speciaal. Ongelooflijk zeldzaam. De meeste mensen hebben geen tweelingvlam .

Als jij vind je jezelf in een positie om te weten wie je tweelingziel is en de reis te begrijpen, dan heb je een ongelooflijk zeldzaam kans om controle over uw reis te nemen en unie te bereiken.

De misverstanden

Voordat we verder gaan, moet ik de olifant in de kamer aanspreken.

Niemand kent de details zeker . Je ziet een kavel van de mensen maakt ruzie over de verschillende tweelingvlamstadia . Je zult mensen zien kibbelen over terminologie en welke tekens wat betekenen.

Dit is een spiritueel verbinding. We zien alleen de topje van de ijsberg op het fysieke vlak. Bovendien is de reis van de tweelingziel: ongelooflijk uniek en geen twee zien er ooit precies hetzelfde uit.

ik zou nemen alles met een snufje zout. Pas op voor iedereen die beweert esoterische kennis of speciale bekwaamheid te hebben . Dat is inclusief advies hier.

Het is niet verwonderlijk dat mensen het niet eens zijn, omdat we verschillende ervaringen hebben met de reis. Ik baseer mijn advies op mijn eigen ervaring en de ongelooflijk bevoorrechte positie voortdurend van andere mensen te horen. Ik zie veel patronen als ik dat doe tweelingvlam metingen en we kunnen dit combineren met andere praktijken zoals Tarot, Numerologie en astrale projectie om inzicht te krijgen in wat er gaande is.

Het is helemaal niet verrassend om te zien dat mensen het oneens zijn over wat tweelingzielen zijn, wat er nodig is om eenheid te bereiken en elk klein aspect ervan. Ik probeer niet te vertellen iedereen dat ze goed of fout zijn.

Aan het eind van de dag is het een overtuiging. Een die ik consistent, krachtig en ronduit levensveranderend vind, maar jouw terminologie hoeft niet overeen te komen met die van mij (of die van iemand anders).

De reis is erg veranderd. Het internet geeft ons een manier voor tweelingzielen om contact te maken, verhalen te delen en advies te geven over hoe ze hun weg naar eenwording kunnen bevorderen. We hebben middelen beschikbaar die we nog nooit eerder hebben gehad, maar dit brengt ook een risico op verkeerde informatie met zich mee.

EEN tweelingziel is niet een zielsverwant . We hebben dit idee uit Hollywood dat we allemaal een zielsverwant en hoewel belangrijk, komt dit soort verbinding veel vaker voor. Ik wil niemand wegnemen die bij hun soulmate is, maar het is niet hetzelfde.

Wat zijn de tekenen van tweelingvlammen? Ben jij een?

Er zijn veel verschillende soorten externe tekens (de meest voorkomende waar we het over hebben zijn: tweelingvlam nummerpatronen ) en interne tekens zoals hart chakra pijn .

Dit is een gebied waar ik een aantal echte potentiële risico's mee zie. l doen praat hier en daar over veelvoorkomende tekens, maar altijd met dezelfde waarschuwing.

Externe tekens moeten zijn: richtlijnen en geen harde regels . Misschien zie je geen van deze dingen, misschien zie je verschillende combinaties, misschien zie je ze wel en ben je je er niet bewust van.

Beoordeel jezelf, je tweelingbroer of het pad dat je samen deelt niet op deze borden. Gebruik ze als ruwe richtlijnen en niet als evangelie.

De interne tekens zijn meestal betrouwbaarder omdat ze voortkomen uit je intuïtie, maar nogmaals, oordeel niet te snel over jezelf als je ze niet hebt. Dit komt van goedbedoeld advies online dat niet altijd de realiteit weerspiegelt en de unieke ervaringen die je echt zult ervaren.

Als je wilt dat ik wat advies probeer te geven:

Wat moeten tweelingvlammen doen? Wat nu?

Het pad van de tweelingziel is er een van vooruitgang en groei. Het gaat erom de best mogelijke versie van jezelf te worden en op zijn beurt je tweelingzus te helpen hetzelfde te doen.

Dit betekent niet dat je relatie gemakkelijk zal vloeien . Misschien is een van de meest voorkomende trends die we zien de tweelingvlam scheiding fase.

De scheidingsfase

  tweelingvlam scheiding Als tweelingzielen zo'n speciale connectie zijn, waarom krijg je dan niet dit Hollywood-moment van liefde op het eerste gezicht en nog lang en gelukkig vanaf de eerste dag?

Tweelingzielen ontmoeten elkaar vaak, hebben soms een romantische relatie voor een goed en dan scheiden ze . Of, soms, zou je misschien ontwaken voordat je tweeling dat doet .

Dit is niet het einde van uw reis. Tweelingvlammen gaan niet voor niets uit elkaar. Het is een noodzakelijk onderdeel van de reis van de tweelingziel en uiteindelijk zal het je helpen om eenheid te bereiken.

Op korte termijn is het pijnlijk om gescheiden te zijn van de andere helft van je ziel. Het doet fysiek, mentaal en spiritueel pijn. Je zult een diep verlangen naar je tweeling voelen en dit kan allesomvattend zijn.

Na verloop van tijd zul je het doel van de scheidingsfase gaan zien. Je gaat uit elkaar simpelweg omdat je (nog) niet klaar bent voor een vereniging. Sommigen zullen dit meerdere keren herhalen voordat ze het goed doen. Het kan een pijnlijk en frustrerend proces zijn, maar het is ook een belangrijk proces. Het geeft beide van u de ruimte die nodig is om uw reis voort te zetten.

Gewoon omdat je uit elkaar bent betekent niet dat je gefaald hebt .

Het betekent ook niet dat jouw tweeling degene is die moet zoek het uit . Scheiding is een kans voor beide van u om het vereiste werk te doen en, vergis u niet, er is werk aan de winkel.

Als we tweelingvlammen zeggen zijn geen normale relaties dat betekent dat ze niet op normale manieren vooruitgaan. Het gaat er niet om de juiste gesprekslijnen te gebruiken, geweldig te zijn in bed of ze naar dure restaurants te brengen.

De reis van de tweelingziel is een spirituele reis. Het gaat erom de beste versie van jezelf te worden.

Dit brengt ons bij…

Het doel van tweelingvlammen

Wat is het doel van de tweelingziel? Waarom heb je elkaar in dit leven ontmoet?

Je eigen tweelingvlam is je perfecte spiegel. Wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet, zullen ze alles onthullen wat nog niet geheeld is in jou, inclusief je grootste onzekerheden en angsten.

Ze laten je ook een niveau van verbinding, begrip en aantrekkingskracht zien dat je gewoon niet kunt vinden overal anders.

De tweelingzielrelatie is ontworpen om je te helpen genezen. Het is een kans voor jou om te groeien en de best mogelijke versie van jezelf te worden. Het opent kansen die je niet had verwacht en sommigen geloven dat tweelingzielen die de unie bereiken de mensheid als geheel verder vooruit duwen.

De reis is niet altijd gemakkelijk, maar het is altijd de moeite waard.