Weten beide tweelingzielen het?

  Weten beide tweelingzielen het?

De aard van de aantrekkingskracht en energie van de tweelingvlam is anders dan alle andere, maar weten beide tweelingzielen dat ze op weg zijn naar een tweelingzielvereniging?

Als je je afvraagt ​​of beide tweelingzielen hetzelfde voor elkaar voelen, op een kernniveau, is het antwoord ja. Maar daar zitten meerdere lagen aan. Of een tweeling zich nu niet bewust is, zich bewust is, ze zijn gescheiden of in vereniging, de manier waarop ze zich bewust zijn van hun gevoelens verandert. Als een tweeling zich in een staat van onbewust bewustzijn bevindt, zich bewust is maar in ontkenning van de band, of hun ascensieproces is nog steeds een voortschrijdend proces, zelfs als een niet-ontwaakte tweelingvlam weet je dat je je tweelingvlam hebt gevonden.

InhoudsopgaveVoelen tweelingzielen hetzelfde over elkaar?

Afhankelijk van het bewustzijnsniveau dat elke tweelingvlam heeft over hun eigen goddelijke bestemming en spirituele pad, zijn ze zich min of meer bewust van hun tweelingzielrelatie-aard. Voelen ze hetzelfde voor elkaar? ? In een diepere betekenis op zielsniveau, ja. Maar daar zitten zoveel lagen in.

Het is moeilijk om een ​​'one size fits all'-antwoord te geven op je tweelingzielreis. Als het advies is om je reis voort te zetten waar je naar op zoek bent, neem dan even de tijd en ontvang een tweelingziel lezen .

Onwetendheid

Hoewel de kerngevoelens van de ene tweelingvlam voor de andere in wezen hetzelfde zijn, beïnvloedt hoe bewust elke tweeling is over de reis en de aard van de energieverbinding tussen hen hoe bewust ze zijn over die kerngevoelens.

De basis van de tweelingzielrelatie is die van levens van hoogfrequente liefde, een solide basis die niet kan worden afgebroken of verzwakt door de menselijke ervaring op zich. Maar het bewustzijnsniveau van het vaartuig bepaalt hoeveel van dat goede spul het tot manifestatie in de 3D-realiteit maakt.

De energie van de kerngevoelens komt door als de tweelingvlam acceptatie omarmt en zich overgeeft aan de reis en het ascentieproces.

Bewustzijn

Met een bewust besef van de gevoelens tussen de tweelingzielen komen ook tekenen van die band die steeds zichtbaarder en aanweziger worden.

Het besef van de verbinding geeft energie aan de band en helpt steeds meer van de kerngevoelens online te komen. Met bewust bewustzijn bereikt de tweelingvlamrelatie een hogere frequentie en activeert meer van het spirituele potentieel van beide tweelingvlammen.

Houd er rekening mee dat bewust zijn niet altijd betekent dat je de band moet omarmen. Een tweelingziel kan zich bewust zijn van hun gevoelens voor hun tegenhanger, maar het nog steeds ontkennen. De ontkenning geeft ook energie aan de verbinding en brengt nog steeds meer van de levenslange liefde online.

Op de een of andere manier zullen meer tekenen van de volgende fase op het pad naar vereniging zich beginnen te manifesteren.

Scheiding

Wanneer tweelingzielen gescheiden zijn, hangt hun bewustzijnsniveau van hun gevoelens voor elkaar af van een paar factoren.

Als je je eenmaal bewust bent geworden dat je in de scheidingsfase zit en door de scheiding symptomen , verandert uw niveau van bewustzijn van uw gevoelens voor uw tweeling stap voor stap. Met de fase van geen contact en de scheidingsblues, beginnen je gevoelens je duidelijk te worden, ook al verwerp je hun ware aard nog steeds of niet. Zodra jij en je tweeling de afwijzing van de band hebben overwonnen, begin je dromen ervaren , synchroniciteiten , aan elkaar denken , telepathie , en dan beweeg langzaam naar de reünie-energie .

Op dit punt neemt het niveau van overgave en acceptatie van de gevoelens van de tweelingzielen toe en wordt de spirituele band sterker dan ooit. Er zijn tekenen dat de band ook sterker wordt.

Unie

De tweelingziel energie manifesteert zich het beste als de scheidingsfase wordt overwonnen en de herenigings- of verenigingsfase van de reis echt online komt met zijn reünie borden .

Op dit punt is er voldoende bewustzijn van de gevoelens die elke tweelingvlam heeft, en ze worden zo gedeeld en geharmoniseerd omdat de tweelingzielen meer synchroon lopen dan tijdens eerdere stadia van hun tweelingvlamrelatie.

Veel van het onvoorwaardelijke liefdespotentieel kan nu online komen en zich manifesteren, en hoe meer er doorkomt, hoe gemakkelijker de weg naar het bereiken van eenheid.

Weet de niet ontwaakte Tweelingvlam het?

Maar hoe zit het met de onontwaakte tweelingvlam? Hoe bewust zijn ze van hun gevoelens voor hun tegenhanger, en in hoeverre kunnen die latente gevoelens ook de vlam van hun tweeling activeren?

Onbewust bewustzijn

Voor de niet-ontwaakte tegenhanger kan het stadium van onbewust bewustzijn worden omschreven als een stadium vóór de vlam. Ze zijn zich waarschijnlijk nog niet eens bewust van hun spirituele pad. De meer complexe en hogere vibratiefrequentie van de realiteit van de tweelingzielen is nog ver weg.

