Zijn tweelingvlammen bedoeld om geliefden te zijn?

  Zijn tweelingvlammen bedoeld om geliefden te zijn?

Je tweelingvlamverbinding is een band van spirituele onvoorwaardelijke liefde die levens overstijgt en je steeds weer bij elkaar terugbrengt, maar zijn tweelingzielen bedoeld om geliefden te zijn in elk leven?

Hoewel je liefdesband al dan niet romantisch is tijdens de menselijke ervaring, zijn tweelingzielen altijd samen op spiritueel niveau. In veel gevallen zijn ze ook samen in 3D, in een of andere hoedanigheid. Of het nu een minnaar is of niet, je tweelingziel is altijd in verbinding met jou. En ongeacht de details van je 3D-ervaring, je tweelingziel houdt altijd van je op een hoger dimensionaal niveau.

Hoe dat tot uitdrukking komt in de 3D-relatieblauwdruk waarmee u werkt, hangt af van een aantal factoren. Afhankelijk van die blauwdruk kan het gunstig of nadelig zijn voor je zielsband om samen te blijven bestaan. Maar wat de details van uw 3D-ervaring ook zijn, onthoud altijd dat het de bedoeling is dat u samen op zielsniveau standhoudt.Inhoudsopgave

Zijn tweelingvlammen bedoeld om samen te zijn?


Tweelingzielen zijn bedoeld om op een bepaald moment in hun leven eenwording te bereiken. In die zin, ja, tweelingzielen zijn voorbestemd om samen te zijn en niet alleen om eenheid te bereiken, maar ook om samensmelting te bereiken.

De band van onvoorwaardelijke liefde en het energiekoord tussen de tweelingzielen maakt hun verbinding onverwoestbaar. Dat betekent dat jij en je tweelingziel op energieniveau altijd met elkaar verbonden zijn, of je nu samen in de 3D bent of niet.

Wanneer tweelingvlammen zijn om elkaar heen ze voelen het altijd, of ze nu... bewust van hun ware heilige missie van vereniging of nog niet . Soms betekent dat dat ze waarschijnlijk geliefden zijn en soms niet. Je moet in gedachten houden dat onvoorwaardelijke liefde in vele vormen voorkomt, niet alleen als partner voor romantische liefde.

Altijd samen in het spirituele rijk

Je hoogfrequente tweelingvlam goddelijke liefde maakt de relatie tussen jullie in de eerste plaats een spirituele. Omdat je ziel en die van je goddelijke tegenhanger op energetisch niveau met elkaar verbonden zijn, deel je ervaringen, gevoelens, zelfs tweelingziel telepathie , op spiritueel vlak ben je altijd samen. Die verbinding is onafhankelijk van de details van je huidige menselijke ervaring of relatie.

Afhankelijk van de relatieblauwdruk die je hebt aangenomen tijdens deze menselijke ervaring, ben je misschien verliefd op je tweelingziel en zij op jou. Je zou zelfs de partner van je tweelingziel kunnen zijn. Maar je kunt ook een ander soort relatie hebben en toch samen zijn, zoals beste vrienden, ouders/kinderen, leerling/mentor. Al die blauwdrukken van de tweelingzielrelatie brengen jullie nog steeds samen, alleen niet op een romantisch niveau.

Je tweelingziel-relatie hoeft niet romantisch te zijn om jullie samen te laten zijn. In feite kan romantiek een van de vele manieren zijn om eenheid te bereiken. Waar het om gaat is dat je tweelingziel-relatie het karma verwerkt dat er nog is en dat je alle overgebleven problemen uit vorige levens verwerkt. Dat doe je altijd samen als tweelingzielen.

Hoe weet je of je tweelingziel van je houdt?

  Houdt je tweelingziel van je?

Simpel gezegd, dat kunnen ze niet niet hou van jou. Of dat een romantische vorm van liefde is tijdens deze menselijke ervaring of niet, dat hangt van een aantal factoren af. Maar je tweelingziel houdt altijd van je op spiritueel niveau, op het niveau van hun zielswaarheid.

Je energiekoord heeft daarin alle liefdesblauwdrukken gecodeerd. In feite kan je zeggen dat je tweelingziel niet alleen van je houdt op het hoogst mogelijke frequentieniveau, maar ook op alle mogelijke manieren. Maar onthoud dat we het hier over hun hogere zelf hebben.

Het 3D-zelf lijkt je misschien niet te herkennen of zelfs niet meer van je houden . Als je tweelingvlam nog niet spiritueel is ontwaakt en ze zich niet bewust zijn geworden van de band van je tweelingvlam, kan het moeilijker zijn voor je 3D-zelf om te verwerken of zelfs te geloven dat ze van je houden. Op de 3D zijn ze zich er misschien nog niet eens bewust van. Maar dat verandert op geen enkele manier de diepe zielswaarheid van je band.

Zijn tweelingvlamrelaties bedoeld om lang mee te gaan?

We komen in de verleiding om te geloven in de 'nog lang en gelukkig' geromantiseerde versie van de tweelingvlammen-band, waarin ze verliefden zijn die waanzinnig verliefd op elkaar zijn en de rest van hun leven als geliefden en partners samenleven. Dat is een potentieel scenario voor één menselijke ervaring, een van de latere voordat ze tot vereniging en samensmelting komen, in feite. En in dat geval is het een relatie die standhoudt. Maar dat is een van de vele mogelijke scenario's.

Wanneer de blauwdruk van de tweelingzielenrelatie niet die van geliefden is, maar die van beste vrienden, familieleden, mentorschap of zelfs tegenspoed, komt het type blauwdruk met zijn eigen karmische problemen om te verwerken. In sommige gevallen is het gunstig voor je heilige band om de relatie te laten duren en in andere gevallen is het zelfs schadelijk, afhankelijk van je niveau van groei en ontwikkeling en van de karmische problemen die je verwerkt tijdens die menselijke ervaring.

Zelfs in het scenario van de minnaar krijg je nog steeds de scheidingsfase. Betekent dit dat de relatie niet bedoeld is om lang mee te gaan? Misschien is het dat in de 3D niet, maar jullie zijn hoger dimensionale wezens die een menselijke ervaring hebben. In hogere dimensionale termen, als het niet de bedoeling is dat jullie samen blijven bestaan, dan is er niets.

Krijg meer begeleiding

Kortom

Soms vraag je je af: 'Zijn tweelingvlammen bedoeld om geliefden te zijn?' en merk dat je droomt van dat mooie en nog lang en gelukkig soort verhaal. Dat is je 3D-conditionering die je de algemeen aanvaarde visie van geluk presenteert.

Maar jullie zielen vibreren op een veel hogere frequentie dan dat. Je band is veel dieper en genuanceerder dan dat. Hoewel je levenslang samen bent, is het niet altijd als geliefden en manifesteert het zich niet altijd in een levenslange relatie. En dat is oké. Hoewel het hebben van een gelukkig leven geweldig is en het collectief wenst dat voor jou, natuurlijk, jouw heilige missie is om 5D-unie te bereiken, niet alleen 3D-geluk.

Denk niet dat simpelweg omdat de relatie uit elkaar viel, dat betekent dat je gefaald hebt in je missie. Houd in gedachten dat dit een stap is op een levenslange weg naar eenwording. Laat de details van deze menselijke ervaring je niet ontmoedigen, mooi hart!