Zijn tweelingvlammen voorbestemd om samen te zijn?

  Zijn tweelingvlammen voorbestemd om samen te zijn?

Er is een intense aantrekkingskracht tussen hen, maar zijn tweelingzielen voorbestemd om samen te zijn?

Tweelingvlammen zijn voorbestemd om tweelingzielverenigingen te bereiken, dus ze zijn voorbestemd om uiteindelijk samen te zijn, maar dat kan niet de huidige menselijke ervaring betreffen. Het kan in een ander leven gebeuren.

Daarom ben ik zo tegen het idee om deze kans om een ​​vakbond te bereiken te verspillen. Als je je genoeg bewust bent van de reis van de tweelingziel je zou van de gelegenheid gebruik moeten maken om de vakbond daadwerkelijk te bereiken .Inhoudsopgave

Doe Tweeling Vlam Altijd Samen eindigen?

Het korte en lieve antwoord op die vraag is een volmondig ja . Maar als je dat antwoord krijgt, moet je in gedachten houden dat deze spirituele connecties niet gebonden zijn aan menselijke conventies die verband houden met tijd. Met andere woorden, ze eindigen altijd samen, niet gerelateerd aan de duur van een menselijke ervaring, maar gerelateerd aan de algehele goddelijke timing.

Deze zielscontracten hebben magische alchemie over zich. Er is een onmiddellijke aantrekkingskracht tot elkaar, wat een zeer fysieke aantrekkingskracht is, maar er is ook het spirituele pad dat jij en je tweelingziel inslaan. Deze diepe verbinding en goddelijke relatie leiden tot oneindige wijsheid door constante spirituele groei en ontwikkeling, gedurende meerdere levens.

Hoewel we deel uitmaken van de menselijke ervaring, kan het moeilijk zijn om de ware aard van deze prachtige verbinding waar te nemen. Dat is niet meer dan normaal, aangezien de menselijke conditie per definitie zeer beperkt is, dus het is moeilijk om je echt een band voor te stellen die tijd en levens overstijgt. In die termen, van een levenslange verbinding, tweelingzielen altijd samen eindigen.

Het is een schijnbaar directe verbinding als onderdeel van de menselijke ervaring en tegelijkertijd een eindeloze verbinding voor de goddelijke tweelingziel en de tweelingvlamreis.

Als je niet zeker bent van je reis of op zoek bent naar begeleiding, laat me je dan helpen met een tweelingziel lezen .

Hoe vaak komen tweelingvlammen samen?

De reis naar vereniging is een reis door incarnaties en een ononderbroken reis door het leven en talloze levens.

Sommige tweelingen komen elk leven bij elkaar en maken langzaam vorderingen op hun reis. Anderen maken misschien niet zo vaak verbinding, maar als ze dat wel doen, kunnen ze met grote sprongen vooruitgaan. Sommige tweelingen maken 3D-contact, maar bereiken misschien niet levenslang het stadium van een gezonde en harmonieuze romantische verbinding. De enige vaste regel over de tweelingziel-zielcontracten is dat er geen echte vaste regels zijn. Tweelingvlamverbindingen zijn net zo uniek als de betrokken tweelingzielen.

Hoe de tweelingen tijdens een leven met elkaar omgaan wanneer ze contact maken in de 3D, hangt sterk af van elk van hun groei- en ontwikkelingsniveaus. Sommigen van hen worstelen met lagere frequenties die ze misschien langzamer afstoten, wat hun pad naar het bereiken van de verenigingsfrequentie vertraagt.

Ascentie naar goddelijke vereniging is een teaminspanning waarbij de persoonlijke reis van elke tweeling en de reis van hun verbinding betrokken zijn. Het is als een dans. Sommigen bewegen misschien langzamer dan anderen, en dat is ook goed, want de goddelijke vereniging is geen race. Als tweeling voel je je gemotiveerd om het te bereiken, omdat de ware natuurlijke staat van je ziel die van samensmelting is. Maar het is geen race.

Je bevindt je in een lange spelsituatie en elke menselijke ervaring is een kans om vooruitgang te boeken in de richting van het bereiken van je goddelijke missie en levensdoel: goddelijke vereniging.

Hoe het universum tweelingvlammen samenbrengt

  Hoe het universum tweelingvlammen samenbrengt

Er zijn een paar soorten situaties waarin tweelingzielen met elkaar kunnen interageren of afzonderlijk kunnen handelen op een manier die hen daadwerkelijk bij elkaar brengt.

Hoewel het verleidelijk is om de romantische relatie te zien als het enige type relevante vooruitgang of soms zelfs het einddoel, is het gewoon een stap op een lange en kronkelige weg. Het zal ook niet het einde van de lijn zijn wat de vakbond betreft. Maar het is een heel belangrijke mijlpaal onderweg, omdat de tweeling de meeste vooruitgang kan boeken met hun band wanneer hun inspanningen worden verenigd en met elkaar worden geharmoniseerd.

Laten we eens kijken in wat voor situaties tweelingen zich kunnen bevinden en waarom ze allemaal belangrijk zijn om het einddoel van de tweelingzielreis te bereiken.

Karmische relaties

Technisch gezien zijn alle op contracten gebaseerde zielsverbindingen karmisch in de zin dat ze gedurende levens terugkeren. In die zin hebben tweelingzielverbindingen ook een karmisch element, in die zin dat elke tweelingziel karmische problemen heeft om op te lossen, en het energiekoord daartussen heeft ook karmische bagage die moet worden opgelost als een band.