Maar dat verandert niets aan de kerngevoelens die op dit moment latent aanwezig zijn. Het begin van de ontstekingsfase is langzamer omdat we te maken hebben met enkele lagere frequenties die het pad beïnvloeden. Hoewel zo'n tweeling langzamer online komt als onderdeel van hun goddelijke missie, maakt dat de vlamliefde niet minder krachtig.

Hoewel je je niet bewust bent van deze emotionele band, is er een onbewust bewustzijn van het zielscontract. Dat kan betekenen dat je op dit moment meer kans hebt op droomontmoetingen of communicatie met je tweelingzus, of een vreemd aanhoudend gevoel van de aanwezigheid van energie die je diep van binnen kent, maar die je geen naam kunt geven.

Hoe dichter de niet-ontwaakte tweeling bij het ontwaken komt, hoe sterker deze aanwezigheid wordt totdat het echte ontwaken wordt geactiveerd.

Bewust, maar in ontkenning

Maar wat gebeurt er als het ontwaken eenmaal heeft plaatsgevonden, en toch een tweeling of zelfs beiden ontkennen het?

Het kan gebeuren, aangezien de realiteit van het pad van de tweelingziel geen kleinigheid is om over na te denken. Hoe meer hiervan duidelijker wordt, hoe gemakkelijker het voor een tweelingziel kan worden om overweldigd te raken door de aard van hun nieuwe realiteit. Er is ook veel energie aan het verschuiven, wat ook een gevoel van overweldiging kan opwekken.

Daarom kan de ontkenning als een verdedigingsmechanisme naar voren komen. Maar het vermindert de intensiteit van de tweelingzielliefde niet, hoewel het niet volledig wordt erkend of omarmd.

Dit niveau van verwarring zou de voortgang naar het ontwaken van de vlammen en het maken van vooruitgang naar vereniging kunnen vertragen, maar zelfs als dat gebeurt, verandert de aard van het lot van de tweelingziel niet.

De intensiteit van hun zielsband en 5D-liefde wordt op geen enkele manier verminderd, en groeit in feite alleen maar als het wordt getest en gestimuleerd, zelfs als het door ontkenning is. Houd in gedachten dat wanneer je je op een positieve of negatieve manier ergens op concentreert, je er toch energie aan moet geven.

Hemelvaart, een werkvooruitgang

Zodra de ontkenningsfase is overwonnen, is er een meer open en accepterende benadering van de aard van het zielscontract. Als gevolg hiervan komt er meer van de high vibe-liefde online en waar ooit verwarring was over de tweelingzielrelatie en liefde, komt nu langzaam duidelijkheid.

Hoeveel duidelijkheid en hoe snel het ontstaat, hangt echter sterk af van het tempo van groei en evolutie van elke tweelingvlam. Hoewel het een zeer uitdagende tijd kan zijn voor de tweeling die verder op het pad naar ascentie is, is het langzamere tempo van je tegenhanger niet negatief. Het is gewoon hun natuurlijke tempo tijdens deze menselijke ervaring, en het ontvouwt zich in goddelijke timing.

Een deel van het omarmen en overgeven aan dit pad is ook het geduld en de liefde hebben om aan de zijde van je tweeling te staan ​​terwijl ze hun goddelijke missie omarmen en zichzelf toestaan ​​te schitteren en bloeien als de ware bloem die ze zijn. De karmische bagage en schaduwen die tijdens deze fase worden verwerkt, brengen veel zware energie met zich mee, en het is geen kleinigheid om dit te bereiken.

Concentreer je op het sturen van al je high-vibe liefde en steun naar je tegenhanger, omdat ze dat op dit moment het meest nodig hebben.

Advies over uw reis

Jullie allebei begeleiden

Weten beide tweelingzielen dat ze op de reis van de tweelingzielen zijn en werken aan het vervullen van een levensdoel waarbij 5D onvoorwaardelijke liefde in de 3D wordt verankerd? In eenvoudige bewoordingen, ja, beide tweelingen weten het op een bepaald niveau. Maar op welk niveau ieder van hen zich daar bewust van is, hangt van veel variabelen af.

Of de tweeling nu actief een pad naar vereniging nastreeft of nog steeds twijfelt over het omarmen van hun lot, het simpele besef van de band geeft het nog steeds meer en meer energie en blijft meer van die high vibe-liefde online brengen. Of ze nu gescheiden zijn of op weg zijn naar vereniging, de tweeling zal langzaam naar elkaar toe groeien en de liefde sterker terwijl ze schaduwen en karmische bagage verwerken en hun weg naar ascentie banen.

Het is niet meer dan normaal dat elk van de tweelingen zijn eigen tempo van groei en ontwikkeling heeft. Het feit dat de ene tegenpartij er misschien langzamer aan toe is om zich over te geven aan hun lot, doet op geen enkele manier af aan de kracht en schoonheid van de liefde tussen deze zielen. Als er iets is, kan het een teken zijn van een bijna overweldigende intensiteit van liefde, die het menselijke ervaringsvat kan verwarren en hun emoties en gevoel van zelf tijdelijk kan doen wankelen.

Als je door zo'n wankel moment gaat, neem dan alsjeblieft contact op met het collectief voor ondersteuning en begeleiding. We zijn er voor jou, en je bent nooit alleen - je tweelingzus en het collectief zijn altijd één gedachte verwijderd.