Maar als tweeling kan het hebben van karmische relaties buiten je tweelingband je ook dichter bij elkaar brengen. Zie het zo: ieder mens heeft karmische bagage. Hoe meer scenario's we doorlopen die deze problemen naar voren brengen, hoe meer kansen we krijgen om die lagere frequenties op te lossen en onze energieën ervan te zuiveren.

De disfunctionele relaties die we kunnen aangaan met mensen die blijken te zijn valse tweeling helpen ons bijvoorbeeld de ware goddelijke aard van de authentieke tweelingzielverbindingen te realiseren. Ze helpen ons onze kracht terug te winnen en de leiding te nemen over ons eigen pad van spirituele groei. Dus hoewel ze misschien vervelend zijn voor ons of onze tweelingzus, zijn karmische relaties gewoon een teken dat er nog VEEL werk aan de winkel is voor die specifieke tweeling. En het is hun taak en verantwoordelijkheid om dat werk voor zichzelf te doen.

Een codependente relatie of 'aan en uit'-weer-type relatie lijkt misschien een tweelingverbinding met iemand die nog steeds worstelt met veel lagere frequenties. Valse tweelingen en karmische banden zijn kansen om vooruitgang te boeken, hoe frustrerend en triggerend ze ook zijn. Hoe eerder je ze als zodanig ziet, hoe sneller je als team vooruitgang boekt op je pad naar unie.

Soulmate-relaties

De verbinding tussen zielsverwanten is een zielscontract van het hogere vibetype. Door zijn hogere vibratiekarakter helpt het een tweeling om sneller meer vooruitgang te boeken in de richting van een staat van eenheid met hun tweelingzus.

Intens geleefde soulmate-relaties kunnen soms een tweelingband lijken, ook vanwege hun hogere sfeer in vergelijking met andere. Een goddelijke soulmate-relatie verschilt echter van een tweelingband, en we hebben het erover gehad tweelingziel versus zielsverwant verbinding.

Er kunnen ook moeilijke soulmate-relaties zijn die ons uiteindelijk behoorlijk pijn kunnen doen. En als we ze niet behandelen als kansen om te groeien, kunnen ze ernstige pijn veroorzaken. Hoe we omgaan met chaotische soulmate-relaties zal bepalen of ze ons vertragen of versnellen in termen van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dus of je nu een compatibele levenspadrelatie hebt met een zielsverwant of een verontruste, op een manier houdt het je vlamrelaties levend door je persoonlijke groei en spirituele vooruitgang.

Tweelingziel relaties

Een deel van hoe het Universum jou en jou samenbrengt, is een tweelingzielrelatie. Als je dacht dat het einddoel was om een ​​relatie aan te gaan met je tweelingziel, dan heb je het mis.

De relatie tussen een tweeling is een essentieel onderdeel van de reis, dat klopt. Maar het is op geen enkele manier het einde van de weg. Het is zelfs heel gewoon dat tweelingen een relatie aangaan en dan uit elkaar gaan. Dan komt de bewust bewuste scheidingsfase van onheil, die als een hel teweegbrengt en daardoor de groei met grote sprongen inluidt (en huivert, dat zal ik zeggen!).

Veel van jullie pad samen zal afhangen van jullie relatie. Delen ervan kunnen romantisch zijn, delen ervan kunnen beste vrienden zijn, afhankelijk van de blauwdrukken die je ziel koos voor die specifieke menselijke ervaring. Er zullen verschillende situaties en omstandigheden zijn die je zult tegenkomen, en hoe je erin slaagt om als een team samen te werken, zal de efficiëntie van je proces van harmonisatie met de goddelijke verenigingsfrequentie beïnvloeden.

Tweelingvlam scheiding

de gevreesde tweelingvlam scheiding fase kan pijnlijke emoties bevatten, maar ze worden niet zozeer veroorzaakt door de feitelijke relatie als wel door je ego en je onopgeloste schaduw- en innerlijke kindproblemen aan beide kanten.

Deze problemen leiden tot de scheidingsfase van de tweelingvlam, maar hoewel het erg pijnlijk is, veroorzaakt het ook zoveel van de groei die zal leiden tot de hereniging van de tweelingvlam.

Deze fase is verreweg de meest triggerende. Allerlei problemen komen naar voren en de tweeling krijgt de kans om tal van hangende problemen op te lossen die hen in feite ervan weerhouden om te harmoniseren met de reüniefrequentie.

Tweeling Vlam Reünie

Wanneer je eindelijk in de reüniefase van de reis komt, hebben jij en je tweeling meerdere rondes van groei en ontwikkeling doorgemaakt. En laten we eerlijk zijn, je hebt ook behoorlijk wat groeipijnen doorstaan.

Het bereiken van het reüniegedeelte van de reis betekent natuurlijk niet dat al je werk erop zit. Je zult nog wat finessing-werk moeten doen aan je band en de frequenties waarmee je te maken hebt en waar je doorheen werkt. Maar op dit punt heb je een echte teamdynamiek bereikt die je zal ondersteunen om samen dingen uit te zoeken en samen oplossingen te vinden die je kunt implementeren met des te meer positieve impact.

Op dit punt heb je veel vooruitgang geboekt in de richting van een vakbond en ben je heel dicht bij het bereiken ervan.

Verschillende delen van je leven en reizen lijken misschien los te staan ​​van of los te staan ​​van je tweelingzielenreis. Maar in feite is elk aspect in elk van jullie levens een kans om dichter bij jullie verbintenis te komen. Hoe meer je op die manier naar de dingen kijkt, hoe meer vooruitgang je zult boeken bij het bereiken van je goddelijke uniemissie.

Laat me helpen